Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 2:5 (kon.) | Florida – Toronto 3:5 (kon.)
Boston – Dallas 4:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 1:7 (kon.) | Ottawa – Vancouver 5:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Nashville – Calgary 4:3 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Nashville Predators
4:3 (1:0, 0:2, 2:1 - 1:0)
Calgary Flames
cz Piatok 28.02.2020, 02:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:20 Mikael GRANLUND - 4:3
     
    61:20
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hrdinou utkání se stává MIKAEL GRANLUND! Fin, který vyrovnal vteřinu před koncem, rozhoduje i o bonusovém bodu pro domácí. Přihrávka mu sice nevyšla, šikovný forvard se ale dostal k puku znovu a střelou do levého horního rohu ukončil fantastický zápas. Asistence: Ryan Ellis a Matt Duchene.
    59:59 Mikael GRANLUND - 3:3
     
    59:59
    Nashville právě vstřelil branku!
    To je neuvěřitelné, Predátoři srovnávají dvě desetiny před koncem utkání! Forsberg našel před brankou MIKAELA GRANLUNDA, jenž rozpoutal obrovskou vlnu euforie v táboře domácích! Asistence: Filip Forsberg a Ryan Ellis.
    59:17 Andrew MANGIAPANE - 2:3
     
    59:17
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Bridgestone Arena ztichla, Calgary se v poslední minutě základní hrací doby totiž dostává znovu do vedení! Backlund na sebe skvěle navázal dva hráče a poté nahrál ANDREWOVI MANGIAPANEMU, kanadský forvard prostřelil Sarose střelou k pravé tyči! Asistence: Mikael Backlund a Rasmus Andersson.
    54:30 Roman JOSI - 2:2
     
    54:30
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Ellis nahrál do levého kruhu ROMANU JOSIMU. Švýcar to jako správný kapitán vzal na sebe, Ritticha prostřelil střelou k levé tyči! Rodák z Bernu vstřelil gól po více jak dvou měsících. Asistence: Ryan Ellis a Colin Blackwell.
     
    41:40
    Po hvizdu se neudržel Sam Bennett, který si neodpustil ránu do soupeře. A rozhodčí tento počin trestají, domácí si zahrají přesilovku.
    34:46 Duchene v přečíslení trefil tyč
     
    34:46
    Zajímavá situace se nyní odehrála v Bridgestone Areně! Matt Duchene v přečíslení dvou proti jednomu volil zakončení a trefil tyč. Stadiónem se však rozezněla hudba, která následuje vždy po vstřeleném gólu, domácí pořadatelé se trochu unáhlili.
     
    33:56
    Po přerušení hry se strhla potyčka, v níž hráli hlavní roli Roman Josi a Matthew Tkachuk. Muži v pruhovaném vylučují oba hráče za hrubost.
    25:53 Ryan ve velké šanci trefil břevno, dorážku také netrefil podle svých představ
     
    25:53
    S Nashvillem mohlo být ještě hůře. Derek Ryan z bezprostřední blízkosti trefil horní tyč, neposedný puk poté nedokázal uklidit do odkryté svatyně.
    23:48 Mikael BACKLUND - 1:2
     
    23:48
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Přichází obrat ve skóre, Calgary vede! Nahození MIKAELA BACKLUNDA by nebylo vůbec nebezpečné, pokud by do něj nekopl Ellis. Černá guma se po jeho teči neočekávaně odrazila od ledové plochy a přeletěla přes Sarosovu lapačku. Bez asistence.
    20:26 Rasmus ANDERSSON - 1:1
     
    20:26
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To byla rychlost, je vyrovnáno! RASMUS ANDERSSON se vydal z obrany podpořit ofenzivní složku a byl to právě on, kdo poslal puk do odkryté svatyně po perfektní příhře od Backlunda. Asistence: Mikael Backlund a Matthew Tkachuk.
    19:28 Colton SISSONS - 1:0
     
    19:28
    Nashville právě vstřelil branku!
    Ano, vytvoří, Nashville se v poslední minutě úvodní dvacetiminutovky ujímá vedení! Blackwell zpoza brány našel v mezikruží volného COLTONA SISSONSE, který z první poslal kotouč neomylně k pravé tyči. Asistence: Colin Blackwell a Jarred Tinordi.
     
    11:15
    Calgary bylo velmi blízko vedoucímu gólu! Bek Andersson si sjel před branku na skvělou nahrávku od Lindholma. Sarosovi udělal kličku do forhendu, posléze poslal puk do levé tyčky!
     
    08:11
    První přesilovou hru v utkání si zahraje Nashville. Naprosto zbytečného zákroku se v útočné třetině dopustil Sam Bennett, který zahákoval Blackwella.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 20. Sissons (Blackwell, Tinordi), 55. Josi (Ellis, Blackwell), 60. Mikael Granlund (F. Forsberg, Ellis), 62. Mikael Granlund (Ellis, Duchene) – 21. R. Andersson (Backlund, M. Tkachuk), 24. Backlund, 60. Mangiapane (Backlund, R. Andersson)


    Nashville Predators: Saros (Ingram) – Ellis (A), Josi (C), Ekholm, Tinordi, Fabbro, Hamhuis – Arvidsson, Duchene, Järnkrok – Mikael Granlund, Turris (A), F. Forsberg – C. Smith, Johansen, Grimaldi – Sissons, Bonino, Blackwell.
    Calgary Flames: Rittich (Talbot) – Brodie, Giordano, R. Andersson, Hanifin, E. Gustafsson, Forbort – E. Lindholm, Monahan (A), J. Gaudreau – M. Tkachuk (A), Backlund (A), Mangiapane – Dubé, D. Ryan, Lucic – Rieder, Jankowski, S. Bennett.

    Rozhodca: Chmielewski, Walsh – Mach, Gibbs

    Diváci: 17 350