Sparta – Česká Lípa 9:6 (kon.) | Bohemians – Pardubice 10:5 (kon.) | Hattrick Brno – Liberec 9:8 (kon.)
Otrokovice – Black Angels 5:7 (kon.) | Střešovice – Ostrava 4:9 (kon.) | Královské Vinohrady – Vítkovice 4:10 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
10:5 (5:1, 3:1, 2:3)
Sokoli Pardubice
cz Nedeľa 23.02.2020, 17:00 • SH Děkanka, Praha • Livesport Superliga (CZ) • 25. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:58
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Adam Šmíd – 2 min., Bránění ve hře).
     
    58:25
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Jakub Buršík – 2 min., Držení).
    57:08 David PETRŽELA - 10:5
     
    57:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Jan Savický skvěle zužitkoval přečíslení tři na jednoho poté, co se domácí zapomněli na útočné polovině. Naznačil střelu, ale místo toho si míček pouze posunul na bekhend a předložil ho před poloodkrytou branku střelci DAVIDU PETRŽELOVI. Ten nepohrdl otevřeným prostorem. Asistence: Jan Savický.
    54:43 Jan SAVICKÝ - 10:4
     
    54:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Poprvé v utkání dávají Pardubice dva góly v jedné třetině. Postaral se o to JAN SAVICKÝ, který proměnil nájezd z levé strany. Střela šla na vzdálenější tyč a Tomáš Hyršl tentokrát ani nehnul svou rukou. Další úprava skóre na 10:4. Asistence: David Žáček.
     
    54:05
    Filip Folauf sice nádherně trefil míček ze vzduchu a zatloukl ho pod břevno, ale rozhodčí má okamžitě jasno, že šlo o vysokou hůl.
     
    51:57
    Další velká šance Pardubic, kterou musel po výjezdu Pakosty zastavit až Krebner. Soupeři zblokoval hůl.
     
    51:47
    Lukáš Prix své trestné střílení rozjížděl hodně pomalu, ve finále toho ale moc nevymyslel. Krátká klička a snaha o zakončení do horního růžku, ten ale míček přeletěl o pořádný kus.
     
    51:28
    Lukáš Slabý rozehrál akci, která vyvrcholila faulem v brankovišti. To bude trestné střílení!
    50:26 Filip FORMAN - 10:3
     
    50:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    No a právě FILIP FORMAN se zhostil role kata. Tohle byla nejvzdálenější trefa tohoto zápasu, Šárka našel Formanovu hůl někde u půlicí čáry. Jenže přesná a tvrdá rána se o žádnou překážku nezastavila. Domácí uzavírají svou desítku. Asistence: Jakub Šárka.
     
    49:55
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Lukáš Prix – 2 min., Nedovolené vrážení).
    45:03 Lukáš KUČERA - 9:3
     
    45:03
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nenápadná akce a Pardubice přidávají třetí gól. Lukáš Prix poslal míček na polovinu soupeře, LUKÁŠ KUČERA ho dostal z rohu hřiště až na střed a z rychlé otočky trefil parádně. Jeho rána zapadla do horního rohu domácí klece. Asistence: Lukáš Prix
    41:08 Matyáš KREBNER - 9:2
     
    41:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Pardubice si zjevně nedokáží pomoct ani přesilovou hrou. Daniel Cabejšek okradl Sokoly o míček a rychlý kontr vyšperkoval přihrávkou na MATYÁŠE KREBNERA. Jeho střela zamířila do odkryté klece. Stav je 9:2. Asistence: Daniel Cabejšek.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu FbŠ Bohemians (Filip Forman – 2 min., Zdržování hry).
     
    39:59
    Dnešní utkání sleduje 182 diváků.
    39:59 Jakub ŠÁRKA - 8:2
     
    39:59
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A skutečně přichází gól v úplně poslední vteřině prostřední části. Filip Forman z otočky našel před brankovištěm odstoupeného JAKUBA ŠÁRKU a ten ranou z první nedal Martinu Halešovi ani časomíře šanci. Pro Šárku je to druhá trefa a celkově pátý bod v zápase. Asistence: Filip Forman.
     
    38:38
    Marek Ďopan našel nohy zakleknutého Přemka Pakosty, který z následného protiútoku zamířil na vzdálenější tyč a trefil brankovou konstrukci.
    34:41 Ivo TEICHMAN - 7:2
     
    34:41
    Pardubice právě vstřelily branku!
    A hosté reagují snížením z bleskové akce. Petr Černý vyslal dlouhý pas na před brankovištěm zaparkovaného IVA TEICHMANA a ten správně zvolil zakončení po zemi. Tomáš Hyršl tradičně zkoušel situaci zachránit tygřím skokem, jenže právě proto už nestihl položit své tělo na hrací plochu. Kosmetické snížení na 7:2. Asistence: Petr Černý.
     
    30:15
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Lukáš Prix – 2 min., Sekání).
     
