Swansea – Brentford 1:0 (kon.)
koniec
Swansea City
1:0 (0:0)
Brentford FC
cz Nedeľa 26.07.2020, 19:30 • Liberty Stadium, Swansea • Anglická Championship • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (21:33:13)
     
    První semifinálový zápas o postup do Premier League je minulostí. Domácí Swansea se nechala rozhodit předzápasovými prognózami a favorizovaný Brentford porazila 1:0.

    První poločas byl velmi vyrovnaný. Oba celky dávaly pozor především do obrany, přesto pár šancí k vidění bylo, v té největší Ayew trefil tyč a dorážející Brewster pro změnu gólmana. Obrovskou šanci změnit bezbrankový stav měly Labutě v 64. minutě. Konkrétně André Ayew, jenže nařízenou penaltu neproměnil. O dvě minuty později byl vyloučen za tvrdý zákrok Henry a Včely museli více jak dvacet minut dohrávat o deseti. Swansea početní převahu využila nakonec využila ke vstřelení veledůležitého gólu, v 82. minutě napravil selhání při penaltě skvěle trefeným volejem do pravého horního rohu André Ayew.

    Závěr zápasu si svěřenci kouče Coopera zkušeně pohlídali, soupeře k ničemu nepustili. Do odvety půjdou s jednobrankovým vedením v zádech, odveta v Brentfordu je naplánovaná na středu 29. července.
     
    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:14.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední útok patřil Brentfordu. Z pravé strany poslal vysoký centr do pokutového území Emiliano Marcondes, Valencia se přes trojici protihráčů k hlavičce nedostal.
     
    90+3
    Henrik Dalsgaard šel do skluzu a měl velké štěstí, že kromě balónu netrefil rovněž Brewstera. Anglického mladíka skluz soka dost rozhodil, což se projevilo na kvalitě střely, jež letěla k rohovému praporku.
     
    90+2
    Svěřenci kouče Coopera zřejmě vzdali snahu o druhý zásah do Rayovy sítě, místo toho soustředí zbytek sil na udržení čistého štítu. Před Watkinsem odkopl do bezpečí Guehi.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90
    Christian Norgaard přišel o balón a chybu hasil podražením unikajícího Grimese. Od rozhodčího si vysloužil žlutou kartu, s níž Dán ale vůbec nesouhlasí.
     
    89
    Po hodně dlouhé době drží hosté balón na kopačkách alespoň deset vteřin. Labutě brání poměrně pasivně kolem vlastní šestnáctky, presink je nulový.
     
    88
    Jay Fulton chtěl přenést hru na Bidwella, jenže balón podkopl až příliš. Sedmadvacetiletý záložník vyskočil, co to šlo, přesto jej míč přeletěl.
     
    87
    Výborné čtení hry ukázal Henrik Dalsgaard. Dánský bek přeskočil Robertse, na nějž směřovala přihrávka, vzápětí však opět jen odkopl do bezpečné vzdálenosti od vlastní svatyně.
     
    86
    Jak se dalo předpokládat, Swans i nadále kombinují v blízosti soupeřovy šestnáctky. Další série přihrávek startuje u stoperské trojice.
     
    85
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Said Benrahma, přichází Joel Valencia.
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Mathias Jensen, přichází Shandon Baptiste.
     
    84
    Conor Gallagher stále čeká na první úspěšný zásah v dresu Swansea. A vypadá to, že se nedočká ani proti Včelám, další jeho rána proletěla o dobrý metr vedle levé části brankové konstrukce.
     
    83
    Lze těžko očekávat, že Brentford přepne a začne znovu útočit, neboť hraje v početní nevýhodě. Labutě spíše budou pokračovat v útočném snažení a usilovat o druhý vstřelený gól.
    81. André AYEW - 1:0
     
    81
    Swansea právě vstřelila branku!
    Ale to už neplatí! Gallagher přihrál Fultonovi, který sklepl pod sebe na Andrého Ayewa. Ghanský útočník napravil zaváhání při penaltě parádním volejem, balón zapadl do pravého horního rohu.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Labutě usilují o kýžený gól, který by znamenal obrovskou vzpruhu do odvety, Raya doposud drží čistý štít.
     
