Chabarovsk – Barys 5:0 (kon.) | Vladivostok – Nižnekamsk 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:2 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
2:3 (2:0, 0:1, 0:2)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Streda 26.02.2020, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:53 Marat CHAJRULLIN - 2:3
     
    56:53
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Vše změnil MARAT CHAJRULLIN! Ten si na pravé straně kluziště převzal kotouč, nabruslil si do středu a místo přihrávky přibrzdil, aby následně vystřelil zpoza protihráče přesně k pravé tyči. Jussi Olkinuora měl zakrytý výhled. Asistence: Pavel Kulikov.
    41:50 Pavel PORJADIN - 2:2
     
    41:50
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají krok! PAVEL PORJADIN si vybruslil z pravé strany mezi kruhy a prudkou střelou zápěstím o horní tyč překonal bezmocného Olkinuoru. Bez asistence.
    26:09 Jonas ENLUND - 2:1
     
    26:09
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! Souboj jeden na jednoho měl JONAS ENLUND hodně ulehčen tím, že před ním Stepan Ostrovskij upadl. Finský útočník poté zamíchal kotouč a se štěstím ho dotlačil do brány Admiralu. Bez asistence.
    18:21 Martin BAKOŠ - 2:0
     
    18:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tuto přesilovou hru už domácí využívají a vedou 2:0! MARTIN BAKOŠ si bruslí posunul Achijarovu přihrávku z pravé strany a sekl kotouč podél Barulina přesně k pravé tyči. Hostující brankář se přesouval na druhou stranu. Asistence: Timur Achijarov a Markus Ljungh.
    02:46 Nikita KOROSTELJOV - 1:0
     
    02:46
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok se musel dlouho bránit ve vlastním pásmu, přesto je to nakonec on, kdo jde z ojedinělé akce do vedení! NIKITA KOROSTELJOV zachytil na kruhu pro vhazování nepřesnou hostující přihrávku a střelou zápěstím zaskočil Barulina! Puk šel přesně k levé tyči. Bez asistence.

    Filip Lefenda

    Góly a asistencie: 3. Korosteljov, 19. Bakoš (Achijarov, Ljungh) – 27. Enlund, 42. Poriadin, 57. Chajrullin (P. Kulikov)


    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Krasotkin) – Achijarov, Lalonde, Bobrjašov, Osipov (A), Miščenko, Kozlovskij, Ostrovskij, Ugolnikov – Bakoš, Ljungh, Vicharev – Glazačev (C), Mereskin (A), K. Voronin – Pilipenko, J. Petrov, Butuzov – Lomako, Strelcov, Korosteljov.
    Neftechimik Nižnekamsk: Barulin (21. Korotajev) – Bryncev, Šaripzjanov (C), An. Sergejev (A), Volgin, Semjonov, Puzanov – Chajrullin, P. Kulikov (A), Enlund – Šiksatdarov, Chafizov, Poriadin – Chisamutdinov, Šarifjanov, Grošev – Denis Kazionov, Bikmullin, Černikov.

    Rozhodca: Akuzovskij, Morozov – Sivov, Šalagin

    Diváci: 2917