Makroteam Žilina – MŠK Žilina 4:7 (kon.)
koniec
ŠK Makroteam Žilina
4:7 (2:4)
MŠK Žilina futsal
Sobota 29.02.2020, 19:30Varta futsal liga • Skupina A
     
    37:07
    MŠK Žilina dáva gól! Nepresnú kombináciu domácich vystihol PAVOL MATEJOV, ktorý strelou cez celé ihrisko trafil opustenú bránu Makroteamu.
     
    33:21
    Žilina dáva gól! Domáci bleskovo znižujú, keď Lucian našiel pred bránou MARTINA HOLBIČKU a ten nemal problém prekonať Herka.
     
    32:31
    MŠK Žilina dáva gól! Z pravej strany nastreľoval loptu pred bránu Vaktor, tá trafila do nohy LUCIANA, ktorý si ju zrazil do vlastnej svätyne a rozdiel v skóre je opäť trojgólový.
     
    29:12
    Žilina dáva gól! Lucian hľadal pred bránou Andrého, pred ktorého sa skĺzol MATÚŠ ŠEVČÍK a nešťastne si zrazil loptu do vlastnej brány.
     
    23:40
    MŠK Žilina dáva gól! Snaha hostí sa končí zaslúženým gólom, keď Košúta prekonal PAVOL MATEJOV.
     
    19:31
    MŠK Žilina dáva gól! V poslednej minúte úvodného polčasu udreli hostia, keď Ševčík našiel PATRIKA ZAŤOVIČA a ten dal štvrtý gól žilinského MŠK.
     
    07:27
    Žilina dáva gól! O pár sekúnd vyrazil Lucianovu strelu Kavčák pred seba, tam bol pozorný DANIEL TRNKA a pohodlne znížil na rozdiel gólu.
     
    06:58
    MŠK Žilina dáva gól! Šošonom vyšla štandardná situácia. K lopte sa po rohu dostal PATRIK ZAŤOVIČ a prízemnou strelou prekonal Kováča.
     
    05:36
    MŠK Žilina dáva gól! Krásne sólo teraz predviedol MATÚŠ ŠEVČIK, ktorý sa predribloval zľava až pred Kováča a ten bol už len v pozícii štatistu.
     
    04:30
    MŠK Žilina dáva gól! Šošonom vyšiel rýchly brejk, keď po ľavej strane vyviezol loptu Dominik Ostrák, naservíroval ju JOZEFOVI KORICINOVI, ktorý už nemal problém prekonať Kováča.
     
    00:40
    Žilina dáva gól! Hneď v prvej minúte sa presadili hráči Makroteamu, keď na strede ostal nestrážený ANDRĚ LUIZ a prízemnou strelou prekonal Kavčáka.

    Tomáš Hládek

    Góly: 1. Luiz, 8. Trnka, 30. Ševčík (vla.), 34. Holbička – 5. Koricina, 6. Ševčík, 7. Zaťovič, 20. Zaťovič, 24. Matejov, 33. Lucian (vla.), 38. Matejov

    Karty:   32. Baláž (ZIL) – 13. Ostrák (ZIL), 26. Zaťovič (ZIL)


    ŠK Makroteam Žilina: Kováč (21. Košút) – Lucian Ferreira, André Luiz, Baláž, Mahút, Trnka, Vrábel, Papajčík, Holbička, Son Novotný.
    MŠK Žilina futsal: Kavčák (21. Herko) – Ostrák, Štrbák, Hudek, Moravec, Ševčík, Bevelaqua, Ftorek, Koricina, Vaktor, Matejov, Zaťovič.

    Rozhodca: Behančín, Havrila – Cisko