Levante – Leganés 2:0 (kon.) | Getafe – Valencia 3:0 (kon.) | Valladolid – Villarreal 1:1 (kon.)
Atlético Madrid – Granada 1:0 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
1:0 (1:0)
Granada CF
Sobota 08.02.2020, 21:00 • Wanda Metropolitano, Madrid • Španielska LaLiga • 23. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je odo mňa z tohto zápasu všetko. Ďakujem vám za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (23:11:35)
     
    Držanie lopty: 50 % : 50 %.
    Strely na bránu: 3:2.
    Strely mimo: 2:6.
    Rohy: 2:3.
    Ofsajdy: 6:0.
    Fauly: 16:19.
     
    Granada predviedla v druhom polčase veľmi sympatický výkon, na body ale v dnešnom zápase nedosiahla. Cez dobre organizovanú obranu Atlética sa prakticky nepresadila a jedinú obrovskú šancu Soldada zneškodnil skvelým zákrokom domáci brankár Oblak. Atlético nepredviedlo vôbec ideálny výkon, na výhru to ale dnes vďaka rýchlemu gólu Correu stačilo. Ziskom troch bodov sa Atlético priebežne posunulo na štvrté miesto tabuľky o skóre pred Sevillu, ktorá bude hrať zajtra so Celtou Vigo. Granada je po tretej prehre z posledných štyroch zápasov na 10. mieste.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia získali ešte jeden rohový kop. Na center z neho si najlepšie naskočil Bastiao Dias, jeho prudkú hlavičku ale na poslednú chvíľu zablokoval jeden z brániacich hráčov Atlética.
     
    90+1
    Brankár Escandell nakopol loptu do šestnástky Atlética, tam však boli len hráči v červenobielom, ktorí hrací predmet získali. Nákop na Correu nebol presný a skončil naspäť u brankára Escandella.
     
    90
    Nadstavený čas sú dve minúty.
     
    90
    Žltú kartu za tento faul na Correu dostáva Ismail Köybaşı (Granada CF). Atlético navyše získalo priamy kop z pravej strany útočnej polovice.
     
    89
    Hostia získali rohový kop, center z neho však obrana Atlética bez väčších problémov odvrátila do bezpečia. Za loptou potom vyrazil Correa, ktorého zrazil už na polovici Granady lakťom do tváre na trávnik Köybaşı.
     
    88
    Žltú kartu za podrazenie striedajúceho Lemara sklzom do členka zboku dostáva Víctor Díaz (Granada CF).
     
    87
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Vitolo, prichádza Antonio Moya.
     
    87
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Koke, prichádza Thomas Lemar.
     
    87
    Köybaşı vystrelil z priameho kopu výrazne mimo Oblakovej brány.
     
    86
    Žltú kartu za podrazenie prenikajúceho Azeeza pred vlastnou šestnástkou dostáva Vitolo (Atlético Madrid). Priamy kop pre Granadu zo vzdialenosti cca 30 metrov od Oblakovej brány.
     
    85
    Saúl Ñíguez zakrútil z priameho kopu loptu ponad múr tesne mimo ľavej spojnice Escandellovej brány.
     
    84
    Žltú kartu za podrazenie Carrasca tesne pred vlastnou šestnástkou dostáva Domingos Duarte (Granada CF). Duarte nebude hrať v ďalšom zápase a Atlético bude teraz zahrávať priamy kop z výbornej streleckej pozície.
     
    Lemar už znovu stojí pri stredovej čiare a čaká na prerušenie hry, aby mohol vystriedať spoluhráča.
     
    82
    Carrasco si nabehol na Vitolovu kolmicu na ľavé krídlo, tam sa ale zamotal v kľučkách. Loptu potom ešte chcel posunúť naspäť na Vitola, ktorý sa však už ocitol v ofsajdovom postavení.
     
    81
    Vrsaljko napokon získal pre domácich loptu a posunul ju dozadu k brankárovi Oblakovi. Ten ju pred napádajúcimi hosťami odkopol do stredu poľa, kde fauloval Correa vo vzdušnom súboji Duarteho.
     
    80
    Granada má loptu pod kontrolou, do bezprostrednej blízkosti pokutového územia Atlética sa ale nie a nie dostať. Domáci pokrývajú veľmi dobre všetky voľné priestory.
     
