Příbram – Teplice 1:3 (kon.) | Sigma Olomouc – Liberec 1:0 (kon.) | Zlín – Slovácko 1:2 (kon.)
Brno – Sparta Praha 1:4 (kon.)
koniec
FC Zlín
1:2 (0:0)
1.FC Slovácko
cz Sobota 22.08.2020, 17:00 • Stadion Letná, Zlín • Česká FORTUNA:LIGA • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání 1. kola nejvyšší české soutěže mezi FC Fastav Zlín a 1. FC Slovácko. Výkop je stanoven na 17 hodin.
     
    1. FC Slovácko

    Hostující celek odehrál v krátkém přípravném období hned sedm zápasů. Celek Martina Svědíka dokázal porazit Blansko, Zlaté Moravce, Senicu, Slovan Bratislava a tým Rogaska. V minulé sezóně Slovácko vybojovalo devátou pozici, jenže ve skupině o Evropu vypadlo s Bohemians. Slovácko však v létě muselo řešit odchody největších opor. Talentovaný brankář Trmal zamířil do Portugalska, dvojice Zajíc, Juroška bude v novém ročníku hájit barvy ostravského Baníku a hostování skončilo Ondřeji Zahustelovi a Pavlu Dvořákovi. Martin Svědík ale před novým ročníkem přivedl také posily. Do kádru Slovácka přišli útočník Rigino Cicilia, obránce Michal Tomić a brankář Pavol Bajza.
     
    FC Fastav Zlín

    Domácí Zlín má za sebou spíše nepovedenou přípravu. Svěřenci kouče Bohumila Pánika dokázali ve čtyřech zápasech porazit jen slovenský Trenčín. Poté sice remizovali se Slovanem Bratislava, jenže přišly i porážky s Prostějovem a v generálce se Zbrojovkou Brno. V přípravě se prosazoval Lamin Jawo, který vsítil dvě branky. Bohumil Pánik si v létě přivedl zkušeného obránce Václava Procházku, kterého vedl už v předchozím angažmá v Baníku Ostrava. Právě Bohumil Pánik před startem nového ročníku prohlásil, že by pro Zlín bylo skvělé umístit se v prvním polovině tabulky.
     
    Vzájemné zápasy

    Ve vzájemných duelech je na tom lépe Zlín, který zvítězil v devětkrát z dvaceti zápasů. Hostující Slovácko naopak vyhrálo jen šestkrát. Poslední domácí utkání opanoval Zlín výsledkem 2:1.
     
    V souvislosti s opatřením ohledně koronaviru mají přístup na utkání jen domácí fanoušci, kteří jsou držiteli permanentních vstupenek.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Fastav Zlín: S. Dostál – Cedidla, P. Buchta, Simerský, Jiráček (C) – Matejov, Conde, Hlinka, Čanturišvili – Janetzký, Poznar.
    Náhradníci: Rakovan – Drame, Fantiš, Martínez García, Procházka, J. Kolář, Chwaszcz.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Divíšek, Mich. Kadlec, S. Hofmann, Reinberk – V. Daníček (C), Havlík – M. Petržela, Sadílek, Navrátil – Cicilia.
    Náhradníci: Bajza – Kliment, Kohút, Šimko, Kalabiška, Kubala, Jakub Rezek.

    Rozhodčí: Královec – Nádvorník, Mokrusch.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Slovácko hrající v bílých dresech obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku, ale nákop na hranici velkého vápna si domácí obrana pohlídala.
     
    2
    Do rozehrávky Slovácka se musel zapojit také brankář Vít Nemrava. Hostující brankář nakopl míč na polovinu Zlína, kde v hlavičkovém souboji uspěl Dominik Simerský.
     
    3
    Rigino Cicilia se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště. Míč se následně odrazil k Daníčkovi, který jej poslal pouze na tribunu. Vhazuje domácí Zlín.
     
    4
    Petr Jiráček kombinoval na levé straně s Čanturišvilim. Druhý jmenovaný se dokonce dostal k odcentrování do pokutového území, ale centrem našel jen hlavu hostujícího obránce.
     
    5
    Lukáš Sadílek dohnal skákavou přihrávku na levou stranu, zasekl si míč a uklidnil hru přihrávkou do zadních řad. Slovácko nadále pokračuje v kombinaci s míčem na kopačkách.
     
