Belshina – Borisov 0:2 (kon.) | Vitebsk – Minsk 1:0 (kon.) | Soligorsk – Rukh Brest 1:1 (kon.)
koniec
Belshina Bobruisk
0:2 (0:1)
BATE Borisov
cz Nedeľa 21.06.2020, 15:00Bieloruská Vysšaja Liga
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:53:28)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:5.
     
    Je konec! BATE Borisov zvládlo utkání na hřišti Belšiny Babrujsk a vítězí 2:0. Domácí Belšina vlétla do utkání neohroženě a dostala se do první šance. BATE však zachránilo břevno. Naopak hosté využili první velkou možnost. Ve 28. minutě se přesně do dolního rohu trefil Igor Staševič! Ve zbytku poločasu už si BATE hlídalo vedení a snažilo se útočit. Po změně stran BATE pokračovalo v útočné hře. Branky se hosté dočkali až pár minut před koncem, kdy se prosadil Pavel Něchajčik!
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Střídající Moukam ještě kouzlil s míčem u nohy na pravé straně hrací plochy, ale nedokázal svou pobídku procedit na spoluhráče ve velkém vápně.
     
    90+2
    Stopeři BATE už nikam nespěchají a snaží se kombinovat s míčem na svých kopačkách. Ani hráči domácí Belšiny už rozehrávku soupeře neatakují.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Něchajčik, přichází Moukam.
     
    89
    Staševič se po levé straně prohnal až k pokutovému území, kde jej domácí obránce zastavil jen za cenu nedovoleného zákroku.
     
    88
    Staševič sprintoval za dlouhým nákopem na polovinu soupeře, jenže si pomohl přidržením soupeře za dres. Belšina bude rozehrávat ze své poloviny.
     
    87
    Domácí celek ještě neřekl poslední slovo! Po centru z levé strany se do zakončení dostal střídající Skoblikov, jenže placírkou trefil dobře postaveného brankáře.
     
    86
    Domácí brankář po předchozím střetu potřeboval ošetření, ale už je zpátky na nohou a bude schopen dnešní souboj dohrát až do závěrečného hvizdu.
    84. Pavel NĚCHAJČIK - 0:2
     
    84
    BATE Borisov právě vstřelil branku!
    BATE nakonec přidává druhou branku a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Domácí brankář se nedohodl s jedním z obránců, míč se po jejich střetu odrazil před prázdnou branku a PAVEL NĚCHAJČIK už měl snadnou práci!
     
    83
    Hráči domácího celku v posledních minutách přidali na agresivitě při napadání a daří se jim získávat odražené míče. BATE se musí bránit.
     
    82
    Belšina zahrávala přímý kop z pravé strany. Nivaldo kroutil míč přímo mezi tři tyče, kde kraloval připravený brankář Čičkan, který míč ukryl do rukavic.
     
    81
    Další žlutá karta pro hosty! Za přišlápnutí kopačky soupeře ji dostává Něchajčik
     
    80
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Kovel, přichází Skoblikov.
     
    79
    Skavyš sestřelil rozběhnutého rivala a vidí žlutou kartu.
     
    78
    Po předchozím střetu se kvůli ošetření dlouho nehrálo. Domácí následně zahrávali přímý kop, ale pro vysoký centr si došel připravený brankář.
     
    76
    Na světě je další žlutá karta! Za šlapák na polovině hřiště ji dostává domácí Salimov.
     
    75
    Střídající Nivaldo sice napadal rozehrávku BATE, jenže podle hlavního rozhodčího se dopustil hry rukou. Borisov tak bude rozehrávat.
     
    74
    Ročev obdržel přihrávku do blízkosti pokutového území, odkud zakončil nártem, ale jeho rána prosvištěla vysoko nad břevnem hostující svatyně.
     
    73
    Nastič hraje po změně stran opravdu výborné utkání. Krajní obránce BATE se znovu vrátil při rychlé akci domácí Belšiny a parádně načasovaným skluzem odehrál míč do autu.
     
