Výběr soupeřů 2020 - Superliga mužů (kon.) | Výběr soupeřů 2020 - Extraliga žen (kon.)
koniec udalosti
Výběr soupeřů 2020 - Extraliga žen

cz Nedeľa 01.03.2020, 21:00Florbal
     
    Výběr soupeřů 2020 Extraligy žen je u konce! Tímto se s Vámi loučíme a těšíme se u čtvrfinálových soubojů. Děkujeme za pozornost a přejeme krásný zbytek nedělního večera. Na shledanou! (22:15:51)
     
    Čtvrtfinálové dvojice pro play-off Extraligy žen:

    1. SC TEMPISH Vítkovice – Tatran Střešovice
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FbŠ Bohemians
    FBC ČPP Ostrava – Panthers Praha
    Ivanti Tigers Jižní Město – K1 Florbal Židenice
     
    Nikol Pekárková, Ivanti Tigers Jižní Město: "Na Florbal Židenice se moc těšíme! Věřím, že to budou fajn zápasy a dopadnou v náš prospěch."
     
    Veronika Zittová, Panthers Praha: "Věřím, že dokážeme s Ostravou sehrát vyrovnanou sérii a poučíme se z našeho posledního vzájemného zápasu, který se nám nepovedl. "
     
    Michaela Mlejnková, FBC ČPP Ostrava: „Pro nás velmi přijatelný soupeř. V základní části bylo každé utkání úplné jiné. Pantherky nás hlavně v prvním zápase dokázaly potrápit, ale věřím, že sérii úspěšně zvládneme a skvěle se připravíme na další případné kolo.“
     
    Andrea Dernerová, K1 Florbal Židenice: "Tohoto soupeře jsme si tajně prály. S Tigers se nám v základní části nepodařil uhrát ani bod, proto věřím, že je to pro nás velká motivace se o každý zápas poprat, tak jak to má v play-off být."
     
    Na Ivanti Tigers Jižní Město tedy zbývá pátý celek K Florbal Židenice!
     
    Proběhl výběr – FBC ČPP Ostrava volí Panthers Praha!
     
    Jako poslední bude vybírat třetí tým tabulky FBC ČPP Ostrava, který má na výběr už jen z týmů Panthers Praha a K1 Florbal Židenice.
     
    Veronika Loudová, FbŠ Bohemians: "Po dvou letech vítaná změna. Doufaly jsme, že na nás zbydou Tigers a diváci uvidí alespoň jedno vyrovnané čtvrtfinále. Věříme však, že budeme vyrovnaným soupeřem i pro Chodov."
     
    Martina Řepková, FAT PIPE FLORBAL CHODOV: "S výběrem jsme spokojené. Chtěly jsme letos nějakou změnu a s Bohemkou jsme odehrály kvalitní zápasy, takže se moc těšíme na celou sérii."
     
    Proběhl výběr – druhý celek základní části FAT PIPE FLORBAL CHODOV zvolil za svého soupeře další pražský celek FbŠ Bohemians!
     
    Denisa Billá, Tatran Střešovice: „Výběr nás nepřekvapil. Na tuto sérii se těšíme, budou to dobré zápasy. Nedáme Vítkovicím nic zadarmo.“
     
    Barbora Husková, 1.SC TEMPISH Vítkovice: „Víme, že série s Tatranem nebude žádná procházka růžovou zahradou. Věříme, že Tatran může kousat, může být pro nás vyrovnaným soupeřem a můžeme v jednotlivých zápasech i dotahovat a být pod tlakem. Právě proto si myslíme, že tato volba pro nás bude nejlepší přípravou na eventuální semifinále.“
     
    Proběhl výběr – 1. SC TEMPISH Vítkovice si za svého čtvrtfinálového soupeře zvolil Tatran Střešovice!
     
    Jako první bude svého soupeře volit vítěz základní části, úřadující mistrovský tým 1. SC TEMPISH Vítkovice. Na výběr bude mít jeden tým z K1 Florbal Židenice, Tatran Střešovice, FbŠ Bohemians, Panthers Praha.
     
    Krásný večer, mužská Superliga má Výběr soupeřů 2020 již za sebou. Nyní následuje Výběr pro Extraligu žen!
    Jako poslední se do play off kvalifikovaly hráčky Panthers Praha!
     
    Základní část Extraligy žen je téměř u konce a po odehrání poslední kola, nás čeká tradiční volba soupeřů do play off!

    MCh

    Týna Zíková

    Čtvrtfinálové dvojice:
    1. SC TEMPISH Vítkovice - Tatran Teka Střešovice
    FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FbŠ Bohemians
    FBC ČPP Ostrava – Panthers Praha
    Ivanti Tigers Jižní Město – K1 Florbal Židenice