    6
    Slovácko zahrávalo svůj první rohový kop v dnešním souboji. Jeho exekuce se ujal Marek Havlík, který odcentroval na malé vápno, kde zasáhla domácí obrana.
     
    7
    Tomáš Poznar roztáhl hru na levé křídlo, kam spěchal Čanturišvili. Domácí celek nakonec vyprodukoval centr do pokutového území, ale Hofmann balón odkopl.
     
    8
    Také domácí zadáci uklidňují hru postupnou kombinací na své polovině. Fotbalisté Slovácka v úvodních minutách nenapadají zlínskou kombinaci zrovna vysoko.
     
    9
    Hostující brankář Nemrava poněkolikáté v úvodních minutách nakopl míč na polovinu soupeře. V hlavičkovém souboji tentokrát uspěl Rigino Cicilia. Slovácko tak kombinuje na polovině rivala.
     
    10
    Petr Reinberk se po přihrávce na pravé straně sice dostal před svého strážce, ale podle hlavního rozhodčího si v souboji pomohl nedovoleným způsobem.
     
    11
    Zlín se hnal do rychlého protiútoku po levé straně hrací plochy. Domácí akci ale zastavil skvělý návrat Petra Reinberka na vlastní polovinu.
     
    12
    Petr Jiráček se z pozice krajního obránce vydal na polovinu Slovácka, kde v souboji fauloval Milana Petrželu. Zkušený sudí Královec jeho přestupek viděl a nařídil rozehrávku pro hosty.
     
    13
    Zlín se pokusil překvapit obranu Slovácka vysokým nákopem na hranici pokutového území. Daníček si při odkopu nepočínal úplně jistě a daroval Zlínu rohový kop.
     
    14
    Exekuce rohového kopu se ujal zkušený Petr Jiráček, který vymyslel centr na přední tyč. Míč sice propadl na malé vápno, ale tam si pro něj došel Nemrava.
     
    15
    Reinberk si zatím skvěle plní své defenzivní povinnosti. Krajní obránce Slovácka byl důrazný v souboji na polovině hřiště a získal pro svůj celek vhazování.
     
    16
    Na světě je první žlutá karta! Cedidla byl pozdě v souboji na polovině soupeře a za ostrý skluz dostává žlutou kartu.
     
    17
    Pokračuje velmi opatrný úvod utkání. Zlín se sice dostal na polovinu Slovácka, jenže Jiráčkovi vhazování trvalo příliš dlouho a hostující obrana se stačila srovnat.
     
    18
    Daníček chtěl vyslat do protiútoku rychlonohého Milana Petrželu, jenže druhý jmenovaný neuspěl v souboji s Buchtou, který si připsal důležitý obranný zákrok.
     
    19
    Marek Hlinka důrazně vystoupil na polovině Slovácka a taktickým faulem zastavil rodící se přechod hostů do útoku. Svěřenci Martína Svědíka mohou pokračovat v kombinaci.
     
    20
    Slovácko následně zahrávalo přímý kop na polovině Zlína. Marek Havlík odcentroval na přední tyč, kam vyrazil brankář Dostál, který byl podle sudího Královce faulován.
     
    21
    Róbert Matejov chtěl na pravé straně rozběhnout svého spoluhráče, nicméně Cedidla jeho pobídku nepochopil a vůbec se nerozběhl. Vhazuje Slovácko.
     
    22
    Rigino Cicilia aktivně napadal rozehrávku domácích obránců. Stopeři Zlína si s jeho přítomností poradili a Simerský nakopl míč na opačnou stranu hřiště.
     
    23
    Zlín se po pravé straně řítil do zajímavé akce. Jakub Janetzký měl sice dobrou rychlost, jenže akce nemohla pokračovat kvůli ofsajdu.
     
    24
    Stanislav Hofmann si dal pozor na skákavý nákop a před dotírajícím Tomášem Poznarem zakopl míč vysoko na tribunu. Zlín poté vhazoval, ale o míč rychle přišel.
     
    25
    Hlavní rozhodčí odpískal v horkém počasí krátkou přestávku na občerstvení.
     
    27
    Znovu se pokračuje ve hře. Zlín předvedl další rychlou akci po pravé straně hrací plochy, jenže oblouček Marka Hlinky za obranu Slovácka byl moc dlouhý.
     