    72
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Solanovič, přichází Nivaldo.
     
    71
    Belšina se po delší době usadila v blízkosti pokutového území soupeře a postupnou kombinací si hledá cestičku do zakončení.
     
    70
    BATE zahodilo další vyloženou možnost! Domácí obrana srazila přízemní centr z levé strany jen na značku pokutového kopu, ale dobíhající Skavyš z dorážky minul!
     
    69
    Právě Nastič si v dalším souboji na vlastní polovině skvěle pokryl míč tělem a dobíhající útočník v bílém dresu jej trefil vysokou nohou. Tentokrát se však obešlo bez karty.
     
    68
    Nastič zastavil rodící se protiútok Belšiny a dostává žlutou kartu.
     
    67
    Maljarov se na pravé straně vrhl pod nohy rozběhnutého Nastičovi a včasným skluzem dokázal míč odehrát do zámezí. BATE však může pokračovat v kombinaci.
     
    66
    Nastič svedl v pokutovém území hlavičkový souboj, jenže podle hlavního rozhodčího se v něm dopustil nedovoleného zákroku.
     
    65
    Staševič se pustil do dalšího hlavičkového souboje na polovině soupeře, prodloužil míč na levou stranu a naběhl si na následnou přihrávku za obranu. V klíčovou chvíli však zapomněl míč za sebou.
     
    64
    Žlutou kartu dostává Rekiš (FK Belšina Babrujsk).
     
    63
    Právě Staševič sprintoval za nákopem za obranu Belšiny, jenže Jasukevič sprinterský souboj zvládl na výbornou a zakopl míč do zámezí. Vhazují hosté.
     
    62
    Staševič byl pozdě v souboji na levé straně a neprobil se k odraženému míči. Naopak fotbalisté Belšiny jsou zatím důrazní a nedávají soupeři moc prostoru.
     
    61
    Volkov propadl v souboji na levé straně a domácí mohli postupovat do rychlého protiútoku. Na jeho konci zakončoval Ročev, ale přízemní střelou minul branku.
     
    60
    Je za námi hodina hry a hostující BATE si stále drží své těsné jednobrankové vedení. Domácí se navíc po změně stran nedostávají do útoku.
     
    59
    Na opačné straně hřiště centroval Volkov z pravé strany, jenže jeho pobídka nabrala opačnou rotaci a míč nakonec prosvištěl až do zámezí.
     
    58
    Rekiš dostal přihrávku na levou stranu, odkud se s míčem u nohy prodral do blízkosti pokutového území, ale jeho tvrdá střela nártem prolétla kolem branky.
     
    57
    Salimov si dal pozor na rozběhnutého Nastiče a odkopl před ním míč do zámezí. BATE tak bude vhazovat v blízkosti pokutového území soupeře.
     
    56
    Kovel hodně zariskoval při zpracování míče na vlastní polovině. Napadající Staševič jej dostal pod tlak a málem se dostal do obrovské šance.
     
    55
    BATE zahrávalo další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl až na malé vápno, kam si pro něj došel gólman domácího mužstva.
     
    54
    Domácí fanoušci se po následném rohovém kopu dožadovali odpískání pokutového kopu. Míč se otřel o ruku hostujícího obránce, ale sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    53
    Na opačnou stranu pelášil aktivní Nečajev, který prošel až do pokutového území, ale vracející se Aleksandar Filipovič ve skluzu srazil jeho přízemní centr na roh.
     
    52
    Rekiš přišel o míč na polovině hřiště a nabídl hostům možnost zaútočit do otevřené obrany. BATE se místo centru rozhodlo pro kombinaci kolem šestnáctky.
     
    51
    Nastič se při návratu na vlastní polovinu dopustil nedovoleného zákroku a může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu. Belšina bude rozehrávat.
     
    50
    Staševoči prošel po levé straně do blízkosti pokutového území, jenže místo zakončení raději roztáhl těžiště hry na pravou stranu. BATE soupeři prakticky nepůjčuje míč.
     
