Skalica – Spišská N. Ves 4:3 (1:0 po s.n.) | Dubnica – Bratislava Capitals 4:5 (kon.) | Martin – Topoľčany 4:2 (kon.)
Pov. Bystrica – Trnava 3:4 (po pr.) | Levice – Žilina 1:7 (kon.)
koniec
HK VITAR Martin
4:2 (3:0, 0:2, 1:0)
HC Topoľčany
Streda 26.02.2020, 18:00 • Martinské hokejové centrum • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vyjadrenia po zápase:

    Ľubomír Hurtaj (tréner HC Topoľčany): "Stretnutie s prvkami play-off. Vedeli sme, o čo hráme. Jedno či druhé mužstvo. Sezóna sa napokon tak vyvŕbila, že až toto stretnutie rozhodovalo o tom, ktorý z tímov skončí na druhom mieste. Diváci určite videli výborný hokej. Vytvorili skvelú atmosféru pričom sa hralo hore – dole. Na oboch stranách bolo takisto veľa gólových príležitostí. Čo ma mrzí, je začiatok. Úvodných päť minút bolo z našej strany výborných, na úvodnú tretinu sme sa pripravovali. Boli sme aktívni, mali sme puk na hokejkách i dobrý pohyb v pásme. Prečíslenia i príležitosti tu boli takisto. Zrazu sme ale prehrávali o tri góly a vyzeralo to, akoby sme úvod zápasu zaspali ešte cestou v autobuse. Po prvej tretine sme si niečo povedali, podarilo sa nám dostať sa do stretnutia. Druhá tretina bola z pohľadu trénera neskutočne zlá, keďže sa reagovalo na pohyb na jednej či druhej strane. Nakoniec sme z toho vyťažili dva góly. Do tretej tretiny sme išli dobre naladení. Škoda však štvrtého gólu, keďže toto dejstvo bolo takisto vyrovnané. Martin čakal na našu chybu, dobre bránil. My sme sa stlačili pred bránku. Ak by sme prehrávali len o gól, bolo by to iné stretnutie. Nielen pred bránkou, ale aj v strednom pásme. Domáci hrali vo väčšom kľude, dokázali si podržať puk na hokejke. Naši hráči takisto cítia, ak prehrávame o dva góly. Skúsili sme hru bez brankára, mali sme dve dobré strely. Takisto mohol z jednej padnúť gól. Martin však zvíťazil zaslúžene, najmä vďaka úvodnej tretine. Dostal sa do vedenia, ktoré si postrážil. V tíme máme viacero zranených hráčov, hrali sme na tri päťky. V závere už bolo badať únavu, nešlo to tak dobre. Vo chvíli, kedy sme naháňali zajaca, sme ho nemohli dobehnúť. Sme unavení, dobití. Máme pred sebou stretnutie v piatok, ktoré potrebujeme zvládnuť, aby sme sa pred play-off naladili víťazne po dvoch prehrách. Škoda niektorých momentov, zápas to bol ale kvalitný."

    Marek Žila (asistent tréner HK VITAR Martin): "Zápas mal skutočne vysokú úroveň. Diváci prišli vo vysokom počte ako naposledy a do zápasu priniesli patričné emócie. Úvodných päť minút nebolo z našej strany dobrých. Nasledujúcich desať minút to už ale bolo niečo iné. Padli nám dôležité góly, ktoré nám pomohli. Do druhej tretiny sme išli s cieľom neinkasovať. Viackrát sme ale otvorili obranu, dopustili sa viacerých chýb, čo nás stálo dva góly. Góly na 4:2 v treťom dejstve nás ale ukľudnil, stretnutie sme kontrolovali. Do protiútokov sme vychádzali zozadu. Súpera sme dobre bránili, v dôležitých momentoch sme neinkasovali a situácie zvládli. Hráčom gratulujem, pracovali tvrdo. Niekoľko mesiacov na sebe pracovali, podarilo sa nám stiahnuť bodové manko na súpera a dostať sa na druhú priečku. Dnes im za výborný výkon ďakujeme."

