Doneck – Wolfsburg 3:0 (kon.) | Kodaň – Başakşehir 3:0 (kon.) | Manchester United – Linz 2:1 (kon.)
Inter – Getafe 2:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
2:0 (1:0)
Getafe CF
Streda 05.08.2020, 21:00 • Veltins Arena (Gelsenkirchen) • Európska liga • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    88
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Mathias Olivera, prichádza Francisco Portillo.
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Mauro Arambarri, prichádza Hugo Duro.
    83. Christian Eriksen (INM) - 2:0
     
    83
    Inter dal gól!
    Aj o druhý gól v tomto zápase sa postaral taliansky celok a zrejme je tak o osude celého zápasu a postupujúcom do štvrťfinále rozhodnuté! Nový muž na ihrisku CHRISTIAN ERIKSEN sa dostal k lopte a šikovnú akciu Interu zakončil z vnúra pokutového územia tak ako sa má – 2:0!
     
    82
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Marcelo Brozović, prichádza Christian Eriksen.
    79. Romelu Lukaku (INM)
     
    79
    Veľká šanca pre Inter! V pokutovom území pred bránou sa dostal do zakončenia Lukaku, ale loptu v stopercentnej šanci zle zasiahol a tak je to stále len 1:0! Loptu si tam pýtal ešte úplne voľný Sánchez.
    76. Jorge Molina (GET)
     
    76
    Loptu si na biely bod postavil veterán Molina, ale posiela ju vedľa brány! Veľmi zle zahratý pokutový kop, Inter mal veľké šťastie a tak stále drží tesné vedenie a postup do štvrťfinále!
    75. Diego Godín (INM)
     
    75
    Bola nariadená penalta pre Getafe! Tak je tomu naozaj tak, bola to ruka Godína a španielsky celok má veľkú šancu na vyrovnanie!
     
    74
    Je to veľmi sporná situácia, hlavný rozhodca Taylor ide k obrazovke a pozrie si to ešte celé aj on! Inter je nervózny, ale opakované závery ukazujú, žeby to mala byť penalta.
     
    73
    No ale pozor! Skúma sa situácia v pokutovom území, či nedošlo k ruke Godína pri Jasonovom centri. Možno sa bude kopať penalta proti Interu.
     
    70
    Striedanie v tíme Inter Miláno: z ihriska odchádza Lautaro Martínez, prichádza Alexis Sánchez.
     
    69
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Jaime Mata, prichádza Jorge Molina.
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Allan Nyom, prichádza Jason.
     
    66
    Nyom centroval do pokutového územia Interu, tam sa do zakončenia hlavou dostal Jaime Mata a jeho hlavičku pod brvno vyrazil skvelým zákrokom brankár Handanovič!
     
    56
    Striedanie v tíme Getafe CF: z ihriska odchádza Nemanja Maksimović, prichádza Ángel Rodríguez.
     
    49
    Po rohovom kope zakončoval na zadnej tyčke D'Ambrosio, jeho nožničky vyrazil do bezpečia Soria a nasledovať bude ďalší rohový kop! Veľký nápor Interu pokračuje ďalej.
    33. Romelu Lukaku (INM) - 1:0
     
    33
    Inter dal gól!
    Je tu otvárací gól tohto stretnutia! Inter sa dostal do rýchleho útoku, Bastoni poslal presný pas za obranu súpera, ROMELU LUKAKU bol tiesnený obrancom, ale dokázal si loptu spracovať a jeho zakončenie končí v sieti – 1:0!
     
    29
    Lopta z priameho kopu smerovala pred bránu španielskeho celku, kde sa do zakončenia dostal D'Ambrosio, ale mieril len priamo do náručia brankára Soriu!
     
    27
    Zakrátko sa Lautaro Martínez znova dostal do zakončenia! Jeho strelu z hranice pokutového územia musel vyraziť Soria, následne odrazenú loptu upratala do bezpečia obrana Getafe!
    25. Lautaro Martínez (INM)
     
    25
    Prvá veľká šanca v tomto zápase pre Inter! Lautaro Martínez sa dostal k lopte a postupoval z mierneho uhla na bránu, ale Soriu sa mu prekonať nepodarilo!
     
    18
    Ďalšia veľká šanca pre Getafe! V pokutovom území sa dostal do zakončenia Mata, ale Bastoni zblokoval jeho zakončenie do bezpečia a lopta išla mimo troch žrdí!
    2. Jaime Mata (GET)
     
    2
    Mohol to byť otvárací gól! Suárez centroval do pokutového územia, kde sa do zakončenia hlavou dostal Maksimović, ale toho fantastickým zákrokom vychytal Handanovič!

    Miroslav Revaj

    Góly: 33. R. Lukaku, 83. Eriksen

    Nepremenená penalta: 76. J. Molina (GET), mimo


    Inter Miláno: Handanovič (C) – Godín, de Vrij, Bastoni – D'Ambrosio, Barella, Brozović (82. Eriksen), Gagliardini, Young – R. Lukaku, Lautaro Martínez (70. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli – Alexis Sánchez, Moses, Sensi, Ranocchia, Valero, Eriksen, S. Esposito, Agoume, Biraghi, Škriniar, Candreva.

    Getafe CF: Soria – Damián Suárez, Etxeita, Dakonam (C), Olivera (88. Portillo) – Nemanja Maksimović (56. Ángel Rodríguez), Timor – Nyom (69. Jason), Arambarri (88. Duro), Cucurella – Jaime Mata (69. J. Molina).
    Náhradníci: Chichizola, Jean Paul – Chema, Portillo, Ángel Rodríguez, J. Molina, Fajr, Jason, Duro, Ndiaye, Cabaco.

    Rozhodca: Taylor – Beswick, Nunn (všetci Nemecko)

    Diváci: bez divákov