Neman Grodno – Belshina 1:1 (kon.)
koniec
Neman Grodno
1:1 (0:0)
Belshina Bobruisk
cz Piatok 10.04.2020, 18:00 • CSC Neman, Grodno • Bieloruská Vysšaja Liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Máme za sebou předehrávku čtvrtého kola běloruské Vysšaja Liga, v níž se urodila mezi týmy Neman Hrodna a Belšina Babrujsk remíza 1:1.

    Po většinu utkání byli aktivnějším týmem domácí, kteří svou převahu gólově zužitkovali ve 42. minutě, krásným přímým kopem poslal Neman do vedení arménský útočník Gegam Kadimjan. I ve druhé půli byli aktivnější svěřenci kouče Kovaleviče, přesto se Belšině povedlo vyrovnat, když se z jediné střely, jež směřovala mezi tři tyče, prosadil Leonid Kovel. Domácí se ještě snažili strhnout vedení na svou stranu, avšak to se nepovedlo, v největší šanci Kadimjan trefil břevno.

    Minimálně do sobotních zápasů se Neman Hrodna posouvá na osmé místo tabulky. Belšina získala v nejvyšší soutěži první body, stále však zůstává na poslední šestnácté pozici.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (19:54:39)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:15.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Karta i na druhé straně. Maxim Grek byl na polovině hřiště pozdě v souboji s Rassadkinem, jehož následně nekompromisně sundal k zemi.
     
    90+3
    V posledních sekundách střetnutí ještě přichází žlutá karta, kterou za zmaření brejkové příležitosti obdržel Raman Vegerja.
     
    90+3
    Poslední možnost na rozhonutí měli domácí ze standardní situace. Podle toho to také vypadalo, do vápna se nausnulo hned sedm hráčů ve žlutém. Nejvýše se přesto vyšplhal Samuel Odeoibo.
     
    90+2
    Dlouhý nákop se Kantariovi vůbec nepovedl. Gleb Rassadkin totiž nabíhal do úplně jiného prostoru. Cenné vteřinky našetřil gólman Charitonovič, jenž chytil míč do rukou až v době, kdy se do jeho nebezpečné blízkosti dostal Kadimjan.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Vladislav Solanovič, přichází Konstantin Kučinskij.
     
    89
    Zápas se pomalu, ale jistě chýlí ke konci. Vypadá to, že Belšina kýženou remízu uhlídá a to i po šanci Pavla Zabelina. Střela běloruského hráče proletěla pořádný kus vedle levé tyče.
     
    88
    Co chybělo! Kadimjan si krásně narazil s Žukovským, jeho první střelu ale zblokoval jeden z obránců. Domácí forward se vzápětí dostal ještě k dalšímu zakončení, jeho hlavička skončila na břevně!
     
    87
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Jevgenij Skoblikov, přichází Dmitrij Rekiš.
     
    86
    Další náznak šance měl na kopačce Andrej Vasiljev. Ruský obránce utekl po pravé lajně osobnímu strážci, jenže v klíčové chvíli si míč pokopl až moc před sebe, na hrací ploše jej pak nezastihl.
     
    85
    Drzý průnik útočníka Kadimjana neskončil kýženým gólem. Arménec se sám vytlačil z ideální střelecké pozice, proto se rozhodl pro centr. Maxim Grek v souboji přetlačil Rassadkina.
     
    84
    Střídání v týmu FK Neman Hrodna: ze hřiště odchází Andrej Jakimov, přichází Raman Vegerja.
     
    83
    Fotbalisté ve žlutém kombinují, avšak převážně pouze kolem poloviny hřiště, dál je soupeř většinou nepustí. Zrychlit hru se snažil Jakimov, dlouhý pas sebral ze vzduchu brankář.
     
    82
    Kouč Eduard Gradobojev dal prvním střídáním jasně najevo, o co mu v tomto střetnutí jde, když hrotového útočníka a jediného střelce Babrujsku Kovela vystřídal za obránce Maljarova.
     
    81
    Střídání v týmu FK Belšina Babrujsk: ze hřiště odchází Leonid Kovel, přichází Kirill Maljarov.
     
    80
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Remízový stav více vyhovuje hostující Belšině, Neman už nemá moc času na znovustržení vedení na svou stranu.
     
