NJ Devils – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
LA Kings – Minnesota 7:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
4:0 (3:0, 1:0, 0:0)
Vegas Golden Knights
cz Sobota 07.03.2020, 02:00 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:57
    Blake Wheeler málem skóroval v blízkosti pravé tyče, jenže Marc-André Fleury skvěle zasáhl horní hranou lapačky, kterou puk vytáhl mimo bránu!
    48:48 Marc-André Fleury a jeho spektakulární zákrok betonem!
     
    48:48
    Mark Scheifele si najel na vzdálenější pravé tyči na krásnou žabku Kylea Connora z levého kruhu pro vhazování a ze vzduchu se vzápětí snažil puk usměrnit do prázdné brány, což by mu podařilo, kdyby brankář Marc-André Fleury nevytáhl další spektakulární zákrok a nezasáhl levým betonem!
    42:55 Brandon Pirri byl nyní hodně blízko, trefil ale levou tyč!
     
    42:55
    Brandon Pirri krásně vystřelil z prostoru levého kruhu pro vhazování a Connora Hellebuycka potřetí v dnešním zápase zachránila branková konstrukce! Konkrétně přední levá tyč brány.
    34:00 Mathieu PERREAULT - 4:0
     
    34:00
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT si nyní najel před bránu na nahození Joshe Morrisseyho z levého křídla a ze vzduchu puk poslal vedle lapačky Marca-Andrého Fleuryho do pravého horního rohu brány! Jets využili obě přesilové hry a vedou nad Knights už 4:0! Asistence: Josh Morrissey a Nikolaj Ehlers.
     
    32:15
    Jonathan Marchessault dostal dvě minuty za hákování a Winnipeg si nyní zahraje svou druhou přesilovou hru.
     
    23:21
    Nicolas Roy se ocitl po přihrávce zpoza brány Winnipegu v obrovské šanci, jenže z blízkosti hned dvakrát zamířil do levého betonu Connora Hellebuycka a vzápětí jeho lapačky! Slibná šance.
    21:48 Connor Hellebuyck senzačně vychytal Brandona Pirriho!
     
    21:48
    Brandon Pirri si najel u pravé tyče na nádhernou přihrávku Chandlera Stephensona zpoza brány Winnipegu a zdálo se, že pak skóruje do prázdné sítě Jets, jenže Connor Hellebuyck ho senzačně vychytal levým betonem, na kterém skončila i jeho následná dorážka! Stále je to 3:0 pro Jets.
    18:10 Kyle CONNOR - 3:0
     
    18:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jack Roslovic vyrazil podél střídaček do přečíslení dva na jednoho a útočník KYLE CONNOR po jeho diagonální přihrávce z vrcholu pravého kruhu pro vhazování skóroval z levého kruhu do téměř prázdné brány – 3:0! Asistence: Jack Roslovic.
     
    16:57
    Chandler Stephenson napřáhl ke střele, která z mezikruží zamířila do brankové konstrukce Jets!
    14:25 Domácí Jack Roslovic nedokázal skórovat ani nadvakrát!
     
    14:25
    Jack Roslovic se řítil na ose útočného pásma sám na bránu a chtěl pak zamířit mezi betony Marca-Andrého Fleuryho, jenže brankář Knights jeho bekhendové zakončení zneškodnil, stejně jako následnou dorážku z otočky, která přišla u pravé tyče! Dvojice skvělých zákroků brankáře Vegas.
    12:25 Paul Stastny skvěle tečoval puk, který skončil na tyči!
     
    12:25
    William Karlsson vystřelil v závěru přesilové hry Vegas na bodu levého kruhu pro vhazování a před bránou puk tečoval Paul Stastny, Connora Hellebuycka ale zachránila horní tyč! Málem gól.
     
    10:25
    Nicolas Roy se málem protáhl do samostatného úniku a Blake Wheeler ho nyní zezadu fauloval. Domácí kapitán dostal dvě minuty za sekání a následuje reklamní brejk.
    07:49 Nikolaj Ehlers nyní mohl vstřelit svůj druhý gól v zápase!
     
    07:49
    Nikolaj Ehlers se nyní řítil z pravého křídla sám na bránu, jeho následná střela zápěstím ale zamířila těsně nad bránu Golden Knights! Velká šance!
    04:41 Patrik LAINE - 2:0
     
    04:41
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Střela Neala Pionka od modré čáry byla Knights zablokována a PATRIK LAINE z levého kruhu pro vhazování napálil kotouč do odkryté sítě! Marc-André Fleury se tentokrát nedokázal přesunout včas a Winnipeg vede po využití přesilové hry o dva góly. Asistence: Neal Pionk a Blake Wheeler.
     
    04:06
    Nick Cousins fauloval ve středním pásmu a dostal dvě minuty za podrážení. První přesilová hra pro Winnipeg.
    02:50 Brankář Marc-André Fleury senzačně vychytal Perreaulta!
     
    02:50
    Mathieu Perreault si najel na vzdálenější levé tyči na nádhernou přihrávku od Masona Appletona z pravého kruhu pro vhazování a vypadalo to, že teď skóruje do prázdné brány, jenže Marc-André Fleury ho fantasticky vychytal pravým betonem a poté zmrazil puk pod lapačkou! Neuvěřitelné!
    00:32 Nikolaj EHLERS - 1:0
     
    00:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    NIKOLAJ EHLERS na levém křídle nabral velkou rychlost a zpoza brány poslal puk do mezikruží, kde si ho pak Ryan Reaves bekhendem srazil do vlastní sítě! Marc-André Fleury byl úplně mimo svou bránu a Winnipeg vede po 32 sekundách rychle 1:0! Asistence: Patrik Laine a Cody Eakin.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 1. Ehlers (Laine, Eakin), 5. Laine (Pionk, Wheeler), 19. Connor (Roslovic), 34. Perreault (Morrissey, Ehlers)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – DeMelo, Morrissey (A), Pionk, D. Kulikov, Poolman, Beaulieu – Wheeler (C), Scheifele (A), Connor – Laine, Eakin, Ehlers – Roslovic, Copp, Harkins – Appleton, N. Shore, Perreault.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (Lehner) – Schmidt (A), McNabb, Theodore, Martinez, Whitecloud, Holden – R. Smith (A), Stastny (A), Marchessault – N. Roy, W. Karlsson, Pacioretty – Pirri, Cousins, Stephenson – Reaves, Nosek, W. Carrier.

    Rozhodca: Pierre Lambert, Wes McCauley. Čároví: Shandor Alphonso, Brian Murphy

    Diváci: 15325