Levante – Sevilla 1:1 (kon.) | Real Betis – Granada 2:2 (kon.)
koniec
Levante UD
1:1 (0:0)
FC Sevilla
Pondelok 15.06.2020, 19:30Španielska LaLiga • 29. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Sevilla bola väčšinu zápasu lepším tímom, ale nedokázala streliť druhý gól. Levante v úplnom závere poriadne zabralo a nakoniec aj so šťastím vyrovnalo. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (21:32:39)
     
    90+6
    Koniec zápasu.
     
    90+6
    Veľmi dobre to myslel aj Óliver Torres. Technická strela z hranice pokutového územia nakoniec skončila tesne vedľa bránky.
     
    90+5
    Sergio León skúsil strelu z diaľky. Mieril iba do stredu bránky, kde bol pripravený Tomáš Vaclík.
     
    90+3
    Obraz hry sa razom úplne zmenil. Teraz chce streliť gól Sevilla, domáci sú ale všetci pod loptou, a tak nie je priestor.
     
    90+2
    Domáci mali k dispozícii roh. Odrazenú loptu si našiel Borja Mayoral a z otočky poslal tvrdú strelu. Trafil však iba hráčov Sevilly pred sebou.
     
    90+1
    Nadstavuje sa 6 minút.
     
    90
    Tomáš Vaclík zachránil Sevillu. Gól na kopačke mal Borja Mayoral. Poslal skvelú strelu po zemi, český brankár reflexívne vytesnil loptu z čiary na roh.
     
    88
    Záver teda bude ešte poriadne zaujímavý. Levante je ale na koni a môže znova udrieť.
     
    87
    Levante dalo gól!
    Domáci vyrovnávajú. Jorge Miramón sa stáva hrdinom momentu, no Sevilla môže ľutovať, že skôr sa jej nepodarilo odskočiť na dva góly, keďže bola lepším tímom. Každopádne, toto je chyba Vaclíka, pretože išiel na zem a prudký center vyrazil pred seba, kde stál DIEGO CARLOS. Od jeho nohy sa lopta odrazila ponad českého gólmana za čiaru.
     
    87
    Striedanie v tíme Levante UD: z ihriska odchádza Toňo, prichádza Carlos Clerc.
     
    86
    Neuveriteľné, čo sa teraz stalo. Hernâni sa spred šestnástky po rýchlej narážačke dostal cez troch hráčov až pred Vaclíka, ktorého obstrelil a takmer sa tešil, no z čiary loptu neskutočne vykopol Jesús Navas.
     
    85
    Sevilla je stiahnutá pod loptou, Levante je tentoraz veľmi aktívne a silou-mocou sa snaží streliť gól.
     
    84
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Lucas Ocampos, prichádza Sergio Reguilón.
     
    83
    Sevilla po rohu nezakončila. Pri lopte ostala a drží ju na útočnej polovici hracej plochy.
     
    82
    Aitor Fernández musel vytiahnuť veľmi dôležitý zákrok. Z nejakých 25 metrov to totiž skúsil Sergio Escudero. Mieril presne do rohu bránky, avšak bude to len roh.
     
    81
    Júsuf Nasjrí sa nedostal ku kolmici za obranu súpera, prvý bol pri lopte brankár Aitor Fernández.
     
    80
    Sevilla kontroluje loptu v strede ihriska a postupne sa snaží prejsť k bránke Aitora. Hostia by určite svoje vedenie radi poistili.
     
    79
    Hernâni poslal sprava prudký center, obranca Jesús Navas loptu radšej posunul na rohový kop. Ten zakončil Gonzalo Melero hlavičkou nad.

    Matej Kubove

    Góly: 87. Diego Carlos (vla.) – 46. L. de Jong

    Karty:   52. Rochina (LVN) – 60. Jordán (SEV)


    Levante UD: Aitor Fernández – Vezo, Bruno González, Coke (61. Miramón), Toňo (87. C. Clerc) – Melero, Campaña, Rochina (72. Hernâni), N. Vukčević (61. E. Bardhi) – Morales (C) (72. S. León), B. Mayoral.
    Náhradníci: Koke – Rober, Radoja, Ó. Duarte, S. León, Hernâni, E. Bardhi, Postigo, C. Clerc, Miramón, Martínez, Kočorašvili.

    FC Sevilla: Vaclík – Diego Carlos, Koundé, Escudero, Navas (C) – Jordán (64. Fernando), Banega (63. Ó. Torres), Gudelj – Ocampos (84. Reguilón), L. de Jong (73. Nasjrí), Munir (63. Suso).
    Náhradníci: Bunú – Reguilón, Sergi Gómez, F. Vázquez, Ó. Torres, Fernando, Mena, Rony Lopes, Genaro, Nolito, Suso, Nasjrí.