Doneck – Benfica 2:1 (kon.) | Frankfurt – Salzburg 4:1 (kon.) | Razgrad – Inter 0:2 (kon.)
Brugge – Manchester United 1:1 (kon.) | Kluž – Sevilla 1:1 (kon.) | Kodaň – Celtic 1:1 (kon.)
Getafe – Amsterdam 2:0 (kon.) | Lisabon – Başakşehir 3:1 (kon.) | Rangers – Braga 3:2 (kon.)
AS Rím – Gent 1:0 (kon.) | Wolfsburg – Malmö 2:1 (kon.) | Alkmaar – Linz 1:1 (kon.)
Olympiakos – Arsenal 0:1 (kon.) | APOEL – Bazilej 0:3 (kon.) | Leverkusen – Porto 2:1 (kon.)
Wolverhampton – Espanyol 4:0 (kon.)
koniec
AS Rím
1:0 (1:0)
KAA Gent
Štvrtok 20.02.2020, 21:00 • Stadio Olimpico, Rím • Európska liga • 1/16 finále
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:10:55)
     
    Držanie lopty: 53 % : 47 %.
    Strely na bránu: 4:6.
    Strely mimo: 4:4.
    Rohy: 6:2.
    Ofsajdy: 3:3.
    Fauly: 7:13.
     
    Druhý polčas priniesol lepší futbal, na rozdiel od prvého dejstva sme v ňom ale gól nevideli. Gent bol v ňom výrazne aktívnejší ako v prvých 45 minútach, ani jednu zo svojich gólových príležitostí však premeniť nedokázal. Ani domáci však nezaostávali a i oni si vypracovali slušné gólové šance, gól by však v druhom polčase zrejme nepadol, ani keby sa hralo ešte o hodinu dlhšie. S najtesnejším náskokom tak do odvety v Belgicku pôjdu Rimania.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    AS Rím má loptu na kopačkách a bezpečne kontroluje záver zápasu. Hostia sa ju neúspešne snažia získať a behajú za domácimi.
     
    90+1
    Striedanie v tíme KAA Gent: z ihriska odchádza Sven Kums, prichádza Sulayman Marreh.
     
    90
    Bude sa hrať ešte tri minúty.
     
    89
    Do odrazenej lopty sa za šestnástkou Gentu oprel Patrick Kluivert, tvrdou strelou ale trafil len pred seba stojaceho obrancu Plastuna.
     
    88
    Center Rimanov z rohu odvrátila domáca obrana k Smallingovi, ktoréhmu sa strela vôbec nevydarila a skončila výrazne mimo Kaminského brány.
     
    87
    Santonov center sprava na zadnú tyč zasiahol hlavou Kolarov, jeho hlavičku ale výborným zákrokom vyrazil pri tyči svojej brány brankár hostí Kaminski. Následnú dorážku domáceho hráča zablokoval obranca Gentu.
     
    86
    Domáci sa nikam neponáhľajú a loptu posunuli dozadu. Od obrancov potom začína ich ďalší postupný útok.
     
    85
    Santonov center z pravej strany zablokoval Mohammadí, od ktorého sa lopta vrátila naspäť k Santonovi. Jeho druhý pokus potom hostia odhlavičkovali priamo do autu.
     
    84
    Odjidja-Ofoe zakrútil loptu smerom na bránu a brankárovi Pauovi Lópezovi jeho nečakaná strela vypadla. Lopta sa našťastie pre domácich odrazila od Fazia naspäť k nemu a na druhýkrát ju už chytil.
     
    83
    Carles Pérez podrazil prenikajúceho Čakvetadzeho pri vlastnej šestnástke. Gent získava priamy kop z ľavej strany, takmer od rohovej zástavky.
     
    82
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Diego Perotti, prichádza Justin Kluivert.
     
    80
    Center domácich z rohu odhlavičkoval hneď prvý brániaci hráč Gentu na prednej tyči. Perotti sa potom pokúsil o sólový prienik z ľavej strany, lopta mu ale odskočila a pripravený brankár Kaminski ju hneď chytil.
     
    79
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Lorenzo Pellegrini, prichádza Henrich Mchitarjan.
     