    Thomas Lemar už bol pripravený k príchodu na hraciu plochu, po niekoľkých minútach postávania pri stredovej čiare ho ale poslal Diego Simeone nakoniec naspäť na striedačku.
     
    78
    Granada už má v tejto chvíli výraznú prevahu a z tribún Wanda Metropolitano sa ozýva piskot. Domáci sa v posledných minútach prevažne bránia.
     
    77
    Foulquier si začína vážne koledovať o vylúčenie. V krátkom časovom slede druhýkrát fauloval prenikajúceho protihráča v strede poľa, pritom už jednu žltú kartu má.
     
    76
    Puertasovu tvrdú strelu zo strednej vzdialenosti zablokoval Savić. Bastiao Dias sa potom prekľučkoval z ľavej strany k šestnástke Atlética, jeho nepresný center ale skončil za Oblakovou bránou.
     
    75
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza José Antonio Martínez, prichádza Carlos Fernández.
     
    73
    S centrom z rohu si obrancovia Atlética poradili. Pokus Llorenteho o kolmú prihrávku na Vrsaljka následne zastavil zrazením lopty do autu Díaz.
     
    72
    Soldado si nabehol na ideálny center Herreru z ľavej strany a jeho akrobatické zakončenie na prednej tyči skvelým reflexívnym zákrokom vyrazil brankár Oblak. Bastiao Dias potom dorážkou trafil obrancu Atlética, od ktorého sa lopta odrazila mimo brány domácich.
     
    71
    Granada postupne zatláča domácich čoraz hlbšie do obrany. Foulquierov center z pravej strany preletel až na opačnú stranu.
     
    69
    Žltú kartu za zásah lopty rukou v strede poľa dostáva Šime Vrsaljko (Atlético Madrid).
     
    68
    Žltú kartu za podkopnutie Azeeza zozadu dostáva Thomas Partey (Atlético Madrid).
     
    67
    Hostia si niekoľkými krásnymi prihrávkami pred šestnástkou Atlética posúvali loptu, až sa dostala do stredu šestnástky k neobsadenému Azeezovi. Ten sa pokúsil o obstrel z prvej, loptu ale zakrútil mimo Oblakovej brány.
     
    66
    Držanie lopty: 49 % : 51 %
     
    65
    Takmer polovica druhého polčasu je za nami a obraz hry sa v porovnaní s prvým dejstvom príliš nezmenil. Okrem jednej veľkej príležitosti Saúla Ñígueza sme nevideli nič, čo by pred oboma bránami stálo za zmienku.
     
    63
    Tentokrát sa to však hráčom Granady nevydarilo a domáci otočili po zisku lopty v strede poľa rýchlo hru. Correa peknou kolmicou vysunul prihrávkou na pravú stranu pokutového územia Carrasca, ktorý však vystrelil slabo po zemi na pripraveného brankára Escandella.
     
    62
    Striedajúci Carrasco nedokázal spracovať odkop Hermosa, lopty sa tak znovu zmocnili hostia, ktorí sa snažia prejsť na útočnú polovicu.
     
    61
    Hostia začínajú trochu preberať iniciatívu v posledných minútach a znovu sa usadili na polovici Atlética Madrid. Puertas si na konci postupného útoku Granady nabiehal na ľavé krídlo na pas Azeeza, jeho prihrávku ale nedokázal spracovať na hracej ploche.
     
    59
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Álvaro Vadillo, prichádza Antonio Puertas.
     
    59
    Striedanie v tíme Granada CF: z ihriska odchádza Yangel Herrera, prichádza Gil Bastiao Dias.
     
    59
    Striedanie v tíme Atlético Madrid: z ihriska odchádza Renan Lodi, prichádza Yannick Carrasco.
     
    58
    Azeez výbornou prihrávkou z pravej strany do druhej vlny našiel na hranici šestnástky voľného Díaza, ten ale pri snahe o strelu z prvej loptu „zluftoval“.
     
    57
    Po dlhšej dobe sa k postupnému útoku usadili na polovici súpera i hráči Granady. Ich útočná akcia však skončila po nepresnom nákope brankára Escandella na Soldada, po ktorej sa lopty zmocnili obrancovia Atlética.
     
