Chabarovsk – Nižnekamsk 2:3 (po pr.) | Vladivostok – Barys 1:3 (kon.) | Red Star Kunlun – Riga 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Amur Chabarovsk
2:3 (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Pondelok 24.02.2020, 08:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:33 Matt WHITE - 2:3
     
    60:33
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Je hotovo. Tomáš Zohorna ve snaze zabránit akci hostů vhodil svoji hůl do střely soupeře a sudí tak nařídil trestné střílení. To bezpečně proměnil MATT WHITE a dává tak hostům bonusový bod navíc – 2:3.
    56:53 Jevgenij RJASENSKIJ - 2:2
     
    56:53
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Domácí neudrželi vedení a je vyrovnáno. Hned po vhazování vyslal z dálky střelu JEVGENIJ RJASENSKIJ a načapal domácího brankáře, kterému zapadl puk za jeho záda – 2:2. Dost možná si hosté vynutili prodloužení. Asistence: Pavel Kulikov a Timur Chafizov.
    50:42 Kirill RASSKAZOV - 2:1
     
    50:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Sice už byli hosté v plném počtu, domácí ještě využívali tlaku před hostující klecí a vyplatilo se. KIRILL RASSKAZOV, ač byl jeden z obránců Nižněkamsku proti, nakonec protlačil puk mezi betony Šaryčenkova a domácí strhávají poprvé vedení na svou stranu – 2:1. Asistence: Valerij Vasiljev a Ondřej Vitásek.
    47:07 Michal JORDÁN - 1:1
     
    47:07
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Nyní se to už domácím povedlo a je vyrovnáno. Hynek Zohorna poslal puk svému krajanovi a MICHAL JORDÁN pak svižnou ranou z levého kruhu se trefuje k protější tyči – 1:1. Asistence: Hynek Zohorna a Danil Fajzullin.
    06:21 Zack MITCHELL - 0:1
     
    06:21
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Hosté se z nenápadné akce ujímají stejně jako včera, vedení. Bryncev nahodil puk před domácí branku, kde ho na levé straně bekhendem uklidil za Alikinova záda ZACK MITCHELL – 0:1. Asistence: Alexandr Bryncev.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 48. Jordán (H. Zohorna, Fajzullin), 51. Rasskazov (Vasiliev, Vitásek) – 7. Z. Mitchell (Bryncev), 57. Riasenskij (P. Kulikov, Chafizov), 61. White (t.s.)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Kiseljov) – Vitásek, Jordán, Vasiliev, Koriagin, Korobov (C), Turbin, Alexandrov – Jazkov, H. Zohorna (A), T. Zohorna – Rasskazov, Rudenkov, Fajzullin – Železkov, Vl. Ušenin, Vj. Ušenin (A) – Golubev, Veličkin, Kuznecov.
    Neftechimik Nižnekamsk: Šaryčenkov (Barulin) – Bryncev, Šaripzjanov (C), Aťušov, Riasenskij, An. Sergejev, Volgin (A), Semjonov – Enlund, Chajrullin, Berglund – Šiksatdarov (A), Z. Mitchell, White – P. Kulikov, Poriadin, Černikov – Chafizov, Grošev, Šarifjanov – Bikmullin.

    Rozhodca: Vasiljev, Naumov – Gorděnko, Sysujev

    Diváci: 7 100