    78
    Davidov center sprava odkopol Smalling a v následnom súboji o loptu fauloval Kolarova Owusu. Domáci sa s rozohrávkou vôbec neponáhľajú.
     
    77
    Perotti si nabehol na kolmicu na ľavé krídlo a navádzal si loptu do šestnástky, trochu oneskorene mu bol ale odpískaný ofsajd. Na striedačke AS Rím sa medzitým pripravuje na striedanie Mchitarjan.
     
    76
    Džeko sklepol Smallingov odkop z vlastnej polovice na pravé krídlo na Lorenza Pellegriniho, ktorému ale sklzom odkopol loptu do autu Mohammadí.
     
    75
    Kolarov si neporozumel pri autovom vhadzovaní s Lorenzom Pellegrinim a loptu po jeho spätnej prihrávke prepustil do autu. Hostia sa znovu vracajú na polovicu AS Rím.
     
    74
    Striedanie v tíme KAA Gent: z ihriska odchádza Roman Bezus, prichádza Giorgi Čakvetadze.
     
    72
    Carles Pérez si individuálne naviedol loptu sprava na stred cez dvojicu protihráčov a vystrelil z hranice šestnástky, jeho strelu ale zablokoval mimo svojej brány v sklze obranca Plastun.
     
    71
    Obaja brankári si teraz nevydarenými nákopmi vymenili loptu. Tú tak majú na kopačkách hostia, ktorí sa snažia napriek vysokému presingu AS Rím založiť svoj ďalší útok.
     
    70
    Domáci dobrým pohybom vytlačili hostí na ich polovicu a nakoniec ich donútili k malej domov na brankára Kaminského. Ten však musel pred Džekom loptu odkopnúť len do autu.
     
    69
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Leonardo Spinazzola, prichádza Davide Santon.
     
    67
    Dlhé obliehanie šestnástky domáceho tímu skončilo krásnym prienikovým pasom na Depoitrea, ktorý ale sám pred Pauom Lópezom loptu dobre netrafil a len ju jemne tečoval. Španielsky brankár ju napokon chytil.
     
    66
    Džeko sa vrátil do obrany, aby obral hostí o loptu a potom ju sám i zaviezol na polovicu Gentu. Tam sa po dlhšej dobe usadili k svojej postupnej kombinácii pre zmenu hráči AS Rím.
     
    65
    Žltú kartu za šliapnutie na nohu Bezusa dostáva Chris Smalling (AS Rím).
     
    64
    Odjidja-Ofoe sa snažil prejsť individuálne po pravom krídle, to sa mu ale nevydarilo. Domáci sa však i tak nedokážu dostať k lopte a naďalej sa bránia.
     
    63
    Pau López vybehol ďaleko pred svoje pokutové územie, aby odkopol nákop hostí na rozbehnutého Davida. Hostia potom museli znovu prejsť len k postupnému útoku.
     
    61
    Kapitán Gentu Odjidja-Ofoe si naviedol loptu k šestnástke AS Rím a tvrdou strelou pod brvno donútil domáceho gólmana Paua Lópeza k výbornému zákroku.
     
    60
    AS Rím sa po chybe hostí dostalo do prečíslenia 3 proti 2. Pérez sa s loptou po pravom krídle dostal k šestnástke hostí, nepresnú prihrávku do stredu pokutového územia ale zrazil obranca Gentu k svojmu brankárovi.
     
    59
    Odjidja-Ofoe si na konci tohto úroku Gentu naviedol loptu z pravej strany na os ihriska a ľavačkou cez obrancu vystrelil, jeho strelu k bližšej tyči ale brankár Pau López vyrazil.
     
    58
    Brankár AS Rím rozohral veľmi zle a hlavne priamo na hráča Gentu. Hostia ale svoju príležitosť nevyužili a mizernými prihrávkami sa sami vytlačili mimo streleckej príležitosti.
     
    57
    Kolarov nacentroval na Cristanteho, ktorý loptu zo stredu šestnástky usmernil hlavou do ľavej tyče. Vzrušenie ale bolo zrejme napokon zbytočné, pretože čiarový rozhodca odmával Cristantemu ofsajd.
     