    56
    Correa sa znovu pokúsil o individuálny prienik po pravej strane, jeho akciu ale zastavil faulom Azeez. I tentokrát sa nedovolený zákrok obišiel bez karty.
     
    54
    Correa sa prekľučkoval z pravej strany do šestnástky a oblúčikom na opačnú stranu našiel voľného Saúla Ñígueza. Ten zakončoval z voleja, brankár Granady Escandell sa ale proti jeho strele stihol presunúť a vyrazil ju.
     
    53
    Vadillo sa pokúsil o priame ohrozenie brány Jana Oblaka, svätyňu domáceho tímu ale výrazne minul.
     
    52
    Hermoso stratil loptu tesne pred vlastnou šestnástkou a v súboji o loptu musel zozadu faulovať Herreru Koke. Priamy kop pre Granadu.
     
    51
    Nákop brankára Escandella nedokázal spracovať nabiehajúci Soldado a lopta skončila u brankára Atlética Oblaka. Ten rozohráva na svojich spoluhráčov v obrane.
     
    50
    Köybaşı ukončil útok Granady veľmi nepresným centrom z ľavej strany, keď loptu poslal ďaleko za Oblakovu bránu.
     
    49
    Hostia ju získali až po nepresnom nákope Saúla Ñígueza, ktorý doletel k brankárovi Granady Escandellovi. Jeho výkop do stredu poľa vybojoval pre svojich spoluhráčov Eteki a hostia následne vyrazili dopredu.
     
    48
    Hostia potom dobrým pohybom vytlačili domácich na ich polovicu hracej plochy, o loptu ich však pripraviť nedokázali. Hráči Granady ešte v druhom polčase nemali loptu na kopačkách.
     
    47
    Domáci sa hneď od úvodu druhého dejstva usadili na polovici Granady, okrem niekoľkých centrov z krídiel sa ale k ničomu nebezpečnému zatiaľ nedostali.
     
    46
    Výkop druhého polčasu mali domáci. Cez prestávku nedošlo k žiadnemu striedaniu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 22:01.
     
    Prvý polčas veľa zaujímavého nepriniesol, so zaslúženým náskokom ale predsa len idú do šatne hráči Atlética Madrid. Tí sa do vedenia dostali už v 6. minúte gólom Correu a aj keď mali ešte dve ďalšie nádejné príležitosti na ďalšie góly, tak ďalší presný zásah nepridali. Hostia naopak nepredviedli v prvom polčase vôbec nič, čo by stálo za zmienku a do deja zápasu sa zapísali len niekoľkými tvrdými zákrokmi. Postupne do tohto „boja“ zatiahli i domácich a záver prvého polčasu tak pripomínal skôr „okopávanú“ než futbal. Verme teda, že v druhom polčase uvidíme viac z futbalového umenia oboch tímov.

    Štatistiky po 1. polčase:

    Držanie lopty: 58 % : 42 %
    Strely na bránu: 1:0
    Strely mimo: 1:2
    Rohy: 2:0
    Ofsajdy: 4:0
    Fauly: 8:11
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Granada napokon získala loptu a predsa len sa snaží ešte o jeden útok v prvom polčase. Domáci zatiaľ hostí držia na dištanc od svojej šestnástky.
     
    43
    Atlético sa ale dopredu rozhodne neženie. Lopta sa dostala až k brankárovi Oblakovi, ktorý si ju niekoľkokrát vymenil so svojimi obrancami a až potom ju domáci rozohrali i smerom dopredu.
     
    42
    Renan Lodi sa dral z ľavého krídla do šestnástky, jeho prienik ale zastavil Martínez. Domáci sa potom prihrávkami dozadu vytlačili až na vlastnú polovicu, odkiaľ začínajú svoj ďalší útok.
     
    40
    Lodi sa „pomstil“ hosťom za predošlé fauly a v strede poľa v súboji o loptu zasiahol rukou do hrude Azeeza. Zápas sa začína trochu „zvrhávať“...
     
    39
    Foulquier ďalším tvrdým zákrokom zasiahol rukou do tváre Vitola. Ani tentokrát nedostal hráč Granady kartu...
     
    38
    Soldado zasiahol v súboji o loptu lakťom do tváre prenikajúceho Correu. Hlavnému rozhodcovi tento zákrok zrejme unikol, inak by Soldado dostal druhú žltú kartu a zápas by preňho skončil.
     
