Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – NJ Devils 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
6:5 (1:2, 1:1, 4:2)
Chicago Blackhawks
cz Streda 26.02.2020, 02:10 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:35 Zachary SANFORD - 6:5
     
    53:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Těsně před vypršením Dachova trestu domácí přebírají vedení! ZACHARY SANFORD vypálil z mezikruží, Crawford neudržel kotouč ve výstroji. Po zmatcích v předbrankovém prostoru se puk dostal znovu k Sanfordovi, který jej poslal do protipohybu brankáře. Asistence: Robert Thomas.
    49:28 Justin FAULK - 5:5
     
    49:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné věci se dějí v Enterprise Center, kde je stav opět nerozhodný! Ryan O'Reilly ukázal obrovskou sílu, když udržel na zádech Murphyho. Centr elitní formace následně nabil na modrou JUSTINU FAULKOVI, jehož dělovka se odrazila od tyče a zapadla do sítě. Asistence: Ryan O'Reilly a Alex Pietrangelo.
    48:16 Brandon SAAD - 4:5
     
    48:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Třetí přesilovka, třetí gól a hokejisté Blackhawks znovu vedou! Strome dostal nahrávku za bránu a před ní našel nepokrytého BRANDONA SAADA, jenž z první zamířil pod horní tyč. Asistence: Dylan Strome a Kirby Dach.
    45:16 Matthew HIGHMORE - 4:4
     
    45:16
    Chicago právě vstřelilo branku!
    S góly se nám nyní roztrhl pytel! Dělovku Nylandera od modré vyrazil gólman pouze před sebe. Kämpf přiťukl kotouč MATTHEW HIGHMOROVI, a ten bekhendem bez potíží zamířil do odkryté brány! Asistence: David Kämpf a Alexander Nylander.
    44:03 Zachary SANFORD - 4:3
     
    44:03
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Druhý zásah během šestnácti vteřin a rázem je všechno jinak! ZACHARY SANFORD si stáhl puk před obráncem a poté skóroval střelou k bližší tyči! Crawford vyrážečkou touš úplně minul. Asistence: Robert Thomas.
    43:47 Ryan O'REILLY - 3:3
     
    43:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Schwartz ve středním pásmu vybojoval puk, přihrál Schennovi, který posléze nahrál do mezikruží najetému RYANOVI O'REILLYMU, který tentokráte vstřelil platný gól, ze zápěstí zamířil do levého horního rohu. Asistence: Brayden Schenn a Jaden Schwartz.
    27:38 Robert THOMAS - 2:3
     
    27:38
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Rozdíl je znovu pouze jednogólový! Perron našel v levém kruhu ROBERTA THOMASE. Kanadský forvard měl dostatek času na zamíření, puk zavěsil do levé šibenice. Asistence: David Perron a Zachary Sanford.
    21:13 Patrick KANE - 1:3
     
    21:13
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Chicago se ujímá vedení o dva góly! I s druhou početní výhodou si hosté poradili na výbornou. Keith s PATRICKEM KANEM si tentokráte vyměnili role, střela amerického snajpra se odrazila od pravé tyčky za záda gólmana. Asistence: Duncan Keith a Dominik Kubalík.
    14:09 Connor MURPHY - 1:2
     
    14:09
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Přichází obrat ve skóre! A znovu padla branka hned po vhazování. Opět to byl Toews, který vyhrál buly na CONNORA MURPHYHO a šel clonit brankáři. Nahození amerického obránce Binnington vůbec neviděl, puk zapadl k levé tyči. Asistence: Jonathan Toews.
    10:55 Duncan KEITH - 1:1
     
    10:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Indiánům stačily na využití přesilovky čtyři vteřiny! Toews vyhrál buly na DUNCANA KEITHA, jenž si nabruslil blíže k brance a tvrdou ránou propálil Binningtona pod levou rukou! Asistence: Jonathan Toews.
    00:33 Brayden SCHENN - 1:0
     
    00:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A právě BRAYDEN SCHENN otevírá účet dnešního zápasu! Potrestal tak faul na svou osobu, když z pravého kruhu zamířil nechytatelně do odkryté části svatyně po přihrávce od Schwartze. Asistence: Jaden Schwartz a David Perron.

    Milan Huppert

    Góly a asistencie: 1. B. Schenn (Schwartz, Perron), 28. Thomas (Perron, Sanford), 44. R. O'Reilly (B. Schenn, Schwartz), 45. Sanford (Thomas), 50. Faulk (R. O'Reilly, Pietrangelo), 54. Sanford (Thomas) – 11. Keith (J. Toews), 15. C. Murphy (J. Toews), 22. P. Kane (Keith, D. Kubalík), 46. Highmore (Kämpf, A. Nylander), 49. Saad (D. Strome, Dach)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Gunnarsson, Parayko, Scandella, Faulk, Dunn – B. Schenn, R. O'Reilly (A), Schwartz – Perron, Thomas, Sanford – Kyrou, Bozak, Steen (A) – Blais, Sundqvist, Barbašev.
    Chicago Blackhawks: Crawford (M. Subban) – Koekkoek, Keith (A), Boqvist, Määttä, C. Murphy, Seeler – Caggiula, J. Toews (C), D. Kubalík – P. Kane (A), Carpenter, Saad – D. Strome, Dach, DeBrincat – A. Nylander, Kämpf, Highmore.

    Rozhodca: St. Laurent, Skilliter – Gawryletz, Suchánek

    Diváci: 18 096