Kolín nad Rýnom – Union Berlín 1:2 (kon.) | Düsseldorf – Dortmund 0:1 (kon.) | Hertha – Frankfurt 1:4 (kon.)
Paderborn – Brémy 1:5 (kon.) | Wolfsburg – Freiburg 2:2 (kon.) | Bayern – Mönchengladbach 2:1 (kon.)
koniec
SC Paderborn 07
1:5 (0:3)
Werder Brémy
cz Sobota 13.06.2020, 15:30 • Benteler Arena, Paderborn • Nemecká Bundesliga • 31. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se hosté dočkali pověstného bůra! Friedl udělal několik rychlých kroků směrem k pokutovému území, odkud místo střeleckého pokusu ještě vysunul do vyložené šance střídajícího NICLASE FÜLLKRUGA, jehož rána zapadla přesně ke vzdálenější konstrukci.
     
    66
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom se domácí střelecky prosadili! Na pořadu byl totiž rohový kop z levé strany, po kterém hrací předmět propadl do malého vápna, kde nastal velký zmatek. V něm se nejlépe zorientoval ABDELHAMID SABIRI, který ho špičkou kopačky poslal za brankáře Pavlenku. Vůbec první pochybení hostující obrany v tomto duelu!
     
    60
    Werder právě vstřelil branku!
    Zničehonic tu máme čtvrtý přesný zásah Werderu! Po fantastické nahrávce se sám na branku řítil Klaassen, který ještě přenechal pod sebe Sargentovi. Ten sice trefil pouze brankáře Zingerleho, posléze se k odraženému míči jako první dostal MAXIMILIAN EGGESTEIN, kterému se povedlo poslat hrací předmět do odkryté branky Paderbornu.
     
    39
    Werder právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dokonce dostává do tříbrankového vedení! Sledovali jsme totiž další standardní situaci, po které se jednomu z hostujících hráčů povedlo vrátit míč do přehuštěného prostoru, kde se vynořil DAVY KLAASSEN. Jeho parádní rána levým nártem směřovala za brankáře Zingerleho, který měl zřejmě naprosto zakrytý výhled.
     
    34
    Werder právě vstřelil branku!
    Jenomže hosté se z následného protiútoku dostávají do dvoubrankového vedení! Werder se totiž bleskovým způsobem dostal na útočnou polovinu, kde se Rashicovi povedlo roztáhnout hru na Sargenta. Jeho zasekávačka přinesla střelu levou nohou, Zingerle vyrazil míč pouze před sebe, kde byl s úspěšnou dorážkou připraven JUJA OSAKO.
     
    20
    Werder právě vstřelil branku!
    Jenomže o pár desítek vteřin později se hosté přeci jenom dostávají do kýženého vedení! Obrovský kus práce odvedl Gebre Selassie, který si troufl na vysoký centr do pokutového území. Na ten si dokázal naskočit DAVY KLAASSEN, jehož nesmírně přesná hlavička směřovala mimo dosah marně se natahujícího Zingerleho.

    David Suchý

    Góly: 66. Sabiri – 20. Klaassen (Gebre Selassie), 34. Osako, 39. Klaassen (Veljković), 60. M. Eggestein, 90+2. Füllkrug (Friedl)

    Karty:   32. Gjasula (PDN), 39. Jans (PDN), 63. Michel (PDN), 78. Zolinski (PDN), 80. Ritter (PDN), 82. Sabiri (PDN) – 15. Augustinsson (BRM), 63. Klaassen (BRM), 80. Füllkrug (BRM)

    Nepremenená penalta: 19. Rashica (BRM), brankár Zingerle zneškodnil


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:9. Střely mimo: 12:3. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 17:18.
    SC Paderborn 07: Zingerle – Jans (46. Ritter), Strohdiek (C), Rumpf, Collins – Evans (64. Sabiri), Vasiliadis, Gjasula (64. Pröger), Antwi-Adjei (73. Holtmann) – Srbeny (46. Zolinski), Michel.
    Náhradníci: J. Huth – Dräger, Fridjónsson, Holtmann, Jastrzembski, Pröger, Ritter, Sabiri, Zolinski.

    Werder Brémy: Pavlenka – Veljković, Vogt, N. Moisander (C) – Gebre Selassie, M. Eggestein, Klaassen (86. Groß), Augustinsson (77. Friedl) – Osako (77. Füllkrug) – Sargent (77. Selke), Rashica (59. Bargfrede).
    Náhradníci: Kapino – Bargfrede, Bartels, Bittencourt, Friedl, Füllkrug, Groß, Selke, Langkamp.

    Rozhodca: Dingert – Christ, Pelgrim