    37
    Correa pri rozohrávke priameho kopu pristavil loptu pre Parteyho, ktorého tvrdú strelu zablokoval na rohový kop jeden z hráčov Granady v múre.
     
    36
    Žltú kartu za tento faul na nabiehajúceho si Lodiho dostáva Dimitri Foulquier (Granada CF).
     
    35
    Lodi si nabiehal za ďalším pasom zo stredu poľa, tentokrát ho ale Foulquier pri jeho nábehu fauloval. Priamy kop spoza šestnástky pre Atlético Madrid.
     
    33
    Lodi dostal na ľavú stranu podobný pas od Kokeho, ako pred malou chvíľou Vrsaljko. Lodi však na rozdiel od svojho chorvátskeho spoluhráča vybiehal z ofsajdového postavenia.
     
    32
    Nákop na rozbehnutého Vrsaljka chytil pripravený brankár Granady Escandell. Jeho výkop do stredu poľa však spoluhráči v strede poľa nevybojovali a Atlético prakticky bez prestávky pokračuje vo svojom postupnom útoku.
     
    31
    Domáci si prihrávajú na vlastnej polovici. Zápas upadol do veľmi pomalého a monotónneho tempa, čo sa nepáči ani divákom. Tí začínajú slabým piskotom dávať najavo, čo si o takomto priebehu myslia.
     
    29
    Fauly naďalej pribúdajú na kontá oboch tímov. Llorente teraz potiahol na trávnik prenikajúceho Azeeza.
     
    28
    Žltú kartu za hlasné vyjadrenie svojej nespokojnosti so žltou kartou pre Soldado za predošlý faul dostáva Koke (Atlético Madrid). Koke sa zjavne domnieval, že Soldado mal dostať červenú kartu.
     
    27
    Žltú kartu za zásah lakťom do hlavy Saúla Ñígueza v hlavičkovom súboji dostáva Roberto Soldado (Granada CF). Soldado nebude kvôli žltým kartám v ďalšom zápase hrať.
     
    26
    Prvú žltú kartu zápasu dostáva za podrazenie Lodiho ostrým sklzom Yangel Herrera (Granada CF).
     
    26
    Vitolo si nabehol na výbornú kolmicu Parteyho za obranu Granady a svoj samostatný únik zakončil gólom. Ten však kvôli ofsajdovému postaveniu Vitola v momente prihrávky neplatí.
     
    25
    Tempo hry sa navyše poriadne spomalilo. Loptu držia na svojich kopačkách domáci, dopredu ale akoby sa nehnali a prihrávajú si predovšetkým v strede poľa či dokonca na vlastnej polovici.
     
    23
    Koke v hlavičkovom súboji fauloval Herreru. V posledných minútach sa hra poriadne pritvrdila a hlavne v strede poľa vidíme čoraz viac faulov z oboch strán.
     
    22
    Center z ľavej strany odhlavičkoval Savić k Foulquierovi, ktorého nepresná strela skončila výrazne mimo brány Atlética Madrid.
     
    21
    Hostia sa zrejme prvýkrát v zápase usadili pevne na polovici Atlética Madrid, kde sa snažia postupnou kombináciou nájsť medzeru v obrannom postavení domáceho tímu.
     
    20
    S centrom Vadilla si domáca obrana bez väčších problémov poradila a Atlético napokon loptu získalo pod svoju kontrolu. Hermoso však o ňu v strede poľa prišiel a následne musel protihráča faulovať.
     
    19
    Soldado bol faulovaný pri snahe o prienik na polovici Atlética, Granada tak získava priamy kop.
     
    17
    Vitolo vystrelil po rýchlej kombinácii na jeden dotyk zo strednej vzdialenosti a svojim pokusom po zemi tesne minul pravú tyč Escandellovej brány.
     
    16
    Foulquiera obral o loptu napádajúci Vitolo, podľa názoru hlavného rozhodcu to ale bolo len za cenu faulu. Hostia však potom o loptu znovu rýchlo prišli a znovu sa dostávajú pod tlak domácich.
     
    15
    Center Atlética Madrid z rohu obrancovia hosťujúceho tímu odhlavičkovali a následný center z ľavej strany chytil pripravený brankár Escandell. Od neho sa začína ďalší postupný útok Granady.
     
