Bohemians – Teplice 4:0 (kon.) | Opava – Karviná 0:0 (kon.) | Č. Budějovice – Liberec 0:1 (kon.)
Sparta Praha – Plzeň 1:2 (kon.)
koniec
AC Sparta Praha
1:2 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Streda 27.05.2020, 20:00 • Generali Česká pojišťovna Arena, Praha - Bubeneč • Česká FORTUNA:LIGA • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Sparta dala gól!
    Tak predsa to len bude v samom závere zápasu ešte dráma! Center pred bránu hostí nebol až tak nebezpečný, ale brankár Hruška zle komunikoval s obrancami, následne predviedol aj neistý zákrok a DAVID MOBERG KARLSSON dorazil loptu do siete – 1:2!
     
    52
    Viktoria Plzeň dala gól!
    Už po pár minútach druhého polčasu hostia navyšujú svoje vedenie! Tento inkasovaný gól môžme pripísať chybe domácej obrany, ktorá nezvládla situáciu v pokutovom území, k odrazenej lopte sa dostla nepokrytý JEAN-DAVID BEAUGUEL a parádnou strelou pod brvno upravuje stav zápasu na 0:2!
     
    26
    Viktoria Plzeň dala gól!
    A máme tu úvodný gól tohto stretnutia! Postaral sa oň hosťujúci celok, ktorý sa tak ujíma vedenia po individuálnej akcii LUKÁŠA KALVACHA, ktorý si prebral loptu, postupne sa poľahky dostal do streleckej pozície a jeho presná strela zapadla k pravej tyčke Hečovej brány – 0:1!

    Miroslav Revaj

    Góly: 87. Moberg Karlsson – 26. Kalvach, 52. Beauguel

    Karty:   81. Costa (SPA), 83. L. Krejčí (SPA), 90+2. Štetina (SPA), 90+8. Kanga (SPA), 90+8. Kozák (SPA) – 23. Kalvach (PLZ), 39. Limberský (PLZ), 50. Řezník (PLZ)


    AC Sparta Praha: Heča – Vindheim, Štetina, Costa, Hancko – L. Krejčí, Sáček (64. Moberg Karlsson) – Dočkal (C) (82. Kozák), Kanga, Hložek (82. M. Frýdek) – Tetteh.
    Náhradníci: Nita – Matěj Hanousek, M. Frýdek, Moberg Karlsson, Trávník, Karabec, Kozák.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec (C), Limberský – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Kayamba (77. J. Kopic), Beauguel (72. Chorý), J. Kovařík (90. Mihálik).
    Náhradníci: Sváček – J. Kopic, Hořava, Chorý, Mihálik, M. Havel, Pernica.

    Rozhodca: Berka – Nádvorník, Vlček