    79
    Naopak Belšina hraje jednodušše, což se vyplácí. Na tři nahrávky se rázem Bordukov odcitl až v blízkosti pokutového území, technickým zakončením jen těsně minul prostor u levé části konstrukce.
     
    78
    Domácí hráči se snaží, avšak nervozita na jejich kopačkách je patrná. Mnoho prostoru na rozehrávku měl stoper Stojkovič, přesto balón odkopl až k brankáři Charitonovičovi.
     
    77
    Po milimetrově přesném pasu Slabaševiče si Gleb Rassadkin nechal kulatý nesmysl několikrát poskočit a až pak vypálil. I přes dostatek času mu střele vůbec nesedla, proletěla vedle pravé tyče.
     
    76
    Leonid Kovel dělá defenzivě Nemani velké problémy. Tentokráte obral o míč pasivně stojícího Stojoviče, načež nahrávkou pod sebe předal volnému Glebkovi. Rána běloruského záložníka trefila jen dobře postaveného Chvalka.
     
    75
    Chvilku to vypadalo, že by do brejku mohl uniknout Kadimjan. S ním ovšem do poslední chvíli udržel krok Solanovič, ve skluzu pak poslal balón do zámezí.
     
    74
    Obrovskou hrubku vyrobil při malé domů Giorgi Kantaria. Gruzínec nedal míči potřebnou razanci, čehož využil Leonid Kovel, proti vyběhnušímu gólmanovi však hlavičkoval příliš vysoko.
     
    73
    Z velké dálky vystřelil Andrej Jakimov. Brankář Alexej Charitonovič mohl zůstat ledově klidným, míč proletěl dobré dva metry nad břevnem.
     
    72
    Ten se však hostům vůbec nepovedl, naopak do brejku pospíchal Gegam Kadimjan. Nedočkal se ale podpor od spoluhráčů, sám proti trojici obránců neměl šanci na úspěch.
     
    71
    Nikita Ročev udělal to nejlepší, co v danou chvíli mohl. Pod velkým tlakem nastřelil Jakimova a vybojoval pro Belšinu rohový kop.
     
    70
    Tlak domácích neutichá, avšak defenziva si musí dát pozor i na zadní vrátka. Do těch nyní vletěl Leonid Kovel, z velkého úhlu ovšem nezamířil mezi tři tyče.
    69. Zakončení Zabelina vytáhl z brány Grek
     
    69
    Domácí byli blízko k tomu, aby si vzali zpět ztracené vedení! Centr Žukovského si našel Pavel Zabelin, jehož zakončení odvracel téměř z brankové čáry Maxim Grek!
     
    68
    Ani v obranné činosti si nepočínal nigerijský obránce úplně nejlépe. Nechal se totiž přeskočit Rassadkinem a od jeho nohy se posléze odrazil míč do zámezí.
     
    67
    Přetažený centr z levé strany vracel do ohně Nikita Ročev a nechybělo mnoho, aby se k zakončení dostal Odeoibo. Z otočky ale úplně minul balón.
     
    66
    Střídání v týmu FK Neman Hrodna: ze hřiště odchází Zoran Marušić, přichází Valerij Žukovskij.
     
    65
    Sergej Glebko to zkusil přímo na bránu, avšak tak úspěšný jako Kadimjan v první půli nebyl. Střelu přizvedla zeď nad branku, bude se kopat roh.
     
    64
    Výbornou práci odvedl Michail Bašilov. Navázal na sebe dva hráče a ještě si stihl zpracovat balón. Posléze ho nedovoleně poslal k zemi Kantaria.
     
    63
    Hosté se znovu zatáhli více do defenzivy, neboť si jsou moc dobře vědomi, že Neman hraje lépe a bod z tohoto stadiónu by byl velmi cenný.
     
    62
    Přetažený centr jegora Chvalka si našel Andrej Vasiljev. Ruský obránce nedokázal v záklonu zakončit dostatečně razantně, prakticky balón odevzdal do rukou Charitonoviče.
     
    61
    Belšina se prosadila vůbec z první střely na bránu. To je pro Neman určitě velká rána, avšak do konce zápasu zbývá stále ještě půl hodina.
    59. Leonid KOVEL - 0:1
     
    59
    Belšina Babrujsk právě vstřelila branku!
    Zničehonic přichází vyrovnání! Před branku přiletěl centrz pravé strany přesn do míst, kam si nabíhal nikým neatakovaný LEONID KOVEL. Zkušený forward netrefil míč ideálně, přesto zapadl k pravé tyči!
     
