Chabarovsk – Nižnekamsk 2:3 (po pr.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Red Star Kunlun – Riga 1:2 (kon.)
koniec
Kunlun
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
HC Dinamo Riga
cz Pondelok 24.02.2020, 10:30 • Sibir Arena, Novosibirsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (12:58:04)
     
    Ještě doplním, že dnešní duel sledovalo 3530 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    Alexandr Salák (RIG) – 15 zákroků, 1 gól, 93,8%
    Marek Ďaloga (RIG) – 0+0, 1 střela, čas na ledě 7:31
     
    Střely na branku: 16 – 38
     
    Je konec! Dinamo Riga nakonec zvládlo duel s Kunlunem a vítězí 2:1! Čínský celek přitom v závěrečné periodě pořádně zabral a hnal se za vyrovnáním. O snížení se totiž postaral Devante Smith-Pelly! Následně musel Salák zlikvidovat další nebezpečné střelecké pokusy. V závěru ještě Kunlun odvolal brankáře, ale ani hra v šesti čínskému celku vyrovnání nepřinesla.
     
    Konec zápasu.
     
    59:25
    Victor Bartley si sjel na krásnou přihrávku z levé strany, nicméně ani jeho pokus neprosvištěl mezi tři tyče. Hráči Rigy blokují jednu ránu za druhou.
     
    59:00
    Smith je na střídačce a Kunlun zkouší vyrovnat v šesti bruslařích na ledě!
     
    58:26
    Carter Ashton se po levém křídle dostal do útočného pásma, kde si přehodil puk na bekhend, jenže jeho zakončení vůbec netrefilo branku.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:27
    Tyler Wong se krásně prosmýkl mezi kruhy, zakončil forhendem, ale Alexandr Salák vytáhl další fantastický zákrok betonem!
     
    57:02
    Brandon Magee dostal přihrávku na modrou čáru, nicméně Carter Ashton se dostal až k němu a tělem jej odstavil od kotouče.
     
    56:35
    Andris Džerinš si splnil své defenzivní povinnosti v obranném pásmu a bekhendem vyhodil kotouč do středního pásma.
     
    56:10
    Werek dostal přihrávku na levou stranu, odkud vyslal dělovku příklepem, jenže jeho rána zaduněla o zadní mantinel.
     
    55:06
    Hosté v plném počtu.
     
    54:20
    Kunlun stále drží útočné pásmo, nicméně hokejisté Dinama hrají hodně obětavě a blokují jednu střelu soupeře za druhou.
     
    54:02
    Brandon Yip poslal prudkou přihrávku na modrou čáru, odkud následně střílel Sproul, jenže jeho pokus skončil vedle branky.
     
    53:30
    Hosté se hned v úvodu přesilovky Kunlunu dostali k odraženému kotouči a vyhodili jej přes všechny čáry za branku čínského klubu.
     
    53:06
    Kunlun si navíc zahraje přesilovku. Roberts Lipsbergs dostává dvě minuty za hákování.
    52:51 Devante SMITH-PELLY - 1:2
     
    52:51
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Domácí Kunlun nakonec dokázal dnešní duel zdramatizovat! Čínský celek předvedl rychlý přechod do útočného pásma, po kterém dostal přihrávku před branku DEVANTE SMITH-PELLY a dopravil puk do poloodkryté klece! Asistence: Ryan Sproul, Victor Bartley.
     
    52:34
    Brandon Yip také narazil na soupeře na modré čáře. Hokejisté Dinama ve třetí části hrají opravdu hodně defenzivně a zatím se jim to vyplácí.
     
    52:03
    Werek napadal rozehrávku soupeře na levé straně obranného pásma. Domácí hokejista ale kotouč nevybojoval.
     
    51:38
    Kunlun se vydal do útočného pásma, nicméně rozehrávka Coryho Kanea byla moc prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před domácí klecí.
     
    51:10
    Kristaps Sotnieks si nabruslil na přihrávku do volného prostoru, dostal se do útočného pásma, ale jeho rána prolétla vedle branky.
     
    50:38
    Lauris Darzinš se po levém křídle dostal do útočného pásma, přehodil si kotouč kolem bruslí Cheliose, ale bekhendem nepřekonal dobře postaveného Smithe.
     
    50:03
    Čínskému celku zbývá na vyrovnání posledních deset minut. Domácí hráči se sice usadili v útočném pásmu, ale slabé zakončení skončilo vedle branky.
     