    56
    Džeko si pokryl loptu na útočnej polovici a zozadu ho podkopol v súboji o ňu Owusu. Ďalší priamy kop z ľavej strany útočnej polovice pre AS Rím.
     
    55
    Bezus znovu vystrelil zo strednej vzdialenosti, jeho pokus ale nemal potrebnú razanciu a strelu po zemi bez väčších problémov zlikvidoval brankár Pau López.
     
    53
    Hostia sa vrátili svojim postupným útokom pred šestnástku AS Rím. Nakoniec sa k strele odhodlal Kums, ktorý svojou strelou z prvej trafil Davida a od neho sa lopta odrazila za bránkovú čiaru.
     
    52
    Bezus skočil v súboji o loptu na nohu Smallingovi, ten ale ešte dokázal rozohrať. Na jeho nákop si nabiehal Džeko, loptu ale nespracoval a tá napokon skončila za bránkovou čiarou.
     
    51
    Na skvelý pas na zadnú tyč si nabehol Smalling, proti ktorému sa ale stihol k svojej ľavej tyči presunúť brankár Kaminski. Smallingovo zakončenie z prvej zblízka skvelým zákrokom vyrazil.
     
    50
    Plastun v hlavičkovom súboji pred vlastnou šestnástkou zrazil na trávnik nedovoleným spôsobom Džeka. Priamy kop pre AS Rím z ľavej strany útočnej polovice.
     
    49
    Hostia vstúpili do druhého polčasu veľmi aktívne a domácim ešte nedovolili rozohrať. I teraz odkopol Smalling pod tlakom vysoko napádajúcich hráčov Gentu loptu len do autu.
     
    48
    Mohammadí si v rýchlom protiútoku Gentu nabehol na prihrávku na ľavé krídlo, i on bol ale v momente prihrávky v postavení mimo hry.
     
    47
    Hostia sa hneď po výkope posunuli na útočnú polovicu, k streleckému pokusu sa ale napokon nedostali. Depoitreovi bol pri nábehu na kolmicu v ofsajdovej pozícii.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali hostia. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:04.
     
    Prvé dejstvo veľa futbalovej krásy neponúklo. Domáci mali územnú prevahu, cez dobre organizovanú obranu hostí sa ale nedostali takmer k ničomu. Ich jedinú veľkú gólovú príležitosť ale dokázal premeniť na zatiaľ jediný gól zápasu Carles Pérez, do šatne tak predsa len pôjdu hráči AS Rím spokojnejší. Hostia sa tak budú musieť prezentovať v druhom polčase viac i smerom dopredu, ak chcú mať šancu na strelený gól vonku.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 58 % : 42 %
    Strely na bránu: 2:0
    Strely mimo: 2:3
    Rohy: 2:1
    Ofsajdy: 1:1
    Fauly: 5:7
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Prvý polčas končí symbolicky faulom Depoitrea na Péreza pri autovej čiare. Z tribún sa ozýva tichý piskot...
     
    45
    Bude sa hrať ešte jednu minútu.
     
    44
    Prvý polčas sa dohráva doslova v chodeckom tempe. Domáci sa neponáhľajú smerom dopredu a hostia ich zase príliš nenapádajú.
     
    43
    Po nepresnej prihrávke Fazia napokon získali loptu hráči Gentu. Tí ju posunuli dozadu a svoj útok zakladajú od obrancov spred vlastnej šestnástky.
     
    42
    AS pokračuje v hre na krátke prihrávky, cez dobre organizovanú obranu Gentu sa ale dostáva k pokutovému územiu súpera len s veľkými problémami. Jeho kombinácia tak prebieha hlavne v strede poľa.
     
    41
    Depoitre si nabehol na výborný pas zo stredu poľa, na poslednú chvíľu mu ale loptu vypichol Smalling. Domáci potom prešli znovu k postupnej kombinácii na polovici súpera.
     
    40
    Domáci tím odpovedá svojim útokom. Perottiho strela z pravej strany bola zablokovaná obrancom Gentu a po nepresnej prihrávke domácich skončila lopta v aute.
     
    38
    Smalling nepochopiteľnou prihrávkou v strede poľa doslova vysunul do voľného priestoru Odjidja-Ofoeho. Ten si loptu narazil s Bezusom, po jeho prihrávke ale zakončil z prvej vysoko nad Lópezovu bránu.
     
