Podbrezová – B. Bystrica 3:4 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
3:4 (2:1)
MFK Dukla Banská Bystrica
Piatok 28.08.2020, 18:00 • Zelpo Arena, Podbrezová • MONACObet liga • 5. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (19:58:11)
     
    Zápas, aký Podbrezová ešte asi nikdy nezažila. Fantastický futbal z oboch strán, obrovská dráma a heroické výkony hráčov bojujúcich až do konca. Dve penalty v nadstavenom čase, sedem gólov, výborná atmosféra od oboch fanklubov a nakoniec šťastnejší záver pre Duklu. Kto dnes tento duel sledoval, určite nemôže ľutovať. Zápas spĺňal bez nadsázky parametre najväčších derby duelov vo Fortuna lige, ak ich aj nepredčil.
     
    90+9
    Koniec zápasu.
     
    90+8
    Banská Bystrica dala gól!
    Brankár Ludha síce vystihol stranu, ale JOZEF DOLNÝ nasmeroval loptu presne k žrdi a rozhoduje tento zápas.
     
    90+7
    Žltú kartu dostáva Marek Kristián Bartoš (FK Železiarne Podbrezová).
     
    90+7
    Aby toho nebolo málo, tak po dlhom pas brankára Krejčího hostia loptu pretečovali do šestnástky súpera, kde fauloval Bartoš v obrovskej šanci Frimmela a pokutový kop bude mať aj Dukla!
     
    90+6
    Ani pas od Kupčíka nenarobil starosti, situáciu vyriešil Kováčik. Podbrezová ešte chcel prejsť dopredu po krídle, ale Migaľa loptu cez seba nepustil.
     
    90+5
    Dukla s útočným faulom a Bartoš poslal dlhú loptu dopredu, kde ju získali hostia. Následne v strede poľa fauluje Samuel Ďatko.
     
    90+4
    Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Róbert Polievka, prichádza Geron Tocka.
     
    90+3
    Podbrezová dala gól!
    Mladý ROLAND GALČÍK zachoval pevné nervy a prudkou ranou pod brvno nedal Krejčímu žiadnu šancu. Podbrezová hneď smeruje do stredu ihriska, chce rozhodnúť.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Lukáš Laksik (MFK Dukla Banská Bystrica).
     
    90+2
    Nehrá sa už takmer päť minút a ešte sa chvíľu asi ani nebude. Protesty Banskej Bystrice pokračovali a padla ďalšia žltá.
     
    90+1
    Miladin Vujošević bol tým, ktorý dostal jednu z tých dvoch žltých a teraz vidí za ďalšie reči druhú žltú, čiže je vylúčený, ale už skôr vystriedaný.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 5 minút.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Miladin Vujošević (MFK Dukla Banská Bystrica).
     
    90
    Dve žlté karty prileteli aj na striedačku Banskej Bystrice pre členov realizačného tímu.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Patrik Prikryl (MFK Dukla Banská Bystrica).
     
    89
    Obrovská dráma nie je ani zďaleka na konci. Ďatko centroval z priameho kopu, tento center hostia dostali preč, ale potom prišiel ďalší pas od Ďatka, ku ktorému sa lopta odrazila. Vo vápne zrazil na roh rukou loptu Prikryl a píska sa penalta! Veľké protesty nepomohli.
     
    87
    Juraj Chvátal prešiel cez Jozefa Dolného na krídle a hráč Dukly potom spadol na loptu. Píska sa jeho ruka, za čo vidí aj žltú kartu. Výrazne protesty hosťom nepomohli.
     
    86
    Roland Gerebenits si síce na krídle posunul loptu okolo Prikryla a chcel postupovať do pokutového územia, no zašiel za bránkovú čiaru, čiže sa to nepodarilo.
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Miladin Vujošević, prichádza Jozef Dolný.
     
    84
    Miladin Vujošević bol akurát vyvolaný striedať, lenže náhodou presne vtedy dostal kŕč a ešte potreboval ošetrenie, takže natiahol čas.
     
    83
    Juraj Chvátal sa síce krásne dostal cez dvojicu obrancov súpera na ľavom krídle, lenže potom o loptu prišiel a z akcie nebolo nič.
     
