Sereď – Nitra 1:0 (kon.) | Pohronie – Zlaté Moravce 1:0 (kon.) | Michalovce – Trnava 2:2 (kon.)
Senica – Trenčín 1:3 (kon.)
koniec
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
1:0 (0:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 27.06.2020, 17:00 • Žiar nad Hronom • Niké liga • 3. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Po vynútenej prestávke pokračuje naša Fortuna ligy ďalší kolom, odohrá sa konkrétne 3. kolo nadstavby. Aktéri tohto stretnutia bojujú v skupine o záchranu, kde posledný celok tejto skupiny odohrá baráž s víťazom 2. ligy.

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa:
    Nováčik súťaže je momentálne v náročnej situácii. Pôvodné plány boli, že vypadávať z Fortuna ligy nebude v tomto ročníku nikto, ale napokon sa predsa len odohrá baráž. Pohronie má momentálne na svojom konte 17 bodov a nachádza sa tak na poslednom 6. mieste, pričom na predposlednú priečku stráca 5 bodov a do konca sú ešte tri kolá. Pohronie navyše už dlhšiu dobu nevyhralo, naposledy remizovalo so Sereďou 2:2.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Hosťujúci celok je momentálne v skupine o udržanie na druhom mieste s 29 bodmi, pričom na prvý Trenčín stráca 4 body. ViOn má ešte šancu o prípadnú baráž o predkolo Európskej ligy, ale bude to závisieť od toho, kto vyhrá slovenský pohár. Naposledy hostia prehrali práve s Trenčínom tesne 2:3.

    Favoritom tohto zápasu je podľa papierových predpokladov ViOn. Uvidíme, ako to napokon dopadne, sledujte náš online prenos!
     
    Úvodné zostavy:

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík (C), Jacko, Župa – Blahút, Weir, Chríbik, Fadera – Matić, Abrahám

    Náhradníci: Pellegrini, Gerebenits, Dzurík, Obročník, Badolo, Luksch, Kasan

    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Hrnčár, Haspra, Tóth, Brašeň – Válovčan, Ďubek (C), Duga, Richtárech, Kovaľ – Mészáros

    Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Švec, Orávik, Mihálik, Gustavo, Cmiljanić

    Rozhodca: Pavol Chmura – Branislav Hancko, František Ferenc – Kristián Micheľ
     
    Prajem príjemný športový podvečer všetkým fanúšikom futbalu! Dnes je na programe tretie kolo nadstavbovej časti našej Fortuna ligy. V tomto prenose zavítame do Žiaru nad Hronom, kde v rámci skupiny o záchranu privíta domáce Pohronie na svojom trávnku Zlaté Moravce. Domáci sa nachádzajú na poslednom mieste v tabuľke a hrozí im tak prípadná baráž s víťazom 2. ligy, naopak hostia sú ešte v hre, aby túto skupinu vyhrali. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni Pavol Chmura – Branislav Hancko, František Ferenc – Kristián Miche, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov a tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom, ktorí sa tak budú pokúšať založiť prvú útočnú akciu.
     
    2
    Pohronie sa s loptou na kopačkách presunulu na útočnú polovicu, ale do žiadnej zaujímavej akcie sa domáci futbalisti nedostali.
     
    3
    O svoj prvý útočný výpad v tomto zápase sa už pokúsili aj hostia, ale ani Zlaté Moravce nedokázali s loptou na kopačkách nič zaujímavého vymyslieť.
     
    4
    Domáci zachytili rozohrávku súpera a pokúsili sa založiť rýchly brejk. Napokon však včas zasiahla defenzíva ViOnu a tak Pohronie získava autové vhadzovanie v strede poľa.
     
    5
    Pohronie sa postupnou kombináciou dostalo až pred pokutové územie svojho dnešného súpera, ale slabá a nepresná strela žiadne vzrušenie nepriniesla, bude to odkop od Pindrochovej brány.
     
    6
    Následne sme podobnú akciu sledovali aj na druhej strane, ale aj v tomto prípade to bude len odkop od brány, loptu späť do hry uvedie brankár Jenčo.
     
    7
    ViOn zahrával priamy kop na polovici súpera, ale po zlej rozohrávke sa lopta vracia späť na kopačky domácich futbalistov, ktorí sa zatiaľ nikam neponáhľajú.
     
    8
    Žltú kartu dostáva Patrik Abrahám (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    9
    Domáci sa na krátku dobu usadili na polovici súpera, ale k žiadnej strele na bránu to nesmerovalo a do rýchleho protiútoku vyrážajú hostia.
     