    49:38
    Ethan Werek získal odražený puk za brankou Dinama, jenže jeho zadovka mezi kruhy nenašla nikoho v červeném dresu Kunlunu.
     
    49:05
    Adam Cracknell si sjel na přihrávku na útočnou modrou čáru, hnal se sám na brankáře, ale Salák vytáhl neskutečný zákrok betonem!
     
    48:35
    Brandon Magee svedl souboj o kotouč v rohu obranného pásma. Domácí hokejista kotouč sice vybojoval, jenže jeho následná rozehrávka byla moc pomalá.
     
    48:03
    Brandon Yip se otočil ve středním pásmu, ale jeho oblouček byl moc dlouhý. Obránci soupeře se mezitím dokázali rychle otočit.
     
    47:28
    Marek Ďaloga si dal pozor na napadajícího soupeře a odrazem o mantinel vyhodil kotouč do středního pásma. Kunlun se stále ne a ne dostat do zakončení.
     
    47:10
    Jason Fram projel po levém křídle do útočného pásma a nahodil puk bekhendem na branku. Připravený Salák schoval kotouč do lapačky.
     
    46:51
    Riga se usadila v útočném pásmu, jenže nikdo v bílém dresu se tentokrát nedostal do zakončení. Lotyšský celek ale drží soupeře daleko od své klece.
     
    46:12
    Kristaps Sotnieks nahodil puk na domácí klec ze středního pásma. Domácí brankář ale předvedl dobrý postřeh a vyrazil puk do rohu.
     
    45:39
    Tyler Wong marně číhal na přihrávku do jízdy. Kotouč putoval opačným směrem a skončil na hokejce hostujících hráčů.
     
    45:15
    Lauris Darzinš projel do útočného pásma, jenže se nesetkal s podporou svých spoluhráčů. Naopak zadáci Kunlunu se stáhli hodně rychle.
     
    44:32
    Carter Ashton se před brankou domácího Kunlunu natahoval po přihrávce z levé strany, ale špičkou čepele prodloužil kotouč pouze mimo branku.
     
    44:00
    Kristofer Berglund projel po levém křídle do útočného pásma, předložil kotouč Redlihsovi, ale Smith se proti jeho ráně skvěle přesunul!
     
    43:28
    Sergej Gimajev udržel pro Dinamo kotouč v útočném pásmu. Hostující hráč jej následně po mantinelu nahodil za branku soupeře.
     
    43:05
    Kristaps Sotnieks se prodral do útočného pásma, natlačil se tělem před obránce, ale nedokázal bekhendem zakončit kolem betonu brankáře.
     
    42:31
    Kirill Slepec dostal přihrávku na levou stranu útočného pásma, odkud zakončil forhendem, nicméně ani jeho projektil nenašel cestičku mezi tři tyče.
     
    42:02
    Hosté museli vyklidit útočné pásmo kvůli signalizovanému ofsajdu. Domácí hokejisté tak mají prostor pro rozvinutí nové akce.
     
    41:35
    Spencer Foo dostal přihrávku na modrou čáru a bekhendem protečoval kotouč do středního pásma. Riga ale skvěle napadá od červené čáry.
     
    41:10
    Smith vyjel za svou branku, kde zastavil nahození Dinama a bekhendem posunul kotouč na svého spoluhráče.
     
    40:38
    Hunter Shinkaruk projel po levém křídle do útočného pásma, nicméně jeho následné zakončení skončilo na betonu připraveného Saláka.
     
    40:10
    Riga uspěla na úvodním vhazování třetí třetiny. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale Redlihs přišel o kotouč v rohu kluziště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 12:24.
     
    Střely na branku: 10 – 29
     
    Prostřední perioda je u konce! Po druhé dvacetiminutovce mohou být spokojenější hokejisté Rigy! Riga totiž udeřila ve 29. minutě, kdy se prosadil Ashton! O další dvě minuty později se prosadil Lauris Darzinš! Domácí Kunlun si naopak velké možnosti vypracovat nedokázal. Do kabin se proto jde za stavu 0:2.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:39
    Domácí v plném počtu.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:38
    Benjamin Marshall střílel od modré čáry, nicméně ani jeho pokus nenašel cestičku mezi tři tyče. Hráči Kunlunu už jsou hodně unavení.
     
    38:03
    Smith se dokázal přesunout proti dělovce z prostoru mezi kruhy a levou rukou vyrazil kotouč mimo nebezpečný prostor! Riga ale zůstává ve třetině.
     
