Barys – Nižnekamsk 2:1 (kon.) | Jekaterinburg – Dinamo Minsk 6:5 (po pr.) | Metallurg Magnitogorsk – Helsinki 3:4 (po pr.)
Čeljabinsk – Red Star Kunlun 3:1 (kon.) | Jaroslavľ – Novgorod 5:0 (kon.) | D. Moskva – Riga 5:2 (kon.)
Petrohrad – Omsk 1:0 (po pr.) | Soči – Čerepovec 3:0 (kon.)
koniec po predl.
Avtomobilist Jekaterinburg
6:5 (1:0, 2:2, 2:3 - 1:0)
HC Dinamo Minsk
cz Štvrtok 30.01.2020, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    60:26 Anatolij GOLYŠEV - 6:5
     
    60:26
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Neutekla ani půlminuta a domácí hokejisté udělali z první akce prodloužení i tu poslední! Dacjuk z obranné modré čáry vysunul Vasilevského, který svou šanci ještě neproměnil. ANATOLIJ GOLYŠEV první bekhendovou dorážkou také neuspěl, ale pak dostal prostor na reparát a ten už byl nad síly Osipkova. Asistence: Alexej Vasilevskij, Pavel Dacjuk.
     
    57:05
    Střídání v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg: ze hřiště odchází Leonid Fomin, přichází Vladimir Galkin.
    57:05 Michail STEFANOVIČ - 5:5
     
    57:05
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neskutečné, Dinamo znovu vyrovnává! Opět se o to postaral MICHAIL STEFANOVIČ, který v nenápadné individuální akci mohutně napřáhl zpoza pravého kruhu a dělovkou rozvlnil síť za brankářem Fominem. Bez asistence.
    55:46 Rafael BATYRŠIN - 5:4
     
    55:46
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To už musí být strašlivě frustrující pro hostující hráče, kteří znovu neudrželi remízový výsledek! Garejev v rychlém přechodu převzal nahrávku od Kučerjavenka a přesunul se s ním klevému mantinelu. Z něj asi přihrával na zadní tyč, ale puk si přivlastnil RAFAEL BATYRŠIN a zleva jej uklidil do sítě. Asistence: Arťom Garejev, Alexandr Kučerjavenko.
    51:45 Michail STEFANOVIČ - 4:4
     
    51:45
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Vypadá to na velké drama do úplného konce zápasu! Andrej Kosticyn si v rychlosti narazil se spoluhráčem stojícím u domácí střídačky a pak otočil těžiště hry na levou stranu k MICHAILU STEFANOVIČOVI, na jehož projektil Fomin nedosáhl. Asistence: Andrej Kosticyn, Joe Morrow.
     
    47:33
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Vjačeslav Litovčenko – 2 min., podrážení).
    45:57 Michail MAMKIN - 4:3
     
    45:57
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí opět rychle reagují na vzniklé problémy a upravují stav na 4:3! Arťom Garejev pomohl vyhrát vhazování na MICHAILA MAMKINA a jeho prudká rána od modré čáry zapadla až za Osipkovova záda. Jak jednoduché! Asistence: Arťom Garejev.
    43:51 Andrej KOSTICYN - 3:3
     
    43:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Po gólu v oslabení skórují hosté i v početní výhodě a znovu dramatizují průběh zápasu! ANDREJ KOSTICYN se posunul od mantinelu do levého kruhu. První střelu mu obránce zablokoval, ovšem pohotovou dorážku zastavila až síť za zády Fomina.
     
    42:33
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Michail Mamkin – 2 min., hákování).
    32:26 Geoff PLATT - 3:2
     
    32:26
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí tým využívá přesilovou hru a opět překlápí vedení na svou stranu! Peter Holland několikrát dorážel střelu z pravého křídla, ale puk za levý beton Osipkova neprotlačil. Pak ho ale zastoupil GEOFF PLATT a už ho procedil pod brankářovým betonem až do sítě. Bez asistence.
     
    31:18
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Marc-Andre Gragnani – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    31:07 Andrej OBIDIN - 2:2
     
    31:07
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté se z příznivé podoby skóre radovali opravdu krátce! ANDREJ OBIDIN vysvobodil kotouč ze souboje u pravého mantinelu a pak z úhlu nachytal Osipkova, který si tento gólový moment za rámeček určitě nedá. Asistence: Arťom Garejev.
    29:47 Alexandr PAVLOVIČ - 1:2
     
    29:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Tak to je hodně nečekaný vývoj druhé třetiny, Dinamo ve vlastním oslabení otáčí skóre! Denis Bodrov spáchal obrovskou minelu v přechodové fázi, když namazal puk na hokejku ALEXANDRA PAVLOVIČE a ten resolutním golfákem propálil brankáře Fomina. Bez asistence.
     
    28:21
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Kirill Gotovec – 2 min., podrážení).
    27:42 Jevgenij KOVYRŠIN - 1:1
     
    27:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Běloruský tým se po více než šesti třetinách raduje ze vstřeleného gólu! Michail Stefanovič ve středním pásmu šikovně prodloužil přihrávku do jízdy JEVGENIJE KORVYŠINA a ten vyřešil únik bekhendovým zakončením mezi Fominovy betony. Asistence: Michail Stefanovič, Joe Morrow
     
    18:18
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Denis Bodrov – 2 min., hákování).
     
    18:10
    Kosticyn chytrou přihrávkou za obranu vyslal do úniku faulovaného Stefanoviče. Ten bekhendem nejprve střelil a stejně dopadla i nadějně vyhlížející dorážka.
    10:44 Anatolij GOLYŠEV - 1:0
     
    10:44
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se v jedenácté minutě ujímají zaslouženého vedení! Veterán Dacjuk nabral dobrou rychlost a dostihl puk na levém křídle, odkud našel na druhé straně ANATOLIJE GOLYŠEVA a ten si dorazil svou vlastní střelu, která se k němu odrazila zpět od zadního mantinelu. Asistence: Pavel Dacjuk.
     
    07:16
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Andrej Obidin – 2 min., podrážení).
     
    01:36
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Andrej Kosticyn – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 11. Golyšev (Dacjuk), 32. Obidin (A. Garejev), 33. Platt, 46. Mamkin (A. Garejev), 56. Batyršin (A. Garejev, Kučeriavenko), 61. Golyšev (Alexej Vasilevskij, Dacjuk) – 28. Kovyršin (Stefanovič, Morrow), 30. Pavlovič, 44. A. Kosticyn, 52. Stefanovič (A. Kosticyn, Morrow), 58. Stefanovič


    Avtomobilist Jekaterinburg: Fomin (58. Galkin) – Alexej Vasilevskij, Batyršin, Mamkin, D. Bodrov (A), Berezin, Trjamkin, Valitov – Macek, Holland, Dawes (C) – Platt, Litovčenko, Mozer – Golyšev, Dacjuk (A), Belousov – Obidin, Kučeriavenko, A. Garejev – Ovčinnikov.
    HC Dinamo Minsk: Osipkov (D. Taylor) – Jerjomenko, Gragnani (A), Gotovec, Morrow, Denisov, Znacharenko, Dostanko – Pavlovič (A), Paré, Dadonov – Prince, Spooner, Martynov – Drozdov, Demkov, Anosov – Stefanovič, Kovyršin, A. Kosticyn (C) – Kogaljov.

    Rozhodca: Gamalej, Morozov – Osipov, Novikov

    Diváci: 5 245