    9
    Žltú kartu dostáva Dávid Richtárech (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    10
    Úvodná desaťminútovka tohto stretnutia už uplynula, zatiaľ je to bez gólov na oboch stranách a rovnako aj bez vážnejších príležitostí.
     
    11
    Hostia po nedovolenom zákroku zahrávali priamy kop, ale domáci túto situáciu zvládli a už sa aj s loptou pokúšajú o prienik na polovicu svojho dnešného súpera.
     
    12
    Pohronie bolo vytlačené späť na svoju polovici, odkiaľ sa domáci futbalisti snažia založiť ďalší útočný výpad. Domáci už veľmi dlhú dobu čakajú v lige na víťazstvo.
     
    13
    Lopta sa však už dostáva na kopačky hosťujúceho celku, ktorý zatiaľ kombinuje prevažne na svojej polovici ihriska.
     
    14
    Po dlhšej kombinácii sa ViOn pokúsil o útočný výpad, ale ten im zastavuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    15
    Dlho si však domáci loptu na svojich kopačkách neudržali, po neprenej prihrávke putuje lopta za postranú čiaru a aut v strede poľa získava hosťujúci výber.
     
    16
    Pohronie po faule rýchlo rozohralo priamy kop na svojej polovici ihriska, následne sa presunulo až pred pokutové územie a strelecké zakončenie z domácej strany bolo zblokované do bezpečia.
     
    18
    Menší nápor zo strany súpera Zlaté Moravce zvládli, získavajú loptu a už sa pokúšajú založiť rýchly útočný výpad.
     
    19
    Hostia získali loptu v strede poľa a črtal sa z ich strany nebezpečný protiútok. Našťastie pre Pohronie včas zasiahla obrana a súpera do žiadnej šance nepustila.
     
    20
    Domáci sa pokúsili o rýchly protiútok, ale na svojej obranej polovici získal ViOn loptu späť na kopačky a smerom dopredu sa teraz moc neponáhľa.
     
    21
    Na oboch stranách sme teraz sledovali rýchly útočné výpady, ale nič zaujímavého nepriniesli. Momentálne je v držaní lopty hosťujúci celok.
     
    22
    Hra v Žiari nad Hronom sa musela prerušiť, jeden z hráčov hostí si vypýtal ošetrenie. Oba celky sa tak zatiaľ môžu občerstviť a vypočuť si pokyny od svojich trénerov.
     
    24
    Dianie v prvom polčase pokračuje ďalej. Medzičasom sme sa dostali za polovicu úvodného dejstva, stále je to bez gólov na oboch stranách.
     
    25
    V strede poľa získali hostia autové vhadzovanie, ale domáci vysokým napádaním získali loptu na svoje kopačky a momentálne kombinujú v blízkosti svojej brány.
     
    27
    Hostia založili rýchly útočný výpad, svoj nebezpečný útok zakončili aj strelou na bránu, ale brankár Jenčo si pripisuje úspešný zákro a loptu už rozohráva na svojich spoluhráčov.
     
    28
    No a následne tu bol strelecký pokus aj na druhej strane ihriska, rovnako úspešný zákrok si pripisuje aj brankár Pindroch.
     
    29
    Prvý rohový kop v tomto zápase získali hosťujúci futbalisti. Jeho exekútorom bol tradične Tomáš Ďubek, ale s centrovanou loptou pred bránu si domáci poradili.
     
    30
    Polhodina zo stretnutia v Žiari nad Hronom je už minulosťou. Stále sa hrá bez gólov na oboch stranách.
     
    31
    Na pozore sa teraz musela mať defenzíva Pohronia, ale nebezpečne vyzerajúci útok zo strany súpera dokázala odvrátiť do bezpečia.
     
    32
    Následne sa o rýchly útočný výpad pokúsil aj domáci celok, ale aj v tomto prípade bola defenzíva súpera pozorná.
     
    33
    Pohronie nebezpečne zakombinovalo v pokutovom území svojho dnešného súpera, ale vysledkom toho je len nepresné zakončenie a bude to odkop od Pindrochovej brány.
     
    34
    Zakrátko domáci opäť dokázali zaútočiť, ale aj v tomto prípade loptu späť do hry uvedie brankár Pindroch svojim odkopom.
     
    35
    Pomaly sa prvý polčas presúva do svojej záverečnej časti. V poslednej chvíli sa útočné výpady striedajú na oboch stranách, ale k prvému presnému zásahu to stále nevedie.
     