    79
    Hosté po zisku míče většinou odkopávají balón daleko na útočnou polovinu. Útočné trio Včel nezkouší presovat, i oni zůstávají zatažení hluboko v poli
     
    78
    Čehož si všiml také hlavní rozhodčí Stroud. Útočníkovi, který je u Labutí na hostování z Liverpoolu, dal žlutou katu za simulování.
     
    77
    Domácí mužstvo chtělo druhou penaltu v utkání. Rhian Brewster získal odražený míč a udělal kličku gólmanovi, pak přes něj přepadl, jenže Raya se protivníka vůbec nedotkl.
     
    76
    Swansea disponuje obrovskou převahou, těžko říct, zda Včely mohou tak enormní tlak ustát. Zatím se to daří, avšak sil ubývá.
     
    75
    Connor Roberts chtěl zrychlit hru narážečkou s Fultonem. Středopolař úmysl spoluhráče nepochopil, místo toho poslal zpětný pas van der Hoornovi.
     
    74
    Dopředu vystartoval stoper Marc Guehi. A právě on byl tím, u nějž skončila další útočná snaha domácích, propagační rána proletěla několik metrů nad břevnem.
     
    73
    Druhá střela Gallaghera v rozmezí dvou minut. Po přiťuknutí Fultona pálil anglický mladík z voleje, jenže rána se svezla po jeho pravé noze, což mělo vliv i na kvalitu zakončení.
     
    72
    Včely pochopitelně stáhli celou devítku hráčů v poli na vlastní polovinu. Bezbrankové skóre je do odvety velmi dobrým výsledkem, zvlášť pokud by tento stav udrželi v oslabení.
     
    71
    Ofenzivní záložník Gallagher má stále dostatek fyzický sil. Teď na plné čáře přesprintoval Norgaarda a ještě mu zbyly síly na střelu, Raya pokus k pravé tyči pokryl.
     
    70
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Joshua Da Silva, přichází Mads Roerslev Rasmussen.
    Střídání v týmu Brentford: ze hřiště odchází Bryan Mbeumo, přichází Emiliano Marcondes.
     
    69
    Conor Gallagher vymýšlel různé techniky s balónem v blízkosti pokutového území. Konec jeho fintám učinil stoper Jansson, míč odkopl na polovinu Labutí.
     
    68
    Stejně jako v prvním poločase, tak i v tom druhém poslal arbitr Stroud týmy k menšímu občerstvení. Do hry se mezitím připravují dva čerství hráči hostů.
     
    67
    Swansea má nyní něco málo přes dvacet minut na to, aby početní převahu využila a vypracovala si lepší pozici do odvety na venkovním hřišti.
    66. Zárkok, po němž Henry putoval předčasně do sprch
     
    66
    Přeskočilo mu? Levý obránce Brentfordu Rico Henry kriminálním skluzem sejmul Robertse. Rozhodčí se ještě poradil s asistentem a následně Angličana po právu vyloučil.
     
    65
    Fotbalisté v černém se sběhli k hrdinovi předchozího momentu. Španělský strážce svatyně udržel vyšší naděje Včel při snaze o historický postup do Premier League.
    64. Neproměněná penalta Ayewa
     
    64
    Skóre zůstává bezbrankové! Brankář Raya se nenechal rozhodit zpomaleným pohybem Ayewa a vystihl směr střely, kam Ghaňan kopal a míč vyrazil pravou rukou. To může být velká vzpruha pro Brentford!
    63. Faul Janssona, po kterém ukázal hlavní rozhodčí na značku pokutového kopu
     
    63
    Bude se kopat penalta! Rhian Brewster vnikl do pokutového území, kde ho skluzem poslal k zemi kapitán Jansson. Rozhodčí neváhal s nařízením ani vteřinu.
     
    62
    Pěnou individuální akcí se blýskl André Ayew. Proběhl kolem pasivně stojícího Jensena, následovala obstřel na zadní tyč. Gólman pouze sledoval, jak balón letí kousek vedle pravé tyče.
     
    61
    Z pravé strany sběhl více na střed Connor Roberts. Ten využil více volného prostoru k technickému zakončení, balón skončil v Rayově náručí.
     
