Vlašim – Varnsdorf 2:1 (kon.) | Prostějov – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Vyšehrad – Žižkov 0:0 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Brno – Chrudim 3:2 (kon.)
koniec
FC Zbrojovka Brno
3:2 (2:1)
MFK Chrudim
cz Nedeľa 21.06.2020, 17:00 • Městský fotbalový stadion Srbská, Brno • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    75
    Brno právě vstřelilo branku!
    Srbská explodovalo nadšením, domácí jdou i v deseti do vedení. Bariš na pravé straně obešel dva soupeře a skvěle vysununul Pachlopníka, který z posledních sil odcentroval po zemi do vápna a jeho pas si našel z druhé vlny nabíhající ADRIÁN ČERMÁK, který ve skluzu špičkou kopačky na dlouhou nohu procpal míč k tyči – 3:2.
     
    56
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku využívají poměrně brzy a je srovnáno! Po jednoduché přihrávce se k míči na hranici vápna dostal TOMÁŠ DOSTÁLEK, který se kličkou zbavil beka a prudkou ranou prostřelil Šustra. Tomu stížila zákrok i teč jednoho z bránících hráčů, který míč lehce přizvedl – 2:2.
     
    40
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí skóre duelu a rázem vedou! Po sérii přihrávek vysunul Přichystal napříč vápnem nabíhajícího ANTONÍNA RŮSKA, který si počínal sám před Mrázkem jako zkušený mazák a brankář hostů jednoduše přeloboval – 2:1.
     
    22
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí po rohovém kopu srovnávají. Centr Pachlopníka hlavou skvěle na bližší tyči prodloužil Růsek a hosté na penaltě úplně zapomněli na PAVLA DREKSU, který míč trkl neomylně pod břevno branky Chrudimi – 1:1.
     
    14
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Hosté sehráli rohový kop mistrně a na Srbské překvapivě vedou! Centrovaný balón jeden z hostů pustil mezi nohama takticky na nabíhajícího MICHALA TRÁVNÍČKA a ten jej z jedničky napálil nekompromisně pod břevno Šustrovy svatyně – 0:1!

    Daniel Kinc

    Góly: 22. Dreksa, 40. Růsek, 75. Ad. Čermák – 14. Trávníček, 56. T. Dostálek

    Karty:   26. Ad. Čermák (BNO), 50. Dreksa (BNO), 50. Jakub Šural (BNO) – 58. Trávníček (CHR), 62. Vencl (CHR), 85. Krištof (CHR), 87. Sixta (CHR), 90+3. Vašulín (CHR)   45. A. Fousek (BNO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 9:5. Střely mimo: 3:3. Rohy: 7:3.
    FC Zbrojovka Brno: Šustr – Štepanovský, Dreksa, Jakub Šural, Eismann (C) (46. Bariš) – Pachlopník (81. Hladík), J. Sedlák, Ad. Čermák, A. Fousek – Růsek (82. Šumbera), Přichystal (72. M. Vintr, 90+4. Krška).
    Náhradníci: Floder – Endl, Bariš, Krška, Šumbera, M. Vintr, Hladík.

    MFK Chrudim: Mrázek – Krčál, Vencl, Fofana (77. Ujec), Trávníček (85. Drahoš) – Kesner (C), Janoušek (71. Sixta) – Mužík (71. Krištof), Rybička, T. Dostálek (77. J. Havlena) – Vašulín.
    Náhradníci: Gregovský – Hlavsa, Krištof, Sixta, Drahoš, J. Havlena, Ujec.

    Rozhodca: Ginzel – Kotalík, Pečenka