Burnley – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Manchester City – Bournemouth 2:1 (kon.) | Newcastle – Tottenham 1:3 (kon.)
Arsenal – Liverpool 2:1 (kon.)
koniec
Manchester City
2:1 (2:0)
AFC Bournemouth
Streda 15.07.2020, 19:00 • Etihad Stadium, Manchester • Anglická Premier League • 36. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Bournemouth potrápil Manchester City viac než dosť a nielen, že mohol získať bod, hostia mohli aj vyhrať, pretože šance na to mali veľké, lenže nestalo sa a "Citizens" potvrdili rolu favorita. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:54:39)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Diego Rico poslal zľava dobrý center, ktorý Callum Wilson aj dokázal hlavičkovať, no loptu poslal iba na vrchnú sieť bránky Edersona.
     
    90+4
    Žltú kartu dostáva Eric García (Manchester City).
     
    90+3
    Nákop do pokutového územia domácich predĺžil Steve Cook a Sam Surridge potreboval niekoľko málo centimetrov, aby bol pri lopte skôr ako Ederson.
     
    90+2
    Steve Cook síce spravil chybu na svojej polovici, ale to preto, že bol faulovaný. Philip Foden potom už zbytočne posielal prihrávku za obranu.
     
    90+1
    Callum Wilson poslal sprava loptu pred bránku, našiel si ju Harry Wilson, ale neprestrelil obrancov. Takisto pochodil pri dorážke Jefferson Lerma.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    90
    Striedanie v tíme AFC Bournemouth: z ihriska odchádza Philip Billing, prichádza Sam Surridge.
     
    90
    Eric García si síce našiel center do jeho šestnástky, ale loptu pristavil pred seba. Callum Wilson mal razom obrovskú šancu, z prvej trafil vedľa troch žrdí.
    89. David Brooks (BTH) - 2:1
     
    89
    Tím Bournemouth práve strelil gól!
    DAVID BROOKS ešte vykresal iskierku nádeje. Diego Rico poslal zľava pas za obranu, Callum Wilson prihral pred prázdnu bránku a waleský záložník trafil k žrdi.
     
    88
    John Stones sa dostal k lopte, ktorá mala smerovať na Calluma WIlsona. Rozohrávať môže Ederson.
     
    87
    Philip Billing si našiel center do pokutového územia domáceho celku, v snahe prihrať pätičkou pod seba objavil iba futbalistov Manchestru City.
     
    85
    Callum Wilson si nabehol na loptu za obranu súpera, lenže bol v krídelnom priestore a následným centrom trafil iba Stonesa.
     
    84
    Eric García poslal prudký center sprava, na zadnej žrdi si loptu spracoval Philip Foden a cez dvoch obrancov sa dostal do obrovskej šance. Aaron Ramsdale jeho zakončenie zblízka zrazil.
    83. Callum Wilson (BTH)
     
    83
    Manchester City pri lopte v strede ihriska. Jeho hráči sa snažia rozvinúť ďalšiu ofenzívnu aktivitu.
     
    81
    Jack Stacey poslal loptu vedľa šestnástky súpera, David Brooks ju prihral z prvej pred päťku a Callum Wilson v obrovskej šanci len tesne minul vzdialenejšiu žrď.

    Matej Kubove

    Góly: 6. D. Silva, 39. Jesus – 89. Brooks

    Karty:   90+4. García (MAC) – 17. Kelly (BTH)


    Manchester City: Ederson – Walker (46. García), Stones, Otamendi, B. Mendy (77. Zinčenko) – Gündoğan (68. Rodri), Fernandinho, D. Silva – B. Silva (46. Sterling), Jesus (77. Mahrez), Foden.
    Náhradníci: Carson – De Bruyne, Doyle, García, Laporte, Mahrez, Sterling, Rodri, Zinčenko.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Stacey, S. Cook, Kelly, Rico – Gosling (70. Brooks), Lerma, Billing (90. Surridge) – Stanislas (70. L. Cook), J. King (78. H. Wilson) – Solanke (70. C. Wilson).
    Náhradníci: Boruc – Brooks, L. Cook, Groeneveld, Simpson, Surman, Surridge, C. Wilson, H. Wilson.