    37:39
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Victor Bartley – 2 min., nedovolené bránění).
     
    37:00
    Ani Riga se zatím během své přesilovky není schopná usadit v útočném pásmu. Domácí celek získal kotouč a pomohl si dlouhým vyhozením.
     
    36:25
    Hosté v plném počtu.
     
    36:10
    Uvis Balinskis dostal přihrávku na modrou čáru, ale jeho následné zakončení příklepem zablokoval hned první obránce v červeném dresu Kunlunu.
     
    35:51
    Počet hráčů na ledě se vyrovná! Dvě minuty za podrážení dostává Denis Osipov.
     
    35:25
    Brandon Yip si také sjížděl na přihrávku na modrou čáru, ale rozhodčí přerušil hru pro postavení mimo hru. Riga skvěle boří domácí akce.
     
    35:02
    Kunlun se v úvodu své první přesilovky nemůže usadit v útočném pásmu. Hokejisté domácího celku mají problémy s přechodem přes modrou čáru.
     
    34:25
    Domácí celek si zahraje první přesilovku. Lauris Darzinš dostává dvě minuty za podrážení.
     
    34:05
    Mikelis Redlihs dostal přihrávku do středního pásma, ale bleskově k němu přistoupil jeden ze soupeřů, který mu zamezil v pokračování do útoku.
     
    33:21
    Mohlo být sníženo! Tyler Wong se před hostující klecí natáhl po odraženém kotouči, ale bekhendem jej nedokázal zasunout kolem betonu Alexandra Saláka!
     
    33:00
    Spencer Foo získal odražený puk na modré čáře, přehodil si jej na forhend, jenže jeho zakončení skončilo na betonu brankáře.
     
    32:29
    Jake Chelios rozjel další útočnou akci čínského celku z obranného pásma, ale jeho pobídka na pravou stranu byla moc prudká a skončila na zakázaném uvolnění.
     
    32:10
    Kirill Slepec dostal krásnou přihrávku na levý kruh, odkud zakončil příklepem, ale jeho rána skončila v lapačce připraveného brankáře.
     
    31:40
    Salák se vydal za svou branku a bez problému vystřelil kotouč do bezpečí odrazem o mantinel. Hráči domácího celku jsou teď všude o krok později.
     
    31:10
    Domácí celek se ihned vydal do útoku se snahou o bleskovou odpověď. Nikdo v červeném dresu ale nenašel cestičku do střelecké pozice.
    30:54 Lauris DARZINŠ - 0:2
     
    30:54
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo Riga přetavilo svůj tlak v druhou branku! Smith se musel dlouhou dobu ohánět na brankovišti. Nakonec kotouč propadl na levou stranu, kde se k němu dostal LAURIS DARZINŠ a rychlou střelou uklidil puk do sítě! Asistence: Janis Švanenbergs, Roberts Lipsbergs.
     
    30:29
    Robert Mamčics tentokrát nahodil puk bekhendem do rohu útočného pásma, ale jeho spoluhráči nedokázali kotouč vybojovat pro sebe.
     
    30:05
    Robert Mamčics dostal nabito na modrou čáru, odkud zakončil příklepem, ale jeho pokus skončil na betonu připraveného Smithe.
     
    29:40
    Spencer Foo si řekl o přihrávku do jízdy, ale nikdo ze spoluhráčů mu nedokázal přesně přihrát. Pobídka skončila u obránce.
     
    29:10
    Riga se znovu vydala do útoku, ale s dalším zakončením zápěstím si domácí brankář hravě poradil. Lotyšskému celku však v posledních minutách narostla křídla.
    28:29 Carter ASHTON - 0:1
     
    28:29
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostující celek nakonec využívá přesilovou hru a dostává se do vedení! CARTER ASHTON projel po levém křídle do útočného pásma, naznačil přihrávku před branku, ale překvapil Smithe zakončením do horního růžku! Asistence: Mikelis Redlihs, Lauris Darzinš.
     
    28:08
    Před Smithem skvěle clonil Kristaps Sotnieks, ale domácí brankář si našel skulinku ve výhledu a vyrazil kotouč špičkou betonu.
     
    27:40
    Uvis Balinskis poslal nahození po mantinelu do rohu útočného pásma, ale na jeho pobídku nedosáhl nikdo v bílém. Riga přesto drží útočné pásmo.
     
    27:08
    Domácí získali odražený kotouč za svou brankou a dokázali jej vyhodit přes všechny čáry za klec Dinama. Riga musí rozjet novou akci.
     
