Arsenal – Watford 3:2 (kon.) | Burnley – Brighton 1:2 (kon.) | Crystal Palace – Tottenham 1:1 (kon.)
Everton – Bournemouth 1:3 (kon.) | Chelsea – Wolverhampton 2:0 (kon.) | Leicester – Manchester United 0:2 (kon.)
Manchester City – Norwich 5:0 (kon.) | Newcastle – Liverpool 1:3 (kon.) | Southampton – Sheffield Utd. 3:1 (kon.)
West Ham – Aston Villa 1:1 (kon.)
koniec
Arsenal FC
3:2 (3:1)
Watford FC
Nedeľa 26.07.2020, 17:00 • Emirates Stadium, Londýn • Anglická Premier League • 38. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Arsenal FC a Watford FC. Zápas a tak aj tento prenos sa začina o 17:00.

    V nedeľu je na programe posledné 38. kolo anglickej Premier League v tejto sezóne. Všetky zápasy sa odohrajú v rovnakom čase a ešte stále nie je o všetkom rozhodnuté, k dispozícii sú ešte európske pohárové miestenky a otázka záchrany je stále nezodpovedaná.

    Arsenal FC:
    Domácim futbalistom v tomto zápasom už o nič nepôjde. Arsenal má na svojom konte 53 bodov a to momentálne stačí na 10. miesto. Ak by domáci celok v tomto zápase usepl a dvaja súperi zaváhali, mohol by Arsenal skončiť na konečnom ôsmom mieste, domáci si však napravili chuť aspoň vo FA Cupe, kde postúpili do finále.

    Watford FC:
    Hostia majú veľkú motiváciu a pred sebou azda najdôležitejší zápas v tejto sezóne. Watford je momentálne s 34 bodmi na zostupovom 18. mieste. Ak sa hostia chcú v súťaži udržať, tak v tomto zápase musia vyhrať, ale ani to nemusí stačiť. Musia sa spoliehať aj za prehru súpera.

    Určite nás tak čaká zaujímavé stretnutie, sledujte náš online prenos!
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu. Dnes sa posledným kolom uzavrie ročník 2019/2020 v anglickej Premier League a všetky zápasy sa začínajú v rovnakom čase! O titule už bolo dávno v predstihu rozhodnuté, ale ešte nie sú obsadené miestenky do pohárovej Európy a stále nevieme, kto bude musieť súťaž opustiť.

    Emirates Stadium bude hostiť stretnutie domáceho Arsenalu a hosťujúceho Watfordu. Hostia dnes hrajú naozaj o všetko, keďže sú momentálne na zostupovej pozícii. Ak sa chcú v Premier League udržať, tak musia dnes vyhrať, ale ani to nemusí ešte stačiť. Aston Villa bude musieť zaváhať na pôde West Hamu. Určite tak ešte uvidíme zaujímavé stretnutie.
     
    Úvodné zostavy:

    Arsenal FC: E. Martínez – Maitland-Niles, Holding, David Luiz, Tierney – D. Ceballos, Xhaka – Pépé, Willock, Aubameyang – A. Lacazette

    Náhradníci: Macey – Kolašinac, Torreira, Soares, Smith, Saka, Nelson, Nketiah, Papastathopoulos

    Watford FC: Foster – Femenía, Kabasele, C. Dawson, Masina – Doucouré, Hughes – Sarr, Pereyra, Welbeck – Deeney

    Náhradníci: Gomes – Cathcart, Quina, Pussetto, Joao Pedro, Mariappa, N. Chalobah, Cleverley, A. Gray

    Rozhodca: Michael Dean
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas na Emirates Stadium sa už naplno rozbehol, výkop patril hosťom, ktorí odohrajú toto stretnutie v žltých dresoch, domáci nastupujú v červených.
     
    2
    Arsenal sa po zisku lopty okamžite pustil do útoku, hostia odrazili centrovanú loptu len na hranicu pokutového územia a tam sa do zakončenia dostal Ceballos! Jeho strela ide tesne nad bránu súpera.
     
    3
    Hra je momentálne prerušená, hlavný rozhodca konzultuje s VAR! Pred spomínanou strelou padol v pokutovom území Lacazette a skúma sa, či nemá byť odpískaná penalta.
     
