Tisková konference HC Vítkovice Ridera (kon.)
koniec udalosti
Tisková konference HC Vítkovice Ridera

cz Pondelok 15.06.2020, 15:00 • Sanatorium Klimkovice • Tlačové konferencie
     
    Děkujeme za pozornost. (15:14:28)
     
    Dále probíhají individuální rozhovory s hvězdou dnešní mimořádné tiskové konference Romanem Polákem.
     
    Roman Šimíček ještě děkuje Sanatoriu Klimkovice za možnost uspořádat zde tuto tiskovou konferenci. Odehrává se právě na tomto místě z důvodu pobytu sportovního ředitele Vítkovic v tomto zařízení, kde se zotavuje a rehabilituje.
     
    Jak již bylo řečeno, hráčská smlouva mezi Vítkovicemi a Romanem Polákem ještě podepsána nebyla, ale počítá se s dlouhodobým kontraktem. Po uzavření angažmá v NHL bude Polák oficiálním členem kádru Vítkovic a nehrozí, že by v rámci Česka či zbytku světa působil v soutěžním ročníku 2020/2021 v jiném klubu.
     
    Slova se poté ujímá sám Roman Polák, který zaznamenal, že se do týmu vracejí vítkovičtí odchovanci, jako je například Lukáš Krenželok nebo Zbyněk Irgl, se kterým se zná a je rád, že se po letech sejdou právě ve Vítkovicích.
     
    Dle slov Romana Šimíčka se Polák hodí do týmu nejen svými zkušenostmi, ale také osobnostně. I přesto, že se v následující sezóně nebude sestupovat, vítkovičtí nehodlají zápasy jen odklouzat a chtějí bojovat a vyhrávat.
     
    Jednání probíhala dlouhodobě a na několik etap, ale nakonec se vše podařilo domluvit ke spokojenosti obou stran. Roman Polák je však stále pod smlouvou v týmu NHL Dallas Stars, kde nebyla v tomto ročníku sezóna ještě uzavřena, a proto má k tomuto klubu ještě povinnosti. Po jejich splnění však dojde k podpisu smlouvy a Polák se stane řádným členem kádru Vítkovic.
     
    Pro vítkovické fanoušky je to obrovská přestupová bomba, Vítkovicím se podařilo domluvit spolupráci s bekem Romanem Polákem.
     
    Slova se ujme Roma Šimíček.
     
    Dnešní tisková konference proběhne s účastí manažera klubu Patrika Rimmela a sportovního ředitele Romana Šimíčka, kteří budou mít dnes hlavní slovo.
     
    Představitelé vedení klubu HC Vítkovice Ridera svolalo na dnešní den mimořádné tiskové konference. Na ní by měly zaznít novinky týkající se A-týmu v nadcházející sezoně 2020/2021.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:00.

    Monika Baloghová