    37
    Center od rohovej zástavky doletel síce do stredu šestnástky Gentu na Smallinga, ten ale nedokázal loptu poriadne zasiahnuť a Kolarovova nepresná prihrávka napokon skončila u brankára Kaminského.
     
    36
    Pérezovi sa ďalší pokus o sólový prienik z pravého krídla nevydaril, v následnom súboji o loptu s Kumsom ale vybojoval pre domácich rohový kop.
     
    35
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za nebezpečnú hru vysokou nohou proti Kolarovovi Roman Bezus (KAA Gent). Srba nezasiahol, ten sa ale i tak zrútil na trávnik a vyžiadal si ošetrenie.
     
    33
    David vystihol rozohrávku domácich a rozbehol sa smerom k ich šestnástke. Úplne zbytočnou prihrávkou doľava ale chcel prihrať Bezusovi, ktorý bol v obkľúčení dvojice domácich hráčov. Hostia tak o loptu prišli.
     
    32
    Owusu sa rozbehol po zisku lopty do individuálneho prieniku po pravej strane a takmer sa mu vydaril. Až pri vlastnom pokutovom území ho zastavil Kolarov, ktorý ho pripravil o loptu.
     
    31
    Pérez prihrávkou z pravej strany našiel Džeka, ktorý loptu oblúčikom posielal na zadnú tyč na Kolarova. Srb chcel loptu ešte vrátiť do bránkoviska na spoluhráča, pred ním ju však odkopol do bezpečia Ngadeu.
     
    29
    Center z rohového kopu letel na zadnú tyč, kde sa snažil loptu zasiahnuť nožničkami Bezus. Namiesto toho ale zasiahol jedného z hráčov AS do ruky, hlavný rozhodca mu tak odpískal faul.
     
    28
    Depoitre dostal loptu medzi stopérov AS a vystrelil z hranice domácej šestnástky, jeho pokus ale na poslednú chvíľu zrazil na rohový kop Spinazzola.
     
    27
    Strely: 3:1
     
    26
    Bezus vystrelil po rýchlom prechode do útoku a strelou po zemi zo strednej vzdialenosti tesne minul pravú tyč Lópezovej brány.
     
    25
    Po dlhšej dobe zaútočili i hostia, ich akcia ale ponúkla len jeden nie príliš presný center Depoitrea. Brankár Pau López vyhodil loptu na útočnú polovicu.
     
    24
    Kolarov sa napokon dostal k centri z ľavej strany, svojim nákopom ale loptu poslal na hornú sieť Kaminského brány.
     
    23
    Domáci rozohrali rohový kop na krátko, center do šestnástky si ale nedokázal Džeko spracovať a AS Rím tak muselo prejsť do postupného útoku.
     
    22
    Spinazzola si nabehol na pravé krídlo na Faziov pas, jeho center ale zrazil v sklze na rohový kop Kums.
     
    21
    Domáci sa snažia upokojiť hru a prihrávajú si loptu na vlastnej polovici. Dopredu sa znovu zdanlivo neponáhľajú.
     
    20
    David sa dostal do nábehu na pravom krídle a prihrávkou cez niekoľkých obrancov AS Rím hľadal v strede šestnástky Depoitrea. Tesne pred ním však loptu zablokoval Spinazzola a loptu napokon chytil brankár Pau López.
     
    18
    Gent sa pokúsil zaskočiť obranu súpera a Plastun hľadal pasom za Fazia rozbehnutého Depoitrea. Jeho prihrávka ale bola veľmi prudká a skončila za bránkovou čiarou.
     
    17
    Domáci odpovedajú svojim útokom. Perotti si prevzal na pravom krídle loptu od Péreza a centrom na zadnú tyč hľadal nabiehajúceho Kolarova. Ten sa ale pri svojom prieniku previnil útočným faulom.
     
    16
    David si spracoval nákop z hĺbky poľa pred šestnástkou AS Rím a založil útok svojho tímu. Ten sa skončil po nepresnom pase na ľavé krídlo na Mohammadího.
     