    4
    Bola nariadená penalta pre Arsenal! Tak predsa len to bude pokutový kop a domáci sa hneď v úvode zápasu môžu dostať do vedenia!
     
    5
    Arsenal FC dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG a poslal ju do opačnej strany, než sa hodil brankár Foster a tak sa Arsenal ujíma vedenia 1:0!
    5. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 1:0
     
    6
    Pre Watford je tak úvod ako zo zlého sna! V zápase, v ktorom potrebuje vyhrať prehráva rýchlym gólom z penalty a bude musieť doťahovať náskok súpera.
     
    7
    Do pokutového územia domácich smeroval center, ktorý si defenzíva Arsenalu postrážila. Watford sa okamžite snaží o odpoveď, hostia potrebujú otočiť vývoj zápasu vo svoj prospech.
     
    8
    Po krátkej dobe sa hostia znova dostávajú k lopte a pokúšajú sa kombinovať na útočnej polovici. Arsenal otvoril skóre zápasu a momentálne sa musí brániť.
     
    9
    Ceballos len za cenu nedovoleného zákroku zastavil rýchly útok súpera. Arsenal tak získava čas sformovať sa v zadných radoch, Watford rozbieha svoju ďalšiu útočnú kombináciu.
     
    10
    Sledovali sme útočnú aktivitu hosťujúceho Welbecka, ktorý vybojoval pre svoj celok rohový kop. Center do ohňa však nič zaujímavé neprináša, hostia sa previnili útočným faulom.
     
    11
    Pépé stihol dobehnúť dlhú prihrávku, napokon poslal loptu do pokutového územia, ale tam sa Aubameyang prezentoval len slabým zakončením a navyše do obrancov súpera.
     
    12
    Rýchly útočný výpad hosťujúcemu celku nevyšiel, pri lopte je teda Arsenal, ktorý sa nemusí nikam ponáhľať a pohodlne kombinuje na svojej polovici ihriska.
     
    13
    Centrovaná lopta doputovala do rukavíc brankára Martíneza a ten ju rýchlo rozohráva na svojich spoluhráčov v poli. Watford sa musí vrátiť naspäť.
     
    13
    Mohlo byť vyrovnané! Watford založil rýchly protiútok až do pokutového územia domácich, tam sa lopta dostala na voľného Pereyru, ktorý mal pred sebou už len brankára, ale loptu napálil práve len do neho!
     
    14
    Hostia by mali takéto šance jednoznačne premieňať v takomto dôležitom zápase. Snáď čoskoro uvidíme aj ďalšie zaujímavé momenty či už na jednej alebo druhej strane.
     
    15
    Holding pred vlastnou bránou odvrátil loptu na rohový kop. Ten Arsenal ubránil a už s loptou na kopačkách skúša preniknúť smerom dopredu.
     
    16
    Momentálne je pri lopte domáci celok, ktorý kombinuje po stred ihriska a snaží sa hlavne upokojiť dianie na ihrisku, nedávno musel Arsenal čeliť veľkému tlaku súpera.
     
    17
    Maitland-Niles odvrátil loptu na ďalší rohový kop hosťujúceho celku. Aj ten Arsenal zvládol ubrániť a už opäť sledujeme kombináciu domáceho celku.
     
    18
    Zaujímavý center do pokutového územia Arsenalu, následne sa Deeney snažil o zakončenie hlavou, ale trafil len dobre postavených obrancov súpera!
     
    19
    Watford postupne znova ožíva a zakladá jednu útočnú akciu za druhou. Podľa vývoja na ihrisku to teda ešte vyzrá na zaujímavé stretnutie, hosťom ide naozaj o všetko.
     
    20
    Aston Villa zatiaľ drží na pôde West Hamu bezgólovú remízu a za takéhoto stavu by Watford musel najvyššiu futbalovú súťaž v Anglicku opustiť.
     
    21
    Už svoj štvrtý rohový kop v prvom polčase zahrával hosťujúci celok. Aj v tomto prípade si domáci s jeho bránením úspešne poradili, ale loptu na svojich kopačkách nemajú.
     
    22
    Medzičasom sa dostávame za polovicu úvodného dejstvo. Watford, ktorý hrá o záchranu momentálne prehráva a má tak pred sebou veľmi náročnú úlohu.
     