    Michel Miklík (útočník HC Topoľčany): "Z našej strany to nebolo najhoršie stretnutia. Žiaľ, v úvodnej tretine sme inkasovali tri góly, čo je veľa. Domácim jednoducho v tejto časti hry padlo všetko, odrážali sa im puky na hokejky. Pomohli im v tom ale aj straty puku na našej strany v medzikruží, čo sa nám dokonale vypomstilo. V druhej tretine sme už boli lepším tímom, dostali sme sa dvoma gólmi do zápasu. Ak by sa nám v tejto časti hry, či na začiatku tretej tretiny podarilo vyrovnať, bolo by to iné stretnutie. Zápas však spĺňal najprísnejšie kritériá. Do Martina sme cestovali s cieľom bodovať, boli sme k nemu veľmi blízko. Domáci po dnešnom zápase spoznali svojho súpera v play-off, my si na neho musíme počkať do posledného kola. Je to však z nášho pohľadu úplne jedno. Ciele sú jednoznačne dané a je úplne jedno, akého súpera nám osud prihrá. Nad každým budeme chcieť zvíťaziť a postúpiť cez neho. S Martinom sme v tejto sezóne odohrali šesť zápasov, dá sa povedať, že tento tím dôverne poznáme. V prípadnom semifinále by tak nešlo o pre nás, neznámu. Najskôr sa ale sústredíme na najbližšiu sériu. Po treťom góle sme striedali Juraja Hala, nemôžeme ale povedať, že za tieto góly môže. Boli to veľmi smolné góly pri ktorých sme mu nepomohli. Zmenou brankára dostal tím nový impulz, Erik Kompas sa svojej úlohy zmocnil, viackrát nás podržal. Bolo to však mimoriadne vyrovnané stretnutie. V záverečných minútach hry sme sa odhodlali k power-play. Nebolo na čo čakať, prehrávali sme o dva góly. Tento úmysel nám nevyšiel, nič to však nemení na tom, čo chceme v tejto sezóne dosiahnuť."

    Branislav Bernát (brankár HK VITAR Martin): "Cieľom bolo nielen zvíťaziť, ale predovšetkým si zabezpečiť druhú priečku. Toto sa nám podarilo splniť, za čo sme veľmi radi. Druhá tretina nám nevyšla, trošku sme poľavili. Úvodný gól mi zároveň nešťastne prepadol, čo sa nemuselo stať. Vstali sme však v rozhodujúcej chvíli, v treťom dejstve sme ukázali charakter. Vývoj stretnutia sme držali vo svojich rukách. V tretej tretine mi zároveň vychádzalo všetko tak, ako by malo počas celého zápasu. Som rád, že som mohol v tejto časti hry svoj tím podržať. Víťazstvo ako aj tri body sme si dokázali spoločne ustrážiť. Posledné zápasy sme hrali výborne, najmä vďaka tomu, že boli odohrané pred vynikajúcim domácim publikom. Ľudia nás hnali dopredu, malo to vysokú úroveň, náboj play-off. Od týchto výkonov sa môžeme len odraziť. Samozrejme, za istých predpokladov môžeme hovoriť i o akejsi generálke na prípadné semifinále play-off. Je to však iná súťaž. Začína sa od prvého zápasu vo štvrťfinále. Tak Topoľčany ako aj my budeme mať ťažkých súperov, ktorých cieľom bude cez nás prejsť. Nikto nemôže dopredu zaručiť výsledok. Konkurencia v našom tíme na brankárskom poste je veľká, ale zdravá. Sme tu štyria brankári pričom Gavo (Gavalier) je aktuálne zranený. Uvidíme, ako to bude v najbližších zápasoch. Momentálne mám dôveru ja, za čo som trénerom vďačný. Play-off je náročná súťaž, na ktorú je potrebné sa pripraviť. Kondične i psychicky. V úvodných zápasoch sa ale budeme môcť oprieť o vlastných fanúšikov. Verím, že ich príde ešte viac. Ak by bol plný dom, hralo by sa nám neskutočne ľahko, pretože vtedy to naozaj cítite naplno." (22:04:49)
     
    Martin si v šlágri kola poradil s Topoľčanmi 4:2. Góly: 4. Dírer (Tabaček), 11. Videlka (Róth, Zlocha), 14. Zlocha (Rusina, Nauš), 44. Poliaček (Cíger, Matejka) – 21. Miklík (Tomčák, Novák), 37. Pätoprstý (Ďurčo, Novák).
     
    Koniec zápasu.
     
    59:45
    Záverečné sekundy stretnutia. Róth sa ešte snaží trafiť prázdnu bránku.
     
