Dallas – Nashville 0:2 (kon.) | Columbus – Boston 4:1 (kon.) | Arizona – Vegas 1:4 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
1:4 (0:2, 0:0, 1:2)
Vegas Golden Knights
cz Piatok 31.07.2020, 04:00 • Rogers Place, Edmonton • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:48 Nick COUSINS - 1:4
     
    59:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Do prázdné branky přes celé kluziště posílá kotouč NICK COUSINS. Asistence: Nicolas Roy.
    53:48 Alex TUCH - 1:3
     
    53:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas navyšuje své vedení. Po pěkné akci se před branku dostal ALEX TUCH. Nejprve nezakončil, a pak z ostré pozice poslal kotouč přesně do horní části branky. Asistence: Nick Cousins a Nicolas Roy.
    49:18 Taylor HALL - 1:2
     
    49:18
    Arizona právě vstřelila branku!
    V přesilovce se prosazuje také domácí celek, který snižuje na rozdíl jediné branky. Po nepřehledné situaci před brankovou dokázal kotouč za brankovou čáru dotlačit TAYLOR HALL. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Clayton Keller.
    16:19 Reilly SMITH - 0:2
     
    16:19
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Gól v přesilovce a Vegas vede 2:0. Po rychlé akci se dostal k puku REILLY SMITH. Potáhl kotouč, a pak rychle vypálil zápěstím. Jeho rána zapadla do horní části branky. Asistence: Nick Cousins a Alex Tuch.
    08:48 Reilly SMITH - 0:1
     
    08:48
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Vegas se dostává do vedení, situaci dva na jednoho při vlastním oslabení přesnou střelou po dobré přihrávce zakončil REILLY SMITH. Asistence: William Karlsson.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 50. Hall (Ekman-Larsson, Keller) – 9. R. Smith (W. Karlsson), 17. R. Smith (Cousins, Tuch), 54. Tuch (Cousins, N. Roy), 60. Cousins (N. Roy)


    Arizona Coyotes: Kuemper (41. Raanta) – Ekman-Larsson, Demers, Chychrun, Goligoski, Oesterle, Hjalmarsson – Hall, Dvorak, Garland – Söderberg, Schmaltz, Kessel – Crouse, Stepan, Keller – Hinostroza, Richardson, Fischer.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – McNabb, Schmidt, Martinez, Theodore, Holden, Whitecloud – Stephenson, W. Karlsson, Mark Stone – Marchessault, Stastny, R. Smith – Cousins, N. Roy, Tuch – W. Carrier, Nosek, Reaves.

    Rozhodca: Luxmore, Sutherland – Smith, Racicot