    23
    Pri lopte je teraz Arsenal, ktorý skúša postupný prechod na polovicu svojho dnešného súpera. Domáci sa zatiaľ nemajú kam ponáhľať a navyše im v tomto zápase už prakticky o nič nejde.
     
    24
    Arsenal FC dal gól!
    Domáci dávajú svoj druhý gól v tomto zápase! Arsenal sa postupne dostal až na útočnú polovicu, Aubameyang našiel presnou prihrávkou voľného KIERANA TIERNEYHO a ten parádnou strelou k tyčke rozvnil sieť, Foster sa za loptou len obzrel – 2:0!
    24. Kieran Tierney (ARS) - 2:0
     
    25
    Watford je už v naozaj komplikovanej situácii a ak sa rýchlo nezpamätá, bude musieť minimálne na rok Premier League opustiť. Hostia potrebujú streliť na víťazstvo už tri góly a žiadny nedostať.
     
    26
    Domáci hrajú zatiaľ veľmi uvoľnene. Útočné výpady súpera dokážu pokryť a následne vyrážajú do postupného útoku. V live tabuľke momentálne Arsenalu patrí 9. miesto.
     
    27
    Hra je teraz prerušená, po ostrom strete zostal na ihrisku ležať Maitland-Niles a domáci futbalista musí byť ošetrený. Hosťujúci tréner Mullins stále premýšla a vidíme aj intenzívne pohyby pri striedačke, možno príde k výmene hráčov ešte v prom polčase.
     
    28
    Dianie v prvom polčase už pokračuje ďalej. Aktuálne loptu na svojich kopačkách držia domáci futbalisti a snažia sa o ďalší postupný prechod na polovicu súpera.
     
    29
    Arsenal už presúva svoju kombináciu na útočnú polovicu, hostia sa tak v tejto chvíli musia len brániť a to im vôbec ale vôbec nevyhovuje.
     
    30
    Polhodina zo stretnutia na Emirates Stadium je už minulosťou. Arsenal aj naďalej vyhráva 2:0 a tento výsledok posúva Watford do nižšej súťaže.
     
    31
    Na obraze hry sa stále nič nemení. Loptu drží domáci Arsenal, ktorý pohodlne kontroluje priebeh zápasu. Watford sa aj naďalej bráni a je veľmi frustovaní.
     
    33
    Arsenal FC dal gól!
    Krásny gól domácich, v poradí to je už tretí v tomto zápase! Arsenal získal autové vhadzovanie v blízkosti pokutového územia, Tierney tam parádne hodil loptu na PIERRE-EMERICK AUBAMEYANG a ten nožničkami prekonáva bezmocného Fostera – 3:0!
    33. Pierre-Emerick Aubameyang (ARS) - 3:0
     
    34
    To by sa už musel stať zrejme zázrak, aby Watford toto stretnutie ešte zvrátil. S najväčšou pravdepodobnosťou tento celok v nasledujúcej sezóne Premier League neuvidíme.
     
    35
    Žltú kartu dostáva Roberto Pereyra (Watford FC).
     
    36
    Arsenal po rýchlej útočnej akcii zahrával rohový kop, ale obrana súpera si s centrom od Tierneya poradila.
     
    37
    Po veľmi dlhe dobe tu bol útočný výpad zo strany hosťujúceho celku, Sarrove zakončenei z hranice pokutového územia však nebolo nijak nebezpečné.
     
    38
    Pomaly sa dostávame do záverenčej časti prvého polčasu, ktorý jednoznačne režíruje Arsenal. Uvidíme, čo nám jeho zvyšok ešte ponúkne.
     
    39
    Ani tento útočný výpad hostí žiadny úspech neprináša. Watford je zatiaľ stále v útoku bezzubý, je už na hráčoch vidieť veľké sklamanie.
     
    40
    Približne päť minút zostáva do konca prvého polčasu, ale v jeho úvode sa dlho nehralo keď sa skúmal penaltový moment. Zrejme tak môžme očakávať väčšiu porciu nadstavených minút.
     
    41
    Bola nariadená penalta pre Watford! V pokutovom území domácich sa do zakončenia dostával Welbeck, jeho strelu síce Martínez zneškodnil, ale hosťujúci futbalista bol pri tom faulovaný Davidom Luizom!
     
