Levante – Real Betis 4:2 (kon.) | Villarreal – Valencia 2:0 (kon.) | Granada – Eibar 1:2 (kon.)
Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
koniec
Levante UD
4:2 (2:0)
Real Betis
Nedeľa 28.06.2020, 14:00Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Real Betis dal gól!
    Po rohovom kope hlavičkoval Zouhair Feddal. Brankár Aitor Fernández síce zasiahol, ale loptu nemal pod kontrolou úplne. JUANMI loptu vykopol a dostal ju až do siete. Chvíľu sa riešilo, či zásah má platiť alebo nie, nakoniec rozhodca gól uznal.
     
    71
    Real Betis dal gól!
    SERGIO CANALES znižuje, lenže už asi dosť neskoro. Skúsený záložník si skvele nabehol na pas z vlastnej polovice. Fantasticky si loptu spracoval a druhým dotykom prekonal Aitora.
     
    59
    Levante dalo gól!
    Enis Bardhi prihral zľava do šestnástky na úplne voľného Clerca, ktorý videl, že ideálnu streleckú pozíciu má RUBÉN ROCHINA. Prvou ranou trafil Feddala, druhou nekompromisne prestrelil všetko pred sebou.
     
    50
    Levante dalo gól!
    Nepamätám si, kedy naposledy sa odohral zápas s takouto efektivitou. Domáci potvrdzujú, že dnes z minima vyťažia maximum. JOSÉ LUIS MORALES dostal prihrávku za obranu, obišiel Joela Roblesa a zvyšuje už na rozdiel troch gólov.
     
    36
    Levante dalo gól!
    ENIS BARDHI teraz môže poďakovať svojim protihráčom, že mu v šestnástke nechali veľmi veľa priestoru. Macedónec síce bol z mierneho uhlu, ale mal čas pripraviť si strelu po tom, ako mu presný center adresoval Rubén Rochina a cez Bartru trafil po trávniku okolo Joela Roblesa k žrdi. Stopér Marc Bartra tak neubránil v rozhodujúcom momente oboch strelcov gólov.
     
    21
    Levante dalo gól!
    Betis sa po pravom krídle nedostal do pokutového územia, o loptu prišiel Loren Morón a domáci prepli do ofenzívy. Veľmi jednoducho poslal obranca Sergio Postigo pas na ľavé krídlo, BORJA MAYORAL si loptu stiahol kľučkou cez Bartru do šestnástky a spred Joela Roblesa zakončil presne. Jednoduchá akcia.

    Matej Kubove

    Góly: 21. B. Mayoral, 36. E. Bardhi, 50. Morales, 59. Rochina – 71. Canales, 87. Juanmi

    Karty:   40. Feddal (RBE), 45+2. Barragán (RBE), 85. W. Carvalho (RBE), 90. Iglesias (RBE)


    Levante UD: Aitor Fernández – Miramón, Vezo, Postigo, C. Clerc – Rochina (64. Melero), Campaña, Radoja (90+2. Rober), E. Bardhi (64. Martí) – B. Mayoral (75. S. León), Morales (C) (64. Hernâni).
    Náhradníci: Koke – Coke, Ó. Duarte, Bruno González, S. León, Hernâni, Martínez, Melero, Toňo, Rober, Martí.

    Real Betis: Robles – Barragán (46. Juanmi), Bartra (58. Guardado), Sidnei, Feddal, Moreno – Canales (C), G. Rodríguez (46. Tello), W. Carvalho – Loren (74. Iglesias), Fékir (84. D. Lainez).
    Náhradníci: García, Aleñá, Pedraza, Iglesias, Guardado, González, Juanmi, D. Lainez, Mándí, D. Ramos, Tello.