    60
    Hodina střetnutí je minulostí, do konce základní hrací doby zbývá posledních třicet minut. Stále marně čekáme na úvodní branku.
     
    59
    Středopolař Matt Grimes zmátl naznačením kličky osobního strážce Da Silvu. Toho ovšem zastoupil Said Benrahma, Alžířan získal balón pro sebe.
     
    58
    Znovu zasáhl arbitr Stroud do hry. Tentokráte odpískal útočný faul Rhianu Brewsterovi, jenž byl až příliš aktivní vůči rozehrávajícímu obránci.
     
    57
    Zbytečný faul na polovině hřiště, viníkem Christian Norgaard. Dán nevěří vlastním očím, má pocit, že nefauloval. Rozhodnutí sudího je ale nevratné.
     
    56
    Pomalý centr Da Silvy odvrátil do bezpečí Marc Guehi. Akce pokračovala, z opačné strany přiletěl pas od Mbeuma. Ani Benrahma, ani Watkins však neusměrnili míč do sítě.
     
    55
    Na karty máme znovu srovnáno. Dvacetiletý Welšan Benjamin Cabango šel do riskantního skluzu, bohužel pro něj zasáhl jen nohy protivníka.
     
    54
    Benrahma poslal krátkou přihrávku Watkinsovi, vzápětí zazněl hvizd hlavního rozhodčího. Ve vápně fauloval útočící stoper Jansson.
     
    53
    Rychlostní souboj mezi Watkinsem a Robertsem trval k rohovému praporku. Forward Brentfordu nakonec získal míč pro sebe, proti soupeři vybojoval roh.
     
    52
    Hodně riskantní rozehrávka výkopu v podání Muldera. Van der Hoora ihned dostal pod velký tlak Mbeumo, Holanďan se uchýlil k dlouhému odkopu.
     
    51
    Watkins udržel na zádech Cabanga, přes Benrahmu pak šel míč k Jensenovi. Záložník v dobré pozici vypálil křižnou ránu mimo tři tyče.
     
    50
    Úmysl dobrý, realizace nic moc. Středopolař Matt Grimes hledal nákopem za obranou Brewstera, avšak poměrně nízký pas odvrátil hlavou do zámezí Pinnock. Bude se vhazovat.
     
    49
    Labutě hrají o poznání aktivněji než soupeř. Fulton chtěl centrovat, jenže mu nevyšel první dotek, této skutečnosti okamžitě využil Norgaard.
     
    48
    Centr kmenového hráče Chelsea Conora Gallaghera doletěl na hlavu Andrého Ayewa, zkušený třicetiletý forward zamířil v mírném záklonu do středu brány.
     
    47
    V úvodu druhé půle putuje druhý žlutý kartónek do hostujícího mužstva. Potrestaným se stal Henrik Dalsgaard, který podrazil unikajícího Bidwella.
     
    47
    Ani jeden z trenérů neudělal o poločasové přestávce v žádnou změnu v sestavě. Oba týmy pokračují v původním rozpoložení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:33.
     
    Skončil první poločas zápasu mezi Swansea a Brentfordem, v němž jsme na gól čekali marně. Přitom šancí bylo poměrně dost. Dvakrát hlavou ohrozil domácí bránu Watkins, jehož v prvním případě vychytal gólman, ve druhém minul. Domácí měli tutovku v 39. minutě, kdy Ayew trefil tyč, dorážející Brewster pak míč trestuhodně poslal přímo do gólmana.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    V samotném závěru prvního poločasu přichází žlutá karta rovněž do hostujících řad. Mathias Jensen zatáhl za dres Brewstera, čímž zamezil slibně vypadajícímu brejku.
     
    45+2
    Hostující defenziva zastavuje Ayewa i za cenu faulů. Ghanský forward se už hodněkrát poroučel k zemi, tentokráte hlavní rozhodčí nařídil standardku ve prospěch Labutí.
     
    45+1
    Said Benrahma ukázal technické dovednosti. Rychlostí blesku proklouzl kolem Robertse. Následně doběhl s balónem do šestnáctky, střelu poslal vysoko nad.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu tři minuty.
     
    44
    Zuby nehty se rval navzdory početní převaze Ryan Mbeumo. Nakonec mladý Francouz skončil na zemi, rozhodčí posoudil zákrok Guehiho jako čistý.
     
