NJ Devils – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
LA Kings – Minnesota 7:3 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
St. Louis Blues
cz Sobota 07.03.2020, 01:07 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:04 Joey ANDERSON - 4:2
     
    59:04
    Devils právě vstřelili branku!
    K vyrovnání ovšem nedojde, protože se domácí trefují do odkryté klece! Pavel Zacha se dostal ke kotouči ve střední třetině, kde jej ještě posunul vedle sebe – prázdnou klec trefil JOEY ANDERSON. Asistence: Pavel Zacha a Mirco Müller.
    56:49 Jaden SCHWARTZ - 3:2
     
    56:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Nakonec se ale Bluesmani prosazují a vracejí se zpátky do utkání! JADEN SCHWARTZ dostal přihrávku zpoza branky a před Schneiderem se mu nakonec povedlo dostat puk do branky. Asistence: Brayden Schenn.
    37:58 Connor CARRICK - 3:1
     
    37:58
    Devils právě vstřelili branku!
    Další parádní střela od obránce končí v síti a domácí celek vede o dvě branky! CONNOR CARRICK dostal nahrávku podél modré čáry a od pravého mantinelu propálil bezmocného brankáře Blues. Asistence: Fredrik Claesson a Travis Zajac.
    26:50 Dakota MERMIS - 2:1
     
    26:50
    Devils právě vstřelili branku!
    Domácí celek jde do vedení, poprvé v NHL se prosazuje obránce DAKOTA MERMIS! Ten se dostal mezi kruhy ke kotouči a z otočky jej poslal přímo do vzdálenější šibenice, to byla parádní branka! Asistence: Damon Severson a Cory Schneider.
    12:31 Vince DUNN - 1:1
     
    12:31
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Na konci přesilové hry se hosté přeci prosazují a srovnávají stav utkání. Schneider si dobře poradil s tečovaným kotoučem, na dorážku VINCEHO DUNNA u pravé tyčky již ale nedosáhl. Asistence: Tyler Bozak a Robert Thomas.
    08:38 Jesper BRATT - 1:0
     
    08:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Velice zasloužená branka domácího celku. P. K. Subban parádně vyslal do úniku švédského rychlíka JESPERA BRATTA, který Binningtona překonal kličkou ke vzdálenější tyčce. Asistence: P. K. Subban.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 9. Bratt (P. K. Subban), 27. Mermis (Severson, Schneider), 38. C. Carrick (Claesson, Zajac), 60. J. Anderson (Zacha, Müller) – 13. Dunn (Bozak, Thomas), 57. Schwartz (B. Schenn)


    New Jersey Devils: Schneider (Blackwood) – Müller, P. K. Subban, Mermis, Severson, Claesson, C. Carrick – Wood, Hischier, Palmieri – J. Hughes, Zajac, J. Anderson – Bratt, Zacha, N. Gusev – Rooney, M. McLeod, Hayden.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Gunnarsson, Pietrangelo, Scandella, Parayko, Dunn, Bortuzzo – Schwartz, R. O'Reilly, B. Schenn – Sanford, Thomas, Perron – Steen, Bozak, Kyrou – Barbašev, Sundqvist, Blais.

    Rozhodca: Walsh, Brenk – Barton, Smith