    59:10
    Nauš z pravej strany tiesnený Pätoprstým. K bránke sa nedostal.
     
    58:41
    Miklík z ľavej strany. Dorážka Nováka.
     
    58:19
    Vyhodený puk smerujúci na bránku. Kluka situáciu zvládol.
     
    57:48
    Jurák z ľavej strany. V protipohybe sa snažil pomýliť brankára.
     
    57:20
    Pätoprstý pred bránkou. Tabaček na bránkovej čiare.
     
    56:40
    Miklík z ľavej strany. Vytláčaný Cebákom.
     
    56:20
    Vhadzovanie pred domácou bránkou. Hostia hrajú bez brankára.
     
    56:19
    Oddychový čas domácich.
     
    56:19
    Strkanica pred domácou bránkou. Hra je prerušená.
     
    56:14
    Videlka nahadzujúci pukom smerom na bránku. Kompas pripravený.
     
    55:51
    Bystričan zostáva ležať v obrannom pásme. Napokon sa nebude vylučovať.
     
    55:24
    Kluka vytláča Matejku. Pekný súboj v strednom pásme.
     
    54:57
    Opäť Videlka. Tentoraz je hra prerušená.
     
    54:14
    Videlka v strednom pásme. Získal puk a dokončil akciu strelou do brankára.
     
    53:36
    Nastrelený puk do útočného pásma. Novák pálil vysoko nad bránku.
     
    52:49
    Cebák z prvej. Pekne nahodil puk smerom na bránku.
     
    52:14
    Dírer udržal útočné pásmo v prospech domáceho tímu. Zatiaľ domáci vyčkávajú.
     
    51:35
    Vhadzovanie v prospech domáceho tímu. Nauš proti Pätoprstému.
     
    50:55
    Cíger na chvíľku uvoľnil tlak smerujúci na domácu bránku. Okamžite je pri ňom Kováčik.
     
    50:16
    Miklík zostal na ľadovej ploche takmer dve minúty. Zakončil ich strelou do brankára.
     
    49:15
    Domáci v plnom počte. Zlocha na ľadovej ploche.
     
    49:06
    Rusina dostal puk cez všetky čiary. Domáci hráči si môžu oddýchnuť.
     
    48:59
    Miklík nahadzujúci puk smerom na domácu bránku. Domáci hráči stihli puk upratať.
     
    48:23
    Kováčik udržal útočné pásmo. Kluka následne dvakrát neuspel pred domácim brankárom.
     
    47:34
    Novák od modrej. Začal hosťujúcu akciu.
     
    47:14
    Ján Zlocha (MAR) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    46:57
    Nahodený puk pre Zlochu. Ten mal rozhodnutie na hokejke.
     
    46:24
    Korímov pokus spoza modrej. Kompas musel zasiahnuť a prerušiť hru.
     
    45:36
    Hostia sa potrebujú rýchlo dostať do zápasu. Hřebíček to skúšal od modrej čiary.
     
    44:56
    Jurákovi skĺzol puk po čepeli hokejky. Zakončovať tým pádom nemohol.
     
    44:21
    Miklík spomedzi kruhov pálil na Bernáta. Toho nechali spoluhráči osamoteného.
     
    43:37
    Martin Šimon (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    43:18
    Martin dal gól!
    Jakub Cíger vyprodukoval celú akciu, ktorá skončila gólom FRANTIŠKA POLIAČEKA. Zakončoval do odkrytej bránky po druhej asistencii Lukáša Matejku.
     
    42:58
    Tabaček do lapačky Kompasa. Hra je prerušená.
     
    42:05
    Miklík z pravej strany. Bernát nemusel zasahovať.
     
    41:36
    Mihalík mal vyrovnanie na hokejke. Cebák musel zastúpiť brankára.
     
    41:02
    Podstavek z prvej. Skúšal takisto pozornosť brankára.
     
    40:39
    Miklík nastrelil Bernáta do hrudníka. Hra je prerušená.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhé dejstvo patrilo hosťujúcim hráčom, ktorí sa dostali k domácim na rozdiel jediného gólu. Tretia tretina tak bude nanajvýš dramatická.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:50
    Huba na červenej čiare. Niet sa už kam ponáhľať nakoľko zostáva do konca tretiny niekoľko sekúnd.
     
