Dunajská Streda – Trnava 2:1 (kon.) | Slovan Bratislava – Senica 0:0 (odl.) | Nitra – Ružomberok 1:1 (kon.)
Pohronie – Žilina 2:1 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:1 (1:1)
FC Spartak Trnava
Sobota 22.08.2020, 18:00Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Andrija Balić, prichádza Matúš Malý.
     
    90+1
    Dobrivoj Rusov teraz trochu zbytočne vybehol až na hranicu pokutového územia, ale pri lopte bol prvý Eric Ramírez, ktorý chcel prehodiť brankára a zaknihovať hattrick. Minul aj prázdnu bránku.
     
    90
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Marko Divković, prichádza Sainey Njie.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Yann Yao, prichádza Marek Václav.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Dominik Kružliak (FC DAC Dunajská Streda).
     
    80
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza De Barros Cabral Saymon, prichádza Matúš Turňa.
     
    79
    Zsolt Kalmár centroval z priameho kopu na hranicu päťky. Lopta spadla presne tam, kde mal nohu Dominik Kružliak a ten v obrovskej šanci prestrelil bránku Rusova.
     
    77
    Z rohového kopu centroval na zadnú žrď Andrija Balić. K hlavičke sa dostal Jannik Müller a len tesne minul bránku. Aj toto volalo po góle.
     
    76
    Andrija Balić poslal spred šestnástky veľmi nepríjemný pokus. Tvrdú strelu nasmeroval do stredu bránky, ale Dobrivoj Rusov mal čo robiť. Vyrazil pred seba, Blackman získal roh.
     
    75
    Žltú kartu dostáva Erik Pačinda (FC Spartak Trnava).
     
    71
    Žltú kartu dostáva Mario Mihal (FC Spartak Trnava).
     
    70
    Žltú kartu dostáva Eric Ramírez (FC DAC Dunajská Streda).
     
    69
    Dunajská Streda dala gól!
    ERIC RAMÍREZ dnes môže byť hrdinom. Tlak DAC už bol miestami neúnosný a druhý gól proste musel prísť. András Schafer poslal krásny oblúčik ponad Tummu do šestnástky, Rusov vyštartoval neskoro. Venezuelský útočník loptu vo vzduchu trafil špičkou kopačky a ponad gólmana rozvlnil sieť.
     
    67
    Dunajská Streda získala pred šestnástkou Trnavy priamy kop. Zsolt Kalmár centroval na zadnú žrď, Dominik Kružliak hlavičkoval k žrdi a skvele zasiahol Dobrivoj Rusov.
     
    66
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Yusuf Bamidele Isa, prichádza Johnson Nsumoh.
     
    65
    Eric Ramírez mohol chybu spoluhráča napraviť. Center z rohového kopu trafil spred päťky nohou, vo fantastickej pozícii tesne minul priestor troch žrdí.
     
    64
    Eric Davis kopol penaltu veľmi zle. Lopta išla dosť slabo tesne nad zemou a ani nebola umiestnená k žrdi. Dobrivoj Rusov trafil stranu a skvele zasiahol, čiže si pripisuje chytenú penaltu.
     
    63
    Žltú kartu dostáva Yann Yao (FC Spartak Trnava).
     
    62
    Cesar Rodolfo Blackman vnikol z krídla do pokutového územia, kde išiel do sklzu Yann Yao a zobral nohy panamského legionára. Hlavný arbiter rovno ukázal na biely bod. Uvidíme penaltu.
     
    47
    András Schafer sa dostal k odrazenej lopte pred šestnástkou súpera a poslal tvrdý pokus, ktorý tesne minul priestor troch žrdí.
     
    45+1
    Žltú kartu dostáva Erick Davis (FC DAC Dunajská Streda).
    Žltú kartu dostáva Anthony Izuchukwu (FC Spartak Trnava).
     
    45
    Eric Davis a tréner Trnavy sa dostali do roztržky, keď Panamčan strčil svojho rivala. Hneď sa tam zhŕkli všetci hráči a hlavne Anthony Izuchukwu do toho išiel po hlave. Asi sa bude žltiť.
     
    43
    Trnava dala gól!
    ERIK PAČINDA strieľa gól svojmu bývalému klubu. Uvoľnil sa od obrancov a fantastickú loptu pred päťku mu poslal Yann Yao. Pačinda okolo Jedličku po trávniku zakončil k žrdi.
     
    29
    Trnava prešla do protiútoku a De Barros Cabral Saymon mal veľkú šancu. Jeho pokus dokázal k zadnej žrdi výborne vyrazil Martin Jedlička. Vzápätí hlavičkoval mimo Pačinda.
     
    25
    Dunajská Streda dala gól!
    ERIC RAMÍREZ si na hranici pokutového územia spravil priestor na strelu. Veľa priestoru mu nechal Gergely Tumma a venezuelský útočník trafil famózne do rohu bránky. Dobrivoj Rusov ostal bez šance.
     
    19
    Ján Vlasko poslal z rohového kopu prudký center priamo na bránku. Martin Jedlička si dal veľký pozor a loptu vyrazil spred čiary do bezpečia. Trnava razom poriadne ožila.
     
    18
    Šanca na strane hostí. Erik Pačinda vystrelil spred pokutového územia do rohu bránky, skvele zareagoval Martin Jedlička. Inak by to bol gól v jeho bránke a dokonca výstavný kúsok.
     
    9
    Zsolt Kalmár výborne prestrčil loptu do pokutového územia, kde si zbehol András Schafer a bol sám pred Rusovom. Mal to na dlhú nohu a nedokázal zakončiť presne.

    Matej Kubove


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 25. Ramírez, 69. Ramírez (Schafer) – 43. Pačinda (Yao)

    Karty:   45+1. Davis (DUN), 70. Ramírez (DUN), 82. Kružliak (DUN) – 45+1. Izuchukwu (TRN), 63. Yao (TRN), 71. Mihal (TRN), 75. Pačinda (TRN)

    Nepremenená penalta: 64. Davis (DUN), brankár Rusov zneškodnil


    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Müller, Kružliak, Davis – Friede, Schafer, Kalmár (C), A. Balić (90+3. Malý) – Divković (90. Njie), Ramírez.
    Náhradníci: Száraz – Fábry, Njie, Malý, Bednár, Méndez, Nebyla.

    FC Spartak Trnava: Rusov – Bamidele Isa (66. Nsumoh), Izuchukwu, Tumma – Mihal, Grič, Saymon (80. Turňa), Vlasko, Yao (85. Václav) – Miković, Pačinda.
    Náhradníci: Kamenár – Turňa, Václav, Jónsson, Nsumoh, Kóša, Mihálek.

    Diváci: 6297