    82
    Polievka aj so šťastným odrazom získal loptu v strede ihriska, okamžite ho ale zastavil sklzom Bakaľa. Vhadzovať môže Migaľa.
     
    81
    Ďatko poslal pas na zadnú žrď, tam si nabiehali jeho spoluhráči veľmi neskoro. Táto aktivita domácim nevyšiel, rozohrávať päťku môže Krejčí.
     
    80
    Migaľa síce vystihol pas pred jeho šestnástku, lenže v súboji s Galčíkom zahral rukou. Podbrezová má opäť výhodu priameho kopu z dobrej pozície na center.
     
    79
    Vujoševič sa nedostal k ťažkej lopte za obranu súpera, tá si našla Ludhu. Podbrezová sa snaží založiť akciu od stopérov.
     
    78
    Pajer spravil chybu pri rozohrávke a aj keď Laksika okamžite zastavil, tak to bude iba aut pre Duklu, aj keď to malo byť naopak. Následný center chytil Ludha.
     
    77
    Miladin Vujošević ostal po jednom zo súbojov ležať na hracej ploche a potreboval ošetrenie. Už je ale v poriadku a späť na ihrisku.
     
    76
    Roland Galčík sa síce na ľavom krídle dostal k centrovanej lopte, jeho pas si našiel iba brankár Adam Krejčí a bez problémov guľatý nezmysel skryl vo svojich rukaviciach.
     
    75
    Pätnásť minút do konca riadneho hracieho času. Dokáže Podbrezová so zápasom ešte niečo urobiť, alebo sa Dukla bude tešiť z troch bodov?
     
    74
    Práve Polievka z rohu ihriska aj centroval. V malom vápne dominoval brankár Ludha.
     
    73
    Polievka sa po ľavom krídle dostal ako nôž maslom cez troch hráčov do šestnástky. Až Kováčik mu loptu sklzom poslal na rohový kop.
     
    72
    Podbrezová získala priamy kop vhodný na center. Loptu si postavil Ďatko a poslal výborný center do malého vápna, kde sa uvoľnil stopér Bartoš. Zblízka v obrovskej možnosti hlavičkoval iba tesne nad brvno.
     
    71
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Michal Breznanik, prichádza René Paraj.
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Mikuláš Bakaľa, prichádza Erik Micovčák.
     
    70
    Banská Bystrica dala gól!
    Aktívna hra Dukly slávi úspech. Podbrezová veľmi dlho iba čakala na to, čo sa stane. Center spravil dostal hlavou MILADIN VUJOŠEVIČ do siete, keď zakončil presne k žrdi.
     
    69
    Výbornú kombináciu predviedli hostia. Matej Starší poslal prudkú loptu do päťky a Bartoš v sklze si takmer dal vlastný gól. Jeho odkop na roh asi obtrel konštrukciu bránky.
     
    68
    Podbrezová vybojovala druhý roh po seba. Bartoš dokázal hlavičkovať, mieril vysoko nad bránku Krejčího.
     
    67
    Výborný center preletel celým malým vápnom a loptu si na jeho rohu našiel úplne voľný Pribula. Keby strieľal z prvej je to gól, takto si spracovával a defenzíva Dukly ho stihla dostúpiť, strelu zrazila.
     
    66
    Roland Gerebenits sa zľava pokúsil o dva centre, ani jeden neprešiel do šestnástky, ale tým druhým mladík získal pre Podbrezovú rohový kop.
     
    64
    Polievka vymyslel prudký center z ľavého krídla prakticky presne na nohu Laksika do päťky. Skvele ho predskočil a loptu odkopol Bartoš.
     
    63
    Migaľa zrazil center Galčíka na rohový kop. Pribula centrom našiel iba Kupčíka, Ďatko loptu vrátil a tentoraz zasiahol hlavou Matej Starší.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Róbert Polievka (MFK Dukla Banská Bystrica).
     
    61
    Žltú kartu dostáva Martin Pribula (FK Železiarne Podbrezová).
     
    60
    Hodina zápasu je za nami. Naďalej sledujeme výborný zápas. Momentálne tempo hry na chvíľočku opadlo, lenže naďalej má po zmene strán viac z hry Dukla.
     