    14
    Saúl Ñíguez prenikol do pokutového územia Granady, obrancovia hostí mu ale loptu odkopli na rohový kop.
     
    13
    Koke vybojoval pred šestnástkou Granady loptu pre svoj tím a okamžitou prihrávkou na pravú stranu chcel vysunúť do nábehu Vrsaljka. Tomu loptu odkopol do autu kapitán Granady Díaz.
     
    12
    Hostia sa snažili hru trochu upokojiť rozohrávkou od svojho brankára. Escandell napokon rozohral úspešne, Soldado ale pri nábehu na nákop spoluhráča fauloval vo vzdušnom súboji Savića.
     
    10
    Domáci pokračujú vo svojej aktivite. Foulquier musel taktickým faulom v strede poľa zastaviť črtajúci sa rýchly protiútok Atlética.
     
    9
    Llorenteho fauloval Köybaşı v strede poľa, ktorý navyše odkopom lopty trafil po odpískaní do brucha Kokeho. Hlavný rozhodca mu nahlas dohovára.
     
    8
    Hostia sa pokúsili o okamžitú odpoveď. Azeez si potiahol loptu zo stredu poľa bližšie k domácej bráne a vystrelil zo strednej vzdialenosti, Oblakovu bránu ale výrazne prestrelil.
     
    Atlético Madrid strelilo gól po troch zápasoch bez presného zásahu.
     
    6
    Atlético dalo gól!
    Domáci otvárajú rýchlo skóre! Autové vhadzovanie prepadlo cez Etekiho a Martíneza, ktorí sa zrazili, na hranicu pokutového územia ku Kokemu, ktorý loptu posunul k nabiehajúcemu ÁNGELOVI CORREOVI. Ten strelou z prvej po zemi prekonal vybiehajúceho brankára Escandella.
     
    5
    I tentokrát však domáci so svojim presingom uspeli. Vitolo potom vysúval na pravej strane do nábehu Vrsaljka, ten ale nedokázal prudkú prihrávku od svojho spoluhráča spracovať na hracej ploche.
     
    4
    Granada sa nakoniec ďaleko s loptou nedostala a znovu sa musí brániť. Lodiho center z ľavého krídla odhlavičkoval Duarte a hostia sa po zisku lopty museli znovu zatiahnuť dozadu k svojej šestnástke.
     
    3
    Hostia sa prvýkrát dostali k postupnej rozohrávke bez vysokého presingu domácich, cez stred poľa sa ale nedostali. Loptu si prihráva predovšetkým obranná štvorica Granady na vlastnej polovici.
     
    2
    Domáci napokon so svojim napádaním uspeli a loptu získali. Correa sa pokúšal prejsť po ľavej strane individuálne, jeho prienik ale obrancovia Granady zastavili a následný center zľava chytil brankár Escandell.
     
    1
    Výkop zápasu mala Granada, ktorá zakladá pod veľkým presingom domáceho tímu svoj prvý postupný útok.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Atlético bude hrať v tradičných červenobielych dresoch, Granada v bielych.
     
    Oba tímy už sú na hracej ploche, zápas sa tak o malú chvíľu začne.
     
    Úvodné zostavy:

    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savić, Hermoso, Lodi – Koke (C), M. Llorente, Partey, Saúl Ñíguez – Á. Correa, Vitolo.
    Náhradníci: Adán – Šaponjić, M. Sánchez, Lemar, Moya, Carrasco, R. Sánchez.

    Granada CF: A. Escandell – Foulquier, D. Duarte, J. A. Martínez, Díaz (C) – Eteki, Y. Herrera – Vadillo, Azeez, Köybaşı – Soldado.
    Náhradníci: Rui Silva – Puertas, Neva, Machís, C. Fernández, J. Vallejo, Bastiao Dias.

    Rozhodca: Grado – Jiménez, Trejo.
     


    Vzájomné zápasy

    V minulom desaťročí sa oba kluby stretli v LaLige 13-krát a vzájomná bilancia hovorí jasne v prospech Atlética Madrid, ktoré s Granadou neprehralo ani raz s impozantným skóre 27:3. Z týchto 13 zápasov vyhralo Atlético desať a tri sa skončili nerozhodnými výsledkami. Remízou sa skončil i prvý vzájomný zápas v tejto sezóne v Granade (1:1).

