Eibar – Bilbao 2:2 (kon.) | Valladolid – Vigo 0:0 (kon.) | Osasuna – Atlético Madrid 0:5 (kon.)
koniec
Osasuna Pamplona
0:5 (0:1)
Atlético Madrid
Streda 17.06.2020, 22:00Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Atlético dalo gól!
    Toto už je totálna exhibícia. Marcos Llorente pripravil gól ako na podnose pre YANNICKA CARRASCA, ktorý bol sám pred prázdnou bránkou a nemohol sa pomýliť.
     
    83
    Atlético dalo gól!
    Neuznaný gól nakoniec platí, čo posúdil systém VAR. ÁLVARO MORATA teda zvyšuje už na rozdiel štyroch presných zásahov. Nabehol si na prihrávku za obranu od Llorenteho a krížnou strelou prekonal Rubéna.
     
    80
    Atlético dalo gól!
    Je rozhodnuté, tri góly už domáci nedajú. Po priamom kope sa lopta dostala k MARCOSOVI LLORENTEMU. Ten sa ako tank dostal cez troch hráčov a okolo Aridaneho trafil presne mimo dosah brankára Martíneza.
     
    56
    Atlético dalo gól!
    Ángel Correa videl, že Aridane je ďaleko od Diega Costu, a tak poslal prihrávku za obranu. Razom išli dvaja hráči Atlética na Rubéna. Costa ešte prihral a JOÃO FÉLIX nemal problém upratať loptu do odkrytej časti bránky.
     
    28
    Atlético dalo gól!
    Hostia vymysleli akciu po ľavom krídle. Lodi poslal loptu do šestnástky, kde ju pred malým vápnom vo skvelej pozícii poslal Saúl Ñíguez iba do obrancu súpera. K dorážke sa však prepracoval JOÃO FÉLIX a tvrdou ranou pod brvno nedal Martínezovi šancu.

    Matej Kubove

    Góly: 28. Félix, 56. Félix, 80. M. Llorente, 83. Morata, 88. Carrasco

    Karty:   59. Arnáiz (OSS), 74. Gallego (OSS), 84. I. Pérez (OSS) – 6. Arias (ATM), 45+2. Félix (ATM), 45+3. Savić (ATM)


    Osasuna Pamplona: R. Martínez – U. García (69. Vidal), Aridane, D. García, Lato (69. Estupiñán) – R. Torres, Moncayola, Brašanac (62. Adrián López), I. Pérez – Gallego (79. Cardona), Arnáiz (62. R. García).
    Náhradníci: Pérez, Herrera – Cardona, Adrián López, Estupiñán, Vidal, Mérida, R. García, Oroz, Oier, Navas, J. Martínez.

    Atlético Madrid: Oblak – Arias, J. Giménez, Savić, Lodi – Félix (70. Partey), Koke, Saúl Ñíguez (84. Carrasco), H. Herrera – Á. Correa (64. M. Llorente), D. Costa (64. Morata).
    Náhradníci: Adán – M. Sánchez, M. Llorente, Vitolo, Carrasco, Trippier, Morata, Partey, Lemar, Šaponjić, Moya, Hermoso.