    59
    Po delší dobře byl k vidění střelecký pokus, který směřoval na bránu. Postaral se o něj Danijel Stojkovič, avšak zakončení z velké dálky, navíc na střed brány, bylo pro Charitonoviče snadným soustem.
     
    58
    Svěřenci trenéra Kovaleviče jsou výrazně aktivnější, evidentně chtějí vstřelit druhý gól a tím se výrazně přiblížit zisku třech bodů. Rassadkin v souboji jeden na jednoho neuspěl proti Grekovi.
     
    57
    Přetažený centr na zadní tyč hráčům ve žlutém vůbec nevyšel. K Zabelinovi se sběhla smečka tří hráčů, která si s ním bez sebemenších problémů poradila.
     
    56
    Vlastním spoluhráčům zavařil Zoran Marušič. Srb si hlasitě zařval na balón, jenže pak pouze pdoloužil míč za sebe, směrem k vlastní bráně. Měl štěstí, že za něj celou situaci vyřešil pohotový Vasiljev.
     
    55
    Následoval rohový kop. Ne příliš jisté vyběhnutí Charitonoviče nedokázali domácí potrestat, Slabaševič z voleje nepropálil houf fotbalistů před sebou.
     
    54
    Obránce Vladislav Solanovič měl co dělat, aby zastavil rozběhnutého Jakimova. Nakonec se rozhodl jít do riskantného skluzu, avšak tato varianta se vyplatila, hostující hráč trefil nejdříve míč.
     
    53
    Krásnou průnikovou nahrávku obdržel po lajně Gleb Rassadkin. S míčem doběhl až na hranici velkého vápna, odkud nepřesně odcentroval na Zabelina.
     
    52
    Vasiljev se tentokráte vydal podpořit ofenzivní složku. Nevedl si moc dobře, když neuspěl v souboji proti Grekovi. Neman bude alespoň vhazovat.
     
    51
    Sergej Glebko dostal složitou nahrávku do šestnáctky. V těžké situaci se pokusil o akrobatické zakončení nůžkami, svatyni soupeře ale minul o pořádný kus.
     
    50
    Zkušeně to udělal Andrej Vasiljev. U lajny postrčil Ročeva, čímž zastavil rychle se rozvíjejí brejk soupeře. Zároveň to nebyl tak hrozný zákrok, aby ruskému bekovi hrozila druhá žlutá.
     
    49
    Andrej Jakimov nasadil jesličky Odeoibovi, jemuž trvalo poměrně dlouho, než se zorientoval. Mezitím domácí hráč prošel až k šestnáctce, zde však chybujícího Nigerijce výborně zastoupil Kovel.
     
    48
    První útok patřil hostující Belšině. Z pravé strany odcentroval do pokutového území Glebko, forwarda Bašilova přehlavičkoval Kantaria.
     
    47
    Ani jeden z trenérů nesáhl o poločasové přestávce ke střídání, na trávník tedy nastoupily sestavy v původním složení.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
     
    Skončil první poločas zápasu mezi FK Neman Hrodna a FK Belšina Babrujsk. Do kabin jdou spokojenější domácí fotbalisté, kteří vedou nejtěsnějším možným rozdílem. První půle nabídla velké množství nepřesností na jedné i druhé straně. Dlouho se čekalo na velkou příležitost a hned ta první byla gólová. Ve 42. minutě vybojoval standardku Jakimov. K exekuci přímého kopu se postavil Gegam Kadimjan, jenž krásnou střelou přes zeď poslal domácí celek do vedení.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    V úvodní půli už se nic nestane. Poslední možnost domácího mužstva zkazil Jegor Chvalko, nepřesným nákopem našel pouze gólmana.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec prvního poločasu jednu minutu.
     
    44
    Snaha o rychlou odpověď přichází vniveč, rychlý přechod z obrany do útoku Babrujsku nevyšel. Prudký přízemní pas po lajně totiž skvěle přečetl Vasiljev, ve skluzu poslal míč do zámezí.
    42. Gegam KADIMJAN - 1:0
     
    42
    Neman Hrodna právě vstřelila branku!
    Gól skutečně přichází! K exekuci standardky se postavil GEGAM KADIMJAN, arménský fotbalista balón zakroutil přes zeď nechytatelně k levé tyči! Charitinovič se natahoval marně, tato střela nešla chytat.
     