    26:47
    Riga si zahraje další přesilovku. Dvě minuty za hákování si odsedí Cory Kane.
     
    26:35
    Roberts Lipsbergs si sjel na přihrávku mezi kruhy, odkud pohotově vyslal tvrdou střelu příklepem, ale domácí brankář Smith vytáhl fantastický zákrok!
     
    26:10
    Adam Cracknell získal odražený puk v obranném pásmu a bekhendem jej vyhodil do pásma středního. Vyhozený puk poté získali hokejisté Dinama.
     
    25:29
    Spencer Foo dojel přihrávku do útočného pásma a forhendem nahodil kotouč po mantinelu za branku Kunlunu. K jeho pobídce se ale nikdo nedostal.
     
    25:03
    Smith si dal pozor na nahození ze středního pásma a hokejkou raději posunul kotouč někam k mantinelu. Dinamo ale začíná zvyšovat aktivitu.
     
    24:39
    Marek Ďaloga sice nahodil puk od modré čáry na branku soupeře, jenže jeho pobídka nebyla pro klec domácího Kunlunu zrovna nebezpečná.
     
    24:15
    Spencer Foo dostal přihrávku do útočného pásma, kam si sjel z pravé strany, ale jeho unáhlená střela zápěstím prolétla kolem branky.
     
    23:35
    Salák vyjel za svou klec, kde zastavil prudké nahození a vypomohl spoluhráčům s rozehrávkou. Zatím sledujeme podobný obrázek hry jako v úvodní části.
     
    23:10
    Devante Smith-Pelly dostal přihrávku na modrou čáru, odkud následně vypálil příklepem, ale jeho rána prolétla daleko od branky.
     
    22:49
    Domácí v plném počtu.
     
    22:10
    Brandon Yip znovu vyhodil puk za modrou čáru a domácí hokejisté prchají na střídačku. Dinamo Riga nesehrálo zrovna povedenou přesilovku.
     
    21:38
    Brandon Yip se dostal k odraženému kotouči a bez váhání jej vyhodil přes všechny čáry za branku Dinama. Lotyšský celek musí rozjet nový útok.
     
    21:12
    Riga se usadila v útočném pásmu, jenže střela od modré čáry prolétla kolem zadní tyčky. Lotyšský celek ale stále drží třetinu.
     
    20:49
    Riga si zahraje první přesilovku. Dvě minuty za držení dostává Tyler Wong.
     
    20:10
    Dinamo uspělo na úvodním vhazování druhé třetiny. Lotyšský celek se ihned dostal do zakončení, ale rána z levé strany minula branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 11:27.
     
    Střely na branku: 7 – 15
     
    První třetina končí! V úvodní dvacetiminutovce jsme sledovali hodně bojovné a zajímavé utkání. Domácí Kunlun sice vstoupil do zápasu o něco aktivněji, ale nedostával se do šancí. Poté začla útočit také Riga, jenže ani hosté si nevypracovali nějakou vyloženou možnost. Do kabin se proto jde bez branek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:28
    Benjamin Marshall si sjel na skvělou přihrávku mezi kruhy, přehodil si kotouč na forhend, ale jeho zakončení zápěstím prolétlo nad břevnem!
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:19
    Brandon Magee dotíral před brankou domácího celku až příliš aktivně a vysloužil si několik menších rad do ramene.
     
    18:10
    Kirill Slepec zastavil rodící se akci domácího celku a špičkou čepele vypíchl kotouč do středního pásma. Kunlun musí rozjet novou akci.
     
    17:28
    Salák přitlačil beton k pravé tyči své branky a předvedl povedený zákrok. Český brankář ve službách Dinamo Riga působí v úvodní periodě hodně jistě.
     
    17:00
    Zakázané uvolnění také na druhé straně. Úvodní třetina se vlivem častých přerušení pořádně natahuje.
     
    16:24
    Kunlun se ze sílícího tlaku svého soupeře vymanil jen za cenu vyhození kotouče přes všechny čáry na zakázané uvolnění.
     
    16:10
    Lauris Darzinš dostal přihrávku na pravý kruh, odkud následně vypálil příklepem, ale trefil jen vnější oblouk branky domácího Kunlunu.
     
    15:24
    Další ofsajd na straně čínského klubu! Dinamo na modré čáře nutí hráče s kotoučem ke kličce navíc a získává tak cenný čas pro oddech.
     
