UFC
Eddie Wineland - Sean O’Malley O’Malley (kon.) | Neil Magny - Anthony Rocco Martin Magny (kon.)
Aljamain Sterling - Cory Sandhagen Sterling (kon.) | Raphael Assuncao - Cody Garbrandt Garbrandt (kon.)
Amanda Nunesová vs. Felicia Spencerová Nunesová (kon.)
koniec udalosti
Aljamain Sterling - Cory Sandhagen

Sterling

cz Nedeľa 07.06.2020, 05:14UFC
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:00.
     
    Dobré ráno u MMA. Sportovní svět se pozvolna probouzí ke svému životu a UFC patří k nejaktivnějším organizacím. Dnes se podíváme na číslovanou akci, UFC 250, a nyní je na řadě duel v bantamové váze mezi Aljamainem Sterlingem a Corym Sandhagenem.
     
    Aljamain Sterling (bilance v UFC 10-3) je v současné době dvojka bantamové váhy a může tak pozvolna vyhlížet titulovou šanci. Má čtyřzápasovou sérii výher v řadě a pokud dnes porazí Sandhagena, dá se předpokládát, že mu Dana White dá šanci zabojovat o uvolněný opasek. Bitva proti Corymu ale nebude nikterak jednoduchá, čtyřka váhy nebude žádné ořezávátko.
     
    Cory Sandhagen (bilance v UFC 5-0) vlétl do UFC jako střela a ve své pětizápasové sérii porazil jména jako Iuri Alcantara, Mario Bautista, John Lineker, nebo naposledy Raphael Assuncao. V UFC předvedl dvě KO, jednu submisi a poslední dva zápasy urval na body. I u něj platí, že pokud vyhraje, mohl by se těšit na titulový zápas. Z toho plyne, že dnešní duel by mohl být slušnou štípanou, aby si borci vybojovali svou velkou šanci.
     
    Zápas začal.
     
    0:10
    Sterling neztrácí čas a i hned jde dopředu. Chce využít menšího oktagonu, který je dnes v APEX Centru postaven.
     
    0:45
    Sterling dokázal dostat Sandhagena na zem a nasadil škrcení. Šlo to však přes bradu a Sandhagen unikl.
     
    1:28
    Aljamain Sterling se však soupeři dokázal znovu dostat do zad a tentokrát už rear naked choke utáhl přes krk. Sandhagen byl po chvilce nucen odklepat!
     
    Zápas skončil.
    Sterlingovo ukončení
     
    Tak tohle byl dnes druhý bleskový zápas večera. Aljamain Sterling vlétl do zápasu jako bouře, dostal soupeře na zem a na druhý pokus utáhl rear naked choke. Parádním výkonem si tak zasloužil titulovou šanci, naopak Cory Sandhagen poprvé v UFC poznal trpkou chuť porážky. (05:20:25)

    Aleš Pur