    49
    Na následný centr od rohového praporku si naskočil Aleksandar Filipovič, který jej ale netrefil zrovna ideálně a od jeho temene se míč odrazil daleko od branky.
     
    48
    Hosté mohli krátce po změně stran odskočit na rozdíl dvou branek! Volkov dostal přihrávku proti noze a jeho technickou střelu vyškrábl brankář konečky prstů na roh!
     
    47
    Skavyš dostal přihrávku na hranici pokutového území, ale moc dlouho si míč chystal ke střele. Napadající obránce se mu vrhl pod nohy a ránu zablokoval.
     
    46
    Hostující BATE obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Vedoucí celek běloruské ligy v něm bude chtít potvrdit dobrý výkon z první půle.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali zajímavé utkání. Domácí Belšina vlétla do utkání neohroženě a dostala se do první šance. BATE však zachránilo břevno. Naopak hosté využili první velkou možnost. Ve 28. minutě se přesně do dolního rohu trefil Igor Staševič! Ve zbytku poločasu už si BATE hlídalo vedení a snažilo se útočit. Další branka zatím nepadla. Do kabin se proto odchází za stavu 0:1.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Domácí fotbalisté po delší době zahrozili útokem po levém křídle, jenže obrana BATE se stačila rychle srovnat a nepustila fotbalisty Belšiny do velkého vápna.
     
    44
    Rozehrávky dalšího přímého kopu hostujícího celku se chopil Skavyš, který odcentroval na zadní tyč, ale domácí brankář si s klidem došel pro míč.
     
    43
    Dragun potáhl míč na polovinu domácího celku, kde přihrávkou za obranu vysunul Volkova, u kterého se ihned zjevili dva obránci. BATE bude vhazovat.
     
    42
    BATE zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Volkov se rozhodl pro zakončení z úctyhodné vzdálenosti, ale jeho projektil skončil vysoko nad břevnem.
     
    41
    Až nyní se zpoza velkého vápna opřel do odraženého míče Nečajev, který to zkoušel levačkou, ale jeho táhlý pokus prosvištěl vysoko nad břevnem.
     
    40
    Odeoibo diriguje rozehrávku Belšiny na polovině hřiště. Domácí celek hraje poslední minuty častěji s míčem na kopačkách, ale nedostává se do zakončení.
     
    39
    Kovel se krásnou kličkou na levé straně zbavil Volkova, jenže místo postupu do pokutového území se rozhodl pro přenesení hry na pravou stranu.
     
    38
    Skavyš si na pravé straně řekl o vysokou přihrávku, jenže dostal pobídku do hodně těžké pozice, ze které už nedokázal odcentrovat na malé vápno.
     
    37
    Hosté zahodili další obrovskou šanci! Staševič postupoval sám na brankáře, chtěl jej překvapit obloučkem, ale míč prolétl těsně vedle zadní tyče.
     
    36
    Nastič našel prudkou přihrávkou na polovinu soupeře Skavyše, který si dobře zpracoval míč a dotírající Nečajev jej zastavil jen za cenu faulu.
     
    35
    Exekuce rohového kopu se zhostil Jablonskij, který poslal prudký centr na přední tyč. Charitonovič vyrazil mezi hlavičkáře a balón vyboxoval mimo nebezpečí.
     
    34
    Skavyš si naběhl na prudký přízemní centr z levé strany hrací plochy, jenže v tísni neusměrnil svůj střelecký pokus mezi tři tyče. BATE bude kopat roh.
     
    33
    Hostující fotbalisté se usadili v blízkosti pokutového území a postupnou kombinací se snaží dostat do střelecké pozice. Belšina teď brání v pevném bloku.
     
    32
    Hosté se po dalším rohovém kopu opět dostali do zakončení! Na prudký centr si naskočil Aleksandar Filipovič, ale hlavičkoval vysoko nad břevno.
     