    43
    Swansea zkouší taktiku soupeře, tedy postupnou kombinaci. Ta probíhá v blízkosti středového kruhu, presující Watkins běhá ze strany na stranu bez účinku.
     
    42
    Trenér Frank může zůstat klidným, jeho jednička bude pokračovat ve hře. Prsty zřejmě strážce svatyně pořád bolí, ale zlomené to nebude.
     
    41
    Gólman Raya zůstává ležet, protože ho Brewster kopl při snaze o druhou dorážku přes rukavice. Poprvé zasáhli do střetnutí lékaři.
     
    40
    Do konce prvního poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se gólu nebo půjdou celky do kabin za bezbrankového skóre?
    39. Ayew trefil tyč, Brewster ztroskotal na brankáři
     
    39
    Neskutečné, jakou šancí nyní Labutě promrhali! Na parádní centr Gallaghera naskočil Ayew, balón orazítkoval levou tyč. S dorážkou přispěchal Rhian Brewster, z bezprostřední blízkosti ovšem zasáhl jen brankáře.
     
    38
    Konečně světlý moment pro domácího Bidwella. Centr se snášel ideálně na hlavu Andrého Ayewa. Ghanský útočník trefil obránce, následuje rohový kop.
     
    37
    Přetažený balón Benrahmy od rohového praporku našel vysokého Pontuse Janssona. Kapitán hostů neuspěl při snaze vrátit míč mezi změť těl ve vápně.
     
    36
    Křídelník Mbeumo si věřil na souboj s Guehim. Po pár přešlapovačkách zkusil na obránce kličku doplněnou o rychlý centr, stoper srazil míč mimo hřiště za cenu rohu.
     
    35
    Velký přehled ukázal Ethan Pinnock. U míče by po odkopu van der Hoorna jako první, přičemž dotírajícího Brewstara vyřadil ze hry kličkou do jeho protipohybu.
     
    34
    Rychle na druhou stranu. Said Benrahma si narazil s Jensenem, aby následně vystřelil z první. Pokus postrádal razanci i přesnost, Mulder zakročil bez problémů.
     
    33
    Domácí měli možnost volného přímého kopu. Tradiční exekutor Conor Gallagher selhal, neboť trefil kulatý nesmysl do Rayi. Snadný zákrok.
     
    32
    Španělský strážce svatyně David Raya vyvinul snahu rychlým odkopem založit brejk. Za míčem běžel Bryan Mbeumo, ale ztrátu vůči Cabangovi nesmazal.
     
    31
    Stoper Guehi šikovně přenesl hru na pravou stranu, kde stál úplně osamocený Connor Roberts. Následoval centr přímo do brankářových rukavic.
     
    30
    Máme za sebou úvodní půl hodinu, skóre zůstává bezbrankové. Mírně aktivnějším týmem jsou Včely z Brentfordu, kteří ale kromě hlavičky Watkinse marně hledají recept na obranu soka.
     
    29
    Hodně vysoko vyšplhal kapitán Pontus Jansson, André Ayew neměl sebemenší šanci na úspěch. Marně chtěl po rozhodčím odpískání faulu.
     
    28
    Dánský obránce Dalsgaard chtěl vyvézt balón po své pravé straně. Do cesty mu ovšem vstoupil Grimes, jehož bek alespoň nastřelil.
     
    27
    Fotbalisté v černých dresech znovu sází na trpělivou sérii přihrávek. Již poněkolikáté hrál nohama i Raya, Španěl přenesl hru na pravou stranu.
    26. Watkins hlavičkoval těsně vedle
     
    26
    Brentford byl kousek od vedoucího gólu! Roberts nezachytil náběh Da Silvy, jenž odcentroval přesně na hlavu Watkinse, který šikovně odskočil od Guehiho, avšak hlavičku poslal těsně nad.
     
    25
    Zápas zatím absolutně nevychází Jakeu Bidwellovi. Levý záložník propustil balón mezi nohama, aby pro sebe vylepšil pozici, jenže jej zastihl až mimo hrací plochu.
     
    24
    Hra pokračuje. Dalsgaard prodloužil centrovaný balón za sebe na Henryho. Francouzský bek nabral velkou rychlost po lajně, jenže finálním dotekem poslal míč pouze do zámezí.
     
