Vlašim – Varnsdorf 2:1 (kon.) | Prostějov – Dukla Praha 2:3 (kon.) | Vyšehrad – Žižkov 0:0 (kon.)
Sokolov – Jihlava 1:3 (kon.) | Brno – Chrudim 3:2 (kon.)
koniec
1. SK Prostějov
2:3 (2:2)
FK Dukla Praha
cz Nedeľa 21.06.2020, 17:00 • Stadion ve Sportovní ulici, Prostějov • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla si s rohovým kopem poradil o poznání lépe. Nikým nehlídaný DANIEL KOZMA si vyskočil na centr a hlavičkou o zem přidává svůj druhý gól v zápase.
     
    43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další nádherná branka a stav utkání je opět vyrovnaný. DANIEL KOZMA se dostal k míči uprostřed hřiště a krásnou střelou z 25 metrů rozvlnil síť. Jeho střela zapadla přesně k pravé tyči, letící Bréda neměl šanci zasáhnout.
     
    14
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Ofenzivní paráda pokračuje a Prostějov se dostává opět do vedení. Pašek si na pravé straně zasekl míč a vzápětí ho posadil přesně na hlavu MICHALA ZAPLETALA. Ten souhru dvou krajních záložníků zakončil hlavou za záda bezmocného Rady.
     
    8
    Dukla právě vstřelila branku!
    A v osmé minutě máme vyrovnáno. Dukla se po rohovém kopu usídlila na polovině soupeře a vytěžila z toho vyrovnávací branku. Preisler si našel míč ve vápně a přesnou střelou na zadní tyč srovnal na 1:1.
     
    5
    Prostějov právě vstřelil branku!
    Špatná rozehrávka hostů při odkopu od branky doputovala jen k domácímu Polákovi, který krásným míčem do vápna našel JAKUBA ROLINCE. Prostějovský útočník si se zakončením z první poradil a poslal domácí hned v páté minutě hry do vedení.

    Martin Jindra

    Góly: 5. Rolinc, 14. Zapletal – 8. Preisler, 43. Kozma, 48. Kozma

    Karty:   29. Stříž (PRO), 30. Slaměna (PRO), 65. Zapletal (PRO) – 3. Chlumecký (DUK), 38. Doumbia (DUK), 51. D. Souček (DUK)


    1. SK Prostějov: Bréda – Machynek (59. Schuster), Sus (70. Lutonský), Bialek, Stříž – Pašek, Slaměna (46. Pernackyj), Koudelka, Polák (C), Zapletal (70. Stáňa) – Rolinc (26. Šteigl).
    Náhradníci: Mucha – Šteigl, Biolek, Lutonský, Schuster, Pernackyj, Stáňa.

    FK Dukla Praha: F. Rada – Dancák, Piroch, Chlumecký – D. Souček (90+3. Jakab), Doumbia (85. Hadaščok), Daniel Tetour (C), Kozma, Preisler (90+3. Kovaľ) – Lukáš Holík (85. Krunert), Ayong (76. Fábry).
    Náhradníci: M. Hruška – Krunert, Fábry, Kovaľ, Jakab, Ullman, Hadaščok.

    Rozhodca: Adámková – Mikeska, Lakomý

    Diváci: 540