    39:18
    Tomčák zostal na modrej. Hostia bez puku.
     
    38:54
    Cíger v súboji s Laššom. Puk končí v strednom pásme.
     
    38:06
    Róth na útočnom výlete. Po dlhšom čase sa domáci dostali do útočného pásma.
     
    37:28
    Nauš v úlohe brániaceho hráča. Odpaľoval puk cez všetky čiary.
     
    36:57
    Hostia v obrovskom tlaku. Podstavek po prihrávke Gergela mohol vyrovnať.
     
    36:27
    Topoľčany dali gól!
    Juraj Ďurčo nahadzoval puk na domácu bránku. Bernát ho neudržal a DENIS PATOPRSTÝ už poľahky dorazil puk za jeho chrbát. Druhú asistenciu si pripisuje Michal Novák.
     
    34:56
    Tomčák z ľavej strany. Nahadzovaný pokus.
     
    34:16
    Rusina odstavil Podstaveka. Ten si pripravoval streleckú pozíciu.
     
    33:44
    Dírer na dvakrát neuspel pred bránkou. Skvelý Kompas.
     
    33:04
    Dorážka Uhnáka. Bernát preverený priamou strelou.
     
    32:38
    Hostia v plnom počte. Huba na ľadovej ploche.
     
    32:12
    Cíger bral zodpovednosť na svoju hokejky. Trošku sa uponáhľal pri zakončení.
     
    31:44
    Šimon udržal útočné pásmo na modrej čiare. Bystričan sa mu snaží znepríjemniť život.
     
    31:02
    Rudzan potiahol akciu do útočného pásma. Hrudík ho vytláča to rohu klziska.
     
    30:37
    Peter Huba (TOP) inkasuje dve minúty za sekanie.
     
    29:56
    Poliaček spálil vyloženú príležitosti. Bol však pri nej faulovaný.
     
    29:35
    Cebák od modrej. Nemal čo stratiť.
     
    28:52
    Róth z pravej strany. Žiakova prihrávka ho našla v dobrej pozícii.
     
    28:08
    Hrudíkov strelecký pokus. Hostia okamžite začali aktívne.
     
    27:51
    Potrestaná hráčska lavica domáceho tímu za zdržiavanie hry. Dve minúty si odsedí Ján Zlocha.
     
    27:51
    Michal Novák (TOP) inkasuje dve minúty za krosček.
     
    27:20
    Tabaček faulovaný. Domáci budú hrať presilovú hru, ktorú sa ešte snaží predčasne ukončiť Murček.
     
    26:57
    Poliaček osamotený na pravej strane. Prihrávka Murčeka bola ideálna, škoda len zakončenia zo strany domáceho hráča.
     
    26:22
    Chybu domácej obrany mohol potrestať Miklík. Z pravej strany sa dostal do zakončenia.
     
    25:47
    Tabaček nastrelil Gergela. Domáci prichádzajú o útočné pásmo.
     
    25:25
    Jurák na vhadzovaní. Úspešnejší ako domáci hráč, k zakončeniu sa ale nedostal.
     
    24:56
    Novák od modrej. Triafa vedľa bránky.
     
    24:22
    Róth z pravej strany. Dostal sa do úniku, ktorý mohol zakončiť.
     
    23:50
    Prečíslenie na domácej strane. Murček na Cígera, ktorý nezakončil.
     
    23:10
    Matúš Rudzan (MAR) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    22:40
    Rudzan sa otáčal s pukom, ktorý skončil v tvári hosťujúceho hráča. Hostia budú hrať presilovú hru.
     
    21:44
    Pätoprstý z ľavej strany. Hľadal Tomčáka.
     
    21:12
    Uhnák zabojoval za domácou bránkou. Hostia si teraz trúfajú aj na zaujímavé kľučky.
     
    20:32
    Topoľčany dali gól!
    Využitá presilová hra. Trojica hráčov sa vrútila dopredu, aby pokus MICHELA MIKLÍKA skončil aj za prispenia Bernáta v domácej bránke. Asistencie si pripisujú Jozef Tomčák a Michal Novák.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej tretine sa mimoriadne strelecky darilo domácim hráčom, ktorí si vytvorili už trojgólové vedenie. Na to zatiaľ hostia odpovedať nedokázali.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:42
    Andrej Jurášek (MAR) inkasuje dve minúty za podrazenie.
     