    15:05
    Devante Smith-Pelly udržel kotouč na modré čáře, poslal přihrávku na Brandona Yipa, který střílel z pravé strany, ale vůbec netrefil branku.
     
    14:38
    Kristaps Sotnieks se dral do útočného pásma, ale Jake Chelios jej zastavil na modré čáře. Pokračuje obrovská bitva o střední pásmo.
     
    14:02
    Smith si dal pozor na nájezd rozjetého soupeře a vytáhl povedený zákrok lapačkou. Jejím hřbetem dokázal kotouč vyrazit nad horní tyčku.
     
    13:25
    Kunlun se pokusil prodrat do útočného pásma středem ledové plochy, jenže lotyšský celek skvěle napadá rozehrávku domácího mužstva.
     
    13:02
    Devante Smith-Pelly byl také příliš netrpělivý a projel do útočného pásma před kotoučem. Postavení mimo hru, hra se přestěhuje do středního pásma.
     
    12:35
    Protapovič si sjel pro přihrávku až do obranného pásma. Hokejista lotyšského celku následně přihrál Redlihsovi, který o puk bleskově přišel.
     
    12:03
    Carter Ashton dostal krásnou přihrávku na levé křídlo, jenže projel přes modrou čáru ještě před kotoučem. Postavení mimo hru, vhazuje se ve středním pásmu.
     
    11:29
    Brandon Magee skvěle napadal rozehrávku lotyšského celku, jenže od jeho čepele se kotouč odrazil na střídačku. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    11:05
    Salák se znovu musel pořádně ohánět. Brankovištěm totiž projela přihrávka od mantinelu. Nikdo v červeném dresu Kunlunu na kotouč nedosáhl.
     
    10:26
    Brandon Yip si sjel do útočného pásma, přehodil si kotouč na bekhend, ale jeho ránu na vzdálenější tyč dokázal Salák skvěle vyrazit!
     
    10:05
    Devante Smith-Pelly dostal zpětnou přihrávku na modrou čáru, odkud pohotově pálil příklepem, ale jeden z obránce jeho pokus tečoval do ochranné sítě.
     
    09:38
    Kristaps Sotnieks dostal prostor pro zakončení mezi kruhy, jenže jeho dělovka příklepem byla nepřesná a pouze zaduněla o zadní mantinel.
     
    09:15
    Chelios dostal přihrávku do jízdy, podél levého mantinelu se prosmýkl do útočného pásma, jenže jeho pokus forhendem skončil na betonu brankáře.
     
    08:35
    Smith znovu vyjel za svou klec, kde zastavil nahození a následně rozehrál bekhendem. Puk ale po chvíli opustil ledovou plochu. Hra se zatím hodně kouskuje.
     
    08:10
    Roberts Lipsbergs objel branku domácího celku, krásně se otočil a snažil se uklidit puk mezi Smithovy betony. Domácí brankář znovu předvedl pozorný zákrok.
     
    07:35
    Smith ukázal skvělé čtení hry! Chelios totiž chyboval a Redlihs mu vypíchl kotouč. Domácí brankář po něm ale skočil a přerušil hru.
     
    07:10
    Kunlun se po delší době vydal do útoku, jenže přihrávka na levé křídlo byla moc prudká a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazuje se před Smithem.
     
    06:48
    Werek se v obranném pásmu dostal k nahození soupeře a před dotírajícím sokem si musel pomoci bekhendovou přihrávkou za vlastní klec.
     
    06:07
    Protapovič přitlačil soupeře k mantinelu takovou silou, že se kotouč odrazil mimo ledovou plochu. Čárový rozhodčí poté nařídil vhazování ve středním pásmu.
     
    05:31
    Mikelis Redlihs napadal obránce Cheliose v obranném pásmu. Hostující hráč jej trošičku klepl přes hokejku, ale rozhodčí se rozhodl nevylučovat.
     
    05:10
    Vitalijs Pavlovs dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, prosmýkl se do útočného pásma, ale jeho pokus bekhendem prolétl vedle branky.
     
    04:29
    Alexander Salák vyjel ven z branky a vypomohl hokejistům Rigy s rozehrávkou. Český brankář přesnou pobídkou našel Berglunda.
     
    04:05
    Zadáci čínského klubu uklidňují rozehrávku za svou brankou. Nikdo v červeném dresu teď zrovna nehýří aktivitou. Hraje se spíše opatrně.
     