    41
    V závěru první půle by Neman Hrodna mohl zahrozit z volného přímého kopu, který je v ideální vzdálenosti od branky. Vybojoval ho Andrej Jakimov, jenž se nechal zkušeně faulovat Bašilovem.
     
    41
    Výborně si počínal Bordukov, který dokázal přesně nahrát i v obležení dvou protihráčů. S tím vůbec nepočítal jeho spoluhráč Solanovič, běloruský fotbalista zpracovával balón až za postranní čárou.
     
    40
    Do konce poločasu zbývá pět minut. Dočkáme se nějakého gólu nebo půjdou týmy do kabin za bezbrankového stavu?
     
    39
    Belšina nikam nespěchá, evidentně je s remízou spokojená. Již poněkolikáté se do kombinace zapojil i brankář Charitonovič, který ihned vrátil míč Ročevovi.
     
    38
    Pavel Bordukov si neporadil se zpracováním, což se mu nakonec stalo osudným. Situace okamžitě využil Rassadkin, jehož soupeř vzápětí nedovoleně poslal k zemi.
     
    37
    Sám se zbytečně dostal pod tlak Zoran Marušič. Na středu měl hodně volného místa, on se však vydal k lajně, kde tvrdě narazil na pozičně skvěle bránícího Greka.
     
    36
    I na zemi dokázal Vladislav Solanovič udržet balón. Avšak hru na zemi, jak známo, nepovolují pravidla, a tak hlavní rozhodčí přerušil hru a nařídil nepřímý kop ve prospěch domácích.
     
    35
    velkou bojovnost ukázal kapitán Belšiny Jevgenij Skoblikov. Přepnul na vyšší rychlostní obrátky a na poslední chvíli stihl dlouhou nahrávku Ročeva před čárou. Pak ale nevyzrál na Chvalka.
     
    34
    Centru od rohového praporku se chopil opět Jakimov. Míč poslal na hranici malého vápna, kde naskakoval Slabaševič, ještě výše se ovšem vyšponoval Kovel.
     
    33
    Andrej Jakimov zvolil překvapivou variantu, když z velké dálky necentroval, nýbrž střílel. Charitnovič se stihl včas zorientovat, tvrdou ránu vytěsnil do zámezí.
     
    32
    Možná přijde nebezpečí z přímého kopu. Jegor Chvalko se vydal podpořit ofenzivní složku a byl to právě on, kdo byl faulován, prohřešku se dopustil Glebko.
     
    31
    Půl hodina utkání je za námi a my stále čekáme na první větší příležitost. Více ze hry má Hrodna, většině akcí ale chybí dobře vyřešená finální fáze.
     
    30
    I na druhé straně si zahraje gólman, který obdržel nahrávku od Jasukeviče. Charitonovič si balón jedním dotekem zpracoval a druhým jej odkopl zpátky na obrannou polovinu domácích.
     
    29
    Na straně obou celků můžeme vidět velké množství nepřesností. Samuel Odeibo měl dostatek času na rozehrávku, jenže zachoval se zbrkle a dlouhým odkopem poslal míč až k brankáři.
     
    28
    k vidění je druhá žlutá karta, opět na druhé straně. Vysloužil si ji srbský obránce Danijel Stojković, jenž ve skluzu netrefil míč, pouze přejel nohy Skoblikova.
     
    27
    Příliš pozdě přišla nahrávka Jasukeviče na Glebka, ten se mezitím vystavil do ofsajdu. Byl si toho moc dobře vědom, proto nehrál a doufal, že balón ještě stihne na hrací ploše Bašilov. Nestalo se tak.
     
    26
    pravý bek Andrej Vasiljev si musí dávat velký pozor na obranné zákroky, žlutou kartu už totiž na kontě má. Nyní vyřešil situaci na výbornou, když nepustil za sebe kličkujícího Bordukova.
     
    25
    Zoran Marušič se na polovině hřiště uvolnil přes Greka a mířil dál po pravé lajně. Ve finále akce odcentroval na hlavu Rassadkina, balón proletěl kousek vedle pravé tyčky.
     
