Švédsko – Česko 5:2 (kon.)
koniec
Švédsko
5:2 (4:1, 0:1, 1:0)
Česko
cz Sobota 08.02.2020, 13:00 • Wellblechpalast, Berlín • Turnaj piatich krajín (U19)
Partner:
    42:28 KARLSSON - 5:2
     
    42:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové si berou tříbrankové vedení zpět! Český celek se při tomto střídání dostal pod tlak, což pramenilo ve velice přesné zakončení z hole HAMPUSE KARLSSONA, jehož projektil zamířil přesně do pravé šibenice české branky.
    Asistence: Gustav Berglund, Oscar Lawner.
    27:57 PIŠTĚK - 4:2
     
    27:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zničehonic tu máme kontaktní branku! Sledovali jsme celkem poklidnou pasáž, po které se česká formace dostala do pásma soupeře, kde se povedlo velice přesně zakončit THEODORU PIŠTĚKOVI, který tak překvapil brankáře Warda.
    Asistence: Jakub Brabenec, Jakub Čížek.
    15:03 SUNDSVIK - 4:1
     
    15:03
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Také tato přesilová hra končí brankou Švédska! Švédové se totiž usadil v nebezpečné vzdálenosti od české branky, načež jsme sledovali střelecký pokus od levého kruhu v podání ALBERTA SUNDSVIKA, který proletěl až za záda brankáře Haase.
    Asistence: Lucas Edmonds, Emil Heineman.
    08:06 HEINEMAN - 3:1
     
    08:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko odskakuje na rozdíl dvou branek! EMIL HEINEMAN to udělal parádním způsobem, rychlostně se totiž dostal přes bránícího hráč, poté si sjel až před brankáře, kterého překonal bleskovým zakončením nad beton.
    Asistence: Albert Lyckasen.
    02:06 LAWNER - 2:1
     
    02:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    I další akce Švédska končí v české svatyni! Švédové se s vypětím všech sil dostali do českého pásma, kde to jakýmsi nahozením na branku zkoušel OSCAR LAWNER, který dokonalým způsobem zaskočil brankáře.
    Asistence: Albert Johansson.
    01:31 KŘEHLÍK - 1:1
     
    01:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Celkem bleskově máme opět vyrovnáno! TOMÁŠ KŘEHLÍK se dostal do mezikruží, kde měl hodně času na zakončení. Svoje zakončení zápěstím poslal nad beton brankáře, který tak byl bez šance na zákrok.
    Asistence: Jakub Čížek, Tomáš Bernat.
    00:13 COSTMAR - 1:0
     
    00:13
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Tak to bylo hodně rychlé, hned první střela končí brankou! Švédové totiž uspěli na vhazování, díky čemuž se dostali do českého pásma. Od modré čáry jsme sledovali nahozený kotouč, který skončil až v brance. Střelcem branky je ARVID COSTMAR.
    Asistence: Albert Johansson.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 1. Costmar (Albert Johansson), 3. Lawner (Albert Johansson), 9. Heineman (Lyckasen), 16. Sundsvik (Edmonds, Heineman), 43. Karlsson (Berglund, Lawner) – 2. Křehlík (Čížek, Bernat), 28. Pištěk (Brabenec, Čížek)


    Švédsko: Ward (Rheyneclaudes) – A. Johansson, Berglund, Hedström, Wäng, Sjölund, Lyckasen, P. Johansson – Söderblom, Sundsvik, Costmar – Edmonds, Eurenius, Heineman – Feuk, Bjerselius, Andersson – Kvist, Karlsson, Lawner
    Česko: Haas (Škorpík) – Klikorka, Mlčák, Poizl, Suhrada, Žůrek, Klodner, Rutar, Pištěk – Rychlovský, Vitouch, Hašek – Křemen, Morong, Jindra – Bernat, Čížek, Křehlík – Mužík, Přikryl, Brabenec

    Rozhodca: Gläser, Meisner – Chepik, Schulz

    Diváci: 123