    28
    Milan Petržela si skvěle pokryl skákavý míč na polovině hřiště. Hbitý fotbalista byl faulován přímo před očima Pavla Královce. Hosté budou rozehrávat.
     
    29
    Sadílek skvěle napadal rozehrávku domácího celku, jenže od jeho holeně se míč odrazil pouze do zámezí. Pokračuje duel plný osobních soubojů.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a stále čekáme na první příležitost. Zlín se dral vpřed pomocí dlouhého nákopu, ale brankář Nemrava byl ven z branky včas.
     
    31
    Slovácko si vytvořilo zatím největší možnost dnešního souboje! Milan Petržela procedil přihrávku do velkého vápna, jenže Ciciliovi zakončení v dobré pozici vůbec nesedlo.
     
    32
    Matejov vybojoval míč na vlastní polovině a ihned se snažil rozjet akci Zlína. Janetzký ale zastavil svůj pohyb a míč skončil v moci hostujících zadáků.
     
    33
    Další zajímavá akce Slovácka! K odraženému míči se ve velkém vápně probil sprintující Marek Havlík, který zpracováním poslal míč kolem brankáře, ale za Dostála zaskočil obránce!
     
    34
    Aktivní Cicilia znovu napadal rozehrávku domácích obránců. Brankář Dostal si jeho sprint pohlídal a včas odkopl míč ven z pokutového území.
     
    35
    Tomáš Poznar narýsoval zajímavou kolmici mezi stopery hostujícího celku. Brankář Nemrava ale skvěle přečetl Poznarův úmysl a bez problémů si došel pro míč.
     
    36
    Petr Jiráček dlouho otálel s rozehrávkou z levé strany. Napadající Petržela se mu položil pod nohy a srazil míč do autu. Zlín bude znovu vhazovat.
     
    37
    Čanturišvili dostal vysokou přihrávku na levou stranu, přenesl hru na Marka Hlinku, který si míč navedl do střelecké pozice, jenže nakonec vyprodukoval spíše střílenou přihrávku do území nikoho.
     
    38
    Simerský si několikrát vyměnil míč na vlastní polovině s Buchtou. Fanouškům domácího celku už se hra v zadních řadách přestává líbit.
     
    39
    Petr Jiráček sprintem po levé straně podpořil ofenzivní akci Zlína, jenže jeho nadýchaný centr na Janetzkého si bez problémů pohlídal bývalý reprezentační obránce Michal Kadlec.
     
    40
    Michal Kadlec musel znovu do akce. Zkušený stoper se tentokrát natlačil před rozběhnutého Poznara a v tísni si pomohl malou domů. Obě obrany zatím pracují na jedničku.
     
    41
    Rigino Cicilia využil v pokutovém území svou urostlou postavu, udělal si prostor a pokusil se o akrobatické zakončení. Nůžky mu ale vůbec nesedly.
     
    42
    Zlín zahrával další rohový kop. Vachtang Čanturišvili vyslal překvapivý skákavý centr na malé vápno. Nikdo ve žlutém dresu se do zakončení neprobil.
     
    43
    Zlín zahrával další standardní situaci z levé strany. Čanturišvili tentokrát zvolil prudký centr na přední tyč, ale trefil jen prvního hráče v bílém dresu Slovácka.
     
    43
    Slovácko se ihned po rohovém kopu vydalo do protiútoku. Přihrávku na pravou stranu dostal úplně volný Navrátil, který jej potáhl až do vápna, ale jeho ránu srazil obránce skluzem na roh!
     
    44
    Hosté následně zahrávali rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval dobře postavený Dominik Simerský.
     
    45
    Jan Navrátil se po krkolomné kombinaci hostujícího celku opřel z hranice velkého vápna do odraženého míče, ale jeho sraženou ránu stáhl Dostál ze vzduchu do rukavic.
     