    24
    Babrujsk ukazuje, že umí i útočit. Po jednoduché rychlé kombinaci se na pravé straně dostal k centru Bordukov, Kantaria odkopl před Skoblikovem na poslední chvíli.
     
    23
    Sergej Glebko se snažil co to šlo, míč ale do držení nevybojoval. Slabaševič ho výborně odstavil tělem, načež nahrál na střed volnému Jakimovovi.
     
    22
    Domácí se snaží vytvořit si nějakou výraznější šanci, avšak defenziva Belšiny zatím působí kompaktním dojmem. Chytrý pas Chvalka tentokráte nepustil za svá záda Jasukevič.
     
    21
    Standardka v podobě rohu nepřinesla žádné nebezpečí pro hostující svatyni. Brankář Charitonovič vyběhl a ze vzduchu kulatý nesmysl bezpečně zachytil.
     
    20
    Výbornou práci odvedl u tohového praporku Gleb Rassadkin, od fanoušků si dokonce vysloužil potlesk. Proti němu vystartovali hned dva hráči, útočník šikovně jednoho z nich nastřelil a vyobojoval roh.
     
    19
    Andrej Jakimov se nedokázal ideálně psotavit k balónu, na poslední chvíli jej zastavil na hrací ploše. Vzápětí pokazil přihrávku, jejímž adresátem měl být Kadimjan.
     
    18
    Velmi tvrdý zákro přišel i na druhé straně. Pokud by se podobné zákroky opakovaly podobně jako na domácí straně, tak by se nejspíše žlutilo, takhle Nikita Ročev vyvázl jen s domluvou.
     
    17
    Gólman Alexej Charitonovič poslal výkopem míč téměř na hranici šestnáctky domácího týmu. Nebylo to však nic platní, do vzduchu se totiž nejvýše vyšplhal Danijel Stojkovič.
     
    16
    Belšina mohla rozehrývat dopředu, místo toho raději rozehrála dozadu a dopřála si tak chvilku klidu. Na polovině hřiště si několikrát vyměnila balón dvojice stoperů.
     
    15
    Hra se hodně kouskuje, a to hlavně v důsledku nedovolených zákroků hráčů ve žlutém. Gruzínec Giorgi Kantaria trefil balón, avšak jako první vzal ve skluzu nohy soupeře. Jasný faul.
     
    14
    Poprvé se žlutí. Zase přišel faul domácího hráče. Andrej Vasiljev přiběhl hodně pozdě do vzdušného souboje, ve výskoku velmi tvrdě trefil protivníka. Žlutému kartónku se nemůže vůbec divit.
     
    13
    Výborné přenesená hry v podání Maxima Greka na pravou stranu, kam si ze středu sběhl Vladislav Solanovič. Tomuto hráči posléze vůbec nevyšel centr, míč poslal do rukavic připraveného Dudara.
     
    12
    Další zbytečný faul domácího mužstva. tentokráte se provinil Zoran Marušič, který dostal Jasukeviče pod velký tlak, jenže nakonec se neudržel a soka podkopl.
     
    11
    Leonid Kovel jemným podkopnutím míče našel Bašilova, jenž hrudí sklepl balón do lajny nabíhajícímu Solanovičovi. Ten se ocitl proti přesile dvou hráčů, s níž si neporadil.
     
    10
    Svěřenci kouče Kovaleviče jsou zatím jednoznačně aktivnějším celkem. Nyní se ale Hrodna provinila útočným faulem, to když Chvalko trefil ve výskoku loktem Ročeva.
     
    9
    Samuel Odeoibo si hodně zahrával. Nigerisjký stoper ve službách Belšiny čekal do poslední chvíle s rozehrávkou, hlavičkou poslal míč do rukou brankáře až těsně před tím, než jej doběhl Jakimov.
     
    8
    První zákrok utkání si připsal Alexej Charitonovič. Skákavou střelu na něj vyslal Jegor Chvalko, brankář zkrotil neposedný míč nadvakrát.
     
    7
    Jenže ohrožení branky se nekonalo. Pavel Zabelin vyslal příliš nízký centr, s nímž si poradila tříčlenná zeď Babrujsku. Odeoibo vzápetí přihrál volnému Grekovi.
     