    03:29
    Lauris Darzinš dostal prostor na pravé straně útočného pásma, okud zkusil překvapit domácího brankáře, ale gólman Kunlunu vytáhl dobrý zákrok.
     
    03:10
    Janis Švanenbergs získal nepřesnou rozehrávku domácího celku a dostal se s kotoučem do útočného pásma. Jeho pokus ale minul branku.
     
    02:21
    Pavlovs dostal přihrávku na modrou čáru, odkud zakončil zápěstím, jenže jeho pokus skončil na hrudi připraveného brankáře v červeném dresu.
     
    02:10
    Domácí brankář vyjel za svou klec, kde u mantinelu zastavil prudké nahození a následně pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou.
     
    01:28
    Kirill Slepec ujel domácím obráncům, dostal se do zakončení zápěstím, ale brankář domácího Kunlunu jeho ránu udržel mezi rukou a tělem!
     
    01:12
    Jake Chelios vybojoval kotouč za vlastní klecí, vyjel s ním do středního pásma a dostal se až do zakončení. Jeho pokus zápěstím ale minul branku.
     
    00:38
    Victor Bartley dostal přihrávku na levou stranu ledové plochy, prosmýkl se do útočného pásma, jenže jeho rána zápěstím prolétla kolem zadní tyčky.
     
    00:10
    Riga uspěla na úvodním vhazování dnešního souboje. Lotyšský celek se ihned vydal do útoku, ale nahození do útočného pásma bylo nepřesné.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní lotyšská a čínská hymna.
     
    Oba týmy už jsou na ledě. Kunlun bude hrát v červeném, zatímco Riga oblékne bílé dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Bartley, Sproul, Fram, Chelios, Šustr, D. Osipov – Lockhart, Foo, Wong – Werek, Yip, Shinkaruk – Cracknell, Smith-Pelly, Skvorcovs – Hunt, Magee, Kane.

    Dinamo Riga: Salák (Liepins) – Berglund, Sotnieks, Mamčics, Marshall, Balinskis, Ďaloga, Gimajev – Protapovič, Ashton, Meija – M. Redlihs, Darzinš, Švanenbergs – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Gegeris, Slepec, Berzinš – Lejnieks.

    Rozhodčí: Běljajev, Kuljov – Bersenjov, Viljugin.
     
    Vzájemný duel

    Dnešní soupeři se spolu utkali na konci října. Kunlun vyhrál 3:1 na ledě Rigy.
     
    Red Star Kunlun

    Jediný čínský zástupce v Kontinentální hokejové lize zatím sehrál šedesát jedna zápasů a vybojoval v nich šedesát bodů. Kunlunu tak patří osmá pozice Východní konference. Před devátým Nižněkamskem je ale pouze o skóre a desátý Amur Chabarovsk ztrácí na osmou pozici jediný bodík. Z posledních tří duelů si navíc Kunlun odnesl jediný bod. Naposledy prohrál 1:2 v Magnitogorsku.
     
    Dinamo Riga

    Hostující Dinamo Riga sehrálo v letošním ročníku šedesát zápasu, ve kterých vybojovalo třicet devět bodů. S tímto ziskem patří lotyšskému celku jedenáctá pozice Západní konference. Na poslední Dynamo Minsk ale má k dobru jen dva body. Na play-off už to Dinamu určitě stačit nebude. V posledním duelu navíc Riga prohrála 1:3 na ledě Admiralu Vladivostok.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání KHL mezi Red Star Kunlun a Dinamo Riga. Duel začíná v 10:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 53. Smith-Pelly (Sproul, Bartley) – 29. Ashton (Rēdlihs, Dārziņš), 31. Dārziņš (Švanenbergs, Lipsbergs)


    Kunlun: J. Smith (Hrubec) – Bartley, Sproul, Fram, Chelios, Šustr, D. Osipov – Lockhart, Foo, Wong – Werek, Yip, Shinkaruk – Cracknell, Smith-Pelly, Skvorcovs – Hunt, Magee, Kane.
    HC Dinamo Riga: Salák (Liepins) – Berglund, Sotnieks, Mamčics, Marshall, Balinskis, Ďaloga, Gimajev – Protapovič, Ashton, Meija – Rēdlihs, Dārziņš, Švanenbergs – Pavlovs, Džerinš, Lipsbergs – Gegeris, Slepec, Berzinš – Lejnieks.

    Rozhodca: Běljajev, Kuljov – Bersenjov, Viljugin

    Diváci: 3530