Lipt. Mikuláš – Zvolen 1:5 (kon.) | Trenčín – Detva 7:3 (kon.) | HC Slovan – Budapešť 4:3 (po pr.)
Nové Zámky – B. Bystrica 0:2 (kon.) | Miškovec – Košice sk 4:2 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:5 (0:2, 1:1, 0:2)
HKM Zvolen
Streda 12.02.2020, 17:00Tipos Extraliga (SR) • 48. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:49
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania už zrejme asi definitívne pečatia víťazstvo v tomto pre nich povinnom trojbodovom zápase. Po druhýkrát sa do streleckej listiny zapisuje ALLAN MCPHERSON, ktorý si na pravom kruhu prevzal puk po Trotterovom vyhratom buly a nepriehľadnou strelou vymietol Romančíkovi pavučinu.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    52:17
    Obrovská šanca pre domácich. Prihrávku si medzi kruhmi spracoval Adam Nechaj, ktorý prenikol bližšie k bránke a nastrelil žŕdku!
     
    48:43
    Zvolen dal gól!
    Zvolenskí hokejisti zvyšujú svoje vedenie v tomto zápase. Štrauch posúval puk na modrú čiaru obrancovi Corrinovi, ktorý nahadzoval na bránku a jeho pokus šikovne pomedzi nohy Romančíka tečoval BROCK TROTTER.
    Asistencie: William Corrin, Michael Parks.
     
    48:27
    Na samostatný nájazd namiesto Tamášiho šiel Michal Uhrík, ktorý miešal a miešal, no nevymiešal brankára Tomeka, trafil ho do vyrážačky.
     
    48:27
    Budeme vidieť druhé trestné strieľanie v tomto zápase! Alex Tamáši prenikol pomedzi dvoch hráčov Zvolena a Juraj Mikúš ho seknutím odstavil od zakončenia.
     
    48:00
    Presilovku si zahrá Zvolen. Jakub Nemec dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    44:09
    Presilovku získava Liptovský Mikuláš. Ben Betker dostáva dve minúty za krosček.
     
    37:14
    Do zaujímavého úniku sa po vyhratom buly dostal Allan McPherson, ktorý sa pretlačil až pred brankára Romančíka, no zblízka ho neprekonal!
     
    28:20
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Liptáci znižujú zvolenské trojgólové vedenie. Surový potiahol puk do útočného pásma po pravom krídle, z kruhu nasmeroval prihrávku medzi kruhy na hokejku ALEXA TAMÁŠIHO, ktorý prekorčuľoval bližšie k bráne a dobrou strelou prekonal Tomeka.
    Asistencie: Maroš Surový, Patrik Romančík.
     
    25:42
    Presilovku získavajú hokejisti Zvolena. Adam Nechaj dostáva dve minúty za seknutie.
     
    25:23
    Vybíral sa vybral na samostatný nájazd, naznačil pohyb na bekhend, následne si prehodil puk na forhendovú stranu, ale vystrelil iba na Tomekov betón.
     
    25:23
    Vladimír Vybíral sa dostával do samostatného úniku a smeroval do zakončenia. Fauloval ho však zozadu Karel Kubát a hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie!
     
    24:15
    Zvolen dal gól!
    Rytieri sa môžu tešiť z trojgólového náskoku. Strelu Meliška od modrej čiary dokázal ešte brankár Romančík zlikvidovať, ale na následnú dorážku od BRUNA MRÁZA si už nesiahol.
    Asistencie: Jakub Meliško, Patrik Marcinek.
     
    21:49
    Do zaujímavého prečíslenia dvoch proti jednému sa dostali domáci. Medzi kruhmi si prihrávku od Uhríka spracoval Adam Haluška, svoju strelu však namieril priamo na hruď Tomeka.
     
    16:28
    Vo vylúčeniach sa pokračuje aj naďalej. Na trestnú lavicu smeruje Zvolenčan Jakub Kolenič za napadnutie zozadu. Dostáva 2+10.
     
    15:51
    Zvolen dal gól!
    Presilovka Zvolena je však využitá! Trotter spoza pravého kruhu pred bránku nasmeroval letiaci puk na hokejku ALLANA MCPHERSONA, ktorý sa iba jemne dotkol puku a tečom ho poslal ponad Romančíkovu vyrážačku.
    Asistencia: Brock Trotter.
     
    15:07
    Presilovka je tu opäť pre Zvolen. Sebastián Droppa dostáva dve minúty za seknutie.
     
    12:32
    Po inkasovanom góle si domáci zahrajú presilovku. Ivan Švarný dostáva menší trest za nedovolené bránenie.
     
    11:47
    Zvolen dal gól!
    Hostia využívajú v momente ukončenia trestu presilovú hru. Puk sa odrazil na pravý kruh k McPhersonovi, ktorý poslal krížnu prihrávku na JURAJA MIKÚŠA a ten strelou z prvej nedal šancu Romančíkovi.
    Asistencia: Allan McPherson.
     
    09:46
    Presilovku získavajú Zvolenčania. Jakub Nemec dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    08:09
    Do ďalšej zaujímavej príležitosti sa dostával obranca Ben Betker, ktorý dostal prihrávku medzi kruhy, samostatne pokračoval na bránku, no svoj blafák zakončil iba do Romančíka!
     
    06:43
    Medzi kruhmi si spracoval kruh Mráz a okamžite ho posielal na bránku. Pred ňou bol pripravený Štrauch, ktorý dorážal po Romančíkovom zásahu, ale iba priamo do betónu mikulášskeho gólmana.
     
    01:46
    Prvú presilovku hneď v úvode stretnutia budú hrať domáci Liptáci. Hráčska lavica Zvolena dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 29. Tamáši (Surový, Romančík) – 12. Mikúš (McPherson), 16. McPherson (Trotter), 25. Mráz (Meliško, Marcinek), 49. Trotter (Corrin, Parks), 56. McPherson (Trotter)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Romančík (Kapičák) – Smutný, Kramár, Roman, Nemec, Droppa, Mezovský, Božoň, Dlugoš – Ru. Huna, Tamáši, Surový – Vybiral, Piatka, Oško – Nechaj, Uhrík, Haluška – Nespala, Lištiak, Michalík
    HKM Zvolen: Tomek (Lupták) – Betker, Stephenson, Corrin, Tomko, Kubát, Švarný, Meliško – Halama, Trotter, Mikúš – Štrauch, Mráz, Kelemen – Petráš, McPherson, Parks – Marcinek, Tibenský, Kolenič

    Rozhodca: Stano, Kókai – Jedlička, Kis-Király

    Diváci: 650