Žilina – Michalovce 6:2 (kon.) | Ružomberok – Pohronie 0:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Dunajská Streda 1:2 (kon.)
koniec
MŠK Žilina
6:2 (2:0)
MFK Zemplín Michalovce
Nedeľa 30.08.2020, 19:00 • Štadión MŠK Žilina, Žilina • Niké liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    73
    Žilina dala gól!
    DAWID KURMINOWSKI potiahol loptu stredom, zobral na seba zodpovednosť a z azda 20 metrov vymietol ľavý horný roh Markovićovej bránky!
     
    68
    Žilina dala gól!
    Výstavný kúsok v podaní arménskeho reprezentanta do 21 rokov VAHANA BIČACHČJANA, ktorý po prihrávke od Kurminowskeho loptu z hranice šestnástky poslal presne k pravej tyči Markovićovej bránky!
     
    66
    Michalovce dali gól!
    Po rohovom kope hostí z ľavej strany sa lopta dostala na kopačku MATÚŠA BEGALU, ktorý prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a dáva druhý gól hostí!
     
    61
    Žilina dala gól!
    JAKUB KIWIOR si narazil loptu s Kurminowskim, dostal sa z ľavej strany do šestnástky hostí a krížnou strelou k ľavej tyči bránky hostí dáva štvrtý žilinský gól!
     
    55
    Michalovce dali gól!
    IGOR ŽOFČÁK ako správny kapitán Michaloviec loptu bravúrne zatočil k ľavej tyči, Petráš sa za loptou len pozrel!
     
    49
    Žilina dala gól!
    Kristián Vallo sa zbavil brániaceho Spoljarića, ideálnou prihrávkou nabil nabiehajúcemu PATRIKOVI MYSLOVIČOVI, ktorý nedal Markovićovi šancu na úspešný zákrok!
     
    42
    Žilina dala gól!
    Branislav Sluka poslal z ľavej strany výborný center do šestnástky hostí na hlavu DÁVIDA ĎURIŠA, ktorý ju umiestnil k ľavej tyči Markovićovej bránky – 2:0!
     
    17
    Žilina dala gól!
    DAWID KURMINOWSKI si loptu postavil na biely bod, Marković sa hodil k ľavej tyči, lopta smerovala k pravej tyči a Žilina tak vedie nad Michalovcami 1:0!

    Dávid Švec


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 17. Kurminowski (pen.), 42. Ďuriš (Sluka), 49. Myslovič (Vallo), 61. Kiwior (Kurminowski), 68. Bichakhchyan (Kurminowski), 73. Kurminowski – 55. Žofčák, 66. Begala

    Karty:   90. Vojtko (MIC)


    MŠK Žilina: Petráš – Vallo, Kiwior, Minárik (C) (66. Kopas), Sluka – Bichakhchyan, Fazlagić (66. Gono), Myslovič (66. Bernát) – Ďuriš (71. Kaprálik), Kurminowski, Iľko (62. Rusnák).
    Náhradníci: Teplan – Kopas, Kaprálik, Bernát, Gono, Paur, Rusnák.

    MFK Zemplín Michalovce: Marković – Kolesár, Soler, Spoljaric, Vojtko – Begala, Neofytidis, Ivanov – Žofčák (C) (74. Vovkun), Kountouriotis (46. Gríger), Phillips (46. Popovits).
    Náhradníci: Dehtiar – Vovkun, Vaško, Popovits, Mendez, Lukčo, Gríger.

    Rozhodca: Dohál – Hancko, Košecký

    Diváci: 1192