Fenerbahce – Yeni Malatyaspor 3:2 (kon.) | Göztepe – Alanyaspor 3:3 (kon.) | Trabzonspor – Ankaragücü 1:1 (kon.)
koniec
Göztepe SK
3:3 (1:2)
Alanyaspor
cz Sobota 27.06.2020, 20:00 • Gürsel Aksel Stadyumu, Izmir • Turecká Superliga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
    90+1. Stefano NAPOLEONI - 3:3
     
    90+1
    Göztepe právě vstřelilo branku! Tak to je neskutečné, jelikož domácí mužstvo potřetí v zápase srovnává a nyní už v nastaveném čase na 3:3! Centr z levé strany na zadní tyč hlavou poslal proti noze Castro a následně nijak tvrdou, ale přesnou střelou k levé tyči dává gól STEFANO NAPOLEONI. Asistence: André Castro.
    66. Papiss CISSÉ - 2:3
     
    66
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Hosté jdou potřetí v tomto utkání do vedení! Nádherné spolupráce Karacy s Cissém, když právě Karaca si s ním narazil ve vápně a dostal se do velké šance, kdy ale ještě posunul míč trochu na paty PAPISSU CISSÉMU, jenž ale z otočky dokázal vstřelit svou druhou branku v tomto utkání. Asistence: Efecan Karaca.
    50. Alpaslan ÖZTÜRK - 2:2
     
    50
    Göztepe právě vstřelilo branku! Je srovnáno na 2:2! O exekuci volného kopu z levé strany se postaral Berkan Emir, který našel ve vápně ALPASLANA ÖZTÜRKA a na jeho fantastickou hlavičku pod horní tyč neměl gólman Marafona nárok. Asistence: Berkan Emir.
    45+2. Papiss CISSÉ - 1:2
     
    45+2
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Těsně před poločasem jdou hosté zpět do vedení! Efecan Karaca uvnitř vápna posunul balón na PAPISSE CISSÉHO, jenž zakončil přesně k levé tyči. Asistence: Efecan Karaca.
    11. Serdar GÜRLER - 1:1
     
    11
    Göztepe právě vstřelilo branku! Velká chyba hostujícího obránce znamená srovnání na 1:1! Přihrávku domácího hráče z levé strany nedokázal zachytit obránce Alanyasporu a ve velké šanci uklidil míč k pravé tyči SERDAR GÜRLER.
    4. Efecan KARACA - 0:1
     
    4
    Alanyaspor právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku hned na začátku utkání! Alanyaspor měl k dispozici přímý kop, který byl tečován hostujícím hráčem a odrazil se od tyče, k dorážce se následně dostal EFECAN KARACA a proměnil.

    Michal Raška

    Góly: 11. Gürler, 50. Öztürk (Emir), 90+1. Napoleoni (A. Castro) – 4. Karaca, 45+2. P. Cissé (Karaca), 66. P. Cissé (Karaca)

    Karty:   22. C. Borges (GZT), 43. Öztürk (GZT), 74. Titi (GZT) – 32. Caulker (ALN), 42. Juanfran (ALN)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 2:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 12:12.
    Göztepe SK: Beto – Gassama, Öztürk, Titi, Emir – C. Borges, Aydogdu (76. Akbunar) – Tripić (70. Napoleoni), Mossoró (70. A. Castro), Gürler – Wilczek (59. Kadah).
    Náhradníci: Bakırbaş – Biyogo Poko, Kesgin, Napoleoni, Akbunar, Kadah, Paluli, A. Castro, Nukan, Kayan.

    Alanyaspor: Marafona – Juanfran, Caulker, Tzavellas, Kanak – Gülselam, Uçan (82. Çağıran) – Karaca, Bakasetas, Fernándes (46. Djalma, 72. Bulut) – P. Cissé.
    Náhradníci: Birniçan – Baiano, Çağıran, Pektemek, Gör, Bulut, Altıntaş, Welinton, Djalma, Güneş.

    Rozhodca: Uğurlu – Sezertam, Çimen