Boston – Calgary 2:5 (kon.) | Montreal – Vancouver 3:4 (po pr.) | Tampa Bay – Toronto 3:4 (kon.)
Philadelphia – San Jose 4:2 (kon.) | Washington – Winnipeg 4:3 (3:2 po s.n.) | NY Islanders – NY Rangers 3:4 (po pr.)
Carolina – Dallas 1:4 (kon.) | Detroit – NJ Devils 1:4 (kon.) | Nashville – Ottawa 3:2 (kon.)
Minnesota – Columbus 5:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 6:5 (kon.) | Arizona – Florida 1:2 (kon.)
Anaheim – Edmonton 4:3 (po pr.)
koniec
Philadelphia Flyers
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
San Jose Sharks
cz Streda 26.02.2020, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:18 Noah GREGOR - 4:2
     
    48:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    NOAH GREGOR vypálil bez přípravy na vrcholu pravého kruhu pro vhazování a jeho nádherná rána s příklepem nad lapačkou Cartera Harta vymetla bližší pravý horní roh brány! San Jose dokázalo snížit. Asistence: Marcus Sörensen.
    43:43 Kevin HAYES - 4:1
     
    43:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    KEVIN HAYES vystřelil na vzdálenější pravé tyči po přihrávce z levého křídla z otočky a puk se od pravého betonu Aarona Della odrazil za čáru! Asistence: Scott Laughton a Travis Konecny.
    29:41 Travis KONECNY - 3:1
     
    29:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    TRAVIS KONECNY si nabruslil v pravém kruhu pro vhazování na diagonální přihrávku Kevina Hayese z vrcholu levého kruhu a vzápětí rychlou střelou zápěstím zamířil mezi betony Aarona Della! Stav zápasu je tak rázem 3:1. Asistence: Kevin Hayes.
    23:51 Kevin HAYES - 2:1
     
    23:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    KEVIN HAYES si najel na vzdálenější pravé tyči na nádhernou přihrávku Scotta Laughtona z levého kruhu pro vhazování a z blízka poté skóroval do odkryté sítě! San Jose si vzalo Coach Challenge kvůli možnému ofsajdu, jenže s ní pak neuspělo. Asistence: Scott Laughton a Travis Konecny.
    06:30 Joel KELLMAN - 1:1
     
    06:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Hosté z aktivity v posledních minutách nakonec vytěžili vyrovnání! Z levé strany vystřelil Jacob Middleton, Hart kotouč vyrazil pouze k JOELOVI KELLMANOVI a ten dorážel do poloodkryté klece – 1:1. Asistence: Jacob Middleton a Tim Heed.
    01:32 Nicolas AUBE-KUBEL - 1:0
     
    01:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers předvedli fantastickou kombinační akci a NICOLAS AUBE-KUBEL po přiklepnutí Jamese van Riemsdyka vymetl střelou z pravého kruhu pro buly a blízkosti bližší pravý horní roh sítě! Flyers tedy využili přesilovou hru a vedou rázem 1:0! Asistence: James van Riemsdyk a Matt Niskanen.

    Martin Augustin

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 2. Aube-Kubel (J. van Riemsdyk, Niskanen), 24. K. Hayes (Laughton, Konecny), 30. Konecny (K. Hayes), 44. K. Hayes (Laughton, Konecny) – 7. Kellman (Middleton, Heed), 49. Gregor (Sörensen)


    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Niskanen, Provorov, P. Myers, Sanheim, Braun, Hägg – Voráček (A), Couturier (A), Giroux (C) – Konecny, K. Hayes, Laughton – Pitlick, D. Grant, J. van Riemsdyk – Aube-Kubel, N. Thompson, M. Raffl.
    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – Burns (A), R. Šimek, Ferraro, Vlasic, Heed, Middleton – Labanc, Couture (C), E. Kane – Gambrell, J. Thornton (A), Meier – Sörensen, True, Gregor – Noesen, Kellman, Suomela.

    Rozhodca: Tom Chmielewski, Eric Furlatt. Čároví: Brian Mach, Kory Nagy

    Diváci: 18290