    59
    Dukla je po zmene strán aktívnejším tímom a gól si zaslúžila. Podbrezová musí ofenzívne ožiť, pretože takto sa do konca nemôže iba brániť.
     
    58
    Banská Bystrica dala gól!
    RÓBERT POLIEVKA to skúsil priamo na bránku a urobil najlepšie ako mohol, pretože trafil fantasticky do rohu bránky. Nádherná strela, pri ktorej bol Ludha absolútne bez šance.
     
    57
    Peter Kováčik fauloval pred svojou šestnástky, Dukla získala priamy kop vhodný na center, no taktiež sa odtiaľ dá vystreliť.
     
    56
    Hostia majú v kolonke ďalšie zakončenie, ale nepresné. Rozohrávať od vlastnej bránky tak môže Ludha.
     
    55
    Róbert Polievka centroval z krídla do malého vápna, vo vzduchu dominoval obranca Bartoš. Domáci ale loptu odkopom iba odovzdali.
     
    54
    Domáci sa síce sprava dostali do pokutového územia, tam loptu získal Prikryl a Dukla prešla do rýchlej kontry. Polievku zastavil Bartoš.
     
    53
    Faul v strede ihriska daroval loptu domácim hráčom. Tí môžu hru upokojiť, čo sa im momentálne bude určite hodiť. Ak sa to podarí.
     
    52
    Snitka posunul loptu spred pokutového územia doprava, odkiaľ centroval Lukáš Migaľa. Jeho prízemný pas odkopol do bezpečia Pajer. Po zmene strán je ale Dukla veľmi aktívna.
     
    50
    Kováčik chcel hlavou prihrať Ludhovi, čo nevyšlo a Dukla získala roh. Dobrý center Polievku defenzíva Podbrezovej nedostala preč, to sa podarilo na druhý pokus. Avšak, Polievka hneď loptu centroval späť a Vujoševič zblízka vo veľkej šanci zakončil k žrdi, kde fantasticky zasiahol Ludha.
     
    49
    Roland Galčík poslal zľava prudkú loptu do malého vápna, kde bol Breznaník, no aj Krejčí a obrancovia Dukly. Gólman hostí skvele zasiahol.
     
    48
    Domáci po veľmi dobrom presingu získali loptu. Ďatko to nemal na strelu, spred šestnástky zakončoval obranca Kováčik a prestrelil priestor troch žrdí.
     
    47
    Ďatko sa uvoľnil v strede poľa a prihral za obranu Dukly. Gerebenits išiel sám na brankára, zastavil ho ofsajd. Hlavný rozhodca prisúdil loptu Podbrezovej v strede poľa, kde bol faulovaný Ďatko.
     
    46
    Ani jeden tréner cez prestávku nestriedal, takže oba celky nastupujú tak ako prvé dejstvo dokončili, pretože v tom sme videli až štyri zmeny. Po dvoch na oboch stranách.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Úvodné dejstvo prinieslo veľmi dobrý futbal. Podbrezová išla do vedenia po zásahu Erika Grendela a o dva presné zásahy viedla, keď sieť vlastnej bránky napol Matej Starší. Domáci ale prišli o Grendela aj Kukoľa a Prikryl po rohovom kope znížil na súčasné skóre.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    45
    Snitka posielal sprava zaujímavý center do päťky, kde číhal hlavne Vujoševič, ale aj Polievka. Dobre postavený obranca Pajer však všetko vyriešil odkopom.
     
    44
    Galčík sa silou-mocou chcel predrať k lopte a upaľovať sám na brankára. Migaľa si ju ale telom skvele pokryl, obranca Dukly bol aj faulovaný.
     
    42
    Žltú kartu dostáva Lukáš Migaľa (MFK Dukla Banská Bystrica).
     
    42
    Galčík prihral zľava na krídlo, Pribula potiahol akciu do pokutového územia. Centrom na zadnú žrď ale spoluhráčov nenašiel.
     
    41
    Ludha dlhým nákopom nenašiel spoluhráčov, objavil iba Kupčíka. Ten si loptu spracoval a poslal pas na ľavé krídlo, kde bol Polievka v ofsajde.
     