    27:45
    Šebkův pokus zastavila branková konstrukce.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Jan Bílý – 2 min., Hrubost).
    25:08 Mikuláš FORMAN - 7:1
     
    25:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Exkluzivní přihrávka Jakuba Šárky z vlastní poloviny našla rozjetý rychlík jménem MIKULÁŠ FORMAN. Ten nejprve předběhl obránce, a pak si ještě míček stáhl k forhendovému zakončení. Střela nad nohu zapadla do prostoru u zadní tyčky. Asistence: Jakub Šárka.
     
    23:05
    Bohemians právě vstřelili branku!
    FbŠ se znovu usadilo na útočné polovině a využívá svou početní převahu. Filip Forman vybídl na levé straně postaveného JAKUBA ŠÁRKU, který zase nachytal Haleše rychlou kličkou u přední tyčky. Bekhendem pak poslal míček nad nohu brankáře. Asistence: Filip Forman.
     
    21:51
    Vyloučení v týmu Sokoli Pardubice (Vojtěch Klein – 2 min., Sekání).
     
    19:27
    Klobouček před dalším zásahem Tomáše Hyršla! Robinsonáda zastavila Adama Šmída, který pálil, jak nejrychleji uměl. Ani to však nestačilo.
    19:06 Vojtěch ZEZULKA - 5:1
     
    19:06
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Patrik Šebek z rohu hřiště poslal přihrávku na zlatém podnosu a je to 5:1. Na středu stál totiž připravený VOJTĚCH ZEZULKA, který vymetl zbylé pavučinky v pardubické brance. Asistence: Patrik Šebek.
     
    15:13
    Hyršl chytá skvěle. Z pravé strany postupoval Petr Černý, jenže ani prudká rána na přední tyč neprošla.
    13:26 Pavel ČIHÁK - 4:1
     
    13:26
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Bohemians rozehrávali z ještě zajímavější pozice a mohou slavit svůj čtvrtý gól. PAVEL ČIHÁK přejel s míčkem osu hřiště a Martin Haleš jeho pohyb společně se svými obránci nezachytil. Asistenci si připíše Jakub Šárka, který míček posunul svému spoluhráči do běhu. 4:1. Asistence: Jakub Šárka.
    10:58 Ivo TEICHMAN - 3:1
     
    10:58
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Rychlý ohňostroj gólů pokračuje. Tentokrát byli na řadě hosté, kteří využili velkého tlaku do brankoviště. Jan Kourek ještě svou akci neproměnil, jenže posunul branku a po střele IVA TEICHMANA a zákroku Tomáše Hyršla rozhodčí uznal technickou trefu. Důležité snížení pro Pardubice. Bez asistence.
    10:36 Matěj PĚNIČKA - 3:0
     
    10:36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Úchvatná akce a je to 3:0. Nejprve se neujala střela hostujícího Smoly a z protiakce díky perfektní přihrávce Pavla Čiháka mohl své umění před brankou předvést MATĚJ PĚNIČKA. Rychlá stahovačka skončila za brankářem Halešem. Asistence: Pavel Čihák.
    09:27 Viktor KOPECKÝ - 2:0
     
    09:27
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A zase jsou to domácí, kteří udeřili z velmi podobné pozice, jako v případě úvodního gólu. Tentokrát míček za tělem skryl VIKTOR KOPECKÝ, jeho svižná rána se zastavila až v horním rohu pardubické branky. Pro Sokoly těžká rána, zvlášť poté, co se začali přece jen trochu osmělovat. Asistence: Adam Růžek.
    00:30 Kryštof KRBEC - 1:0
     
    00:30
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Napodruhé to domácímu celku klaplo. Jakub Šárka po rozehrávce z rohu hřiště poslal balonek na hůl KRYŠTOFA KRBCE a ten ze středu střelou tahem vymetl šibenici. Gólman Haleš se jen ohlédl za svá záda, favorit se ujímá vedení. Asistence: Jakub Šárka.

    Patrik Czepiec

    Góly a asistencie: 1. Krbec (Šárka), 10. Kopecký (Růžek), 11. Pěnička (Čihák), 14. Čihák (Šárka), 20. Zezulka (Šebek), 24. Šárka (Forman), 26. Forman (Šárka), 40. Šárka (Forman), 42. Krebner (Cabejšek), 51. Forman (Šárka) – 11. Teichman, 35. Teichman (Černý), 46. Kučera (Prix), 55. Savický (Žáček), 58. Petržela (Savický)


    FbŠ Bohemians: Hyršl (Kotouček) – Zezulka, Vojtíšek, Čihák, Cabejšek, Ďopan, Krbec, Dobisík – Šebek, Krebner, Forman – Kopecký, Buršík, Folauf – Pěnička, Kieler, Forman – Růžek, Šárka.
    Sokoli Pardubice: Haleš – Oubrecht, Slabý, Klein, Kaluža, Prix – Zozulák, Kučera, Kourek – Teichman, P. Pakosta, Šmíd – Savický, Petržela, Žáček – Bílý, Černý, Smola.

    Rozhodca: Müller, Novosad

    Diváci: 182