Denizlispor – Gençlerbirliği 1:0 (kon.) | Alanyaspor – Gaziantep 1:0 (kon.) | Konyaspor – Fenerbahce 1:0 (kon.)
koniec
Konyaspor
1:0 (1:0)
Fenerbahce SK
cz Sobota 14.03.2020, 18:00 • Torku Arena, Konya • Turecká Superliga • 26. kolo
Predzápasové kurzy
     
    88
    Ertuğrul Taşkıran (KOY) okatě natahoval hrací čas, až dostal žlutou kartu. Nahrával si s balonem o reklamní bannery za brankou.
     
    84
    Hosté již veškerá svá střídání vyčerpali. Nyní přišla na slovo i žlutá karta na jejich straně, Garry Mendes Rodrigues (FEN) tvrdě nabral po ztrátě míče Hadžiahmetoviče a je taktéž napomínán.
    76. Červená karta po 2. žluté
     
    76
    Ömer Ali Şahiner dnes zažívá nešťastný zápas a Konyaspor jde do devíti hráčů! Pravá strana doslova hoří a po Skubičovi se Sahiner stává dalším vyloučeným. Naprosto nezachytil náběh Erdince a zastavil ho zezadu zápasnickým chvatem, za což oprávněně přichází vyloučení po druhé žluté.
     
    69
    Chvíli trvalo, než se vše vyřešilo ke spokojenosti všech, po velkých protestech dostává žlutou kartu i domácí trenér Korkmaz.
    67. Červená karta po 2. žluté
     
    67
    Velké oslabení pro Konyaspor do závěrečných minut! Nejc Skubič zachytil nepovoleným způsobem náběh Denize Türüçe na střed hřiště, za což dostává druhou žlutou kartu!
     
    54
    Ömer Ali Şahiner (KOY) na půli zašlápl nohu Jailsonovi, za což dostává taktéž žlutou kartu. Dnes je tedy napomínání v utkání poměrně požehnaně.
     
    46
    A začneme i se žlutou kartou. Nejc Skubič (KOY) u postranní čáry nakopl Rodriguese do stehna v rámci souboje, za což vidí žlutou barvu. Tři ze čtyř obránců domácích jsou tak pod „zámkem“.
     
    39
    Hasan Ali Kaldırım (FEN) na půlce stáhl takticky za ruku Jönssona, za což dostává další žlutou, celkově je to třetí karta v zápase. Kaldirim bude navíc chybět v příštím zápase, právě za určitý počet karet.
    30. Žlutá karta
     
    30
    Ugur Demirok (KOY) z frustrace po několika soubojích nekompromisně skluzem seslal na zem Zajce, za což dostává žlutou kartu. Oba stopeři Konyasporu jsou již tak pod hrozbou vyloučení.
    10. Žlutá karta
     
    10
    Selim Ay (KOY) dostává jako první žlutou kartu v zápase. Musel hasit špatnou nahrávku dozadu od svého spoluhráče a rozběhnutého Muriqiho podrazil.

    Tomáš Kalas

    Góly: 41. Bajić

    Karty:   10. Ay (KOY), 30. Demirok (KOY), 46. Skubič (KOY), 54. Şahiner (KOY), 69. Korkmaz (KOY), 88. Taşkıran (KOY) – 39. Kaldırım (FEN), 84. G. Rodrigues (FEN)   67. Skubič (KOY), 76. Şahiner (KOY)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 2:0. Střely mimo: 3:9. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 14:10.
    Konyaspor: Taşkıran – Skubič, Ay, Demirok, Guilherme – Jönsson, Hadžiahmetović – Şahiner, Milošević (81. Uludağ), Šengelia (87. Jevtović) – Bajić (78. Ali Turan).
    Náhradníci: Atalay – Thuram, Daci, Findikli, Hurtado, Jevtović, Mak, Öztorun, Ali Turan, Uludağ.

    Fenerbahce SK: Tekin – Isla, Jailson, Gustavo, Kaldırım – Belözoğlu (64. Erdinç), Tolga Ciğerci (83. Kadioglu) – Ekici (46. Türüç), Zajc, G. Rodrigues – Muriqi.
    Náhradníci: Ersu, Çetin – Beyaz, Erdinç, Falette, Kadioglu, Sağlam, Türüç, Alptekin.

    Rozhodca: Göçek – Ok, Sancaktar

    Diváci: hráno bez diváků