    45+1
    Zlín v samotném závěru prvního poločasu zahrával ještě jeden rohový kop. Metejov poslal centr do kombinace. Obrana Slovácka si trošičku pohrála s nervy svých fanoušků, ale Nemrava ukryl míč do rukavic.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali hodně bojovný a opatrný fotbal. O něco aktivnější bylo hostující Slovácko, které si vypracovala dvě zajímavé akce. Cicilia nejprve po Petrželově přihrávce netrefil míč v dobré pozici a dvě minuty před přestávkou po rychlém protiútoku nepřekonal Dostála Jan Navrátil. Zlín se snažil hrozit ze standardních situací, ale obrana Slovácka byla pozorná. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Domácí Zlín obstaral výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Zlín se ihned vydal do útoku, ale pozorní obránci Slovácka nepustili domácí hráče do velkého vápna.
     
    46
    Pokutový kop pro Zlín! Rukou zahrál v pokutovém území Daníček a sudí neváhal!
     
    47
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí Zlín se krátce po přestávce ujímá vedení! K exekuci pokutového kopu se postavil TOMÁŠ POZNAR, který poslal brankáře na opačnou stranu!
     
    49
    Slovácko se ihned vydalo do útoku se snahou o rychlou odpověď. Domácí obrana si s prvním nákopem z levé strany bez větších problémů poradila.
     
    50
    Róbert Matejov dostal prudkou přihrávku do běhu na pravou stranu hrací plochy, odkud odcentroval do velkého vápna, ale trefil jen vracejícího se soupeře.
     
    51
    Matejov měl moře času a prostoru na pravé straně hrací plochy. Domácí záložník odcentroval do pokutového území, ale hostující brankář ukryl míč do rukavic.
     
    52
    Lukáš Sadílek odcentroval z levé strany do pokutového území, kam se dral Navrátil, jenže domácí stoper Janetzký měl k míči o dva kroky blíže a odkopl jej do autu.
     
    53
    Jan Navrátil táhl akci Slovácka po levé straně, jenže neustál souboj s napadajícím soupeřem. Rozhodčí Královec tentokrát nechává pokračovat ve hře.
     
    54
    Buchta v souboji na vlastní polovině stáhl soupeře k zemi, což neuniklo zraku rozhodčího Královce. Ten odpískal domácímu obránci faul, Slovácko bude rozehrávat.
     
    55
    Slovácko se po akci vedené po pravé straně dokázalo prokombinovat do pokutového území, jenže Cicilia v tísni nedokázal zakončit směrem na branku.
     
    56
    První žlutá karta také na straně Slovácka! Za ostrý skluz ji dostává Divíšek.
     
    57
    Milan Petržela zahodil neuvěřitelnou šanci! Domácí přišli o míč ve středu pole. Do jasné šance byl poté vyslán Milan Petržela, který obešel brankáře Dostála, ale místo prázdné branky poslal míč jen do tyče!
     
    58
    Slovácko však nepolevuje ve své aktivitě. Hostující celek zaútočil po levé straně, nicméně střílený centr na malé vápno odvrátil vracející se Simerský.
     
    59
    Slovácko zahrávalo další standardní situaci. Havlík hledal urostlého Hofmanna, který si ve výskoku pomohl nedovoleným zákrokem. Zlín přečkal další nebezpečí.
     
    60
    Po hodině hry roztáhl Marek Havlík hru na pravou stranu, odkud centroval aktivní Reinberk, jehož střílený centr srazila domácí obrana na další roh.
     
    61
    Marek Havlík narýsoval parádní přihrávku do pokutového území, jenže Petržela si jej zbytečně pustil za sebe a domácí obránce už pohlídal cestu míče do autu.
     
    62
    Daníček vlétl do skluzu nohou napřed a dostává žlutou kartu.
     
    63
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Slovácko dokázalo odpovědět! Hosté rozjeli akci na pravé straně hrací plochy, odkud odcentroval Lukáš Sadílek a nabíhající JAN NAVRÁTIL hlavičkou z malého vápna nedal Dostálovi šanci!
     
    63
    Žlutou kartu dostává Vachtang Čanturišvili (FC Fastav Zlín).
     
    65
    Pavel Královec přerušil hru kvůli krátké přestávky na občerstvení.
     
    67
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Róbert Matejov, přichází Youba Drame.
     
    67
    Zlín rozjel akci na levé straně hrací plochy. Slovácko ale skvěle pokrylo volný prostor a domácí si museli pomoci přihrávkou na Marka Hlinku.
     
    68
    Dostál se musel zapojit do založení domácí akce. Zlín se vydal do útoku pro změnu po pravém křídle, ale Michal Kadlec si dlouhý nákop pohlídal. Vhazuje Slovácko.
     
