Chicago – NY Rangers 3:6 (kon.) | Dallas – Arizona 3:2 (kon.) | Edmonton – Boston 1:2 (po pr.)
Anaheim – Florida 1:4 (kon.) | Colorado – NY Islanders 3:1 (kon.) | Vancouver – Minnesota 3:4 (2:3 po s.n.)
koniec
Anaheim Ducks
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
Florida Panthers
cz Štvrtok 20.02.2020, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:51 MacKenzie WEEGAR - 1:4
     
    57:51
    Florida právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, MACKENZIE WEEGAR trefuje od modré čáry prázdnou domácí branku a hosté vedou již 4:1. Asistence: Vincent Trocheck a Mike Hoffman.
    34:26 Aleksi SAARELA - 1:3
     
    34:26
    Florida právě vstřelila branku!
    John Gibson zůstal trochu strnule v pokleku, zatímco se puk odrazil od zadního hrazení na druhou stranu, kde se z levého kruhu pro vhazování, poprvé v kariéře, gólově prosazuje třiadvacetiletý ALEKSI SAARELA. Asistence: Aaron Ekblad a MacKenzie Weegar.
    30:50 Vincent TROCHECK - 1:2
     
    30:50
    Florida právě vstřelila branku!
    Po střele Stillmana se puk odrazil za brankou Anaheimu od plexiskla, od něho se vrátil před branku, kde ho ve vzduchu dokázal holí napálit VINCENT TROCHECK z voleje a zřejmě o tyčku ho poslal do branky. Asistence: Riley Stillman a Frank Vatrano.
    19:58 Aleksander BARKOV - 1:1
     
    19:58
    Florida právě vstřelila branku!
    Tak to se hostům povedlo! Dvě vteřiny před koncem první třetiny se dvojice Jonathan Huberdeau a ALEKSANDER BARKOV vydala do útoku, kdy prvně jmenovaný přihrál z pravé strany na levou, odkud Barkov dokázal poslat puk do branky, nad pravým betonem zasahujícího Gibsona. Asistence: Jonathan Huberdeau.
    16:04 Max JONES - 1:0
     
    16:04
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Rickard Rakell (Anaheim) rukou sklepl puk v útočném pásmu, ten propadl obránci Panthers mezi nohama a skončil před z druhé vlny dojíždějícím MAXEM JONESEM, který pohotovou střelou překonává Bobrovského. Bez asistence.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 17. Jones – 20. Barkov (Huberdeau), 31. Trocheck (Stillman, Vatrano), 35. Saarela (Ekblad, Weegar), 58. Weegar (Trocheck, Hoffman)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Guhle, Fowler, Del Zotto, Holzer – Jones, Getzlaf, Rakell – D. Shore, Steel, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, Terry – Deslauriers, D. Grant, Rowney.
    Florida Panthers: Bobrovskij (Montembeault) – Weegar, Ekblad, Stillman, Strälman, Yandle, Brown – Huberdeau, Barkov, Acciari – Hoffman, Trocheck, Pysyk – Vatrano, Toninato, Dadonov – Connolly, Saarela, Sceviour.

    Rozhodca: Morton, Walsh – Murchison, Devorski

    Diváci: 15 716