Israel Adesanya - Yoel Romero Vítěz: Israel Adesanya (na body) (kon.)
koniec udalosti
Israel Adesanya - Yoel Romero

Vítěz: Israel Adesanya (na body)

cz Nedeľa 08.03.2020, 07:00 • T-Mobile Arena (Paradise, Nevada) • UFC
     
    Vítěz: Israel Adesanya (na body) (07:33:49)
     
    Je konec! Dnešní titulový zápas o pás šampiona střední váhy dopadl lépe pro Adesanyu, jenž tak ustál další pokus o sebrání opasku. První kolo bylo hodně vyrovnané, avšak v nadcházejících měl Nigerijec více z boje, přičemž se neustále prezentoval nepříjemnými low kicky. To Adesanyovi naprosto stačilo, Romero totiž v tomto duelu nepředvedl vůbec nic, vyjma několika tvrdých levaček. Téměř celý zápas jsme sledovali bučení z hlediště, což pokračovalo také po vyhlášení vítěze.
     
    Konec zápasu.
     
    04:25
    Dobré načasování v podání Romera, který na poslední chvíli vykryl hodně tvrdý high kick. Romero si od svého soupeře žádá větší aktivitě, nemělo by to být spíše naopak?
     
    03:40
    Až nyní Romero zkoušel potrápit svého soupeře, který se pohodlně dostal z nepříjemné pozice.
     
    03:24
    Israel Adesanya na poslední chvíli dokázal uhnout před agresivní levačkou Romera, který je doslova smrtící. Stále čekáme na agresivnější dojezd obou bojovníků.
     
    02:19
    Pokus o takedown, se kterým si Adesanya poradil. Romerovi opět dělal další problém povedený low kick, který opět směřoval do stejného místa.
     
    01:21
    Romero trochu přidal na aktivitě, ostatně nic jinému mu ani nezbývá. Pakliže by se pokračovalo v podobném duchu, tak by určitě zvítězil Israel Adesanya.
     
    00:31
    Romero si dokázal pohlídat high kick, načež sám kontroval s levým hákem, který konečně našel svůj cíl. I začátek pátého kola navazuje na ty předchozí.
     
    Začalo 5. kolo
     
    Skončilo 4. kolo
     
    04:19
    Romero zamířil pouze do prázdna, jednalo se totiž o předem očekávaný pokus. Adesanya navíc dokázal vycouvat z kombinace úderů.
     
    03:20
    Nigerijec stále útočí na stejné místo na noze Romera, noha se navíc začíná velice slušně zbarvovat. Každopádně musí Romero trochu přidat.
     
    02:40
    Až nyní jsme se konečně dočkali prvního takedownu v podání Romera, který sice povalil soupeře na zem, jenomže Israel Adesanya se okamžitě zvedl.
     
    02:12
    Romero reklamoval úder do oka, sudí tak přerušil hru. I opakovaný záběr skutečně potvrdil eye poke, několik desítek vteřin se tak nebude bojovat.
     
    01:50
    Tento zápas i nadále doprovází bučení z ochozů zaplněné haly. Není se čemu divit, diváci totiž čekali od tohoto zápasu atraktivnější pojetí.
     
    01:14
    Romeru už delší dobu čeká na pořádný úder, Israel Adesanya navíc kontroluje vzdálenost, což vede k hodně nebezpečným low kickům.
     
    00:25
    Úvod čtvrtého kola zatím přináší aktivní pojetí v podání obou bojovníků. Adesanyovi se navíc povedlo načasovat další low kick, který trochu zamával s Romerem.
     
    Začalo 4. kolo

    David Suchý