    6
    První standardku má k dispozici domácí mužstvo. Gegam Kadimjan se krásně proháčkoval skrze dvěma soupeři, Solanovič ho následně nedovoleně poslal k zemi.
     
    5
    Vysoký presink Gleba Rassadkina nenadělal Jasukevičovi moc starostí. Hostující obránce zachoval chladnou hlavu a malou domů přihrál Charitonovičovi.
     
    4
    Už ve čtvrté minutě má nějaké zdravotní problémy kapitán hostů Jevgenij Skoblikov. Zdravotníci ale na hřiště nebyli povoláni, Skoblikov se brzy zvedl.
     
    3
    Nákop Bordukova nebyl vůbec povedený. Za obranu si sice nabíhal Glebko, jenže Kadimjan pokažený pas s přehledem odvrátil do bezpečí.
     
    2
    Domácí fotbalisté pro dnešní utkání zvolili žluté dresy, hráči Belšiny oblékli červeno-černou kombinaci. Úvodní výkop patřil Hrodnu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Neman Hrodna: Dudar (C) – Kadimjan, Marušič, Jakimov, Vasiljev, Chvalko, Stojkovič, Slabaševič, Rassadkin, Kantaria, Zabelin
    Náhradníci: Kurgaňskij – Žukovskij, Cesljukevič, Leško, Muračev, Jackevič, Ivanov, Vegerja, Pasevič

    FK Belšina Babrujsk: Charitonovič – Ročev, Bašilov, Kovel, Jasjukevič, Glebko, Grek, Bordukov, Skoblikov (C), Odeoibo, Solanovič
    Náhradníci: Turanok – Barkovskij, Nečajev, Bežonov, Kučinskij, Pysko, Novik, Rekiš, Maljarov

    Rozhodčí: Dmitrijev – Zagorelski, Jemeljančikov.
     
    FK Belšina Babrujsk

    Nováček soutěže Belšina se zatím mezi elitou nedokázala uchytit. Po třech odehraných kolech se Babrujsk nachází na úplném chvostu tabulky, na kontě získaných bodů svítí smutná nula. Svěřenci trenéra Gradobojeva přitom nesehráli vůbec špatná utkání, dvakrát prohráli o jedinou branku, jen FC Minsk podlehli na domácí půdě 1:3.
     
    FK Neman Hrodna

    Cíl Nemanu pro letošní sezónu je jasný, udržet se kolem poloviny tabulky tak, jak se to povedlo minulou sezónu, v níž skončil na deváté pozici. Na téže příčce se Hrodna nachází po třech odehraných kolech nového ročníku. Svěřenci kouče Kovaleviče nejprve podlehli 0:1 Isloči Minsk, následně porazili 2:0 Vitebsk a minulý týden uhráli cennou bezbrankovou remízu na půdě Soligorsku.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásné páteční odpoledne! Běloruská liga i navzdory pandemii koronaviru pokračuje a já vás vítám při sledování předehrávky čtvrtého kola mezi FK Neman Hrodna a FK Belšina Babrujsk.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Milan Huppert

    Góly: 42. Kadimjan – 59. Kovel

    Karty:   14. Vasiljev (NMN), 28. Stojković (NMN), 90+3. Vegerja (NMN) – 90+4. Grek (BBO)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 2:5. Rohy: 5:2. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:15.
    Neman Grodno: Dudar (C) – Vasiljev, Chvalko, Stojković, Slabaševič – Jakimov (84. Vegerja), Kantaria – Rassadkin, Zabelin, Kadimjan – Marušić (66. Žukovskij)
    Náhradníci: Kurgaňskij – Žukovskij, Cesljukevič, Leško, Muračev, Jackevič, Ivanov, Vegerja, Pasevič

    Belshina Bobruisk: Charitonovič – Ročev, Jasjukevič, Grek, Odeoibo, Solanovič (90. Kučinskij) – Bašilov, Bordukov – Glebko, Kovel (81. Maljarov), Skoblikov (C) (87. Rekiš)
    Náhradníci: Turanok – Barkovskij, Nečajev, Bežonov, Kučinskij, Pysko, Novik, Rekiš, Maljarov

    Rozhodca: Dmitrijev – Zagorelski, Jemeljančikov

    Diváci: 253