Dunajská Streda – Sereď 6:0 (kon.)
koniec
DAC 1904 Dunajská Streda
6:0 (3:0)
ŠKF Sereď
Nedeľa 09.08.2020, 18:00 • MOL Aréna • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Dunajská Streda dala gól!

    Predsa len sa MOL Aréna dočkala aj šiesteho gólu! Dunajská Streda stihla založiť v krátkom nadstavenom čase ešte jeden útočný výpad, Méndez našiel presnou prihrávkou v pokutovom území ANDRIJA BALIĆA a ten posiela loptu do siete – 6:0!
     
    63
    Dunajská Streda dala gól!

    Piaty výbuch gólovej radosti v MOL Aréne! Domáci získali loptu po zle zahratom rohovom kope súpera, následne sa rýchlo presunuli do útoku, do pokutového územia smerovala presná prihrávka na ZSOLTA KALMÁRA a kapitán domácich prekonáva Kanurića – 5:0!
     
    60
    Dunajská Streda dala gól!

    Štvrtý gól v sieti hosťujúceho celku! Toto bola veľmi pekná útočná akcia domáceho celku ERICK DAVIS si pred pokutovým územím narazil loptu s Divkovićom a následne parádne zakončil presne k tyčke – 4:0!
     
    13
    Dunajská Streda dala gól!

    Sereď je zrelá na uterák! Hostia sa ani nespamätali z druhého inkasovaného gólu a brankár Kanurić už po tretíkrát loví loptu zo svojej siete, keď Davis presným centrom našiel úplne voľného MARKA DIVKOVIĆA a ten len jemne trafil loptu a tá doputovala do brány – 3:0!
     
    12
    Dunajská Streda dala gól!

    Druhý veľký výbuch radosti v MOL Aréne! Dunajská Streda v krátkom slede pridáva aj druhý gól, keď Kalmár odcentroval do pokutového územia súpera, tam sa potom k odrazenej lopte dostal ANDRIJA BALIĆ, loptu si prehdil na ľavačku a presnou strelou prekonáva Kanurića – 2:0!
     
    8
    Dunajská Streda dala gól!

    MOL Aréna sa raduje, domáci futbalisti sa veľmi rýchlo ujímajú vedenia! DAC Dunajská Streda sa výborne usadila na polovici súpera, Kalmárov center našiel zle pokrytého ERICA RAMÍREZA a jeho hlavička zapadla presne do siete – 1:0!

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.

    Góly: 8. Ramírez (Kalmár), 12. A. Balić, 13. Divković (Davis), 60. Davis, 63. Kalmár, 90+1. A. Balić (Méndez)

    Karty:   49. Michalík (SER)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 10:5. Střely mimo: 7:4. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:7.
    DAC 1904 Dunajská Streda: Jedlička – Rodolfo, Müller, Kružliak, Davis (69. Méndez) – Friede (69. Fábry), Schafer, Kalmár (C) (87. Bednár), A. Balić – Divković (69. Andzouana), Ramírez (80. Sharani).
    Náhradníci: Száraz – Fábry, Andzouana, Malý, Méndez, Bednár, Sharani.

    ŠKF Sereď: Kanurić – Morong, Ba, Hučko (C), Slaninka (46. Pankarićan) – Tatranský (46. Šumský), Duranski (81. Potoma) – Iván, Špehar, Mészáros (46. Michalík) – Jarovič (65. Jureškin).
    Náhradníci: Yakubu – Mehić, Jureškin, Pankarićan, Šumský, Potoma, Michalík.

    Rozhodca: Peter Kráľovič – Milan Štrbo, Martin Vitko – Anton Ihring

    Diváci: 5450