Yeni Malatyaspor – Trabzonspor 1:3 (kon.)
koniec
Yeni Malatyaspor
1:3 (1:2)
Trabzonspor A.S.
cz Streda 11.03.2020, 18:00 • Yeni Malatya Stadyumu, Malatya • Turecká Superliga • 19. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Na hřiště se ještě na chviličku podívá legenda Chelsea i dlouholetý kapitán nigerijské reprezentace John Obi Mikel. Střídá Abdülkadira Ömüra, který dnes zazdil slušnou řádku šancí.
     
    85
    Srážky na středu hřiště mezi Sosou a Acquahem využijí domácí ke střídání. Mitchell Donald dnes nepředvedl nejlepší výkon a na hrací plochu přichází Erkan Kaş.
     
    83
    Druhé střídání v řadách hostů. Caleb Ekuban předvedl slušný druhý poločas, a přestože branku nezaznamenal, s jeho výkonem bude trenér určitě spokojený. Šanci teď ale dá Bilalovi Basaçikogluovi.
     
    71
    Thievy Bifouma se trousí ze hřiště a nevypadá spokojený s tím, že jej trenér střídá. Francouz Remi Walter to nicméně ocení a zkusí svou šanci chytit za pačesy.
     
    64
    Jediný střelec domácího celku Umut Bulut má odpracováno. Na hřišti jej nahradí Ghailín Čaalalí. Tuniský útočník chce pozvednout ofenzivní výkon Malatyasporu.
     
    39
    Alexander Sörloth si ale na hřišti po návratu užil jepičí život. Jeho chodidlo není zjevně v pořádku, a trenér tak raději pošle do boje Ndiayeho.

    Patrik Czepiec

    Góly: 44. Bulut – 10. Novák (J. Sosa), 30. J. Sosa, 55. A. Nwakaeme (Ekuban)

    Karty:   5. Donald (YMA), 26. Acquah (YMA), 29. Töre (YMA) – 37. Campi (TRA), 69. Novák (TRA)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 2:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:9.
    Yeni Malatyaspor: Farnolle – M. Yıldırım, A. Mina, Yalçın, Aytaç – Fofana, Donald (85. Kaş), Acquah, Töre – Bulut (64. Čaalalí), Bifouma (71. Walter).
    Náhradníci: Ceylan – Güveli, Kaş, Čaalalí, Walter.

    Trabzonspor A.S.: Çakır – Novák, Asan, Türkmen, Campi – J. Sosa, Parmak – Ömür (90+1. Obi Mikel), A. Nwakaeme, Ekuban (83. Basaçikoglu) – Sörloth (39. B. Ndiaye).
    Náhradníci: A. Akbulut, Kardeşler – Obi Mikel, Erdogan, Dursun, João Pereira, Hosejní, B. Ndiaye, Basaçikoglu, Gündüz.

    Rozhodca: Palabıyık – Olguncan, Sönmez