    23
    Hlavní rozhodčí nařizuje oběma celkům přestávku na občerstvení. Především hostující kouč Frank využívá menšího brejku k udílení nových taktických pokynů.
     
    22
    Dlouhý obranný odkop Janssona málem znamenal brejk Brentfordu. Van der Hoorn v poslední chvíli zamezil Jensenovi v úspěšné kličce.
     
    21
    Conor Gallagher počkal a v pravý moment poslal balón vedle sebe nabíhajícímu Brewsterovi. Mladý Welšan vypálil z první přímo do míst, kde byl gólman.
     
    20
    Opět v hlavní roli Benrahma. Alžírský útočník posílal průnikovou přihrávkou dopředu Watkinse. Angličan balón zpracoval až za postranní čárou.
     
    19
    Brentford znovu dominuje na balónu. Said Benrahma chtěl útočnou akci zrychlit pasem za obranu na Mbeuma, ten ale zůstal stát, úmysl nepochopil.
     
    18
    Máme tu první žlutou kartu zápasu. Jake Bidwell úplně nesmyslně zajel u útočného rohového praporku do Cabanga. Žlutá karta je na místě.
     
    17
    Záložník Mathias Jensen přenesl hru na Henryho, jenž z druhého doteku našel svým centrem Watkinse. Tomu nevyšla střela, Mulder měl snadnou práci.
     
    16
    Na polovině hřiště udělal Fultonovi pěknou kličku tahoun Brentfordu Benrahma. Skotský středopolař zatáhl za záchrannou brzdu, fauloval.
     
    15
    David Raya poslal výkop až téměř k pokutovému území soupeře. Watkinse dobře pohlídal Guehi, nenechal soka zpracovat míč.
     
    14
    Exekuci obstaral Gallagher. Balón kroutil chytře do brány, nakonec hlavičkoval Mike van der Hoorn. Ten však stál v postavení mimo hru.
     
    13
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Nyní to byl zkušený André Ayew, kdo vybojoval v souboji s Norgaardem standardku pro domácí Labutě.
     
    12
    Zbytečný útočný prohřešek vyrobil Ollie Watkins. Šlapákem trefil na pravý kotník Fultona, rozhodčí situaci dobře viděl a správně zapískal.
     
    11
    Výborně si počínal proti početní převaze Conor Gallagher. Proti přesile dal tělo před balón, následně fauloval stoper Benjamin Cabango.
     
    10
    Akce Brentfordu ale pokračovala. Na levé straně vybojoval balón Joshua Da Silva, jehož centr mířil na v ofsajdu stojícího Jensena.
     
    9
    První rohový kop střetnutí obstaraly Včely. Konkrétně Said Benrahma, který hledal na malém vápně Pinnocka, jehož přehlavičkoval van der Hoorn.
     
    8
    Dvacetiletý Bryan Mbeumo chtěl střílet, avšak ránu srazil do vzduchu Grimes. Odražený balón trefil hlavou Watkins, brankář vyrazil pravou rukou balón do zámezí.
     
    7
    Hosté nikam nespěchají, hrají ve velkém klidu. Stoper Jansson nyní zapojil do hry i gólmana Rayu, jenž dlouhým odkopem poslal balón na útočnou polovinu.
     
    6
    Praporek pomezního sudího vyletěl nad hlavu, v postavení mimo hru byl přichycen André Ayew. Ofsajdová past hostů sklapla včas.
     
    5
    Zkušeně vyřešil situaci na obranné polovině Ethan Pinnock. Směrem dopředu neměl komu, a tak počkal, až k němu přiběhne Brewster, nastřelil ho a vybojoval aut.
     
    4
    Matt Grimes zabral a ještě stihl udělat kličku, než jej skluzující Christian Norgaard poslal na trávník. Středopolař může děkovat rozhodčímu, že vyvázl bez karty.
     
    3
    Angličan Watkins posadil na zem Giehiho a pokračoval v cestě do pokutového území. Z velkého úhlu chtěl překvapit Muldera střelou k bližší tyči, avšak Cabango v poslední chvíli vytáhl povedený skluz.
     