    69
    Lukáš Sadílek si dobře pokryl míč tělem na pravé straně hřiště a získal pro svůj celek další přímý kop. Všichni hlavičkáři už míří do pokutového území.
     
    70
    Divíšek odcentroval z levé strany do pokutového území, kde hlídkoval dobře postavený Dramé. Slovácko po vstřelení vyrovnávací branky pokračuje v aktivitě.
     
    71
    Marek Hlinka špatným zpracováním pustil do možnosti Havlíka a svou chybu hasil jen za cenu žluté karty.
     
    72
    Slovácko následně zahrávalo přímý kop ze zajímavé pozice. Místo zakončení vyslal Havlík centr na značku pokutového kopu. Obrana Zlína přizvedla míč na roh.
     
    72
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Jan Kalabiška.
     
    73
    Tomáš Poznar rozjel rychlý protiútok domácího celku. Youba Drame si poté navedl míč z levé strany na hranici velkého vápna a tvrdou střelou zakončil nad břevno.
     
    74
    Michal Kadlec chtěl rozběhnout spoluhráče na levé straně, ale Divíšek jeho přihrávku nepochopil. Kadlecova pobídka tak doputovala až do zámezí.
     
    75
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Václav Procházka.
     
    75
    Slovácko mohlo strhnout vedení na svou stranu! Skvělou práci odvedl na hranici velkého vápna Sadílek, který ještě připravil pozici pro Navrátila, jehož rána sice překonala Dostála, ale míč skončil vedle branky!
     
    76
    Pozor! Pavel Královec ještě zkoumá souboj při zakončení Jana Navrátila. Uvidíme, zda se Slovácko dočká pokutového kopu.
     
    76
    Je to tak! Pavel Královec po prohlídnutí videa nařizuje penaltu pro Slovácko.
     
    77
    Žlutou kartu ještě vidí domácí kapitán Petr Jiráček.
     
    77
    Slovácko právě vstřelilo branku!
    Slovácko otáčí vývoj dnešního souboje! K pokutovému kopu se postavil VLASTIMIL DANÍČEK, který prudkou střelou rozvlnil síť. Dostál sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl.
     
    79
    Mohlo být bleskově vyrovnáno! Vachtang Čanturišvili si na hranici pokutového území skvěle přehodil míč na levačku a technickým obstřelem těsně minul vzdálenější tyč!
     
    80
    Cheick Oumar Conde si v souboji na polovině hrací plochy pomohl nedovoleným zákrokem a daroval Slovácku další rozehrávku. Zlín potřebuje hrát na opačné straně hřiště.
     
    81
    Rychlonohý Dramé sprintoval za dlouhou přihrávkou na polovinu Slovácka. Stanislav Hofmann měl k míči o pořádný kus blíže a stačil míč zakopnout do autu.
     
    81
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Martin Cedidla, přichází Antonín Fantiš.
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín: ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Pedro Martínez García.
     
    82
    Cicilia sice uspěl v hlavičkovém souboji na hranici velkého vápna, ale zády k brance prodloužil míč jen do míst, kde stáli zadáci ve žlutých dresech.
     
    83
    Zlín zahodil další velkou šanci na vyrovnání! Střídající Antonín Fantiš zůstal za obranou Slovácka, stál sám před brankářem, ale minul zadní tyč!
     
    84
    Jiráček spěchal za dlouhou přihrávkou na levou stranu, jenže si nepotykal se zpracováním a míč mu utekl do zámezí. Slovácko bude vhazovat.
     
    85
    Po další zajímavé přihrávce do pokutového území se do zakončení z otočky dostal urostlý Tomáš Poznar, kterému se pod nohy položil obránce a skvělým skluzem pomohl Nemravovi.
     
    85
    Také hostující brankář Nemrava se zapíše na seznam hříšníků. Gólman Slovácka se provinil proti pravidlům mimo pokutové území a za následné zakopnutí míče vidí žlutou kartu.
     
    87
    Zlín zahrával přímý kop takřka z hranice pokutového území. Jeho rozehrávky se chopil Martinez, jehož technický obstřel kolem zdi minul i branku.
     