    40
    Dávid Richtárech vyviezol loptu z vlastnej polovice ihriska na útočnú, potom si nepresne narazil a prišiel o ňu. Kontra Podbrezovej bola prerušená faulom a ťažko povedať, prečo sa teraz nežltilo.
     
    39
    Kvalitný zápas pokračuje aj ďalej. Roland Galčík si pred šestnástkou Dukly vypracoval streleckú pozíciu. Po trávniku mieril prudko, no nie dostatočne k žrdi, a tak Krejčí na jeho pokus dočiahol.
     
    38
    Pribula vymyslel výbornú prihrávku do pokutového územia presne na nohu Gerebenitsa. Ten si v skvelej pozícii nepodaril so spracovaním.
     
    37
    Pribula centroval z rohového kopu na zadnú žrď, spoluhráčov nenašiel a Migaľa odkopol loptu na krídle pred Breznanikom.
     
    36
    Roland Gerebenits získal loptu na pravom krídle a chcel prihrať na hrot Pribulovi. To mu síce nevyšlo, vybojoval aspoň roh.
     
    35
    Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Jakub Uhrinčať, prichádza Lukáš Laksik.
    Striedanie v tíme MFK Dukla Banská Bystrica: z ihriska odchádza Patrik Vajda, prichádza Dávid Richtárech.
     
    34
    Po niekoľkých súbojoch v strede ihriska sa nepískal faul, aj keď si to hráči žiadali, ale ofsajd Polievku.
     
    33
    Banská Bystrica v posledných minútach opticky zvláda zápas lepšie. ale teraz výborne potiahol loptu Galčík a jeho prudký center zľava volejom zakončil Roland Gerebenits. Ťažký kop nasmeroval do stredu bránky, kde bol Krejčí.
     
    32
    Banská Bystrica dala gól!
    Dukla znižuje. Center z rohového kopu síce nezakončil hlavou Starší, ale lopta sa odrazila a voľný PATRIK PRIKRYL prestrelil obrancov. Jeho pokus zastavila až sieť.
     
    31
    Chyba v rozohrávke domácich. Polievka získal loptu, naviezol ju k šestnástke a Miladin Vujošević z hranice vápna poslal technickú obaľovačku presne k žrdi. Fantastický zákrok vytiahol Ludha.
     
    30
    Polhodina zápasu je za nami. Podbrezová prišla už o dvoch dôležitých hráčov, ale strelila dva góly, takže zatiaľ v derby vyhráva.
     
    29
    Podbrezová dala gól!
    Napriek zraneniu kapitána Grendela sa domáci dostávajú do vedenia o dva góly. Roland Galčík poslal z priameho kopu center na bližšiu žrď, kde si defenzíva Dukly nepostrážila Gerebentisa. Jeho nepodarenú hlavičku nešťastne nasmeroval MATEJ STARŠÍ za bezmocného Krejčího.
     
    28
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Erik Grendel, prichádza Martin Pribula.
     
    27
    Erik Grendel ostáva ležať na ihrisku mimo hry a potrebuje ošetrenie. Ak by domáci líder nemohol pokračovať, tak by Podbrezová určite utŕžila citeľnú stratu.
     
    26
    Jakub Uhrinčať fauloval Grendela. Práve kapitán Podbrezovej si loptu postavil a centroval z priameho kopu. Jeho pas zachytil brankár Krejčí pred hráčmi Podbrezovej.
     
    25
    Roland Galčík znova skúšal niečo vymyslieť na ľavom krídle. Prudký center do päťky odvrátil obranca Ľuboš Kupčík.
     
    24
    Galčík sa zľava dostal do šestnástky, kde spadol, ale faul tam nebol. Následný center Chvátala defenzíva Dukly odvrátila, Kupčík potom zrazil pokus Grendela.
     
    23
    Podbrezová kombinuje na vlastnej polovici ihriska, postupne sa snaží prejsť dopredu po ľavom krídle, kde domáci loptu stratili.
     
    22
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Vladimír Kukoľ, prichádza Roland Gerebenits.
     