    19:08
    Prihrávka Ďurča pred bránku, kde hľadal Uhnáka. Tlak hostí v závere tretiny.
     
    18:41
    Podstavek vybojoval puk pre Juráka. Ten z prvej pálil na domácu bránku.
     
    18:00
    Hostia v plnom počte. Bystričan na ľadovej ploche.
     
    17:26
    Róth už nestihne puk na modrej čiare. Domáci prichádzajú o útočné pásmo.
     
    16:57
    Poliaček z ostrého uhla. Skúšal, či sa puk nedostane pred bránku.
     
    16:29
    Domáci v plnom počte. Poliaček sa už zapojil do hry.
     
    15:59
    Miloš Bystričan (TOP) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    14:50
    Uhnákovi teraz pomohol domáci brankár, ktorý vykorčuľoval dopredu. Uľahčil mu tak možnosť vystreliť.
     
    14:28
    Branislav Bernát (MAR) inkasuje dve minúty za sekanie. Dvojminútový trest si za neho odsedí František Poliaček.
     
    14:28
    Jurák sa poľahky dostal k puku, ktorý okamžite poslal na Bernáta. Veľká príležitosť vo vlastnom oslabení.
     
    14:08
    Martin Hřebíček (TOP) inkasuje dve minúty za napadnutie.
     
    13:26
    Juraj Halo prepúšťa svoju pozíciu Erikovi Kompasovi.
     
    13:26
    Martin dal gól!
    Opäť hosťujúca obrana nie príliš pomohla brankárovi Halovi. Ten nestačil na dorážku JÁNA ZLOCHU z ľavej strany po asistencii Tomáša Rusinu. Druhú asistenciu si pripisuje Aurel Nauš.
     
    12:23
    Dírer si spracovával puk. Ešte chcel vylepšiť svoju streleckú pozíciu.
     
    11:57
    Hřebíček sa teraz tlačil do bránky. Bernát musel vykryť strelecký uhol.
     
    11:19
    Laššo vytlačený do rohu klziska. Pomáha mu aj Hřebíček.
     
    10:47
    Martin dal gól!
    Brankár hostí tentoraz nedokázal udržal puk, ktorý mu vypadol. Okamžite bol pri ňom DAVID VIDELKA, ktorý zvyšuje náskok domáceho tímu po asistenciách Mária Rótha a Jána Zlochu.
     
    10:23
    Gergel sa opäť ocitá v postavení mimo hry. Vhadzovanie v strednom pásme.
     
    10:12
    Kováčik si nevšimol postavenia spoluhráčov. Vystavil tak svoj tím postaveniu mimo hry.
     
    09:54
    Jurák vytlačený Tabačekom zo streleckej pozície. Hostia následne prichádzajú aj o útočné pásmo.
     
    09:16
    Poliaček najskôr nastrelil brankárov betón a po ňom triafa žŕdku. Dnes už spálil niekoľko príležitostí.
     
    08:45
    Matejkom vytlačený hosťujúci pokus. Postaral sa oň Kluka.
     
    08:20
    Róthov nepresný pokus. Tie vidíme na oboch stranách.
     
    07:48
    Mihálik na Uhnáka. Rusina mu zblokoval strelecký pokus.
     
    07:21
    Bystričan poslal strelu popred bránku. Tej chýbal už len teč.
     
    06:54
    Pätoprstý dostáva hru pred bránku domáceho tímu. Po peknej strele si Bernát pripisuje zákrok.
     
    06:08
    Hostia v plnom počte. Hřebíček na ľadovej ploche.
     
    05:38
    Poliaček sa ešte dotkol puku, ktorý končí v rohu klziska. Domáci neopúšťajú útočné pásmo.
     
    05:22
    Cíger z pravej strany. Opäť je prerušená hra po zákroku brankára.
     
    04:44
    Hrudík vyhadzuje puk do stredného pásma. Hostia sa na chvíľku oslobodili.
     
    04:07
    Martin Hřebíček (TOP) inkasuje dve minúty za nebezpečnú hru vysokou hokejkou.
     
    03:53
    Martin dal gól!
    MATEJ DÍRER si medzi kruhmi dokázal spracovať prihrávku Jána Tabačeka a z otočky bekendom trafiť roh bránky. Takýto pohotový pokus určite nikto nečakal.
     
