Brazília – Československo sk 4:1 (kon.)
koniec
Brazília
4:1 (1:1)
Československo
cz Pondelok 30.03.2020, 14:00 • Estadio Jalisco, Guadalajara • Mistrovství světa 1970
    83. JAIRZINHO - 4:1
     
    83
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie definitivně potvrzuje své vítězství! JAIRZINHO ukázal svou velikost! Brazilský šikula nejprve ustál jeden souboj, přilepil si míč ke kopačce, obešel dva dva hráče v bílém a přízemní střelou uklidil míč ke vzdálenější tyči!
    64. JAIRZINHO - 3:1
     
    64
    Brazílie právě vstřelila branku!
    A přichází krutý trest! Československo zahodilo obrovskou šanci na vyrovnání a místo toho dostává třetí branku! JAIRZINHO si naběhl na vysokou přihrávku, přehodil vyběhnutého Viktora a užil si zakončení do prázdné branky!
    60. PELÉ - 2:1
     
    60
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Brazílie se po hodině hry dostává do vedení! Na parádní centr do pokutového území si naběhl Pelé, skvěle si míč zpracoval hrudí a z těsné blízkosti překonal bezmocného Viktora!
    24. Roberto RIVELINO - 1:1
     
    24
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Brazílie zahrávala přímý kop z fantastické pozice v blízkosti pokutového území. U míče stál i Pelé, ale rozehrávky se nakonec chopil ROBERTO RIVELINO, který přízemní střelou dopravil míč do sítě!
    12. Ladislav PETRÁŠ - 0:1
     
    12
    Československo právě vstřelilo branku!
    Fantastický vstup do utkání je podtržen úvodní brankou! LADISLAV PETRÁŠ dostal krásnou přihrávku, díky které se dostal do pokutového území a parádním dloubákem poslal Československo proti favorizované Brazílii do vedení!

    Tomáš Kubečka

    Góly: 24. Rivelino, 60. Pelé, 64. Jairzinho, 83. Jairzinho – 12. Petráš

    Karty:   32. Tostao (BRA) – 79. Horváth (CSR)


    Brazília: Félix – Alberto (C), Piazza (88. Fontana), Brito, Everaldo – Jairzinho, Gérson (62. Cézar), Clodoaldo – Tostão, Pelé, Rivelino. Trenér: Mário Zagallo.
    Československo: Viktor – Dobiaš, Horváth (C), Migas, Hagara – Hrdlička (46. Kvašňák), Kuna – F. Veselý (B. Veselý), Petráš, Adamec, Jokl. Trenér: Jozef Marko.

    Rozhodca: Barreto (URU) – Klein (ISR), Yamasaki (MEX)

    Diváci: 52 287