    21
    Miladin Vujošević obdržal veľmi peknú prihrávku medzi dvoch obrancov Podbrezovej. Útočník Dukly zakončil po trávniku z mierneho uhlu a mieril tesne vedľa Ludhovej bránky.
     
    20
    Galčík síce aktívne napádal Migaľu, lenže ten prihral na Kupčíka a stopér Dukly odkopom všetko vyriešil.
     
    19
    Vladimír Kukoľ končí po jednom zo súbojov pri vlastnej striedačke na trávniku a potrebuje ošetrenie. Medzitým sa hrá ďalej, loptu má Podbrezová.
     
    17
    Lopta sa veľmi dlho odrážala pred šestnástkou Podbrezovej, až sa k strele z jej hranice dostal Matej Starší a prudko namieril iba tesne nad brvno bránky Ludhu.
     
    16
    Kukoľ na pravom krídle získal aut, vzápätí Podbrezová o loptu prišla. Vhadzovať teda môže Dukla.
     
    15
    Štvrťhodina stretnutia je za nami. Podbrezová je zatiaľ aktívnejším tímom a opticky má aj loptu častejšie na kopačkách.
     
    14
    Michal Breznanik sa zamotal v strede ihriska. Bol síce faulovaný, lenže ak by prihral o sekundu skôr, tak Galčík môže cez otvorený priestor do šance.
     
    13
    Juraj Chvátal si zľava nabehol pred šestnástku, kde mu kolmicu posielal Galčík. Bola by to veľká šanca, keby skvele nevystihol prihrávku Kupčík.
     
    12
    Roland Galčík sa zľava dostal do pokutového územia. Nabral značnú rýchlosť, no jeho center po trávniku si našiel iba brankár Krejčí. Na hrote teraz chýbal Breznanik.
     
    11
    Róbert Polievka nedostal presný pas na ľavé krídlo. Prudká lopta na jeho osobu skončila mimo ihriska a rozohrávať môže Ludha.
     
    10
    Podbrezová dala gól!
    Po veľkej chybe v rozohrávke Dukly získal loptu od posledného obrancu hostí ERIK GRENDEL a zoči-voči Krejčímu sa nepomýlil. Po trávniku zakončil k žrdi po svojej ľavej ruke, gólman išiel na opačnú stranu.
     
    9
    Bakaľa mal streleckú pozíciu pred šestnástkou Dukly. Loptu zľuftoval, aj keď ju mal priamo pri nohe. Vzápätí zastavil rodiacu sa kontru hostí faulom.
     
    8
    Pajer odkopol nízky center po trávniku smerujúci do šestnástky Podbrezovej. Domáci zakladajú akciu po ľavom krídle.
     
    7
    Róbert Polievka sa zo stredu ihriska dostal individuálne až do šestnástky Podbrezovej. Cez Bartoša sa presadil iba k nepresnému centru nad bránku Ludhu.
     
    6
    Po sérii hlavičkových súbojov v strede ihriska síce získali loptu domáci, veľmi rýchlo o ňu prišli a Dukla začína kombináciu zo zadných radov.
     
    5
    Nízky center Polievku nadvihol Ďatko, jeho spoluhráči loptu poslali preč. Grendel hľadal na krídle Galčíka, ten v snahe o rýchlu kontru prihrávku nespracoval.
     
    4
    Marek Kristián Bartoš dostal náročnú prihrávku na svoju osobu. Lopta mu ušla a možno ju trafil rukou, čo signalizovala Dukla, pretože stopér bol vo vlastnej šestnástke. Je z toho iba roh pre hostí.
     
    3
    Juraj Chvátal nasadil na krídle jasle Frimmelovi a poslal center na zadnú žrď. Tam pred hráčmi Podbrezovej vo vzduchu dominoval Krejčí.
     
    2
    Ďatko si nabehol na pravé krídlo, kde dostal prihrávku od Kukoľa, získal len aut. Podbrezová pokračovala v akcii, vyhnala sa až k stopérom.
     