    15
    Hostia od výkopu po inkasovanom góle ešte nepožičali domácim loptu, súčasne sa ale nedokázali dostať na ich polovicu. Hrací predmet si prihráva predovšetkým obranná štvorica belgického tímu na vlastnej polovici.
     
    Pre Carlesa Péreza je to v jeho prvom zápase v základnej zostave AS Rím prvý gól v drese tohto klubu.
    13. Carles Pérez (ASR) - 1:0
     
    13
    AS Rím dal gól!
    Domáci otvárajú skóre! Veretout vystihol prihrávku hostí v strede poľa, posunul loptu dopredu Džekovi a ten pomedzi stopérov Gentu vysunul do šestnástky CARLESA PÉREZA. Španiel si už poradil ideálne a strelou po zemi k pravej tyči obstrelil vybiehajúceho brankára hostí Kaminského.
     
    12
    Domáci postupne prebrali iniciatívu a naďalej sa tlačia k šestnástke Gentu, stále ale bez väčšieho úspechu. Hostia zatiaľ veľmi dobre pokrývajú všetky voľné priestory.
     
    10
    Center doletel na hlavu Smallinga do stredu šestnástky Gentu, loptu ale nedokázal dobre zasiahnuť a len ju tečoval pri jej lete do autu.
     
    9
    Obliehanie pokutového územia hostí pokračovalo a po faule na Péreza napokon získali domáci priamy kop zo vzdialenosti zhruba 35 metrov od Kaminského brány.
     
    8
    Dva pokusy Péreza o center z pravej strany neprešli cez Mohammadího. Lopta sa však po nich vždy odrazila naspäť k domácim, ktorí následne prešli do postupného útoku.
     
    7
    Hostia znovu vysunuli svoj presing veľmi vysoko a tentokrát úspešne. Cristante pod tlakom odkopol loptu len na polovicu Gentu, kde sa k nej dostal Ngadeu.
     
    6
    Domáca obrana si s nákopom do šestnástky z priameho kopu poradila a následne vracal Kums loptu za obrancov AS na Bezusa do ofsajdového postavenia.
     
    5
    Prvýkrát sa do útoku dostali hostia a hneď z toho vyťažili priamy kop z pravej strany útočnej polovice po faule Veretouta na Odjidja-Ofoeho.
     
    4
    Carles Pérez konečne prenikol po pravej strane do šestnástky Gentu a oblúčikom na opačnú stranu našiel hlavu Džeka. Ten sa však ocitol v ostrom uhle a loptu usmernil výrazne mimo Kaminského brány.
     
    3
    Hostia sa stále nedostali k lopte, stále ale nepustili domácich na svoju polovicu. Domáci sa dopredu zdanlivo zjavne neponáhľajú.
     
    2
    Domáci sa dostali pod tlak vysoko napádajúcich hostí, tí ich ale o loptu pripraviť nedokázali. Rimania však stále držia loptu buď len na svojej polovici alebo v strede poľa.
     
    1
    Výkop zápasu mali domáci, ktorí zakladajú svoj prvý postupný útok rozohrávkou obrancov spred vlastnej šestnástky.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Domáci tím bude hrať vo svojich tradičných vínovočervených dresoch, Gent v bielych.
     
    Oba tímy práve nastupujú na hraciu plochu, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Rím: Pau López – Spinazzola, Fazio, Smalling, Kolarov – Veretout, Cristante – C. Pérez, Lorenzo Pellegrini, Perotti – Džeko (C).
    Náhradníci: Fuzato – Ünder, Santon, N. Kalinić, Mancini, Mchitarjan, Kluivert.

    KAA Gent: Kaminski – Lustig, Plastun, Ngadeu, Mohammadí – Kums, Owusu, Odjidja-Ofoe (C) – Depoitre, Bezus, David.
    Náhradníci: Coosemans – Čakvetadze, Niangbo, Kvilitaja, Castro-Montes, S. Marreh, Godeau.

    Rozhodca: Kabakov – Margaritov, Valkov (všetci Bulharsko).
     


    Vzájomné zápasy

    Oba kluby sa doteraz stretli v európskych pohárových súťažiach len v jednom dvojzápase. V sezóne 2009/2010 stáli proti sebe v predkole Európskej ligy a oba zápasy vyhralo AS Rím – vonku 7:1 a doma 3:1.
     