    36
    Stále sa teda oba celky v prvom polčasé trápia vo svojom zakončení. Toto je tretia nepresná strela domácich, ktorá smeruje mimo bránu súpera.
     
    37
    Čoraz viac sledujeme, ako sa domáci snažia zakladať rýchle brejky. Defenzíva Zlatých Moraviec je však aj naďalej pevná a všetky útoky súpera dokáže odraziť.
     
    38
    Ani toto zakončenie zo strany domácich nebolo úspešná, strela zo strednej vzdialenosti smerovala mimo Pindrochovu bránu.
     
    39
    Ďalšie útočné snaženie domácich zastavuje hlavný rozhodca Pavol Chmura, korý odpískal faul Pohronia a tak hostia získavajú loptu na svojej polovici ihriska.
     
    40
    Ofsajd zastavil útočnú akciu hosťujúceho celku. Do konca prvého polčasu zostáva necelých päť minút, dočkáme sa do prestávky gólu?
     
    41
    Žltú kartu dostáva Peter Chríbik (FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa).
     
    41
    Žltú kartu dostáva Jakub Brašeň (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    42
    Zlaté Moravce sa pokúsili o rýchly útočný výpad, ale domáca defenzíva ho zastavila a odvrátila loptu za postranú čiaru.
     
    43
    Hostia sa následne presunuli pred pokutové územie, ale po útočnom faule loptu strácajú.
     
    43
    Žltú kartu dostáva András Mészáros (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    44
    Sledovali sme rýchly útočný výpad domáceho celku, Fadera sa dostal k lopte a jeho zakončenie spoza pokutového územia len tesne míňa priestor brány súpera!
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Úvodné dejstvo v Žiari nad Hronom je už minulosťou. Napokon sme sa presného zásahu nedočkali, aj keď sa oba celky snažili hrať aktívne a zakladať útočné akcie. Na góly si tak musíme počkať do druhého polčasu, ktorý sa začne približne o 18:01.
     
    Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Martin Válovčan, prichádza Jakub Švec.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia je už v plnom prúde, výkop mali hosťujúci futbalisti v bielych dresoch.
     
    47
    Ďubek zahrával priamy kop Zlatých Moraviec, prudký center pred bránu domácich si však brankár Jenčo postrážil a navyše bol aj faulovaný.
     
    47
    Žltú kartu dostáva Dávid Hrnčár (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    48
    Pohronie z vlastnej polovice ihriska založili rýchly útočný výpad, ale nepresná prihrávka smerovala len za postranú čiaru a tak to bude odkop od brány Pindrocha.
     
    49
    Do útoku sa teraz snažia preniknúť hostia, ale domáci výborne napádajú rozhohrávku svojho dnešného súpera a ďalej ako za stred poľa ho nepúšťa.
     
    50
    Švec si nabehol do pokutového územia na dlhú prihrávku, ale presne prihrať sa mu potom nepodarilo. ViOn však pokračuje vo svojej aktivite.
     
    51
    Hrnčár našiel výborným centrom pred bránou Richtárecha, ktorý však nedokázal v gólovej pozícii ideálne trafiť loptu a tak si Jenčo mohol vydýchnuť!
     
    52
    Na útočnú polovicu sa už presúva Pohronie, ktoré sa snaží rovnako zaujímavou akciou prekvapiť súpera.
     
    53
    Pred pokutovým územím sa do zakončenia dostal domáci Federa, ale jeho strelu zblokoval kapitán hostí Ďubek a následne už loptu na kopačkách má ViOn.
     
    53
    Pohronie dalo gól!

    Máme tu prvý gól tohto stretnutia, o ktorý sa postarali domáci futbalisti! Pohronie získalo priamy kop z veľmi dobrej pozície, center do pokutového územia ViOnu poslal Weir, lopta padl na hlavu PATRIKA ABRAHÁMA a ten ju usmernil do siete – 1:0!
     
    54
    Na rade sú teraz hostia, ktorí budú musieť doťahovať náskok súpera. Pre Pohronie to bol veľmi dôležitý gól, sú v situácii, keď potrebujú doma bodovať.
     
    55
    Weir padá tesne pred pokutovým územím a toto je veľmi nebezpečný priamy kop pre Pohronie! Určite budeme svedkami priameho ohrozenia brány súpera.
     
    56
    Domáci chceli prekvapiť brankára, k lopte sa postavil Abrahám, ale napokon vyslal strelu Matić a tá bola veľmi nepresná a smerovala vysoko nad bránu súpera.
     