    1
    Domáci hráči nastupujú v bielych dresoch, hostia majú červené. Stredoslovenské derby nám dnes určite prinesie veľmi kvalitný futbal, takže sa máme na čo tešiť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová: Ludha – Kováčik, Pajer, Bartoš, Chvátal – Grendel (C), Ďatko, Bakaľa, Galčík, Kukoľ – Breznanik
    Náhradníci: Dlubáč – Enzo Arevalo, Pavúk, Paraj, Gerebenits, Micovčák, Pribula

    MFK Dukla Banská Bystrica: Krejčí – P. Vajda, Prikryl, Kupčík, Migaľa – Uhrinčať – Frimmel, Snitka, Starší, Polievka (C) – Vujoševič
    Náhradníci: Nôta – Richtárech, Laksik, Dolný, Gonda, Bača, Tocka

    Rozhodca: Ochotnický – Vorel, Mihalík – Nemček.
     
    Na Horehroní nás v piatok čaká derby zápas. Podbrezová totiž hostí asi 32 kilometrov vzdialeného súpera z Banskej Bystrice. Pôjde o tzv. rizikový zápas, takže tomu bude podriadené aj bezpečnostné úkony. Napríklad od 14:00 do 22:00 sa nemôžu predávať alkoholické nápoje nielen v Podbrezovej, ale aj v priľahlom Lopeji.

    FK Železiarne Podbrezová

    "Železiari" vstúpili do sezóny 2020/21 výborne. S mladým tímom, ktorý je doplnený o skúsené a kvalitné mená, vyhrali zverenci Vladimíra Cifraniča proti Komárnu (2:0), Petržalke (4:0) a Slovanu B (1:0), naposledy remizovali v Dubnici (0:0). V tabuľke je z toho s 10 bodmi druhé miesto za zatiaľ bezchybnou Skalicou, tá má 12 bodov. Podbrezová je jediným tímom, ktorý ešte neinkasoval, pričom má tretiu najlepšiu ofenzívu. Dvakrát sa presadili Mateusz Zachara a letná posila Erik Grendel. Kvalitný záložník dostal na ruku aj kapitánsku pásku.

    MFK Dukla Banská Bystrica

    Zatiaľ čo Podbrezová disponuje najlepšou defenzívou, tak Banská Bystrica má najlepšiu ofenzívu, pretože za štyri kolá strelila už trinásť gólov. Až šesť z nich dostal pri výsledku 6:1 Trebišov, štyri inkasovali hráči Slovana B (4:0), jeden Dubnica (1:0) a dva Skalica, avšak "Záhoráci" vyhrali 3:2. Pre Duklu to bol po troch výhrach veľmi smolný zápas, ktorý chce odčiniť v ďalšom náročnom dueli. Banskobystrický celok sa nachádza s 9 bodmi na tretej priečke. Róbert Polievka a Miladin Vujoševič strelili po 4 presné zásahy a sú na delenom prvom mieste medzi strelcami v 2. lige. Dopĺňa ich Daniel Šebesta zo Skalice.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Dukla Banská Bystrica. Viac informácií tu.

    Góly: 10. Grendel, 29. Starší (vla.), 90+3. Galčík (pen.) – 32. Prikryl, 58. Polievka, 70. Vujošević, 90+8. Dolný (pen.)

    Karty:   61. Pribula (POD), 90+7. Bartoš (POD) – 42. Migaľa (BBY), 62. Polievka (BBY), 87. Dolný (BBY), 90. Prikryl (BBY), 90. Vujošević (BBY), 90+3. Laksik (BBY)   90+1. Vujošević (BBY)


    FK Železiarne Podbrezová: Ludha – Kováčik, Pajer, Bartoš, Chvátal – Grendel (C), Ďatko, Bakaľa, Galčík, Kukoľ – Breznanik
    Náhradníci: Dlubáč – Enzo Arevalo, Pavúk, Paraj, Gerebenits, Micovčák, Pribula

    MFK Dukla Banská Bystrica: Krejčí – P. Vajda, Prikryl, Kupčík, Migaľa – Uhrinčať – Frimmel, Snitka, Starší, Polievka (C) – Vujoševič
    Náhradníci: Nôta – Richtárech, Laksik, Dolný, Gonda, Bača, Tocka

    Rozhodca: Ochotnický – Vorel, Mihalík – Nemček

    Diváci: 1312