    31
    Igor Staševič se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, ve kterém nedal soupeři prakticky žádnou šanci na úspěch.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního souboje a zatím sledujeme spíše obrovskou bitvu. Domácí celek sice hraje aktivně, ale hráči BATE jsou v soubojích důraznější.
    28. Igor STAŠEVIČ - 0:1
     
    28
    BATE Borisov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do vedení! BATE předvedl rychlou akci středem hrací plochy, po které se zpoza hranice velkého vápna opřel do míče IGOR STAŠEVIČ a jeho rána nártem zapadla do dolního rohu!
     
    27
    Zadáci domácího celku dirigujjí rozehrávku Belšiny na polovině soupeře. Aktivní Odeoibo dokonce zakončil, ale jeho rána se vznesla nad břevno.
     
    26
    Něchajčik poslal přihrávku za obranu domácího celku, jenže nikdo ve žlutém dresu BATE jeho pobídku nepochopil. Míč tak prosvištěl až do autu.
     
    25
    Salimov odcentroval z levé strany do pokutového území, kde znovu kraloval Volkov, který raději přizvedl míč na rohový kop.
     
    24
    Po další akci už se BATE dostalo do zakončení. Staševič lehce tečoval centr z levé strany, jenže od jeho kopačky šel míč vysoko nad břevno.
     
    23
    Skavyš vymyslel přihrávku do pokutového území, kam sprintoval Volkov, jenže domácí obránci stačili míč odkopnout ven ze šestnáctky.
     
    22
    Exekuce následného rohového kopu se ujal Ročev, který našel hlavu osamoceného Jasukeviče, jehož hlavičku vyškrábl Čičkan mimo tři tyče.
     
    21
    Bašilov dostal prostor na levé straně, odkud chtěl odcentrovat do pokutového území. Dobře postavený Volkov srazil jeho pobídku na rohový kop.
     
    20
    Nastič uspěl v souboji na polovině hřiště a následně uklidnil hru zpětnou přihrávkou na obránce. BATE v posledních minutách převzalo aktivitu.
     
    19
    BATE zahrávalo přímý kop v blízkosti pokutového území. Nadýchaný centr přiletěl na malé vápno, jenže akci hostujícího celku zhatil odmávaný ofsajd.
     
    18
    Něchajčik operoval s míčem u nohy na polovině domácího celku, jenže příliš dlouho váhal s rozehrávkou a důrazný obránce jej o balón rychle připravil.
     
    17
    Ročev táhl akci domácího celku středem hrací plochy, ale Jablonskij mu podrazil nohy. Sudí měl střet přímo před očima a odpískal rozehrávku pro Belšinu.
     
    16
    Také BATE se dostalo k první zajímavé možnosti. Po centru z pravé strany se míč povaloval na malém vápně, ale domácí zadáci jej na poslední chvíli odkopli.
     
    15
    Nastič spěchal za přihrávkou na pravé křídlo, jenže si ve sprintu nepotykal se zpracováním a hlavou si posunul míč až do zámezí. Rozehrávat budou domácí.
     
    14
    Charitonovič se musel znovu zapojit do rozehrávky domácího celku. Gólman Belšiny tentokrát přenesl hru na levou stranu. Tempo utkání je v úvodu hodně ospalé.
     
    13
    Bašilov dostal přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže zadáci soupeře si jeho náběh pohlídali a stačili míč kopnout do autu. Domácí mužstvo bude vhazovat.
     
    12
    Solanovič svedl hlavičkový souboj s Volkovem na polovině BATE. Domácí fotbalista si ve vzdušném souboji pomohl loktem a dopustil se prohřešku proti pravidlům.
     
    11
    Staševič se dral za obloučkem na hranici pokutového území, ale podle hlavního rozhodčího si při zpracování míče pomohl rukou.
     
    9
    Zadáci Borisova znovu uklidňují rozehrávku postupnou kombinací na vlastní polovině. Domácí Belšina je však v úvodních minutách aktivní a snaží se soupeře napadat.
     