    57
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Tomáš Ďubek, prichádza Tomče Grozdanovski.
     
    58
    Momentálne sú pri lopte hostia, ktorí sa snažia postupnou kombináciou preniknúť na polovicu súpera. Pohronie výborne obsadzuje stred poľa.
     
    59
    Richtárech potiahol loptu až pred pokutové územie súpera, ale zkončenie zo strany hostí neprišlo.
     
    60
    Weir sa rútil do veľkej šance, v rýchlosti ho tvrdo poslal k zemi Tóth a ten za tento ostrý zákrok vidí červenú kartu! ViOn tak bude toto stretnutie dohrávať v oslabení.
     
    61
    Hodina zo stretnutia v Zlatých Moravciach je už minulosťou, domáci vyhrávajú po góle Abraháma a navyše hostia budú tento zápas dohrávať bez vylúčeného Tótha.
     
    62
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza András Mészáros, prichádza Boris Cmiljanić.
     
    63
    Pohronie sa s loptou presúva na útočnú polovicu a pokúša sa kombinovať pred pokutovým územím súpera.
     
    64
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Alieu Fadera, prichádza Cédric Badolo.
     
    65
    Domáci čoraz častejšie útočia, ale vzhľadom na to, že ich je o jedného hráča viac to je pochopiteľné. Pohronie získava po faule priamy kop na útočnej polovici.
     
    66
    Weir centroval do pokutového územia ViOnu, ale defenzíva súpera odvrátila túto loptu do bezpečia.
     
    67
    Po dlhšej dobe sme sledovali útočný výpad hostí, ale po nepresnej prihrávke sa lopta vracia späť na kopačky domáceho celku.
     
    68
    Ale vyzerá to, že ViOn ešte skúsi v tomto stretnutí zabojovať aspoň o remízu. Kovaľove zakončenie zo strednej vzdialenosti však ide vedľa domácej brány.
     
    69
    Pohronie teraz ubralo zo svojej aktivity a necháva hrať s loptou na kopačkách súpera. ViOn sa však teraz ďalej ako po stred poľa nedostáva.
     
    70
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Roland Gerebenits.
     
    71
    Z hry odišiel zatiaľ autor jediného presného zásahu Abrahám, ktorý mal už kŕče a za potlesku tribún odchádza preč z ihriska.
     
    72
    Tento útok zo strany hosťujúceho celku bol zastavený a ViOn ešte získava rohový kop.
     
    73
    Center od rohovej zástavky odvrátil do bezpečia Matić, následne sa píska ofsajd Zlatých Moraviec.
     
    74
    Pohronie je momentálne blízko k zisku veľmi dôležitých troch bodov. Musí však ešte zvládnuť zvyšok tohto stretnutia, ktorý však bude dohrávať o jedného hráča navyše.
     
    75
    Po rohovom kope sa k lopte dostal Pavlík, kapitán domácich našiel na vzdialenejšej tyčke svojim centrom Badola, ale jeho akrobatické zakončenie ide vysoko nad bránu Pindrocha.
     
    76
    Weir zahrával ďalší priamy kop domáceho celku, center do pokutového územia však defenzíva súpera odvrátila do bezpečia.
     
    78
    Veľmi pekná kombinácia domácich, Matić z ľavej strany poslal prízemný center pred bránu súpera, Chríbikovi chýbal azda krok, aby na loptu dočiahol a usmernil ju do siete.
     
    78
    Gerebenits vyslal center pred bránu súpera, tam sa k lopte dostal Matić, ktorý aj dostal loptu do siete, ale bolo to z jasného ofsajdu a tak tento gól platiť nemôže!
     
    79
    ViOn bude tento zápas dohrávať len s 9 hráčmi! Hrnčár dostal za ostrý zákrok druhú žltú kartu a tak ani on toto stretnutie nedohrá a oslabuje svoj celok!
     
    80
    Necelých 10 minút zostáva do konca tohto stretnutia. Domáce Pohronie aj naďalej vyhráva 1:0 a zápas bude dohrávať s dvoma hráčmi navyše, keďže ViOn dostal už dve červené karty v tomto zápase.
     
    81
    Ale aj napriek tomu, je teraz pri lopte hosťujúci celok, ktorý sa presúva na útočnú polovicu. ViOn už nemá čo stratiť, môže skúsiť aj zariskovať smerom dopredu.
     
    82
    Matić potiahol rýchly protiútok domácich, na hranici pokutového územia našiel úplne voľného Gerebenitsa, ale ten loptu zluftoval a z nádejnej pozície tak ani nezakončil.
     