    88
    Stanislav Hofmann zůstává po jednom ze soubojů ležet před vlastní brankou a bude potřebovat ošetření. Slovácko bude chvíli odolávat domácímu tlaku v desíti.
     
    89
    Hofmann už je zpátky na hřišti. Skvělou práci odvedl na pravé straně Petr Reinberk, který si pohlídal pohyb napadajícího soupeře a vybojoval vhazování pro Slovácko.
     
    90
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Lukáš Sadílek, přichází Michal Kohút.
     
    90+1
    Nastavuje se sedm minut!
     
    90+2
    Dramé se dostal do pokutového území a překvapivým centrem hledal Tomáše Poznara, který se po míči natahoval rybičkou. Zlín vytěžil rohový kop.
     
    90+3
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Patrik Šimko.
    Střídání v týmu 1.FC Slovácko: ze hřiště odchází Rigino Cicilia, přichází Jan Kliment.
     
    90+4
    Jiráčkovi odskočil míč na levé straně hřiště a blízko stojící soupeř okamžitě zakopl míč do zámezí. Slovácko drží Zlín daleko od velkého vápna.
     
    90+5
    Střídající Jan Kliment potáhl míč k rohovému praporku, kde nasbíral cenné vteřinky k dobru. Zlín už ale rychle rozehrál od branky a žene se do útoku.
     
    90+6
    Domácí celek se ještě dostal do zakončení. Pedro Martínez García vyzkoušel štěstí z úctyhodné vzdálenosti, ale Nemrava si s jeho pokusem hravě poradil.
     
    90+8
    Zlín se prakticky nemůže prokousat ze své vlastní poloviny. Slovácko skvěle dostupuje volné hráče.
     
    90+9
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Slovácko nakonec zvládlo otočit derby se Zlínem a vítězí 2:1. V prvním poločase se hrál hodně opatrný fotbal. O něco aktivnější bylo hostující Slovácko, které si vypracovala dvě zajímavé akce. Cicilia nejprve po Petrželově přihrávce netrefil míč v dobré pozici a dvě minuty před přestávkou po rychlém protiútoku nepřekonal Dostála Jan Navrátil. Vše podstatné se odehrálo po přestávce. Hned po návratu z kabin zahrával Zlín po ruce Daníčka pokutový kop, který proměnil Tomáš Poznar! Vyrovnání měl na kopačce Petržela, který si obhodil Dostála, ale trefil jen tyč. Nakonec se o vstřelení vyrovnávací branky postaral hlavou Jan Navrátil. Slovácko bylo od té doby mnohem aktivnější a v 77. minutě se po prohřešku Petra Jiráčka dočkalo penalty. Tu s přehledem proměnil Vlastimil Daníček a hosté rázem vedli. Zlín mohl bleskově vyrovnat, jenže Čanturišvili technickým obstřelem minul branku. Poslední velkou možnost měl Antonín Fantiš, ale ani on nemířil mezi tři tyče. Slovácko už v nastavení tlak Zlína ustálo a odváží si tři body.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:01:25)

    Jan Kobylík

    Góly: 47. Poznar (pen.) – 63. Navrátil (Sadílek), 77. V. Daníček (pen.)

    Karty:   16. Cedidla (ZLN), 63. Čanturišvili (ZLN), 71. Hlinka (ZLN), 77. Jiráček (ZLN) – 56. Divíšek (SLO), 62. V. Daníček (SLO), 85. Nemrava (SLO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 16:14.
    FC Zlín: S. Dostál – Cedidla (81. Fantiš), P. Buchta, Simerský, Jiráček (C) – Matejov (67. Drame), Conde, Hlinka (81. Martínez García), Čanturišvili – Janetzký (75. Procházka), Poznar.
    Náhradníci: Rakovan – Drame, Fantiš, Martínez García, Procházka, J. Kolář, Chwaszcz.

    1.FC Slovácko: Nemrava – Divíšek, Mich. Kadlec, S. Hofmann, Reinberk – V. Daníček (C), Havlík – M. Petržela (72. Kalabiška), Sadílek (90. Kohút), Navrátil (90+3. Šimko) – Cicilia (90+3. Kliment).
    Náhradníci: Bajza – Kliment, Kohút, Šimko, Kalabiška, Kubala, Jakub Rezek.

    Rozhodca: Královec – Nádvorník, Mokrusch

    Diváci: 1282