    42
    Tím Watford práve strelil gól!
    Loptu si na biely bod postavil TROY DEENEY a bezpečne skóruje! Aj druhá penalta v tomto zápase je tak premenená, Watford dáva svoj prvý gól a ešte vykresal malinkú iskieru nádeje – 3:1!
    42. Troy Deeney (WAT) - 3:1
     
    43
    Stále je to však pre hostí veľmi komplikovaná situácia. Watford potrebuje zvládnuž záver prvého polčasu a potom to skúsiť naplno rozbaliť v tom druhom.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Granit Xhaka (Arsenal FC).
     
    45
    Na ihrisku zostáva ležať hosťujúci Kiko, ktorý potrebuje ošetrenie. Výraz v jeho tvári však neveští nič dobré, znova je tak hra prerušená a to sa celé odzrkadlí na nadstavenom čase.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavujú 4 minúty!
     
    45+1
    Pri hosťujúcel lavičke sa už chystá striedanie, ktoré ešte bude musieť prebehnúť v závere prvého polčasu, ktorý však ešte bude mať zrejme dlhšieho trvania.
     
    45+2
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Kiko Femenía, prichádza Adrian Mariappa.
     
    45+3
    Konečne sa pokračuje ďalej. Domáci futbalista David Luiz vyslal dlhú prihrávku za obranu súpera, ale nikto z jeho spoluhráčov už nedokázal na túto loptu reagovať.
     
    45+4
    Po rohovom kope sa do hlavičkového zakončenia dostal Wlbeck, ale jeho pokus smeruje mimo troch žrdí domácej brány.
     
    45+5
    Žltú kartu dostáva Will Hughes (Watford FC).
     
    45+6
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodný prvý polčas tohto stretnutia sa už naplnil. Arsenal jednoznačne dominoval, postupne sa dostal do trojgólového vedenia a dostal Watford do veľmi komplikovanej situácie. Hostia napokon ešte v závere prvého polčasu znížili, ale už to zrejme vyzerá, že budú musieť minimálne na jeden rok Premier League pustiť.

    Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:07.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas na Emirates Stadium je už v plnom prúde, výkop mal domáci celok. Ani jeden z trénerov nespravil do druhého dejstva žiadnu zmenu v zostave.
     
    47
    Ešte spomeniem, že Aston Villa hrá na pôde West Hamu stále bez gólov a za takéhoto stavu v týchto dvoch zápasoch zostupuje Watford.
     
    48
    Watfordu teraz rýchly prechod na útočnú polovicu nevyšiel, pri lopte sú tak domáci, ktorí sa naopak nemusia nikam ponáhľať.
     
    49
    Tento útočný výpad domácim futbalistom nevyšiel, prihrávka smerujúca do pokutového územia súpera napokon putovala mimo hraciu plochu, odkop od Fosterovej brány.
     
    50
    Hostia sa ešte snažia niečo vymyslieť, ale streliť tri góly je veľmi náročné. Uvidíme, čo nám ešte zvyšok zápasu ponúkne, snád uvidíme aj ďalšie zaujímavé momenty.
     
    51
    Watford zahrával rohový kop, po ktorom sa do zakončenia hlavou dostal Masina, jeho pokus smeruje tesne vedľa domácej brány!
     
    52
    Ceballos zahral center do pokutového územia hostí, defenízva Watfordu zblokovala loptu na rohový kop. S jeho rozohrávkou sa Arsenal neponáhľa.
     
    53
    Hosťujúci celok si poradil s rohovým kopom súpera, s loptou na kopačkách už skúša preniknúť do útoku. Arsenal sa tak rýchlo stiahol späť na svoju polovicu ihriska.
     
    54
    A opäť sme sledovali rohový kop, teraz v podaní Watfordu. Po jeho realizácii sa hostia dostali do postavenia mimo hru.
     
    55
    V posledných chvíľach sa hra prelieva z jednej strany na druhú, ale bez vážnejších príležitostí. Arsenalu to určite neprekáža, hosťom sa kráti čas v Premier League.
     
    56
    Zatiaľ sme videli len jedno vynútené stiredanie v prvom polčase na strane hostí. Možno noví hráči na ihrisku môžu prieniesť oživenie do hry.
     
    57
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Joe Willock, prichádza Sead Kolašinac.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Alexandre Lacazette, prichádza Edward Nketiah.
     
