Montreal – NY Rangers 2:5 (kon.) | Tampa Bay – Chicago 2:5 (kon.) | Florida – Toronto 3:5 (kon.)
Boston – Dallas 4:3 (kon.) | Detroit – Minnesota 1:7 (kon.) | Ottawa – Vancouver 5:2 (kon.)
Winnipeg – Washington 3:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:2 (po pr.) | Nashville – Calgary 4:3 (po pr.)
San Jose – NJ Devils 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
St. Louis Blues
3:2 (1:2, 0:0, 1:0 - 1:0)
New York Islanders
cz Piatok 28.02.2020, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    63:23 Colton PARAYKO - 3:2
     
    63:23
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! U pravého mantinelu se k puku dostal COLTON PARAYKO, bleskově objel branku a povedlo se mu zasunout za tyčku. Greiss se snažil marně, pravým betonem puk nezastavil a domácí tak vítězí 3:2! Bez asistence.
    58:16 Vince DUNN - 2:2
     
    58:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno! Hostům se nepovedlo dostat puk do středního pásma, ten se zastavil na modré čáře a po následné akce se puk odrazil za kruhy, kde napřáhl VINCE DUNN a bombou prostřelil Greisse – 2:2. Bez asistence.
     
    54:30
    Potíž pro domácí tým, jdou totiž do čtyř. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Vince Dunn.
     
    44:18
    Obrovská šance domácích na srovnání skóre, na Thomase dokonce zívala prázdná branka, nikdo ale nedokázal dostrkat puk za brankovou čáru!
     
    19:49
    A je tu navíc vyloučení na straně New Yorku. Brock Nelson vyhodil puk přes plexi a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    19:05 Brayden SCHENN - 1:2
     
    19:05
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak ještě jeden gól a domácí snižují. I oni se dočkali rychlého přechodu po ne zcela povedené rozehře soupeře, O'Reilly přihrál doprava na BRAYDENA SCHENNA a ten ranou z první prostřelil přemisťujícího se Greisse – 1:2. Asistence: Ryan O'Reilly, Jaden Schwartz.
    16:34 Jordan EBERLE - 0:2
     
    16:34
    Islanders právě vstřelili branku!
    A je to o dvě branky! Hosté vystihli rozehrávku St. Louis, po přechodu modré čáry přihrál Lee zadovkou na zcela volného JORDANA EBERLEHO a ten vystřihl dokonalý bekhendový blafák, kterým nedal Binningtonovi šanci na zákrok. Asistence: Anders Lee, Mathew Barzal.
    08:20 Jean-Gabriel PAGEAU - 0:1
     
    08:20
    Islanders právě vstřelili branku!
    Přesilovka je využitá. Po trpělivé kombinaci přišla zprava Barzalova přihrávka na připraveného JEANA-GABRIELA PAGEAUA a ten střelou z první překonal Binningtona – 0:1. Asistence: Mathew Barzal, Devon Toews.
     
    07:30
    Od Jadena Schwartze letěl puk přes mantinel, hosté tak reklamovali porušení pravidel a jeho vyloučení, a skutečně, jsou z toho dvě minuty za zdržování hry.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 20. B. Schenn (R. O'Reilly, Schwartz), 59. Dunn, 64. Parayko – 9. Pageau (Barzal, D. Toews), 17. Eberle (Lee, Barzal)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Scandella, Faulk, Dunn, Bortuzzo – B. Schenn (A), R. O'Reilly (A), Schwartz – Perron, Thomas, Sanford – Barbašev, Sundqvist, Steen – Kyrou, Bozak.
    New York Islanders: Greiss (Varlamov) – Pulock, Leddy, Mayfield, D. Toews, Boychuk (A), Dobson – Eberle, Barzal, Lee (C) – Brassard, B. Nelson, Beauvillier – Jo. Bailey (A), Pageau, Dal Colle – Komarov, Koivula, Johnston.

    Rozhodca: South, McCauley – Gawryletz, Nansen

    Diváci: 18 096