    83
    Weirova zblokovaná strela len doputovala k brankárovi Pindrochovi, ten už rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    84
    Sme v závere druhého polčasu, Pohronie zatiaľ smeruje k zisku veľmi dôležitých troch bodov. Musí však zvládnuť túto časť zápasu.
     
    85
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Blahút, prichádza Lukáš Pellegrini.
     
    86
    Pohronie kombinovalo pred pokutovým územím súpera, snažilo sa tak čo najviac naťahovať čas vo svoj prospech.
     
    86
    Obrovská šanca pre Pohronie pridať gólovú poistku! Nový muž na ihrisku Pellegrini sa ihneď zapojil do útočnej akcie, presnou prihrávkou do behu vysunul do veľkej šance Badola, ale ten zakončuje tesne vedľa brány, takéto situácie by sa mali skončiť gólom!
     
    87
    Domáci držia loptu na svojich kopačkách, hrá sa však prevažne v strede poľa. Uvidíme, čo nám ešte ponúkne samotný záver tohto stretnutia.
     
    88
    Hatok našiel presným centrom pred bránou hostí Matića, jeho vzdušné zakončenie však smeruje tesne vedľa tyčky! Ďalšia obrovská šanca Pohronia ostáva nevyužitá!
     
    89
    Zlaté Moravce zahrávali priamy kop, ale po ňom sa len píska ofsajd, v ktorom sa ocitol Richtárech.
     
    90
    Pohronie prežilo klinickú smrť! ViOn zaútočil aj v oslabení o dvoch hráčov, Brašeň našiel presným prízemným centrom Richtárecha, ktorého volej však z gólovej pozície smeroval len do stredu brány, kde našťastie pre domácich stál brankár Jenčo a dokázal jeho zakončenie skrotiť!
     
    90
    V druhom polčase sa nadstavujú 2 minúty!
     
    90+1
    Zlaté Moravce získavajú v závere nadstaveného času priamy kop. Je to však takmer zo stredu ihriska, ale šanca na ohrozenie brány ešte prísť môže.
     
    90+2
    Pohronie zachytilo loptu a skúšalo ísť do rýchleho brejku, Badolo bol však v ofsajde. To je už z tohto stretnutia všetko!
     
    90+2
    Žltú kartu dostáva Branislav Pindroch (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    Držanie lopty: 53 % : 47 %.
    Strely na bránku: 3:3. Strely mimo: 10:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:18.
     
    Druhý polčas v Žiari nad Hronom bol napokon hektický. V 53. minúte išli domáci do vedenia po góle Abraháma a začínali preberať iniciatívu hry. V 60. minúte bol vylúčený hosťujúci Tóth a od tohto momenty hralo pochopiteľne aktívnejšie Pohronie, ktoré postupne nevyužilo svoje ďalšie gólové šance. V 79. minúte dostal druhú žltú kartu hosťujúci Hrnčár a tak Zlaté Moravce museli zápas dohrávať len s 9 hráčmi. Náročný záver stretnutia domáci aj so šťastím zvládli, v domácom prostredí získavajú veľmi dôležité tri body a ešte tak stále majú šancu vyhnúť sa prípadnej baráži o Fortuna ligu.

    V tejto chvíli vám už ďakujem za pozornosť a prajem ešte pekný zvyšok sobotného večera! (18:51:46)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 53. Abrahám (Weir)

    Karty:   8. Abrahám (POH), 41. Chríbik (POH) – 9. Richtárech (ZMO), 41. Brašeň (ZMO), 43. Mészáros (ZMO), 47. Hrnčár (ZMO), 90+2. Pindroch (ZMO)   79. Hrnčár (ZMO)   60. Tóth (ZMO)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 9:18.
    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Jenčo – Hatok, Pavlík (C), Jacko, Župa – Blahút (85. Pellegrini), Weir, Chríbik, Fadera (64. Badolo) – Matić, Abrahám (70. Gerebenits).
    Náhradníci: Pellegrini, Gerebenits, Dzurík, Obročník, Badolo, Luksch, Kasan.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Pindroch – Hrnčár, Haspra, Tóth, Brašeň – Válovčan (46. Švec), Ďubek (C) (57. Grozdanovski), Duga, Richtárech, Kovaľ – Mészáros (62. Cmiljanić).
    Náhradníci: Chovan – Grozdanovski, Švec, Orávik, Mihálik, Gustavo, Cmiljanić.

    Rozhodca: Pavol Chmura – Branislav Hancko, František Ferenc – Kristián Micheľ