    58
    Útočný výpad hosťujúceho celku končí len u brankára Martíneza, ktorý si prebral loptu do svojich rukavíc.
     
    59
    Aj naďalej sledujeme útočné ťaženia oboch celkov, ale tie nič zaujímavého neponúkajú. Aston Villa hrá aj naďalej na pôde West Hamu bez gólov.
     
    60
    Hodina zo stretnutia na Emirates Stadium je už minulosťou. Arsenal aj naďalej vyhráva nad Watfordom 3:1 a smeruje sa víťaznou rozlúčkou s touto sezónou Premier League.
     
    61
    Sledovali sme individuaĺnu akciu hosťujúceho Welbecka, ale napokon sa cez obranu súpera nedokázal presadiť.
     
    62
    Foster sa teraz musel mať na pozore! Domáci Maitland-Niles si prebral výbornú prihrávku, ale jeho zakončenie brankár Watfodu vyráža na rohový kop.
     
    63
    Realizácia rohového kopu Arsenalu nevyšla podľa predstáv, loptu na svoje kopačky tak získavajú hostia.
     
    64
    Veľa nechýbalo a mohlo byť znížené! Poriadne tvrdú strelu vyslal hosťujúci Deeney, ale brankár domácich Martínez jeho pokus dokázal vyraziť!
    64. Emiliano Martínez (ARS)
     
    65
    Zakrátko hostia znova kombinujú na útočnej polovici. Domáci teraz trocha ubrali z tempa a nechávajú hrať súpera, ktorý je v komplikovanej situácii.
     
    66
    Tím Watford práve strelil gól! 7
    Je znížené na rozdiel jedného gólu! Watfordu sa vydarila rýchla útočná akcia, Sarr poslal následne center na DANNYHO WELBECKA a ten upratal loptu do siete – 3:2! Martínez bol bez šance na zákrok.
    66. Danny Welbeck (WAT) - 3:2
     
    67
    Žeby to predsa len bola dráma? Pre Watford však remíza stále nič nerieši, keďže Aston Villa hrá stále s West Hamom 0:0.
     
    68
    Hlavný rozhodca dáva pokyn na krátku občerstvovaciu prestávku. Vidíme aj oboch trénerov, ako rozdávajú pokyny svojim zverencom.
     
    69
    Stále sa ešte nehrá. Pomaly sa presúvame do záverečnej časti tohto zápasu, ktorý bude ešte napokon dramatický.
     
    70
    Už sa pokračuje ďalej. Hostí môže mrzieť hlavne nezvládnutý prvý polčas, ale malá nádej napokon ešte žije.
     
    71
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Nicolas Pépé, prichádza Reiss Nelson.
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Dani Ceballos, prichádza Lucas Torreira.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Rob Holding (Arsenal FC).
     
    73
    Sledovali sme útočnú akciu hosťujúceho Pereyru, ale jeho zakončenie napokon smeruje mimo domácej brány.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Emiliano Martínez (Arsenal FC).
     
    75
    Mohlo byť vyrovnané! Deeney adresoval prízemný center na Welbecka, ktorý zakončoval pätičkou a už sa išiel radovať, na bránkovej čiare senzačne zasiahol brankár Martínez!
    75. Emiliano Martínez (ARS)
     
    76
    Veľká šanca aj na druhej strane! Nketiah a Aubameyang postupovali sami na domácu bránu, ale druhý menovaný nedokázal presne zakončil vďka Fosterovi a zahodil tak svoju šancu na hattrick!
     
    77
    Nasledoval ešte rohový kop Arsenalu, ale ten hosťujúci futbalisti pokryli a získavajú loptu na svoje kopačky.
     
    78
    Určite sa v posledných chvíľach zápasu nenudíme. Watford ešte skúša vyprodukovať malý zázrak, ale potrebuje streliť dva góly, aby strhol víťazstvo na svoju stranu.
     
    79
    Teraz sú tu však veľké neprenosti na oboch stranách, čo určite domácim vyhovuje. Napokon sa Arsenal ešte musí triasť o svoje víťazstvo, aj keď mu už v podstate o nič nejde.
     
    80
    Dostávame sa do záverečnej desaťminútovky tohto stretnutia, ale môžme očakávať prípadný nadstavený čas.
     
    81
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Abdoulaye Doucouré, prichádza Tom Cleverley.
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Will Hughes, prichádza Nathaniel Chalobah.
     