    KAA Gent

    Gent je v najvyššej belgickej súťaži už takmer istým účastníkom skupiny o titul. Z druhého miesta stráca na prvý Club Bruggy deväť bodov, neprehral však sedem zápasov za sebou. Okrem toho má najproduktívnejší útok ligy (54 strelených gólov) vedený najlepším strelcom Jupiler League Jonathanom Davisom (15 gólov).

    Gent vyhral skupinu I, v ktorej boli jeho protivníkmi nemecký Wolfsburg, francúzske St. Étienne a ukrajinská Oleksandrija. Zo šiestich zápasov neprehral ani jeden a skupinu vyhral o bod pred Wolfsburgom, súčasne však mal až osembodový náskok pred tretím St. Étienne. Výbornú útočnú produktivitu z belgickej ligy potvrdil i v Európskej lige, keď i tu mal vo svojej skupine najvyšší počet strelených gólov (11).

    Zápasy Gentu v skupine I:
    Gent – St. Étienne 3:2
    Oleksandrija – Gent 1:1
    Gent – Wolfsburg 2:2
    Wolfsburg – Gent 1:3
    St. Étienne – Gent 0:0
    Gent – Oleksandrija 2:1
     


    AS Rím

    Forma Rimanov v roku 2020 je skutočne tragická. Zo siedmich ligových zápasov od Nového roku prehrali až päť a aj keď sa v tabuľke talianskej Serie A ešte držia na piatom mieste, tak na štvrtú Atalantu strácajú už šesť bodov. Dôvodom je predovšetkým mizerná obrana, pretože AS Rím v posledných troch zápasoch inkasovalo až 9 gólov.

    Do vyraďovacej fázy Európskej ligy sa AS Rím dostalo ako druhý tím vyrovnanej skupiny J, v ktorom boli jeho súpermi turecký Besiktas Başakşehir, nemecký Mönchengladbach a rakúsky Wolfsberger. S bilanciou dve výhry – tri remízy – jedna prehra, najvyšším počtom strelených gólov (12) a najmenším počtom inkasovaných (6) napokon taliansky klub postúpil o jediný bod pred tretím Mönchengladbachom.

    Zápasy AS Rím v skupine J:
    AS Rím – Başakşehir 4:0
    Wolfsberger – AS Rím 1:1
    AS Rím – Mönchengladbach 1:1
    Mönchengladbach – AS Rím 2:1
    Başakşehir – AS Rím 0:3
    AS Rím – Wolfsberger 2:2
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu AS Rím – KAA Gent. Stretnutie 1/16 finále Európskej ligy sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 13. C. Pérez

    Karty:   65. Smalling (ASR) – 35. Bezus (GNT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:6. Střely mimo: 4:4. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 7:13.
    AS Rím: Pau López – Spinazzola (69. Santon), Fazio, Smalling, Kolarov – Veretout, Cristante – C. Pérez, Lorenzo Pellegrini (79. Mchitarjan), Perotti (82. Kluivert) – Džeko (C).
    Náhradníci: Fuzato – Ünder, Santon, N. Kalinić, Mancini, Mchitarjan, Kluivert.

    KAA Gent: Kaminski – Lustig, Plastun, Ngadeu, Mohammadí – Kums (90+1. S. Marreh), Owusu, Odjidja-Ofoe (C) – Depoitre, Bezus (74. Čakvetadze), David.
    Náhradníci: Coosemans – Čakvetadze, Niangbo, Kvilitaja, Castro-Montes, S. Marreh, Godeau.

    Rozhodca: Kabakov – Margaritov, Valkov (všetci Bulharsko)

    Diváci: 28 248
    Štvrtok 27.02.2020
    Gent - AS Rím 1:1

    Góly: 25. David (Bezus) – 29. Kluivert (Mchitarjan)

    Karty:   28. Bezus (GNT), 50. Depoitre (GNT), 83. Kums (GNT), 90+3. Mohammadí (GNT), 90+5. Odjidja-Ofoe (GNT) – 42. Veretout (ASR), 62. Spinazzola (ASR)

    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 11:6. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 11:13.