    03:12
    Tabaček od modrej pričom Nauš sa pokúsil o teč. Domácim tento pokus nevyšiel.
     
    02:46
    Kováčik neudržal útočné pásmo. Hostia vytláčaní do stredného.
     
    02:23
    Novák na Juráka. Bernát musel puk vykopnúť spred bránky.
     
    01:54
    Pridlhá prihrávka na Cígera. Domáci prichádzajú o možnosť usadiť sa v útočnom pásme.
     
    01:01
    Bystričian nastrelil Lašša. Hostia vstúpili do stretnutia aktívne.
     
    00:34
    Miklíkov strelecký pokus. Prvý v zápase.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    HK VITAR Martin: Bernát (Tirone) – Šimon, Korím – Tabaček, Rusina – Cebák, Matejka – Paulíny, Burzík – Rudzan, Dírer, Nauš – Videlka, Zlocha, Róth – Cíger, Murček, Poliaček – Jurášek, Babka, Žiak

    HC Topoľčany: Kompas (Halo) – Novák, Ďurčo – Kováčik, Hřebíček – Huba, Bystričan – Hrudík, Bulák – Kluka, Mihalík, Jurák – Pätoprstý, Tomčák, Miklík – Gergel, Podstavek, Uhnák – Bečka, Laššo, Španko

    Rozhodca: Šefčík P. – Valachovič, Šefčík J., Frimmel.
     
    Martin v predchádzajúcom kole privítal lídra z Bratislavy, nad ktorým zvíťazil 4:2 vďaka dvom gólom Zlochu, jednému Murčeka a Rudzana. Aktuálne je tak vďaka víťazstvu i lepšiemu skóre na druhom mieste v tabuľke s 94 bodmi.

    Topoľčany naposledy podľahli Spišskej Novej Vsi 5:2, kedy sa z ich strany presadili Podstavek a Koyš. I napriek prehre však naďalej zaostávajú za Martinom o skóre nakoľko práve úvodný zápas v nadstavbovej časti so Spišskou Novou Vsou bude i napriek prehre kontumovaný v ich prospech.

    Dnes tak budeme svedkami priameho súboja o druhú priečku, pričom Martin si v prípade víťazstva v riadnom hracom čase túto pozíciu môže zaistiť už pred posledným kolom.

    Vzájomné stretnutia v sezóne:

    HK VITAR Martin – HC Topoľčany 4:1 (0:1, 3:0, 1:0)
    Góly: Poliaček, Dírer, Rudzan, Poliaček – Bystričan

    HC Topoľčany – HK VITAR Martin 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
    Góly: Tomčák, Koyš, Olejník, Tomčák – Paulíny

    HC Topoľčany – HK VITAR Martin 2:1sn (0:0, 0:1, 1:0 – 0:0)
    Góly: Laššo, Miklík – Poliaček

    HK VITAR Martin – HC Topoľčany 5:4 (2:0, 3:2, 0:2)
    Góly: Poliaček, Dírer, Pokrivčák, Rudzan, Melcher – Kluka, Jakúbek, Jakúbek, Bečka

    HC Topoľčany – HK VITAR Martin 2:1 (0:0, 1:1, 1:0)
    Góly: Pätoprstý, Miklík – Poliaček
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Daniel Modrovský


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Topoľčany. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. Dírer (Tabaček), 11. Videlka (Róth, Zlocha), 14. Zlocha (Rusina, Nauš), 44. Poliaček (Cíger, Matejka) – 21. Miklík (Tomčák, Novák), 37. Pätoprstý (Ďurčo, Novák)


    HK VITAR Martin: Bernát (Tirone) – Šimon, Korím – Tabaček, Rusina – Cebák, Matejka – Paulíny, Burzík – Rudzan, Dírer, Nauš – Videlka, Zlocha, Róth – Cíger, Murček, Poliaček – Jurášek, Babka, Žiak
    HC Topoľčany: Kompas (Halo) – Novák, Ďurčo – Kováčik, Hřebíček – Huba, Bystričan – Hrudík, Bulák – Kluka, Mihalík, Jurák – Pätoprstý, Tomčák, Miklík – Gergel, Podstavek, Uhnák – Bečka, Laššo, Španko

    Rozhodca: Šefčík P. – Valachovič, Šefčík J., Frimmel

    Diváci: 1392