    82
    Aubameyang centroval pred bránu hostí, lopta však končí u brankára Fostera a ten ju rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    83
    Zakrátko sa domáci Nelson dostal do zakončenia, bolo tovšak z uhla a Foster si pripisuje pohodlný zákrok.
    83. Reiss Nelson (ARS)
     
    84
    Arsenal kombinuje na útočnej polovici a snaží sa držať loptu na svojich kopačkách čo najdlhšie.
     
    85
    Stále sa hostia musia brániť na svojej polovici ihriska. Watford po zisku lopty bude musieť začať aj viacej riskovať.
     
    86
    Po tomto útoku domácich bude nasledovať odkop od Fosterovej brány. Zatiaľ to vyzerá, že na minimálne jeden rok bude musieť Watford najvyššiu futbalovú súťaž v Anglicku opustiť.
     
    87
    Navyše znova sa do útoku dostáva domáci celok. Watford na nič nečaká a okmažite vysoko napáda rozohrávku svojho dnešného súpera.
     
    88
    Watfordu sa čas veľmi rýchlo kráti, potrebuje streliť dva góly. Loptu však stále drží Arsenal.
     
    88
    Striedanie v tíme Watford FC: z ihriska odchádza Roberto Pereyra, prichádza Joao Pedro.
     
    89
    Stav medzi West Hamom a Aston Villou je 1:1! Watford je teda na pokraji vypadnutia.
     
    90
    Riadny hrací čas druhého polčasu a tak aj celého zápasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, koľko sa ešte bude nadstavovať.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavuje 6 minút!
     
    90+2
    Watford to teda skúša smerom dopredu vo väčšom počte, čo otvára priestor v zadných radoch pre Arsenal pre prípadný rýchly brejk.
     
    90+3
    Hostia zahrávali priamy kop z hranice pokutového územia, pred bránu smeroval presný center na hlavu Deeneyho, ale kapitán hostí hlavičkuje tesne nad!
     
    90+4
    Aston Villa remizovala na pôde West Hamu 1:1! Watford musí teda v tomto zápase vyhrať, aby sa zachránil, času je však veľmi málo.
     
    90+5
    Watford hrá už s najväčšou pravdepodobnosťou na dlhši čas poslednú minútu v Premier League.
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    Aj keď sme to zrejme nečakali, tak Watford v druhom polčase výrazne zlepšil svoj výkon, neustále hrozil a znížil na rozdiel jedného gólu. Hostia mali aj ďalšie šance, ktoré však zostali nevyužité a tak po záverečnom hvizde rozhodcu vidno na tvárach hráčov Watfordu veľký smútok, hostia sa na minimálne jeden rok musia s Premier League rozlúčiť! Arsenal si touto výhrou zabezpečil konečné ôsme umiestnenie, domáci určite nie sú so sezónou v lige spokojní, chuť si môžu napraviť vo finále FA Cupu.

    Ďakujem vám za vašu pozornosť a želám ešte pekný zvyšok víkendu! (19:01:54)

    Miroslav Revaj

    Góly: 5. Aubameyang (pen.), 24. Tierney, 33. Aubameyang – 42. Deeney (pen.), 66. Welbeck

    Karty:   44. Xhaka (ARS), 72. Holding (ARS), 74. E. Martínez (ARS) – 35. Pereyra (WAT), 45+5. Hughes (WAT)


    Arsenal FC: E. Martínez – Maitland-Niles, Holding, David Luiz, Tierney – D. Ceballos (71. Torreira), Xhaka – Pépé (71. Nelson), Willock (57. Kolašinac), Aubameyang – A. Lacazette (57. Nketiah).
    Náhradníci: Macey – Kolašinac, Torreira, Soares, Smith, Saka, Nelson, Nketiah, Papastathopoulos.

    Watford FC: Foster – Femenía (45+2. Mariappa), Kabasele, C. Dawson, Masina – Doucouré (81. Cleverley), Hughes (81. N. Chalobah) – Sarr, Pereyra (88. Joao Pedro), Welbeck – Deeney.
    Náhradníci: Gomes – Cathcart, Quina, Pussetto, Joao Pedro, Mariappa, N. Chalobah, Cleverley, A. Gray.

    Rozhodca: Michael Dean