Augsburg – Lipsko 1:2 (kon.) | Brémy – Kolín nad Rýnom 6:1 (kon.) | Dortmund – Hoffenheim 0:4 (kon.)
Frankfurt – Paderborn 3:2 (kon.) | Freiburg – Schalke 4:0 (kon.) | Leverkusen – Mainz 1:0 (kon.)
Mönchengladbach – Hertha 2:1 (kon.) | Union Berlín – Düsseldorf 3:0 (kon.) | Wolfsburg – Bayern 0:4 (kon.)
koniec
Werder Brémy
6:1 (3:0)
1. FC Kolín nad Rýnom
cz Sobota 27.06.2020, 15:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • Nemecká Bundesliga • 34. kolo
Predzápasové kurzy
     
    68
    Werder právě vstřelil branku!
    Den otevřených dveří hostující obrany pokračuje. Milot Rašica si udělal prostor a z otočky a v pádu se snažil vyslat JOSHE SARGENTA do gólové šance. Přihrávka sice nebyla úplně ideální, ale jemným přistrčením jí pomohl obránce Czichos. Stoper hostů se poté nechal obrat o míč Sargentem, jehož pohodlné zakončení k tyči navýšilo vedení. 6:1.
     
    62
    Köln právě vstřelil branku!
    Kolín vstřelil alespoň čestnou branku. Obrovskou hrubku domácího hráče, který vracel míč Pavlenkovi, potrestal DOMINICK DREXLER. Vystihl totiž zpětnou přihrávku a mířil si to úplně sám na hlučínského rodáka. Střelou mezi nohy skóroval. 5:1.
     
    58
    Werder právě vstřelil branku!
    Pro hosty do začíná zavánět obrovským debaklem. Další branku Werderu přidává JUJA OSAKO. Celou akci založil český bek Theodor Gebre Selassie, který dostihl přihrávku ze středu hřiště a poté krásným přízemním centrem vybídl na penaltovém puntíku právě Osaku. Útočník Werderu už neměl problém s tím, aby poslal míč do sítě. 5:0. Asistence: Theodor Gebre Selassie.
     
    55
    Werder právě vstřelil branku!
    Z protiútoku Brémy navyšují své vedení. Střela jednoho z domácích hráčů byla sražená přímo na tyč, od které se balón odrazil k nehlídanému DAVYMU KLAASSENOVI, jenž měl před sebou jednoduchou práci. Míč totiž doklepl do úplně prázdné brány. 4:0.
     
    29
    Werder právě vstřelil branku!
    Parádní sedmiminutovka Werderu končí vedením 3:0. Marco Friedl zastavil odražený míč a ihned poté z levé strany nacentroval. Ve vápně našel NICLASE FÜLLKRUGA, který svou pohotovou střelou k tyči nedal Hornovi šanci. 3:0. Asistence: Marco Friedl.
     
    27
    Werder právě vstřelil branku!
    Werder dává v rychlém sledu další gól. Skvělou práci ovedl MILOT RAŠICA, který si fantasticky navedl míč do vápna a následnou kličkou obehrál stopera Leistnera. Poté vypálil po zemi. Na jeho tvrdou přízemní ránu Horn nedosáhl. 2:0. Asistence: Juja Osako.
     
    22
    Werder právě vstřelil branku!
    Domácí dávají nesmírně důležitou branku, díky které jdou do vedení! Friedl vyvezl míč od lajny a přestože mohl pálit, tak na středu uvolnil Eggesteina. Jeho střela povedená nebyla, ale celkem šťastně našla spoluhráče. JUJA OSAKO se najednou uvolnil před bránou a poslal míč do šibenice. 1:0. Asistence: Maximilian Eggestein.

    Daniel Fekets

    Góly: 22. Osako (M. Eggestein), 27. Rašica (Osako), 29. Füllkrug (Friedl), 55. Klaassen, 58. Osako (Gebre Selassie), 68. Sargent – 62. Drexler

    Karty:   49. Vogt (BRM) – 29. Uth (KLN), 57. Ehizibue (KLN)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 9:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 7:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 22:16.
    Werder Brémy: Pavlenka – Veljković, Vogt (81. Bargfrede), N. Moisander (C) – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen (75. Bartels), Friedl – Osako (87. C. Pizarro), Füllkrug (46. Sargent), Rašica (87. Bittencourt).
    Náhradníci: Kapino – Augustinsson, Toprak, Bittencourt, Bartels, Bargfrede, Selke, C. Pizarro, Sargent.

    1. FC Kolín nad Rýnom: T. Horn (C) – Leistner (34. Höger), Bornauw, Czichos – Ehizibue, Schirí, Rexhbecaj (46. Thielmann), Jakobs (75. Lemperle) – Uth (46. Katterbach), Drexler – Modeste (75. Clemens).
    Náhradníci: Kessler – Schmitz, Meré, Katterbach, Höger, Schindler, Clemens, Lemperle, Thielmann.

    Rozhodca: Bastian Dankert