Vigo – Alavés 6:0 (kon.) | Valencia – Osasuna 2:0 (kon.) | Sociedad – Real Madrid 1:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
6:0 (4:0)
Deportivo Alavés
Nedeľa 21.06.2020, 14:00Španielska LaLiga • 30. kolo
     
    86
    Celta Vigo dalo gól!
    Demolácia pokračuje. Nolito vysunul krásnym oblúčikom SANTIAGA MINU, ktorý sa ocitol zoči voči Robertovi. Prekonal ho prudkou strelou do ľavej časti brány.
     
    76
    Celta Vigo dalo gól!
    NOLITO poslal loptu pod brvno po ľavej ruke Roberta a zvýšil už na 5:0!
     
    41
    Celta Vigo dalo gól!
    Deportivo je zrelé na uterák. Do odrazenej lopty sa vo vnútri šestnástky položil RAFINHA.a strelou o zem, ktorá doskákala cez hradbu tiel k vzdialenejšej ľavej žrdi, navyšuje už na 4:0 pre Vigo!
     
    40
    Celta Vigo dalo gól!
    Domáci pridávajúaj tretí gól! Suárez našiel spätnou prihrávkou na hranici šestnástky RAFINHU, ktorý krásnou technickou strelou vymietol pravý horný roh brány!
     
    19
    Celta Vigo dalo gól!
    IAGO ASPAS penaltu bezpečne premenil strelou k ľavej žrdi! Roberto síce uhádol stranu, no bol bezmocný.
     
    14
    Celta Vigo dalo gól!
    Alavésu sa podarilo odvrátiť rohový kop mimo pokutovéúzemie, na pravej strane si ale pre loptu zbehol Suárez, ktorý odcentroval späť do šestnástky. Najvyššie vyskočil JEISON MURILLO a cez obrancuhlavičkoval presne k pravej žrdi!.

    Daniela Mesíková

    Góly: 14. Murillo, 19. Aspas (pen.), 40. Rafinha, 41. Rafinha, 76. Nolito (pen.), 86. S. Mina

    Karty:   17. Smolov (CVG) – 15. Lucas Pérez (DAL)   27. Martín (DAL)


    Celta Vigo: Blanco – K. Vázquez, N. Araujo, Murillo, Olaza – Beltrán (64. S. Mina), Yokuşlu (46. Bradarić), Rafinha (46. Nolito) – Aspas (C) (65. Méndez), Smolov, Denis Suárez (72. Aidoo).
    Náhradníci: Villar – Aidoo, Bradarić, G. Fernández, Jacobo González, Hernandez García, Pape Diop, Méndez, S. Mina, Sáenz, Sisto, Nolito.

    Deportivo Alavés: Roberto – Martín, Laguardia (C) (46. Ely), Magallán, López – Sainz (29. Navarro), Pons, Fejsa, Méndez (83. Rioja) – Lucas Pérez (46. Paulino de la Fuente Gómez), Joselu (58. Burke).
    Náhradníci: Castro, F. Pacheco – Burke, Camarasa, Paulino de la Fuente Gómez, Ely, García, Mahmoud, Marín, Navarro, Rioja, Tachi.