    8
    Dragun se skvěle vrátil na vlastní polovinu, kde v tvrdém souboji obral o míč rozběhnutého soupeře. BATE může rozjet další útočnou akci.
     
    7
    Staševič svedl souboj na hranici pokutového území, jenže domácí obránce se před něj natlačil tělem a zkušený fotbalista Borisova si následně pomohl faulem.
     
    6
    Skavyš si v blízkosti pokutového území přehodil míč na pravačku a pokusil se o zakončení. Pod nohy se mu však položil obránce, který střelu zablokoval.
     
    5
    Nečajev napadal rozehrávku hostujícího celku na jeho polovině. Stopeři BATE si s jeho přítomností vůbec nelámali hlavu a poslali míč do bezpečí.
     
    4
    Domácí celek mohl jít překvapivě do vedení! Po rychlé kombinaci ve středu hrací plochy se do míče opřel Ročev, jehož dělovku zastavilo až břevno!
     
    3
    Domácí brankář Charitonovič skvěle přečetl rozehrávku hostujícího mužstva, vystartoval ven z branky a došel si pro prudkou přihrávku za obranu.
     
    2
    Poprvé v utkání se do útoku vydalo také hostující BATE. Volkov prošel po levé straně do blízkosti pokutového území, ale levačkou neodcentroval přesně.
     
    1
    Domácí celek obstaral výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Belšina se ihned vydala do útoku, ale rozhodčí si všiml útočného faulu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Belšina bude hrát v bílém, zatímco BATE oblékne žlutou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Belšina Babrujsk: Charitonovič – Nečajev, Odeoibo, Jasukevič, Solanovič – Bašilov, Ročev – Maljarov, Salimov, Rekiš – Kovel
    Náhradníci: Bežonov, Grek, Kučinskij, Nivaldo, Novik, Skoblikov, Turanok

    BATE Borisov: Čičkan – A. Filipovič, Volkov, J. Filipovič, Nastič – Dragun, Jablonskij, Baga – Něchajčik, Skavyš, Staševič
    Náhradníci: Kudravec, Bjarozkin, Dubajič, Kopitovič, Volodko, Moukam, Bessmertnyj.
     
    FK Belšina Babrujsk

    Domácí Belšina má zcela opačné starosti. Po třinácti kolech má na svém kontě jen šest bodů a krčí se na poslední šestnácté pozici ligové tabulky. Na záchranu aktuálně ztrácí už devět bodů a se setrváním mezi běloruskou smetánkou to bude mít nesmírně náročné. V posledním utkání Belšina zvítězila 1:0 na hřišti Energetik-BGU.
     
    BATE Borisov

    Hostující BATE Borisov přijíždí na půdu soupeře ve skvělé pozici. Po třinácti odehraných duelech má na svém kontě dvacet sedm bodů a patří mu vedoucí příčka ligové tabulky. Na druhý Soligorsk má aktuálně k dobru dvoubodový náskok. Naposledy BATE remizovalo 2:2 právě se Soligorskem.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání turecké ligy mezi FK Belšina Babrujsk a BATE Borisov. Výkop je stanoven na 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 28. Staševič (Volkov), 84. Něchajčik

    Karty:   64. Rekiš (BBO), 76. Salimov (BBO) – 68. Nastič (BAT), 79. Skavyš (BAT), 81. Něchajčik (BAT)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:5.
    Belshina Bobruisk: Charitonovič – Nečajev, Odeoibo, Jasukevič, Solanovič (72. Nivaldo) – Bašilov, Ročev – Maljarov, Salimov, Rekiš – Kovel (80. Skoblikov)
    Náhradníci: Bežonov, Grek, Kučinskij, Nivaldo, Novik, Skoblikov, Turanok

    BATE Borisov: Čičkan – A. Filipovič, Volkov, J. Filipovič, Nastič – Dragun, Jablonskij, Baga – Něchajčik (90. Moukam), Skavyš, Staševič
    Náhradníci: Kudravec, Bjarozkin, Dubajič, Kopitovič, Volodko, Moukam, Bessmertnyj