Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
LA Kings – NJ Devils 2:1 (po pr.) | Tampa Bay – Calgary 4:3 (kon.)
koniec po predl.
Los Angeles Kings
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
New Jersey Devils
cz Sobota 29.02.2020, 22:00 • Staples Center, Los Angeles • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 17 372 diváků.
    61:58 Adrian KEMPE - 2:1
     
    61:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec zužitkovali obrovskou převahu a střílí vítěznou branku! Blake Lizotte posunul puk do strany, kam si najel ADRIAN KEMPE, jehož střela vymetla pavučiny u vzdálenější šibenice. Asistence: Blake Lizotte a Dustin Brown.
     
    60:14
    A i prodloužení už nám začalo, navíc odstartovalo velkou šancí! Alex Iafallo se dostal za obranu, ale jeho kličku do forhendu Mackenzie Blackwood skvěle zachytil!
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny!
     
    55:13
    Střely na branku: 31 – 31!
     
    53:23
    Přesto to mohli být právě hostí, kteří mohli jít do vedení z ničeho nic! Miles Wood dostal přihrávku na útočnou modrou a vydal se až ke střele. Tu Jonathan Quick neudržel mezi betony, ale zaváhání napravil, když po puku skočil.
     
    42:03
    Nico Hischier měl velmi dobrou šanci na vedoucí branku svého celku! Dostal se totiž ze strany až před gólmana, ale ten vytrčil svou hůl, takže mu puk stihl vypíchnout!
     
    39:00
    Minuta do konce druhé části!
     
    35:08
    Střely na branku: 22 – 19!
    33:14 Dustin BROWN - 1:1
     
    33:14
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Domácí tlačili svého soupeře, nakonec se dočkávají zaslouženého srovnání! Damon Severson nebyl schopen odehrát puk ve svém obranném pásmu, tak vzniklo přečíslení. DUSTIN BROWN dostal přihrávku od Anže Kopitara k tyči a střelou z první nedal gólmanovi šanci. Asistence: Anže Kopitar a Alex Iafallo.
     
    30:51
    Které navíc mohlo přijít! Martin Frk dostal nabito mezi kruhy a vyslal svou typickou ránu. Mackenzie Blackwood ukázal dobrý postřeh a vyrazil kotouč vyrážečkou do ochranné sítě!
     
    29:37
    Kurtis MacDermid je na ledě!
     
    27:37
    Vyloučení v týmu Los Angeles Kings (Kurtis MacDermid – 2 min., podrážení).
     
    26:54
    Kyle Palmieri měl obrovskou šanci, ale dnes mu nejspíše není přáno! Najížděl si ze strany na gólmana, ale nevypálil. Místo toho zvolil kličku a chtěl zasunout k tyči, ale Jonathan Quick předvedl parádní rozštěp a touš zastavil!
     
    19:42
    Neskutečné, co nyní nedokázali domácí proměnit, tady mělo být srovnáno! Trevor Lewis měl puk na středu hřiště, ale místo střely zvolil kličku. Tu Mackenzie Blackwood vyrazil, ale puk se ještě dostal na volného Alexe Iafalla, který nedokázal dát gól, přestože měl před sebou prázdnou bránu.
     
    19:00
    Minuta do konce třetiny!
    07:19 Jesper BRATT - 0:1
     
    07:19
    Devils právě vstřelili branku!
    Jen pár vteřin nám uběhlo z komerční přestávka a hostující celek se dostává do vedení! Nikita Gusev posunul kotouč do strany, kde byl připravený JESPER BRATT, jehož rána z první se zastavila až v síti! Asistence: Nikita Gusev.
     
    04:18
    Jenže domácí to nestíhali, tak jsme viděli obrovskou šanci hostí! Jack Hughes v přečíslení dva na jednoho naservíroval skvělou přihrávku pro Kylea Palmieriho, ale proti jeho pokusu se stihl Jonathan Quick fantasticky přesunout!

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 34. D. Brown (Kopitar, Iafallo), 62. A. Kempe (Lizotte, D. Brown) – 8. Bratt (N. Gusev)


    Los Angeles Kings: Quick (Petersen) – Doughty (A), B. Hutton, Roy, M. Anderson, Walker, MacDermid – D. Brown (A), Kopitar (C), Iafallo – Lewis, Lizotte, Moore – Frk, Vilardi, A. Kempe – Wagner, Amadio, Prochorkin.
    New Jersey Devils: Blackwood (Schneider) – P. K. Subban, Müller, Severson, Mermis, C. Carrick, Claesson – Palmieri (A), Hischier (A), J. Hughes – J. Anderson, Zajac (A), Wood – N. Gusev, Zacha, Bratt – Hayden, M. McLeod, Rooney.

    Rozhodca: Lee, Hanson – Murray, Cormier

    Diváci: 17 372