    2
    Domácí vstoupili do utkání v bílých dresech, hostující Brentford pro dnešní první semifinálové střetnutí o postup do Premier League navlékl dresy barvy černé.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Swansea City: Mulder – Cabango, van der Hoorn, Guehi, – Roberts, Fulton, Grimes (C) , Bidwell – Gallagher – Ayew, Brewster.
    Náhradníci: Gould, Celina, Cullen, Dhanda, Dyer Evans, Garrick, Kalulu, Rushesha.

    Brentford: Raya – Dalsgaard, Jansson (C) , Pinnock, Henry – Jensen, Norgaard, Da Silva – Mbeumo, Watkins, Benrahma.
    Náhradníci: Daniels – Baptiste, Canos, Dervisoglu, Fosu, Jeanvier, Marcondes, Roerslev Rasmussen, Valencia.

    Rozhodčí: Stroud – Fox, Russell.
     
    Brentford

    Brentford určitě nechtěl jít do play-off. A taky nemusel, jenže vlastními chybami se připravil o přímo postupové druhé místo. Před posledními dvěma koly disponoval osmi ligovými vítězstvími v řadě za sebou, před znovuobnovením soutěže po přestávce způsobené pandemií koronaviru dokonce v přátelském utkání porazil Arsenal, jenže ve 45. kole podlehl Stoke 0:1 a následně doma senzačně padl s Barnley, které se díky výhře zachránilo v druhé nejvyšší anglické soutěži.

    V konečném zúčtování Brentford zaostal za druhým West Bromem o dva body a o vysněný postup do Premier League musí bojovat v play-off. Včely v ofenzivě spoléhají především na duo Watkins – Benrahma. První jmenovaný má na kontě 25 ligových zásahů, druhý o osm méně.
     
    Swansea City

    Jen málokdo čekal, že se Swansea probojuje do play-off o postup do Premier League. Před posledním kolem byla na sedmém místě, přičemž na pátý Nottingham i šestý Cardiff ztrácela shodně tři body a oproti oběma měla horší skóre. Labutě povinnost splnily, na půdě Readingu zvítězili 4:1 a čekali na informace z ostatních stadiónů. A po chvilce mohli oslavy propuknout naplno. Cardiff sice zvítězil, avšak Nottingham doma prohrál se Stoke vysoko 1:4 a v celkovém součtu tedy měl o dva góly horší skóre než právě Swansea.
     
    Všem fanynkám a fanouškům fotbalu přeju krásný nedělní večer! Vítám vás při sledování play-off o postup do anglické Premier League, u zápasu mezi Swansea a Brentfordem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    Milan Huppert

    Góly: 81. Ayew

    Karty:   18. Bidwell (SWN), 55. Cabango (SWN), 78. Brewster (SWN) – 45+3. Jensen (BRF), 47. Dalsgaard (BRF), 90. Norgaard (BRF)   66. Henry (BRF)

    Nepremenená penalta: 64. Ayew (SWN), brankár Raya zneškodnil


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 10:14.
    Swansea City: Mulder – Cabango, van der Hoorn, Guehi, – Roberts, Fulton, Grimes (C) , Bidwell – Gallagher – Ayew, Brewster.
    Náhradníci: Gould, Celina, Cullen, Dhanda, Dyer Evans, Garrick, Kalulu, Rushesha.

    Brentford FC: Raya – Dalsgaard, Jansson (C) , Pinnock, Henry – Jensen (85. Baptiste), Norgaard, Da Silva (70. Roerslev Rasmussen) – Mbeumo (70. Marcondes), Watkins, Benrahma (85. Valencia).
    Náhradníci: Daniels – Baptiste, Canos, Dervisoglu, Fosu, Jeanvier, Marcondes, Roerslev Rasmussen, Valencia.

    Rozhodca: Stroud – Fox, Russell
    Streda 29.07.2020
    Brentford - Swansea 3:1

    Góly: 11. Watkins, 15. Marcondes, 46. Mbeumo – 78. Brewster

    Karty:   9. Dalsgaard (BRF), 83. Benrahma (BRF) – 54. Cabango (SWN), 75. Dhanda (SWN), 82. Ayew (SWN), 90+3. Roberts (SWN)

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 9:1. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 11:10.