    Posledných 5 vzájomných ligových zápasov:
    5.12.2015: Granada – Atlético Madrid 0:2
    17.4.2016: Atlético Madrid – Granada 3:0
    15.10.2016: Atlético Madrid – Granada 7:1
    11.3.2017: Granada – Atlético Madrid 0:1
    23.11.2019: Granada – Atlético Madrid 1:1
     


    Granada CF

    Granade sa po skvelom vstupe do sezóny, keď bola chvíľu dokonca i na čele tabuľky, v posledných týždňoch forma výrazne zhoršila. Nováčik sa tak postupne zosunul na 10. miesto, z ktorého stráca na svojho dnešného súpera šesť bodov. Z posledných siedmich ligových zápasov vyhrala tri a prehrala štyri, v Španielskom pohári ale po výhre 2:1 nad Valenciou postúpila už do semifinále. Jej útočná produktivita (27 strelených gólov) i obrana (29 inkasovaných gólov) patria medzi priemer súťaže. Vonku sa však Granade v tejto sezóne nedarí. Z 11 zápasov na cudzích ihriskách si domov priviezla len osem bodov a posledných sedem zápasov vonku za sebou prehrala, pričom v posledných piatich nestrelila ani jeden gól.

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Eibar – Granada 3:0
    Granada – Mallorca 1:0
    Barcelona – Granada 1:0
    Sevilla – Granada 2:0
    Granada – Espanyol 2:1
     


    Atlético Madrid

    Atlético nemá za sebou dobré obdobie a v tabuľke španielskej LaLigy bolo pred týmto kolom až na šiestom mieste, pričom na štvrtú Sevillu strácalo tri body. Posledné tri ligové zápasy za sebou nevyhralo a dokonca v nich nestrelilo ani jeden gól. Navyše ešte prehralo na penalty s Realom Madrid vo finále Španielskeho superpohára a v Španielskom pohári vypadlo na pôde treťoligovej Leonesy. Hlavným problémom Atlética je mizerná útočná produktivita. Domáci majú priemer 1 strelený gól na zápas, čo je šiesty najhorší výsledok v súťaži. Na horných priečkach drží Atlético tradične dobrá obrana, ktorá je s 15 inkasovanými gólmi druhou najlepšou v LaLige. Doma je Atlético štvrtým najlepším tímom ligy a na vlastnom trávniku prehralo len s Barcelonou (0:1).

    Posledných 5 ligových zápasov:
    Betis – Atlético Madrid 1:2
    Atlético Madrid – Levante 2:1
    Eibar – Atlético Madrid 2:0
    Atlético Madrid – Leganés 0:0
    Real Madrid – Atlético Madrid 1:0
     
    Vitajte pri on-line prenose zo zápasu Atlético Madrid – Granada CF. Stretnutie 23. kola španielskej LaLigy sa začne o 21:00.

    Michal Sadlek

    Góly: 6. Á. Correa

    Karty:   28. Koke (ATM), 68. Partey (ATM), 69. Vrsaljko (ATM), 86. Vitolo (ATM) – 26. Y. Herrera (GRN), 27. Soldado (GRN), 36. Foulquier (GRN), 84. D. Duarte (GRN), 88. Díaz (GRN), 90. Köybaşı (GRN)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:2. Střely mimo: 2:6. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 16:19.
    Atlético Madrid: Oblak – Vrsaljko, Savić, Hermoso, Lodi (59. Carrasco) – Koke (C) (87. Lemar), M. Llorente, Partey, Saúl Ñíguez – Á. Correa, Vitolo (87. Moya).
    Náhradníci: Adán – Šaponjić, M. Sánchez, Lemar, Moya, Carrasco, R. Sánchez.

    Granada CF: A. Escandell – Foulquier, D. Duarte, J. A. Martínez (75. C. Fernández), Díaz (C) – Eteki, Y. Herrera (59. Bastiao Dias) – Vadillo (59. Puertas), Azeez, Köybaşı – Soldado.
    Náhradníci: Rui Silva – Puertas, Neva, Machís, C. Fernández, J. Vallejo, Bastiao Dias.

    Rozhodca: Grado – Jiménez, Trejo

    Diváci: 54 113