Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – NJ Devils 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
koniec
Carolina Hurricanes
1:4 (0:3, 1:1, 0:0)
Dallas Stars
cz Streda 26.02.2020, 01:10 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    33:45 Denis GURJANOV - 1:4
     
    33:45
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět tří brankové vedení. Dickinson vyhrál souboj u mantinelu a poslal puk na Hintze, který ještě touš posunul na střed pro DENISE GURJANOVA, který si sjel do lepší palebné pozice a přesnou střelou k tyčky překonává Neděljkoviče. Asistence: Rooper Hintz, Jason Dickinson.
    22:33 Sebastian AHO - 1:3
     
    22:33
    Carolina právě vstřelila branku!
    Canes snižují na rozdíl dvou branek. Slavin si vyměnil puk s Ahem, aby ho poté našel opět a SEBASTIAN AHO střelou z levé strany brankoviště prostřeluje Chudobina. Asistence: Jaccob Slavin, Andrej Svečnikov.
    19:09 Jason DICKINSON - 0:3
     
    19:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    A již to máme o tři branky. Hosté ujeli tři na jednoho, domácí se "lajdácky" nevrátili. Hintzova střela z pravého kruhu zamířila nad, ale puk se od mantinelu odrazil na levou stranu pro JASONA DICKINSONA, který uklidil puk za Neděljkoviče. Asistence: Roope Hintz, Jamie Oleksiak.
    17:20 Roope HINTZ - 0:2
     
    17:20
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars vedou již o dvě branky a je z toho využitá přesilová hra. Gurjanov přihrál o mantinel na ROOPA HINTZE, který nabral rychlost dostal se středem přes Edmundsona až před Neděljkoviče a bekhendovou střelou překonal domácího brankáře. Asistence: Denis Gurjanov, John Klingberg.
    00:51 Tyler SEGUIN - 0:1
     
    00:51
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hvězdy se dostávají v utkání do vedení. Po chybě Skjeie za vlastní brankou se k puku místo Slavina dostal TYLER SEGUIN a střelou z brankoviště prostřelil Neděljkoviče, který byl zcela bez šance. Asistence: Jamie Benn.

    Jan Přikryl

    Góly a asistencie: 23. Aho (Slavin, Svečnikov) – 1. Seguin (Ja. Benn), 18. Hintz (Gurianov, J. Klingberg), 20. Dickinson (Hintz, Oleksiak), 34. Gurianov (Hintz, Dickinson)


    Carolina Hurricanes: Nedeljkovic (A. Forsberg) – Skjei, Slavin (A), Gardiner, T. van Riemsdyk, H. Fleury, Edmundson – Svečnikov, Aho, T. Teräväinen – Foegele, J. Staal (C), Williams – Niederreiter, Trocheck, Nečas – Dzingel, Martinook (A), B. McGinn.
    Dallas Stars: Chudobin (Bishop) – Lindell (A), Sekera, Heiskanen, R. Polák, Oleksiak, J. Klingberg – Ja. Benn (C), Seguin (A), Perry – Hintz, Dickinson, Gurianov – Cogliano, Faksa, Comeau – Janmark, Pavelski, Radulov.

    Rozhodca: Schlenker, Hebert – Berg, Daisy

    Diváci: 18.176